The feeling to say somthing but too hide it like a secret <<topice's>> 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The feeling to say somthing but too hide it like a secret <<topice's>>

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fadepaw
Member

105
Actief
avatar
BerichtOnderwerp: The feeling to say somthing but too hide it like a secret <<topice's>>   za 1 nov 2014 - 18:10

Hey hey hey people,
Ik zoek topicjes voor mijn drie karakters, Fadepaw, Numbpaw en Bonekit*. Ik zou graag een topic willen, door mijn tijd in te vullen. Fadepaw haat andere clanners en grauwt ernaar wanneer het kan, ze is iemand duie taai is en bijna niemand mag. Numbpaw boeit echt helemaal niks wat er gebeurt, hij heeft juist bijna geen gevoel voor dingen. Clan katten of geen Clan katten het blijft een kat, hij praat niet graag en blijft vaak te stil. Juist tegenover mijn twee karakters komt de kleine Bone, die juist alles in een vrolijke wereld ziet en vreemd uit de hoek kan komen.
Dit waren even de korte beschrijveingen ervan en mijn inleiding xD

::Fadepaw:: I wanna life my life for my clan. Ze is een felle kattin, ook vaak aan de serieuze kant maar niet alleen dat. Ze kan ook juist heel lief en ook steeds vreemder en vreemder worden, ze daagt ook eerder katten van haar Clan uit om te laten zien dat zij ook sterk is. Ze snauwt naar Andere katten van andere Clans en haat ze met haar volle hard, ze vertrouwd niemand.
::Numbpaw:: Sometimes they asking me how i feel and honnestly I feel Numb...
Numbpaw heeft lichterlijk autisme, hij voeld om dingen weinig en praat weinig. Als hij praat zegt hij vaak de verkeerde dingen of vind hij het moeilijk om erop te reageren, hij is bang voor de Starclan. Vele katten geloven in de Starclan maar hun hebben er juist geen angst voor, alleen hij juist wel. Hij twijfeld of de starclan wel bestaand of niet, ook vind hij het vreemd als je dood gaat dat je naar boven gaat.
::Bonekit*:: (Thunderclan) Everything is somthing but the most precious thing is Life.
Bonekit is een vrolijke kitten, hij blijft altijd wel vrolijk. Ook is hij behulpzaam en helpt graag andere, hij komt vaak als je denkt dat het niet zal gebeuren vreemd de hoek uit. Hij kan kwaad reageren maar ook weer lief, hij wisseld te snel met zijn gevoelens. Hij vraagt zich veel dingen af maar ook doet hij er graag ook aan mee, helemaal met dingen doen. Hij geloofd te snel in anderen, ook vertrouwd hij iedereen.

Groetjes Derpje¥Thema¥
¥VOICE¥
Alleen de vrouwelijke stem
stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The feeling to say somthing but too hide it like a secret <<topice's>>
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: