Everyone is blind{Eerst Maplesyrup} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Everyone is blind{Eerst Maplesyrup}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lynxfang
Member

Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Everyone is blind{Eerst Maplesyrup}   ma 11 aug 2014 - 16:21

Lynxfang

Can you stay with me?

Standing in the Hall of Fame.
And the world's gonna know your name.
Oh,they think they know so much.
             
Het bloed lag op zijn lippen en hij likte zich af, de waterrat lag voor zijn poten en hij pakte het beestje op. Een honger gevoel kwam in hem op, maar hij negeerde het, eerst de clan. Vlug begroef hij het beestje en ging verder. Hij moest zijn clan meer dan dat geven. Hij moest ze alles geven wat hij kon geven, dan waren ze sterk genoeg. Lynxfang liep verder en bij elke stap kon je de spiermassa zien die hij gekweekt had. Hij moest er altijd zijn voor zijn clan, zich aan de code houden. Er ritselde iets in de struik naast hem en hij keek er onder, de grijs-bruine vacht van een muis werd zichtbaar. Lynxfang knielde even en sprong toen op de prooi. Zijn wil om iets te krijgen was vaak iets wat opkwam bij jagen. Nu ook weer. De muis begroef hij op dezelfde plaats als de waterrat en hij ging op zoek naar een laatste prooi.

Everyone is sure that they know you.
             

Lynxfang focus hoorde ooit niet bij zijn gedrag, maar dat was in de tijd van een kitten zijn. En als het niet gebeurd was,dan was hij nu nog steeds onbezorgd weest. Och, zijn wil om de Code nooit te breken en zijn haat voor alle andere clans had hem langzaam gesloopt. Niemand wou vrienden zijn met hem, die altijd serieuze Lynxfang,die zelfs zijn vrienden zou verraden. Ze hadden hem in de steek gelaten, ze waren het niet waard. Niemand was het waard. Ondanks dit gedrag waren er wel een poezen die interesse in hem toonde, maar dat had de sul niet door en als hij het door zou hebben,zou hij enkel harten breken.
But often they only know a little bit
Het hongerig gevoel knaagde aan hem,hij voelde hoe zijn maag hem riep. Hij moest eten. Lynxfang draaide zich om en rende terug naar de begraafplaats van zijn prooi. Hij groef het op en nam het in zijn mond. Zijn karamel gekleurde vacht verdween in de bosjes en even later rende de Warrior langs de Stream, op weg naar het Camp. Honger.De prooi moest gebracht worden, dan pas kon hij eten.
@ by AngelOfTheLord from Kickstart


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Everyone is blind{Eerst Maplesyrup}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: