Along with nobody{Moongaze} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Along with nobody{Moongaze}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Raindance
Member

169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Raindance
BerichtOnderwerp: Along with nobody{Moongaze}   zo 10 aug 2014 - 3:46

Een grijze tabby vacht bewoog zich stilletje door de struiken heen, de al wat magere buik toch ingetrokken om geen lawaai te veroorzaken. Voor kattenogen zat een jonge vogel luid te kwetteren, amper twee manen oud, gevallen uit het nest. Boven zat ook zijn moeder lawaai te maken, maar ze kwam niet om te helpen. Raindance kon moeilijk inschatten wat vogel het was, maar het was in elk geval eten. Ze sprong naar voren en landde voor de weg, voordat die iets zou kunnen doen had haar klauw zijn nekje al doorboord en hield het lawaai op. Raindance pakte het beestje op en begroef hem bij de wortel van de struik. Daarna sprong ze er weer uit en zag was ze was. Sunning Rocks, waarachter de River glinsterde in de zon. Raindance liep naar de stenen toe en zag tot haar geluk dat er niemand was. Ze kon hier niet vaak zijn, omdat er altijd wel een andere was. Ze moest deze kant nemen. Raindance nam een aanloopje en sprong op de eerst steen en klom daarna op de bovenste. Het voelde warm aan onder haar poten en ze voelde hoe de zon haar verwarmde. Heerlijk. Ze ging liggen en keek naar de stromende River.
I want to be your friend.
               But I don't dare...

               I want to be your company.
               But I never can.

              I want to find you.
              But I'm too afraid to lose you.
               
               
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moongaze
Member

Gabs
351

CAT'S PROFILE
Age: ~ 15 Moons~
Gender:
Rank: Young Warrior
Moongaze
BerichtOnderwerp: Re: Along with nobody{Moongaze}   zo 10 aug 2014 - 8:57

De gevlekte vacht van een jonge poes streek langs de nog kale takjes die ze onderweg tegenkwam. Zoals altijd maakte ze dat ze wegkwam uit het kamp, zelfs na de gesprekken en de pogingen tot hulp van anderen kon ze het kamp niet uitstaan. Ze wilde niet daar blijven maar ergens alleen wegkruipen. Het feit dat ze een tijdje alleen was geweest had haar weer teruggelanceerd naar wie ze toch altijd was. De jonge poes kneep haar ogen dicht en spande haar spieren aan om te rennen zonder te kijken waar ze heen ging. Tussen de bomen hoefde ze niet te kijken waar ze ging, ze nam altijd wel hetzelfde pad wat haar bij de Sunningrocks bracht waar ze eens een richeltje had gevonden waar ze bijna onzichtbaar kon liggen.
Geschrokken bleef ze stilstaan zodra ze de geur van een anderen kat rook, ze herkende hem wel maar wist niet wat ze van de poes moest denken. Geschrokken kwam ze tot stilstand en staarde vanaf een afstandje naar de poes, niet wetend wat ze nu moest doen. Twijfelend zette ze een pas naar voren, en de volgende volgde net zo langzaam. Maar zo langzaam als dat haar passen waren ze waren waakzaam, klaar om te vluchten bij de eerste de beste slechte beweging van de poes. ''Hallo?'' Klonk haar stem zacht en ze bleef op een paar staartlengtes afstand staan, nog altijd twijfelend of ze moest blijven of weggaan.~Even the most broken trust can be restored, with a little bit of effort ~
FACE IT!:
 
Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Along with nobody{Moongaze}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: