Misterieuze verdwijning 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Misterieuze verdwijning

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dineira
Member
Misterieuze verdwijning DPKsfdL
16

CAT'S PROFILE
Age: 28 manen (2 1/4 jaar)
Gender:
Rank:
Dineira
BerichtOnderwerp: Misterieuze verdwijning   Misterieuze verdwijning Icon_minitimewo 16 jun 2010 - 16:48

De dag nadat Dineira's lichaam in het kamp werd gebracht, was het plotseling verdwenen. Die nacht was het enige wat te zien was een schaduw.Toen verdween het levenloze lichaam om nooit meer gezien worden door degene die haar hadden vermoord.
Het enige wat er nog lag was een plukje haar dat langzaam wegwaaide een haar per een wind vlaag.
Uiteindelijk was er een lege plek en nimmermeer is de levenloze Roque gezien nog gevonden door een schaduwclankat. Geen geurspoor was er behalve de geur van de dood die alleen te ruiken was op de plaats waar Dineira zich had bevonden.
Haar woorden weergalmden via de wind eenmaal richting Winterpaw al was ze daar niet en de wind bacht de laatste woorden van Dineira naar Winterpaw en het klonk een malig"Ik zal op jullie letten vanuit daarboven." De stem verdween weer en de woorden en haar stem werden nimmermeer waar gevonden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Misterieuze verdwijning
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: