Positiviteits-topic - Pagina 19 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15° - 28° C
Greenleaf brengt hitte met zich mee en hierdoor is de koele bergwind een fijne afwisseling. Prooi is in overvloed en het leven, hoewel ver weg van thuis, lijkt op te klaren voor vele.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Mod
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Positiviteits-topic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Ga naar pagina : Vorige  1 ... 11 ... 17, 18, 19
Talon •
Member

Nath
193
Actief
"No one hurts my family and lives. No one."

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    wo 14 jun 2017 - 22:15


Ik moet het even van mij afschrijven: waar ik vandaan kom en wat ik nu heb bereikt.

Ik kom van het speciaal basisonderwijs, tijdens mijn basisonderwijs is er veel gebeurt; de scheiding van mijn ouders en mijn vader die lastig begon te doen. Mijn start van het leven was dus niet al te denderend. Op het basisonderwijs werd ik enorm gepest, tot stenen naar mijn hoofd aan toe. Ik durfde niet van mij af te bijten en mijn toenmalige basisvriendinnetjes waren ook niet echt de types die het voor iemand op durfde te nemen.
Toen ik naar het VMBO-Basis ging werd het eigenlijk alleen maar erger: mijn moeder was depressief geworden en naar het GGZ, mijn vader een alcoholist en ik werd nog erger gepest, begon er slechter uit te zien en de pubertijd maakte het ook niet makkelijk voor me. Bijnamen, opgesloten worden, uitgelachen worden, roddels, fysiek geweld, ik heb met alles te maken gehad.
Ik werd depressief, thuis ging het niet goed, op school ging het niet goed en ik kreeg mijn eerste vriendje. Die bracht me iets omhoog, maar ook daar ging het fout. Hij was niet per se slecht, maar alles ging te snel; mijn omgeving ging ook te snel en ik ging er in mee. Het maakte me nog onzekerder en ik ging mezelf haten.
Op mijn 16de werd ik opgenomen bij instantie Fier in Leeuwarden. Ik heb daar een jaarbehandeling gevolgd en ben daar aan mijzelf gaan werken. Tenminste, na een half jaar pas, want het eerste half jaar geloofde ik niet dat er echt iets mis met mij was en dat ik het allemaal zelf wel kon. Ik riep alsmaar; ik heb jullie niet nodig ik hoor hier niet. De verhalen van de andere meisjes waren namelijk zo veel erger dan die van mij. Pas na een half jaar zag ik in dat het verleden er niet toe deed, die kon je toch niet veranderen. Het was het persoon in het nu die veranderd moest worden en het verleden een plekje moest geven. Ik ging dus beter aan de slag en begon aan mijzelf te werken.
Na dat jaar was ik eigenlijk nog niet klaar, maar het jaar was wel voorbij, dus ik moest weer naar huis. Het ging al veel beter, stap 1; herkenning, was namelijk gezet. Toen het daarna ook weer slechter ging en ik terugvallen kreeg, o.a. op mijn nieuwe toenmalige school, trok ik opnieuw aan de bel. Ik ging afmaken waar ik aan begonnen was. Echter ging het dit keer vanuit hun punt anders. Ze begonnen met stempel te gooien en te zeggen dat ik het eigenlijk niet kon (mavo diploma halen, bijvoorbeeld) en dat ik gewoon begeleidt moest gaan wonen en maar beter aan mbo1 kon beginnen. Hier was ik het beslist niet mee eens; hoe durfde ze? Ik werd wel onzeker, maar ook kwaad en ik was intens gekwetst, zeker door mijn hoofdbehandelaar die ik als een vaderfiguur was gaan beschouwen.
Maar het feit dat ze zeiden; "je kan het niet," zorgde er wel voor dat ik het tegendeel wilde bewijzen. Ik stopte na 7/8 maanden met mijn tweede behandeljaar daar, ben tegen advies in weg gegaan en ben begonnen op het VaVo op het Friesland College aan het mavo. Het ging met vallen en opstaan. Thuis was niet stabiel, mijn zusje was van het pad geraakt, ik had heel vaak ruzie met mijn moeder en het leek er op dat ik langzaam toch weer depressief werd. Maar ik ging door. Ik kwam aan het einde van mijn eerste VaVo jaar terug in een relatie met mijn eerste vriend ooit, wat goed leek te zijn. Hij ving mij op, dus het was vast nodig geweest. Met hak op tak heb ik de eerste helft van mijn mavo diploma weten te halen.
Die zomervakantie was een drama, veel ruzies met mijn moeder, veel ruzies met mijn vriend, veel ruzies met iedereen. Ik trok mijn mond namelijk open en accepteerde niet alles meer. Het was pittig. Ik begon toen aan mijn tweede jaar op de mavo, goed begin, goede cijfers. Maar mijn oma ging achteruit en mijn zusje was volledig het pad kwijt geraakt. Zowel met mijn vader als moeder ging het slecht. Maar met mij leek het langzaam beter te gaan; wel moest ik even afstand van een hoop dingen nemen. Ergens heb ik ook afstand van Warrior Cats genomen. Ik had ruimte en tijd voor mijzelf nodig. Ik moest dingen uitzoeken en keuzes gaan maken. Dat heb ik gedaan en school ging opnieuw wankelend en leek langzaam bijna hopeloos te worden. Mijn kat ging dood, mijn oma ging dood, mijn vriend was er niet voor me en ik voelde me immens alleen. Maar ik ging wel door en zocht voor het eerst in mijn leven zelf hulp bij vrienden en familie en koos voor mezelf. Dit keer niet om me te bewijzen, dit keer niet voor een ander; puur voor mezelf.
In mei maakte ik het uit met mijn vriend, want na dat hij me eigenlijk heeft laten vallen en niet zijn best voor me heeft gedaan terwijl ik dat wel deed, ondanks alles, maakte ik het uit. En die keuze heeft me meer dan goed gedaan. Mijn examens waren goed verlopen en nu: ik ben geslaagd. Ik was zo bang dat het niet gelukt was. Maar het is wel gelukt, ondanks alle obstakels en dingen die hebben moeten gebeuren, mensen die zeiden dat het niet mogelijk was, is het wel gelukt. En ik ben blij, ik voel me voldaan en opgelucht. Ik ben geslaagd en kan het niet geloven. Eindelijk heb ik een diploma weten te behalen en kan ik verder, hoef ik niet meer stil te staan, eindelijk <3
Sommigen kijken me raar aan; je bent 20 jaar en nu pas je mavo diploma? Ze moesten eens weten.<3:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Owlkit,
Member

♚ hannah
1061
Actief
according to my calculations,
you're a pussy

CAT'S PROFILE
Age: ♚ 0,5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    wo 28 jun 2017 - 18:01

Soms ups and downs. Maar ik heb het gevoel dat mensen nu meer rekening houden met mijn moodswings en me altijd proberen te kalmeren wanneer er teveel werk is. Laatst een email gekregen met de mededeling dat ik helaas naar VMBO-t ga, maar mijn moeder zei dat het prima was, en dat ik wat rust verdiende. De laatste twee jaren op HAVO hebben mijn depressie verergerd aangezien ik zwaar chaotisch ben en een enorme faalangst ermee gebouwd heb. Maar ik heb het gevoel dat het nu hun zijn die zich er nu moeten aanpassen in plaats van ik. Ik voel me wel op mijn gemak nu, maar de stress gaat nog niet weg, heb wel voorrang gekregen en wat extra tijd, maar dan voel ik me weer een aandachtszoeker.

Anyway, het gaat wel prima, voel me weer vrijer en geïnspireerd. ^^


one day they'll see

the crown was made for me

proud:
 

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1000
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    wo 28 jun 2017 - 20:42

Ik merk nu zo hard hoe goed die behandeling en het behalen van een diploma enzo mij heeft geholpen omdat ik het idee heb dat ik best goed met de huidige situatie in mijn omgeving om kan gaan. Yup, dat doet me toch wel goed c:


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
River •
Member

Bo2
386
Actief
Pick a star on the dark horizon and follow the light

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    do 29 jun 2017 - 21:38

Ik been heel erg blij voor alle support die de mensen me geven op dit forum. Al jullie lieve berichtjes hebben me goed gedaan en ik weet dat ik jullie nie elk afzonderlijk specifiek heb bedankt maar als je de laatste dagen zowat wat met me hebt gepraat ben je een schat om me rechtop te houden, hoe stil je acties ook lijken so thank u ^^

Ik ben heel erg blij dat ik mezelf wat beter voelt en nu ik reflecteer op de examens ik best een goed resultaat heb neergezet. Ondanks dat ik nu nog moet weten of ik over het minimum ben (wat 60/70% is) ben ik nog wat nerveus maar ik ben sws al blij dat ik iets heb kunnen doen en al het tegendeel heb kunnen bewijzen aan alle mensen die zeiden dat ik het niet kon c: ik kan met trots zeggen dat ik trots ben op mezelf om vanuit een put van bijna anorexia en depressie tot zelfmoordneigingen gewoon ben gegroeid tot iemand die langzaam haar lichaam meer en meer aanschouwt als iets dat ze prachtig vind en die ook gewoon wat sterker is. Ik ben zoveel gegroeid sinds dan, mentaal vooral.
als iemand ooit op dit forum ook last begint te krijgen van depressie of iets in die aard dan pls zoek hulp! Ik kan je met zekerheid zeggen dat de dingen die volgen beter zullen zijn... Het feit dat ik na zoveel jaren mijn droom kan waarmaken is een mirakel maar het is gebeurd. Never give up! I never did and now I'm doing the things I love with the people I love and im so happy with that ;w; ik ben uiteraard heel erg happy met elke persoon die ik ken. Ik ben zo happy met de friends die ik heb <3 Ik ben zo damn lucky om al die leuke mensen rond me te hebben en ik ben ieder van hun, van jullie, zo dankbaar daarvoor. c:➢ WHAT IS MEANT TO BE ALWAYS FINDS A WAY


20/07 - 27/07 gone
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Innerstar
StarClan

Nathalie
4692
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    za 1 jul 2017 - 22:12

Ondanks dat gedoe met mijn zusje is dit écht een top jaar!
Vriendschappen herstellen zich en trash verdwijnt uit mijn leven, het is echt fijn. Diploma gehaald, positiever ingesteld, minder onzekerheden ~
I'm just happy C:


.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken

Marieke
182
Actief
Flight of the silver bird

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    ma 3 jul 2017 - 14:30

enkele van mijn positieve momentjes van de afgelopen tijd:
♦ Ik kon het menu in een restaurant in Italië (deels) vertalen zonder te gokken of de betekenis wel klopte en dat maakte me blij want dat betekend dat ik beter begin te worden in Italiaans.
♦ één van de foto's op mijn natuur- en dierenfoto-blog op tumblr heeft op het moment 441 notes en ik ben echt heel blij dat mensen mijn foto's leuk vinden.
♦ Ik heb mijn persoonlijke 2000 woorden doel bereikt met een verhaal-ding waar ik mee bezig ben.

't is allemaal niks groots of speciaals maar ik moet leren om me te focussen op de goede dingen in plaats van de niet zo goede dus dat probeer ik ^^[zogenaamde theme-music]
Ik ben een trage poster, sorry!!
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1000
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    za 8 jul 2017 - 17:06

Maandag 28 augustus ga ik voor het eerst mee doen aan het Kyokushin Summercamp (een 5 daagse karate kamp). Hier ga ik ook mee doen aan het karate examen voor mijn gele band (6de kyu/graad)
uitleg Kyu levels:
 
Ik heb zo hard het gevoel dat het leven eindelijk een keer mee zit voor mij en heb hier ook ontzettend veel zin in <3
Kyokushin Karate is echt mijn leefstijl & t maakt me zo intens gelukkig. Daarbij zit ik nu al zeker anderhalf jaar vast aan mijn 7de kyu en ik wil nu ook wel eens verder. Vroeger deed ik nog wel elk half jaar een karate examen, maar door school is dit nu een stuk lastiger. Daarbij is dit de eerste keer dat ik mee doe aan zo'n kamp en die zijn ontzettend pittig en zwaar. Ergens ben ik nerveus, maar ben ook ontzettend blij dat ik dit nu ook eindelijk mag gaan ervaren. 5 dagen lang trainen, waaronder nachttrainingen, g e w e l d i g!~


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Thora
Member

Nath
559
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 11/13 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    wo 19 jul 2017 - 14:48

Dus ik ga vrijdag naar Duitsland, voor het eerst in mijn leven. Ik ben nog nooit echt ver van huis geweest, 1x naar Ipswich in Engeland en 1x in de Belgische Ardennen, maar daar blijft het ook bij. Nu, vrijdag, ga ik naar München in Duitsland en zal ik eindelijk weer wat meer van de wereld zien en heb ik eens niet een oersaaie zomervakantie. Ik heb er zoveel zin in en het maakt me echt enorm blij!


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Mistgaze
Medicine cat

Kiki
1282
Actief
Who took the light from our life?
The light from my eyes?
All we did was suffer.
Why couldn't we just say.

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    wo 19 jul 2017 - 14:49

AaaAA over 9 dagen ga ik naar disneyland en ik kan echt niet meer wachten!! Ik heb er zoveel zin in! c:


Ik ben van 27 tot 30 juli in Disneyland! Dus geen posts van mij als ik met Mickey Mouse aan het chillen ben.

We gave it all.. The aim was for the stars.
Our time had come. And we wasted it all.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Positiviteits-topic
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 19 van 19Ga naar pagina : Vorige  1 ... 11 ... 17, 18, 19

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Cattalk-
Ga naar: