I remember everything.. (Silverfang) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I remember everything.. (Silverfang)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dangerdance
StarClan
I remember everything.. (Silverfang) LMBuIxF
Michelle
399
Actief
I've no need for mighty deeds when I feel your arms around meCAT'S PROFILE
Age: 80 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Dangerdance
BerichtOnderwerp: I remember everything.. (Silverfang)   I remember everything.. (Silverfang) Icon_minitimewo 13 aug 2014 - 16:40DANGERDANCEDear father, forgive me
'Cause in your eyes, I just never added up
In my heart I know I failed you, but you left me here alone

Zijn ogen dwaalde af terwijl een kalme wind aan zijn rosbruine vacht trok. Zacht zuchtte hij en schudde zijn hoofd langzaam heen en weer. Hij was iedereen in zijn leven verloren. Zijn eerste verlies zijn moeder die hij nooit gekend had. Vervolgens zijn vader. Redheart. Suntail, Gentlekit zonder dat hij haar ooit had kunenn zien.. Vervolgens zijn broer aan de vlammenzee die nog altijd in zijn geheugen gegrift stond en toen hij eindelijk dacht rust te vinden in de kattin Moongaze verloor hij haar ook. Hij had niets meer om zich aan vast te klampen. Niemand om hem boven water te trekken. De grote kater was misschien een goede warrior geworden maar nog altijd was hij leeg vanbinnen. Het deed hem geen goed. Niets deed hem meer goed. Hij was gewoonweg leeg.

Langzaam sloot hij zijn ogen. De avondzon streelde zijn vacht maar warmde hem niet op. Het bleef koud. Zo in en in koud in zijn eigen lichaam waar hij in gevangen zat.. Met zucht opende hij zijn ogen en staarde de richting op van waar ooit het Skyclan kamp had gelegen. Hij was er laatst nog heen gegaan en wat hij had gevonden had hem geschokt. De vlammen hadden alles vernietigd. Er was geen leven.. Er zou nooit meer leven komen.. En dat was nog nieteens het enige wat de vlammen hadden weggeveegd. Alle herinneringen. Al het verdriet vreugde en de warmte waren meegenomen. Wat over was gebleven was een spiegelbeeld van hoe de rosbruine kater zijn hart voelde.. Verbrand en vernietigd.

Oh, dear brother, just don't hate me
For never standing by you or being by your sideI remember everything.. (Silverfang) Ss3WEVm
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I remember everything.. (Silverfang)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: