Positiviteits-topic - Pagina 20 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Positiviteits-topic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    di 17 okt 2017 - 15:38

Ik dacht altijd dat hondenmensen overdreven over hoe leuk honden zijn. Ik was vroeger meer van de tamme ratjes en andere knagers. Nu ik een hond heb snap ik wat ze bedoelen. Mijn hondje Quinty maakt mijn dagen goed <3

Fotos:
 
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    zo 22 apr 2018 - 19:17

Ik wil gewoon even kwijt dat ondanks dat 2017 zo rot afgesloten werd voor mij ik zo blij ben met 2018 tot nu toe <3
Eind 2017 was rot, maar ik heb het zó naar mn zin hier in Engeland! Ik heb echt super lieve collega's bij mn stageadres en volgens mij heb ik echt één van de liefste van de hele klas! Ze laten me alles proberen en zien me niet als een slaafje ofzo, ze voelen zich echt rot als ik een stom klusje moet doen en ze zijn echt gewoon zo lief! We zijn gisteren met z'n allen uit eten geweest en ze vroegen me mee, daarna zijn we gewoon uit gegaan met een vriendin van mij die in de andere praktijk werkt, met een dierenarts en twee paraveterinairen waar ik super goed mee om kan gaan. Gisteravond was geweldig, ik heb in tijden niet zoveel lol gehad en ik ben gewoon zo blij. Het is gewoon zo gezellig en we hebben zoveel gelachen! Ik ben echt blij dat ik hier ben! De paraveterinairen hebben me ook gewoon meteen toegevoegd op facebook en de dierenarts die probeerde me te pushen om ook op woensdag te werken omdat hij dan werkt, lol. Ik ben nu al bijna twee hele maanden in Engeland en ik heb nog geen last gehad van heimwee en ik kan niet geloven dat ik al over een maand naar huis ga!
Het is echt lang geleden dat ik me zo goed heb gevoeld en ik kan nu echt een hoofdstuk van mijn leven achter me laten. I feel blessed <3.

EDIT;;
En ik wilde ook nog even kwijt dat ik zo blij ben met de feedback die mensen me geven op mn fanfics die ik aan het schrijven ben. Ze zijn zo positief en ik word daar zo blij van dat wat ik schrijf zo goed valt bij mensen! <3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Marieke
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    ma 23 apr 2018 - 11:25

Elfia afgelopen weekend was echt GEWELDIG, heb met Annemeike (die ook hier op het forum gezeten heeft) gemeet en echt superveel plezier gehad bij de optredens die ik wilde zien.

Het enige nadeel van dit geweldige weekend is dat ik nu doodmoe ben en mijn benen pijn doen van het lopen en dansen, maar dat was het wel waard.


Ik ben een trage poster, sorry

"Topic Search"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Hannah
507
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    do 9 aug 2018 - 10:12

Ik begin me langzaamaan weg te haken uit een vriendschap dat mij veel rusteloze nachten bezorgd heeft. Omdat het duidelijk was dat zij (mijn beste vriendin, maar het is eerder een ‘vriendin’ nu) mijn gezelschap niet echt de beste vond, ze heeft me altijd tegengehouden. Omdat zij serieus en stil is en ik hyper ben en veel grapjes maak. Dan verteld ze me dat ik me niet zo moet aanstellen of dat ik eens rustig moet doen omdat iets volgens haar niet belangrijk is. Ze heeft me ook de laatste tijd behoorlijk vaak genegeerd, gelogen dat ze ging slapen, mij nooit echt iets over haar leven vertellen. Ik snap wel dat ieder zijn privacy heeft, maar het is toch duidelijk dat ze niet met me wilt praten.
Tot dit weekend
Ik heb een oude vriendschap gevonden. Nadat ik haar kwijtgeraakt had omdat ik mijn facebook verwijderde. We praten weer en ze heeft me al erg snel geholpen om niet meer te hechten aan haar. En ik wordt soms geërgerd wanneer ik haar berichten lees, of haar zie (mijn ‘beste vriendin’) maar naast al die dingen die ze mij aangedaan heeft ben ik wel trots dat ik eindelijk deze vriendschap los durf te laten. En ik zal het missen, tuurlijk. Maar zoals iedereen al zei, get rid of the toxic in your life.

En niet omdat ik meer vrienden heb en ik eentje kan missen. Nee, ik heb haar veel kansen gegeven en als ze me voor zo lang rot heeft laten voelen kan ik in ieder gevaal haar missen. En ik voel me ook al veel beter, dat ik eindelijk niet meer aan een touw hang.Everything’s free if you run fast enough

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
Member

Christy
2520
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    za 18 aug 2018 - 19:32

Vandaag deed Harley eens wat ie moest doen en ging het springen zo goed. En morgen dan een paard gaan testen voor wedstrijden internationale < 3

ENENEN aangenomen bij winkel als jobstudent voor woe en zaterdag en tijdens vakanties < 3
Eindelijk nog eens wat lichtpuntjes om naar uit te kijken Razz 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Kip
195
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    do 23 aug 2018 - 15:17

Soms heb ik echt van die momenten dat het lijkt alsof ik niemand meer heb, alsof al mn vrienden alleen maar met me om gaan omdat het ze soms handig uit komt en ik zeg wat ze willen horen. Maar andere keren, dan besef ik me dat dat soort dingen gewoon volledig in m'n kop zitten.
Zoals gisteren, ik kon absoluut niet slapen omdat ik ergens heel erg mee dwars zat. Dus om 2 uur 's nachts app ik een vriendin van me, omdat ik gewoon geen oog dicht kreeg en zij er bij was toen dat vervelende gebeurde. Dat kind was kennelijk ook nog wakker om die goddeloze tijd en heeft gewoon met mij tot 3 uur al dan niet half 4 's ochtends zitten praten en me gezegd dat alles goed komt en dat ik niet een fout maakte, maar de jongen op dat feestje. Ze krijgt me aan het lachen, stelt me gerust en blijft voor me wakker. En dan op dat soort momenten besef ik me dat ik zó dankbaar ben voor de vrienden die ik heb. Hoewel ik van sommigen ook volledig gek kan worden, zijn ze er voor me wanneer ik dat nodig heb, en wat wil je nog meer?

So ook naar andere mensen; als je je ooit zo eenzaam voelt en het idee hebt dat er niemand op de wereld meer is die echt om je geeft, besef je dan alsjeblieft dat dat alleen maar in je hoofd zit. Er zijn zoveel mensen die van je houden, alleen soms zie je dat niet meteen <3


Whether a hero or villian

do your best and you will be remembered
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aslan
Member

Luca
299
Actief
Things never happen the same way twice

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    do 23 aug 2018 - 15:25

Ik vond net noedels in de kast terwijl ik dacht dat die op waren. Gelukkiger kan ik niet zijn!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nynke B)
915
Actief
looking for coyoteberries all the way

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    do 30 aug 2018 - 15:41

Ik ben hyped om zoveel dingen en dat maakt me super blij en slecht geconcentreerd lol Very Happy

bovendien ging de eerste schooldag super goed en was het super gezellig en alles!! echt leuk om iedereen weer te zien <3

she is beauty,                          she is grace,

she will punch you in the faceNiet zo actief atm!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2349
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    wo 5 sep 2018 - 14:07

Ik ben geslaagd voor mijn praktisch rijexamen, ik ben zo happy nu : D
Nu heb ik alles voor volgend jaar: auto & rijbewijs, ingeschreven in een toffe school, laptop, alles is klaar: here we come 8)


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2959
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Positiviteits-topic    wo 5 sep 2018 - 14:27

@Redpetal schreef:
Ik ben geslaagd voor mijn praktisch rijexamen, ik ben zo happy nu  : D
Nu heb ik alles voor volgend jaar: auto & rijbewijs, ingeschreven in een toffe school, laptop, alles is klaar: here we come 8)
Aahh gefeliciteerd!!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Positiviteits-topic
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 20 van 20Ga naar pagina : Vorige  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Cattalk-
Ga naar: