Mighty blood 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Mighty blood

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Dieuw
1679
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22,5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Emberspark
BerichtOnderwerp: Mighty blood   wo 26 nov 2014 - 19:37

Na een tijdje nadenken had de nieuwsgierigheid gewonnen, en nu stond ik hier. Ik was zo nieuwsgierig naar mijn oma, die nota bene Leader was. Om eerlijk te zijn had ik haar nog nooit echt ontmoet. Ik had de mooiste verhalen gehoord, maar echt gesproken had ik haar nog niet. Misschien lag dat ook wel aan mijzelf. Ik, verlegen als ik was, was misschien wel een klein beetje bang voor haar. Misschien wilde ze niet zo'n zwak mormel als ik in de familie? Misschien zou ze me niet eens willen zien? Uiteindelijk was ik toch te nieuwsgierig geweest naar mijn beroemde oma, en had ik besloten om haar op te zoeken. Aarzelend stak ik mijn kopje naar binnen, zodra ik bij haar den was aangekomen. Als leader kreeg je je eigen den, dat was pas gaaf! Alhoewel, het moest ook wel eenzaam zijn.. Aarzelend stapte ik veder naar binnen. 'Om.. Shrewstar?' Piepte ik. In eerste instantie wilde haar benaderen met "oma", maar dat leek me toch niet zo gepast. Misschien wilde ze helemaal niet dat ik haar oma noemde...

{ Eerste post voor Shrewstar }∞:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrewstar
StarClan

Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank: Leader
Shrewstar
BerichtOnderwerp: Re: Mighty blood   za 20 dec 2014 - 13:01

Na een drukke dag had ze zich dankbaar in haar mosnest gestort en was ze bijna gelijk in een diepe slaap gevallen. De aankomende pootstapjes had ze 's ochtends niet eens gestoord en dus werd ze door een zacht stemmetje gewekt. Haar zwarte oortjes kwamen omhoog en wat flauw van de slaap hief ze haar kop op, waarbij ze in het zonlicht een klein figuurtje voor haar Den zag staan. "Oh Emberpaw." Murmelde ze nog wat slaperig en kwam overeind, waarbij ze een paar passen naar haar kleinzoon toeliep. "Is er iets gebeurd?" Ze knipperde een paar keer met haar groene kijkers, om te wennen aan het licht.


Tumblr - Meet Shrew - Dropping
Me > You:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mighty blood
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: