I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Kiryu
Member

De luiaard >=D
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   wo 6 aug 2014 - 15:39

hey hey hey, people ^.^
Ik zoek topicjes, zelfs als ik er meer dan 14 heb zoek ik ze. Ik reageer bijna altijd gelijk op. Ik zoek topicjes voor mijn account omdat ik me nogal verveelde en echt zin had om super duper actief te worden, zo laat ik mijn accountjes voor stellen voor de gene die ze niet kennen alleen kent bijna niemand ze zo...(Ik maar korte beschrijvingen over mijn karakters en welke rank ze hebben):

||Dot//7 Moons//Bloodclan//The Crazy\Super Emotion Apprentices||
Dot is een gestoorde poes om eerlijk toe tegeven en maakt overal wel een drama van, ze is super emotioneel en word snel kwaad, verdrietig, blij, verliefd, enzv. Ze praat de hele tijd met zichzelf en haar andere stemmen, haar ouders (ouders niet in rpg) wilde haar niet omdat ze niet in de starclan geloofde. Haar broer heeft later haar ouders vermoord en Dot zelf bijna haar broer vermoord door de hulp van een van haar stemmen vermoorde ze hem niet.
*Geen litekens
*probleem met zichzelf

topicjes die hier aangevraagt zijn:
~Sunset
~Cyber

{Lync My super sexy bad-ASS maar hij is maar 5 moons :'(..//Rogue//5 Moons//The baby that things he is cool (kitten)//}
Lync is een kitten van  moons de meeste denke al dat kittens lief schattig en helemaal als je een kitten alleen over het territory ziet langs lopen zonder ouders. Alleen is dat niet zo bij hem, hij denkt dat hij overal de beste in is en kan totaal niet tegen zijn verlies. Hij lacht bijna om alles in een keer in een deuk naar dat hij iets heeft gezegt of een belediging heeft gemaakt. Zelf zal hij een groei storenis oplopen door te vaak uit een boom vallen wat hij al heeft gedaan, toen hij een kitten was had hij best een lux leven tot zijn ouders (ook niet in de RPG) dachten dat hij het zelf in het wild kon over leven zo ze lieten hem achter alleen is en blijft hij een super positief karakter en probeert hij alles om bij de groep van de Terror Claws te mogen, alleen zal hij niet geapoteert worden of wel maar dat weet ik allemaal nog niet.
*liteken bij zijn rechter en linker oor (zie je moeilijk)
*groeistorenis

topicjes die hier aangevraagt zijn:
~Maplesyrup
~Mary

||Kiryu||Rogue||15 Moons||Too Cool// Too Fool, Warrior||
Kiryu is een rustig karakter die echt alles probeert wat hij ziet te testen, omdat hij vechten geweldig vind vraagt hij bijna altijd de naam van de tegenstander en of de tegenstander een "Vriendschappelijk" gevecht wilt houden. Vaak lacht hij als hij een gevecht heeft en noemt hij zich 'Keith' tegenover andere katten later zou hij zijn echte naam willen vertellen maar misschien ook niet >=) Hij denkt altijd na en erover hoe het Clan leven is. Hij vind andere gewelig en leert steeds iets nieuws tijdens het vechten, ook gebruikt hij steeds andere tegnieken. Hij is slim en denkt na voordat hij iets doet, hij neemt overal de tijd voor en ook voor zijn problemen. Vaak faalt hij wel om problemen optelossen en is hij erg onhandig maar volgt wel zijn eigen wilnaar het 'licht'. In zijn verleden is er weinig gebeurt zijn ouders zijn gestorven en zijn zus is de enige die zijn naam weet (zus niet in RPG -ik zal misschien een zoektopic maken ooit maar nu niet-) Vaak beschermde hij haar tot hij dacht dat hij een nieuw leven wilden beginnen en dat deed hij ook..
*geen litekens
*Nog Niks

Topicjes die hier aangevraagt zijn:
~Forest
~Stilinski

Lester=Rogue=Unborn=The weakling (kit)
Lester is een druke kitten alleen heeft hij een zwake bouw en zal hij net zo als Lync een groeistorenis krijgen, hij kan al vanaf het begin moeilijk dingen doen en blijft altijd vrolijk. Ook later krijgt hij het moeilijk met zijn zwake botten en spieren, maar hij beschermd anderen en blijft altijd lachen zelfs als hij pijn leid. Hij voeld zich dapper en groot als zijn vrienden er zijn, alleen kan hij in zijn uppie niet veel. Jagen is ook niet zijn beste vaardigheid en vechte helemaal niet later zal hij ook door een Bloodclanner worden aangevallen, hij word vlug kwaad als alles niet gaat zoals hij het wilt. Hij zal op sommige punten sirieuzer worden maar ook aan de vrolijke kant, hij heeft lange hoek tanden die je bijna al kan zien. Hij is speels en vrolijk, hij speelt veel maar ook snel stopt hij ermee.
*groeistorenis
*zwakke spieren en botten
*te langen hoek tanden

topicjes die hier aangevraagt zijn:
~Als Lester geboren is een topic met Dust (ik maak)

~Hij is Unborn dus er kan nog geen topic gevraagt voor worden.. :'c


//Disasterpaw-Shadow//Riverclan//7 Moons//She is gonna munder me if i say that... 0.0//

Disasterpaw is eenpoes die zich heel normaal gedraagt verlegen, aardig en soms A little bit Fishface. Maar dat is ze in het echt totaal niet, ze is gestoord en valt echt iedereen lastig die ze lastig kan vallen alleen doet ze dat niet als andere erbij zijn alleen als ze haar denken te vertrouwen gaat ze zich normaal gedraagen, (hoe ze echt is) Ze is door en door getikt. Ze is onverspelbaar en is goed in liegen en manipuleren, ze is dus niet het liefste poesje hoe ze eruit ziet en valt iedereen aan wanneer ze er zin in heeft. Ze is een aandacht stoker daarvoor de titel van het zoektopic: I Got No Good Intention maar Intention moet je veranderen in Attention maar je kan het ook op Intention houden. Soms lijkt ze zelfs niet echt door haar gedrag, ze neemt haar eigen beslissingen en lacht voor niemand alleen als ze dat zelf wilt. Ze vraagt altijd om aandacht en kan er niet tegen als je haar negeert, ook laat ze toe wat de andere willen.
*gestoord
*opsessie voor bloed
*kinds

Topicjes die aangevraagt zijn:
None....
PAS OP: Als je met haar een topic wilt weet wel dat ze graag voor verwondingen zorgt en andere ervan de schuld geeft.

Atum//1 Moon//Bloodclan//Does every thing for his mummie <3// Atum is jong speels en heeft veel leiderschap, zelfs als je dat niet door heb waakt hij al over je. Hij is serieus maar heeft ook veel zwakke kanten, hij kan niet zo goed tegen zijn verlies en is vaak op sommige punten zenuwwachtig. Hij heeft sterke boten en poten, hij kan makkelijk een sterke klap uit delen. Alleen is het heel makkelijk om zijn tegniek te breken, geschiedennis heeft hij niet veel alleen dat hij zijn vader niet kent en Icy zijn moeder in de Riverclan vastgehouden word. Hij heeft veel doorzettings vermogen maar kan goed vrienden maken maar ook weer niet, hij is te serieus en praat niet goed met andere. Hij kan moeilijk zijn fouten aangeven maar is heel erg beschermend tegenover de andere katten die daar leven. Hij heeft de vacht van Icy alleen is zijn oogkleur bruin, maar zijn innerlijk is weer wat anders. Hij ziet niet zo snel ergens het gevaar van in, hij zegt niks als hij er geen zin in heeft en loopt vaak gelijk door. Hij is dus heel erg sociaal, NOT. Dat is zijn slechste eigenschap een soort van, hij is onhandig en let vaak ook niet op wat hij doet en negeert andere katten vaak.
*krijgt later dezelfde litekens als Icy

Topicjes aangevraagt:
None..


IV//Bloodclan//9 Moons//Apprentices//...
IV (Ijve) hen ik een tijdje terug aangemaakt, alleen weet ik nogal weinig van hem want hij heeft maar 1 aan 2 topic's straks nog meer. IV plaagt graag en helemaal poezen, hij wilt graag ze nogal boos maken of neemt het als grapjes. Ook vind hij poezen nogal Kattig en allemaal het zelfde, het is makkelijk om over hem heen te lopen en helemaal als je iets pakt uit zijn verleden. Hij weet namelijk weinig over zijn hele jonge verleden alleen dat hij als vierde geboren is en daarom noemt hij zichzelf IV (is in het rooms 4), hij spreekt het uit als Ijve ter wel hij eigenlijk zo helemaal niet heet. Hij maakt graag zijn eigen regels en valt weleens stil, het is makkelijk om alles wat jij wilt dat je het hem kan laten doen. Hij vertrouwt alles wat hij ziet maar ook wantrouwt hij alles, hij is diep vanbinnen bang.. Bang voor andere, hij reageert ook serieus op sommige dingen als hij het helemaal niet vertrouwt. IV is ook snel aangebrand en kwaad, zelf weet hij dan ook niet wat hij meer doet.

IV event:
Ik zoek uitdagingen in een topic waarop jij kan reageren of met een ander, IV zit wel in de Bloodclan maar is klaar voor uitdagingen zo hij zal een keer ergens gaan staan omdat hij zich verveeld en roept dat hij met iedereen wilt vechten wie er nu tijd of zin in hebben. Het zal een open topic worden die ik hier zal plaatsen, daarvoor zoek ik mensjes die erop willen reageeren als ik dit gemaakt heb.

Topicjes aangevraagt:
None...


Ik hoop dat jullie met me een topic willen of met een van mijn accountjes want ze zijn heel erg lief, alleen misschien beit er wel eentje (Disasterpaw duhh) xD
groetjes de luiaard
ps: Bij elke topic is aangevraagt bedoel ik hier aangevraagt ^.^Topicje?: http://www.warriorcatsnl.com/t19321-i-got-no-good-intention-topicsssss#449145
Online stuff::
 


Laatst aangepast door Kiryu op ma 25 aug 2014 - 19:37; in totaal 12 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vaporpaw.
Member

44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender:
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   wo 6 aug 2014 - 15:45

Sibling topic als Lester ook geboren is? {met Dust}

Ik ga proberen vandaag bij Kiryu en Dot te reageren met NightShadow ^^:.::.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kiryu
Member

De luiaard >=D
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   wo 6 aug 2014 - 15:52

Oki ik vind het goed ^.^ik zal je erbij zetten bij lester als hij geboren is dan zal ik wel het topic maken ^^Topicje?: http://www.warriorcatsnl.com/t19321-i-got-no-good-intention-topicsssss#449145
Online stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kiryu
Member

De luiaard >=D
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   do 7 aug 2014 - 13:03

Sorry voor de duble post ^^"

UPDATE;;
Atum is vrij om te topicen eerst stond er iets door heen omdat ik nog iets wilde doen voor dit.... Zo hij staat ook open voor topicjesTopicje?: http://www.warriorcatsnl.com/t19321-i-got-no-good-intention-topicsssss#449145
Online stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunset
Member

Angie
884
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   za 9 aug 2014 - 12:25

Topic met Sunset x Dot?

En Forest x Kiryu? misschien kan Forest hem een paar dingen leren omdat ie anders vecht door zijn verloren oog : )
||Sunset||Demon||Brokenwing|| Venice ||
Stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kiryu
Member

De luiaard >=D
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   za 9 aug 2014 - 16:55

ja, is goed ^.^ zal ik dan forest en Kiryu maken en jij Sunset en Dot?Topicje?: http://www.warriorcatsnl.com/t19321-i-got-no-good-intention-topicsssss#449145
Online stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunset
Member

Angie
884
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   za 9 aug 2014 - 18:06

||Sunset||Demon||Brokenwing|| Venice ||
Stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kiryu
Member

De luiaard >=D
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   za 9 aug 2014 - 19:56
Topicje?: http://www.warriorcatsnl.com/t19321-i-got-no-good-intention-topicsssss#449145
Online stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kiryu
Member

De luiaard >=D
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   zo 10 aug 2014 - 11:53

Sorry voor mijn dubbel post, maar het zijn updates so up to date

UPDATE::
Disasterpaw is aangemaakt en is aangenomen bij de Riverclan zo zij is nu ook open om mee te posten ^.^Topicje?: http://www.warriorcatsnl.com/t19321-i-got-no-good-intention-topicsssss#449145
Online stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

50
Actief

CAT'S PROFILE
Age: >16 мσσηѕ
Gender:
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   zo 10 aug 2014 - 11:59

Maplesyrup x Lync? :'3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mary
Member

392
Actief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   zo 10 aug 2014 - 12:02

Ik wil wel een topic met een van je rogue's x Mary?
But watch out, she's pure evil X3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kiryu
Member

De luiaard >=D
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   zo 10 aug 2014 - 19:15

@Jojo: Is goed wie maakt?
@Lore: Mary en Lync? (ik wil namelijk meer vijanden voor hem xD) Wie maaktTopicje?: http://www.warriorcatsnl.com/t19321-i-got-no-good-intention-topicsssss#449145
Online stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stilinski
Member

BADJAS MAX :')
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   zo 10 aug 2014 - 19:34

Topic Kiryu x Stilinski ?


||Raggedpaw||Specklepaw||Narrowkit||Stilinski||

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kiryu
Member

De luiaard >=D
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   zo 10 aug 2014 - 19:35

Vind ik goed, wie maakt?Topicje?: http://www.warriorcatsnl.com/t19321-i-got-no-good-intention-topicsssss#449145
Online stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stilinski
Member

BADJAS MAX :')
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   zo 10 aug 2014 - 19:35

Doe jij maar. anders kom ik aan met me faalbegin x'D


||Raggedpaw||Specklepaw||Narrowkit||Stilinski||

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kiryu
Member

De luiaard >=D
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   zo 10 aug 2014 - 19:52
Topicje?: http://www.warriorcatsnl.com/t19321-i-got-no-good-intention-topicsssss#449145
Online stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

50
Actief

CAT'S PROFILE
Age: >16 мσσηѕ
Gender:
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   zo 10 aug 2014 - 20:07

Zou jij kunnen maken? ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lync
Member

De luiaard >=D
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons that I have saw..... I think then...
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   zo 10 aug 2014 - 21:05
Thanks Icyrose voor mijn setje
Topicje?: http://www.warriorcatsnl.com/t19321-i-got-no-good-intention-topicsssss#449145

Online stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mary
Member

392
Actief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   ma 11 aug 2014 - 11:28

@Kiryu schreef:
@Jojo: Is goed wie maakt?
@Lore: Mary en Lync? (ik wil namelijk meer vijanden voor hem xD) Wie maakt

Prima! Ik maak hem zo wel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mary
Member

392
Actief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)   ma 11 aug 2014 - 20:22

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I Got No Good Intention (TOPICSSSSS!)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: