It's hard letting go {Silhouetteheart} - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 It's hard letting go {Silhouetteheart}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2

As'
1637
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Silvergale
BerichtOnderwerp: Re: It's hard letting go {Silhouetteheart}   wo 15 okt 2014 - 23:57

Vanbinnen voelde ze weer het rare gevoel. Ze keek de kater in zijn ogen aan. Het vreemde gevoel in haar buik nam steeds meer en meer toe. Tot haar grote opluchting bleef hij haar niet aankijken en wandelde een rondje om haar lichaam. Silver bloosde toen hij haar weer aankeek. Ze keek de kater uitdagend aan met een grijns op haar gezicht. Haar poot schoot uit naar de zijne waarbij ze hem op de grond duwde en hem in bedwang hield door haar poot op zijn borst te plaatsen. "Isn't this enough?" Ze keek de kater grijnzend aan waarbij ze van hem afstapte enhem een lik op zijn wang gaf. "What should we do now?" Duidend op het feit dat elkaar elke dag zien de missie misschien in gevaar bracht. Maar dat had ze er nu wel voor over.


The nightingale sings his song of farewell.
You better hide for her freezing hell


Theme | Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Aiméeeeeeee
1299
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 47 moons lost
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: It's hard letting go {Silhouetteheart}   zo 19 okt 2014 - 17:06

Hij keek haar aan en voelde zich weer warm worden van binnen,bij haar zijn was het beste wat hem kon overkomen. Samen konden ze bergen verzetten als het moest. Plotseling schoot haar poot uit en voordat hij het wist lag hij weer eens op de grond, "Oef"hij moest toch eens beter opletten. Silhouette voelde dat hij op de grond werd gedrukt en keek Silver wanhopig aan, "Ja hoor,het is genoeg"kreunde hij en voelde toen haar tongetje over zijn wang gaan. Hij stond op en schudde zich expres extra hard uit,''Hier is alvast wat Windclan-grond" grapte hij. "What should we do now?" Silhouette keek om zich heen en rook even de geuren op, het zou niet lang duren voordat de eerste katten kwamen. "Het is gevaarlijk als je blijft"


>These f*cking people always say the same old thing. But you can’t slay or conquer the king<  

>I’m from a nightmare but I’m living the dream <

old stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

As'
1637
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Silvergale
BerichtOnderwerp: Re: It's hard letting go {Silhouetteheart}   zo 19 okt 2014 - 20:35

De grijze poes lachte zoet naar de kater en hielp hem toen terug overeind door haar poot uit te steken. Gauw trok ze hem toen weer terug toen ze besefte dat hij haar op deze manier gemakkelijk op de grond kon krijgen. Ze liet een lieve glimlach zien en stapte toen een eind achteruit. 'Het is gevaarlijk als je blijft' Ze keek net als hem om hen heen en knikte. "Kom morgen voor zonsopgang naar het territorium. Laten we samen onze bondgenoten onder handen pakken." Ze liet het opzettelijk blijken alsof zij hun slaafjes waren. En zo zag zij hen ook aan. Behalve op Silhouette na. Ze zouden samen over het woud regeren. Hij en zij, Silhouette- en Silverstar aan de macht!

Vervolgtopic
OOC; topic uit


The nightingale sings his song of farewell.
You better hide for her freezing hell


Theme | Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's hard letting go {Silhouetteheart}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: