Drip Drop. Water? Hop! +Frostfang 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Drip Drop. Water? Hop! +Frostfang

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Angie
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Drip Drop. Water? Hop! +Frostfang   za 1 nov 2014 - 12:19

Met haar gewoonlijke, vrolijke glimlach huppelde de poes door het territorium, haar standaard optimistische liedje neuriënd. Met kleine sprongetjes hupste ze langs bomen en stroompjes tot ze bij een rivier aankwam. Het was de grens tussen Riverclan en Thunderclan. Hoewel die rivier zo duidelijk daar stroomde, was de poes zo opgegaan in haar optimistische liedje dat ze recht het water in huppelde, en geschrokken peddelde ze naar boven. Toen ze zag dat ze in het water was gedonderd begon ze keihard te lachen. Ze zakte een aantal keer kopje onder door het schateren, waardoor ze alleen maar harder begon te lachen. Zodra de poes weer een beetje bij was, hees ze zichzelf grinnikend op een steen, waar ze naar een Thunderclanner staarde aan de overkant. “Hooi! Ik ben Yarrowfr...” Voordat ze haar naam kon zeggen, gleed ze van de steen af, en viel lachend in het water, waar ze zo wel even een tijdje door bleef lachen. “Yarrowfrost,” Giechelde de tortie, waarna ze zichzelf lachend op de steen probeerde te hijsen.

Echt, die titel O.O||Yarrowfrost||Brokenwing||Demon||Sunset||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frostfang
Member

Lolo [loïs]
229
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons, how time flies
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Drip Drop. Water? Hop! +Frostfang   za 1 nov 2014 - 12:29

Zuchtend liep de witte poes door het territorium. Hoe lang ging het duren voordat alles van ze werd afgepakt? Nu hadden zíj te weinig prooi. Ze moesten de Steppingstones terug krijgen, maar hoe? Om wat te bedenken, besloot ze ernaar toe te gaan. Niet zo dichtbij dat ze de grens overstak, maar wel dichtbij genoeg om weer herinneringen op te halen. Toen ze aankwam, zag ze een Riverclan poes die wel op een kitten leek. Hoe konden ze hiervan verloren hebben? “Hooi! Ik ben Yarrowfr...” De poes viel in het water. Oh Starclan, help me. Was het enige wat Frostfang dacht. De ander kwam al weer boven water en keek lachend naar Frost. “Yarrowfrost,” Oh, wat miste de kattin de Steppingstones. Het was haar favoriete plekje geweest, eigenlijk was het zo ongeveer het favoriete plekje van heel Thunderclan. En nu was het weg. "Ik ben Frostfang." Was het enige wat ze uit kon brengen en ze keek verward naar de ander. Hoe kon ze zo vrolijk zijn?"Chase the wind and touch the sky"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Angie
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Drip Drop. Water? Hop! +Frostfang   zo 9 nov 2014 - 10:53

Haar klauwen haakte ze in wat mos wat aan de andere kant van de steen kleefde. Maar voordat ze daar ook maar kracht op kon zetten trok ze het groene, moerassige spul mee het water in en ging spartelend kopje onder. Giechelend kwam ze bij de kust van Riverclan aan, en hees zichzelf hard lachend erop. Het gras kietelde haar buik en haar pootkussentjes die zich in de aarde hadden gehaakt verschrikkelijk. Giechelend klom ze de oever op, en draaide zich om naar de Thunderclan poes die haar een beetje verward aanstaarde, en Yarrowfrost lachte half nog een beetje, die langzaam wegebde. "Ik ben Frostfang." Sprak de poes, en de tortie lachte opgewekt. "We hebben allebei Frost in onze naam!" Giechelend keek ze de poes aan, die niet heel vrolijk bleek te zijn. "W-wat is er?" Vroeg ze voorzichtig. "B-ben ik te vrolijk?"||Yarrowfrost||Brokenwing||Demon||Sunset||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frostfang
Member

Lolo [loïs]
229
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons, how time flies
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Drip Drop. Water? Hop! +Frostfang   vr 21 nov 2014 - 16:12

De kattin lachte vrolijk toen ze haar naam vertelde, en de witte poes rolde met haar ijsblauwe ogen. "We hebben allebei Frost in onze naam!" Met een sarcastische uitdrukking miauwde ze "Nee, echt, je meent het?" Yarrowfrost stopte al snel met lachen en keek Frostfang aan. "W-wat is er?" Vroeg de Riverclanner aan haar, en een beetje medelijden schoot door Frost heen, dat ze snel weer onderdrukte. "B-ben ik te vrolijk?" Ze schudde met haar kop, om aan te duiden dat dat het niet was. "Nee," zuchtte ze en ze keek verlangend naar de steppingstones. Het zag er grauw uit, en Frost weigerde te geloven dat dit was door het seizoen. Het kwam gewoon omdat de Riverclanners hem hadden afgepakt. "Het komt gewoon door... Omstandigheden." Miauwde ze, als vervolg op haar antwoord.

+ SORRYSORRYSORRYSORRY voor laat!"Chase the wind and touch the sky"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Drip Drop. Water? Hop! +Frostfang
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries :: Steppingstones-
Ga naar: