I remember everything.. (Silverfang) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I remember everything.. (Silverfang)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dangerdance
StarClan

Michelle
399
Actief
I've no need for mighty deeds when I feel your arms around meCAT'S PROFILE
Age: 80 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Dangerdance
BerichtOnderwerp: I remember everything.. (Silverfang)   wo 13 aug 2014 - 16:40DANGERDANCEDear father, forgive me
'Cause in your eyes, I just never added up
In my heart I know I failed you, but you left me here alone

Zijn ogen dwaalde af terwijl een kalme wind aan zijn rosbruine vacht trok. Zacht zuchtte hij en schudde zijn hoofd langzaam heen en weer. Hij was iedereen in zijn leven verloren. Zijn eerste verlies zijn moeder die hij nooit gekend had. Vervolgens zijn vader. Redheart. Suntail, Gentlekit zonder dat hij haar ooit had kunenn zien.. Vervolgens zijn broer aan de vlammenzee die nog altijd in zijn geheugen gegrift stond en toen hij eindelijk dacht rust te vinden in de kattin Moongaze verloor hij haar ook. Hij had niets meer om zich aan vast te klampen. Niemand om hem boven water te trekken. De grote kater was misschien een goede warrior geworden maar nog altijd was hij leeg vanbinnen. Het deed hem geen goed. Niets deed hem meer goed. Hij was gewoonweg leeg.

Langzaam sloot hij zijn ogen. De avondzon streelde zijn vacht maar warmde hem niet op. Het bleef koud. Zo in en in koud in zijn eigen lichaam waar hij in gevangen zat.. Met zucht opende hij zijn ogen en staarde de richting op van waar ooit het Skyclan kamp had gelegen. Hij was er laatst nog heen gegaan en wat hij had gevonden had hem geschokt. De vlammen hadden alles vernietigd. Er was geen leven.. Er zou nooit meer leven komen.. En dat was nog nieteens het enige wat de vlammen hadden weggeveegd. Alle herinneringen. Al het verdriet vreugde en de warmte waren meegenomen. Wat over was gebleven was een spiegelbeeld van hoe de rosbruine kater zijn hart voelde.. Verbrand en vernietigd.

Oh, dear brother, just don't hate me
For never standing by you or being by your sideTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I remember everything.. (Silverfang)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: