Daddy I missed you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Daddy I missed you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bluewisp
Founder
Daddy I missed you LM31bul
Sanne (:
2454
Be balanced

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Bluewisp
BerichtOnderwerp: Daddy I missed you   Daddy I missed you Icon_minitimedo 28 aug 2014 - 20:53

Met een snorrend geluid lag Bluepaw uit te rusten op de warme rotsen. Als het fris was buiten was het lekker om op de toch opgewarmde stenen te liggen soezen. Blue rekte zich kort uit en gaapte eens, ze besefte zich wat een heerlijke dag het was. Haar gedachten dreven af naar een plek waar alles fijn was, waar haar moeder nog leefde en waar er geen ruzies bestonden met andere Clans. Hoe jong en naïef ze ook was, Bluepaw had het beste met iedereen voor, dat was een duidelijk kenmerk van haar karakter. De bladeren achter haar ritselden en de geur die ze opving was van haar vader. Even aarzelde ze, zou ze hem ontlopen? Het was niet of hij de laatste tijd aardig tegen haar geweest was, hij was afwezig en gedroeg zich niet zoals hij eerst deed. Desondanks keek Bluepaw nog altijd op naar haar vader, hij was een machtige kat. Een Clanleider, van de beste Clan die er was. Bluepaw bleef liggen, hij had haar nu toch allang geroken en zijn passen werden luider. Ze spitste haar oren, draaide haar kopje naar de bosjes achter haar en zag de vuurrode, vlammende pels van haar vader verschijnen.

[+Firestar]


Daddy I missed you QHTBjCa
Daddy I missed you Et9xeo
{ Bluewisp }{ Hige }{ Fallowpaw }Bluestar&Bluewisp:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning
Daddy I missed you Fireda11
WazBeer
11997
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Firedance
BerichtOnderwerp: Re: Daddy I missed you   Daddy I missed you Icon_minitimedo 28 aug 2014 - 21:09

F I R E S T A R
The fire that saved our Clan
Firestar was al vroeg in de ochtend uit het kamp vertrokken. Dat waren ze inmiddels wel van hem gewend, maar deze keer was het om andere redenen. Het was niet zo dat hij anderen probeerde te ontlopen, maar hij had tijd nodig om na te denken. Rustig na te denken, zonder dat er constant naar hem gevraagd werd. Het beeld dat hij van Icestorm had gezien toen hij zijn leven verloor wilde maar niet uit zijn kop verdwijnen. Telkens als hij zijn ogen sloot zag hij het opnieuw. Alsof ze hem wilde bereiken, maar dat niet kon. Al toen hij wakker werd in het WindClan kamp had hij zich afgevraagd of het misschien door hem kwam. Of het misschien allemaal niet waar was wat hij had gehoord, zoals hij in eerste instantie gedacht had. Dat ze nog wel om hem gaf en dat zijn gedrag hetgeen was wat haar van hem weg hield. Dat verklaarde nog niet waarom een andere StarClan kat hem dan zou vertellen dat ze hem had voorgelogen. Wat kon die daar nu van profiteren? Het was geen kat geweest die één van hen had gekend, dus wraak of haatgevoelens konden ook geen rol spelen.

De zon stond inmiddels al hoog in de lucht. De rode kater was er nog lang niet uit, maar het had hem wel een enorme opdonder gegeven. Alsof hij plots een stuk helderder naar de situatie kon kijken en dus ook zag wat hij de laatste tijd had aangericht. Het was deels zijn verdriet geweest dat opspeelde. Zo veel verdriet dat hij simpelweg niet had geweten hoe ermee om te gaan. Hij was hard geweest, naar alles en iedereen. Firestar's oren schoten naar voren toen hij de geur van zijn dochter Bluepaw oppikte. Het ergste van alles was nog wel dat hij zijn kittens redelijk verwaarloosd had. Misschien kon hij het nog goedmaken? Of Icestorm hem nu had verraden of niet, het bleven zijn kittens. Met trage passen stapte hij het zonlicht in, zijn groene ogen gericht op de blauwe poes die op de rotsen lag. Firestar had al te lang niet meer goed naar zijn kittens gekeken, niet op de manier die zou moeten. Nu hij Bluepaw daar zo zag liggen, alweer 9 manen oud, schoot er een trotse twinkeling door zijn ogen. "Hey, Bluepaw," begroette hij haar op zijn meer gebruikelijke toon, eentje die hem gewoon was geweest voor het hele gebeuren met Sabrefang. Het was een voorzichtige begroeting, hij zou vanzelf zien of ze hem nog zag als vroeger of niet.


WORDS ### TAGS None NOTES NoneDaddy I missed you RBnHiY7
Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluewisp
Founder
Daddy I missed you LM31bul
Sanne (:
2454
Be balanced

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Bluewisp
BerichtOnderwerp: Re: Daddy I missed you   Daddy I missed you Icon_minitimevr 5 sep 2014 - 18:02

Bluepaw's knalblauwe ogen volgde de bewegingen van haar vader op de voet, ze keek naar beneden, naar zijn poten die stappen richting haar zette. Haar haren schoten heel lichtelijk omhoog, bijna onzichtbaar. Maar na even nadenken schudde ze zich uit, en hervatte zich. De eerste reactie van Bluepaw was om zich anders op te stellen dan voorheen. Maar toen ze de tijd nam om zijn geur op te snuiven, en de diepe klanken van zijn warme stem hoorde kon ze niet anders dan naar hem toe lopen en hem spinnend begroeten met een kopje. "Hoi papa." Ze glimlachte, en drukte haar neusje even kort tegen zijn wang. "Hoe gaat het nu met je? Is alles nu opgelost?" Begon ze met vragen, al snel had ze door dat ze op weg was naar door ratelen en ze legde haar oortjes in haar nek en keek verontschuldigend op. "Sorry, ik moet echt mijn mond leren houden!" Grinnikte ze, meer tegen zichzelf dan tegen haar vlammend oranje vader. "Ik doe het trouwens goed met de training! Ik wordt sterker, ik wil het laten zien!" Grijnsde ze een enorme kattengrijns.


Daddy I missed you QHTBjCa
Daddy I missed you Et9xeo
{ Bluewisp }{ Hige }{ Fallowpaw }Bluestar&Bluewisp:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Daddy I missed you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: