A Good Hunt 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 A Good Hunt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: A Good Hunt   vr 22 apr 2011 - 15:41

Flameclaw keek eens goed om zich heen. Hij rook hem hij rook een muis .Langzaam zakte hij door zijn poten in een sluiphouding. zijn mooie gevlekte vacht sleepte heel zacht over het gras terwijl hij langzaam naar voren sloop naar de muis. Zijn jaaginstincten zeiden hem om even stil te staan dus deed hij het, langzaam bewoog hij even met zijn lange snorharen.
Toen hij het gevoel had dat hij weer verder kon sloop hij weer verder. Poot voor poot naderde hij de muis en maakte zich klaar om te springen, maar toen maakte hij een foutje door op een dood blaadje te gaan staan waardoor het kraakte en de muis meteen opkeek en hem zag. Flameclaw probeerde desondanks toch de muis te vangen en sprong ernaar toe. Maar de muis was veel te snel voor de jonge kater en vluchtte snel zijn onderaardse holletje in. Flameclaw kon het niet laten en blies gefrustreerd en liet zich even in het lange en zeer lekker ruikende groene gras. De wind waaide zachtjes en Flameclaw liet zijn kop op zijn poten liggen en ademde zeer rustig. Toen de jonge kater weer opstond keek hij maar weer rond, hij hoorde een vogel fluiten ver boven zijn hoofd terwijl het vogeltje overvloog, hij zuchtte diep en ging maar weer op zoek naar een nieuwe prooi. Langzaam wrong de jonge kater zich door een bosje, dat echt vol stond met bloemetjes en blaadjes, op zoek naar een nieuwe kans op een prooi. toen rook hij de volgende muis en dook weer door zijn poten en sloop opnieuw, ditmaal veel voorzichtiger. Zodra hij weer ver genoeg door het gras was geslopen om de muis te kunnen vangen spant ze haar spieren en springt, dit keer zonder ook maar een geluid te maken. De muis probeerde nog weg te rennen maar de jonge kater was sneller en greep de muis met zijn klauwen en dood hem snel. Terwijl ze de muis een snelle dood gaf dankte hij de StarClan voor het leven van de muis. Toen keek hij weer rond voor hij de muis opraapte en begin terug te lopen.


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 


Laatst aangepast door Flameclaw op vr 20 mei 2011 - 15:56; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   di 3 mei 2011 - 9:15

(Ben je nu nou een poes of een kater?

Langzaam zette de oranje gele poes een poot naar voren en ging in sluiphouding op de nietsvermoedende eekhoorn ef die twee vossenlengtes verderop zat te knagen aan een eikel of iets dergelijks. Ze spitse haar oren en deed voorzichtig nog een stap naar voren, er kraakt een takje onder haar poot 'nee' mompelde Thunderstorm binnensmonds en ze waagde alnog een sprong, maar mis natuurlijk want de eekhoorn had natuurlijk al lang gemerkt dat ze er was. Moedeloos ging Thunderstorm op de bosgrond zitten en hoopte dat ze vandaag uberhaupd nog wat prooi zou vangen wat er waren vandaag ook al een muis en een duif aan hara klauwen ontsnapt. Net toen ze weer verder wou gaan met jagen kwam er een riverclan kat aan lopen die Thunderstorm niet meteen herkende mara toen hij dichter bij kwam liep Thunderstorm rustig naar de kat toe en zei vriendelijk 'Hoi Flameclaw' en haar blik bleef even hangen op de prooi die hij in zijn bek had.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   di 3 mei 2011 - 9:48

[kater x'D]

Flameclaw had onderweg nog een muisje gevangen en was behoorlijk tevreden op zichzelf. Hij liep met grote passen terug toen hij in de verte een kat zag jagen. Hij bleef even stilstaan om te kijken en fronste toen de kat de prooi niet te pakken kreeg. Toch liep hij langzaam weer door en zag toen ook welke kat het was, het was de jonge poes Thunderstorm. ''Hoi Flameclaw.'' Zei ze en hij keek haar rustig aan. Hij zag dat ze even naar de prooi in zijn bek keek en snorde even geamuseerd. Hij legde het even neer. ''Hallo Thunderstorm, ik zag dat je net je vangst miste.'' Zei hij op een vriendelijke toon en ging maar even zitten. Hij schudde zijn lange vacht even uit en keek haar onderzoekend aan. Hij was de laatste tijd niet veel RiverClan katten tegengekomen terwijl hij op jacht ging of net terug kwam. Het verbaasde hem eventjes. Thunderstorm was nog niet echt lang een Warrior, dat wist hij wel maar hij zei er maar niks over.


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 


Laatst aangepast door Flameclaw op vr 20 mei 2011 - 15:57; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   di 3 mei 2011 - 9:59

Thunderstorm keek naar de warrior die vriendelijk antwoorde ''Hallo Thunderstorm, ik zag dat je net je vangst miste.'' Thunderstorm draaide een beetje zich schaamend haar kop weg en zei 'Ik heb mijn dag niet vandaag' ze zuchtte en keek daarna weer naar Flameclaw die zijn prooi even had neergelegd. 'Maar ik zal blijven proberen' zei ze daarna dapper en ze zwaaide een keer vrolijk met haar staart 'Maar zo te zien gaat de jacht bij jou beter' zei ze daarna tegen de grijs witte kater en ging opnieuw op de bosgrond zitten, ze werd er wel moe van dat het telkens mislukte. Maar ze moest blijven proberen zoals Oakheart (haar oude mentor) haar dat geleerd had!


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   di 3 mei 2011 - 10:18

Flameclaw fronste een beetje toen de lichtrode poes haar kop wegdraaide. '' Ik heb mijn dag vandaag niet.'' Zei ze zuchtend en Flameclaw fronste even. '' Dat kan toch?'' zei hij toen nog altijd even rustig. ''Maar ik zal blijven proberen.'' zei ze de jonge poes toen dapper en zwaaide vrolijk met haar staart. Flameclaw snorde geamuseerd. '' Kijk zo mag ik het horen.'' Hij keek even naar zijn muizen. ''Maar zo te zien gaat de jacht bij jou beter.'' Zei ze toen en Flameclaw begon te grinniken. '' Geloof me ik heb er vandaag ook wel een aantal gemist hoor.'' Hij keek haar aan en toen weer naar zijn prooi. '' Ik wou dat ik wat meer had gevangen.'' Zei hij toen en keek haar weer aan. Hij ontspande even al zijn spieren en keek om zich heen, het was best rustig hier. Dat beviel hem wel.


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 


Laatst aangepast door Flameclaw op vr 20 mei 2011 - 15:58; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   di 3 mei 2011 - 10:27

Thunderstorm knikte toen Flameclaw rustig antwoord gaf. '' Geloof me ik heb er vandaag ook wel een aantal gemist hoor.'' En heel even ontmoette Thundertsorms bruine ogen de ogen van de oudere warrior '' Ik wou dat ik wat meer had gevangen.'' Zei hij toen en Thuinderstorm knikte 'Mischien kunnen we gaan visen?' stelde Thunderstorm voor omdat ze Flameclaw op zich wel aardig vond. En in vissen was ze ook wel beter dan op het land jagen volgens zichzelf. Vlug stond Thudnerstorm op en zwaaide een keer met haar staart terwijl ze Flameclaw lichty uitdagend en vriendelijk aan keek.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   di 3 mei 2011 - 10:45

Flameclaw was even weggezak in zijn gedachtes maar keek Thunderstorm toen weer aan. ''Mischien kunnen we gaan vissen?'' Stelde Thunderstorm voor en Flameclaw dacht even goed na, dan zou hij wel weer meer terug nemen, en hij gaf er geen probleem bij als hij even wat gezelschap had. Flameclaw knikte toen '' Dat is wel een goed idee.'' zei hij toen rustig en keek hoe ze opstond en met haar staart zwaaide. Zijn blik ontmoette die van haar en hij zag de licht uitdagend maar vriendelijke blik in haar ogen. zijn ogen straalden pure rust en vriendelijkheid uit. Flameclaw raapte zijn prooi weer op. '' Nou goed ik volg wel even.'' Sprak hij grinnikend en ging naast haar staan. Hij zwiepte vrolijk met zijn staart, hij had er best wel veel zin in. Hij wachtte nog wel geduldig voordat Thunderstorm begon te lopen.


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   di 3 mei 2011 - 11:02

''Dat is wel een goed idee.'' zei Flameclaw rustig en Thunderstorm dacht bij zich zelf: tjonge, wat is hij rustig zeg! Zij was namelijk totaal niet rustig maar eerder hyperactief en altijd vrolijk. ''Nou goed ik volg wel even.'' zei Flameclaw rustig, zoals altijd, altijd rustig dacht Thunderstorm bij zichzelf en ze snorde even voordat ze begon te lopen, een rustige maar toch wel redelijk snelle pas nam ze aan, eentje die Moonstream vast en zeker vreselijk sloom zou vinden maar haar zus was een van de snelste warriors van riverclan. Toen ze bij de rivier aankwamen ging Thunderstorm rustig zitten en zocht haar concentratie, ze wou nu tenimste wel iets vangen. Ze keek even naast zich of Flameclaw er al was en knikte hem toe met haar kopje en richtte zich vervolgens volledig op een vis die aan kwam zwemmen. Thunderstorm lette rop dat ze in de goeie houding zat en dat ze stil zat, rustig wachtte ze tot de vis dicht be genoeg was en toen sloeg ze haar poot bliksemsnel uit en spietse de vis eraan om die vervolgens met haar kaken beet te pakken en opm de oever vlak achter haar te leggen en daarna weer verder te gaan met vissen.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   di 3 mei 2011 - 11:18

Flameclaw was niet echt vaak vol energie, en als hij dat was toonde hij het niet echt. Hij kon het altijd wel goed verbergen, maar nu had hij best een hoop eneergie maar liet het niet zin, hij moest het goede voorbeeld geven. hij hoorde Thunderstorm snorren en begon toen gewoon te lopen op een redelijke snelheid. Flameclaw liep zonder moeite mee, zelfs met prooi in zijn mond. Bij de rivier aangekomen zag hij dat Thunderstorm ging zitte en zich even concentreerde. Even voelde hij een ondeugende impuls opkomen maar hij hield zichzelf tegen, hij wist niet hoe ze zou reageren als ze in het water viel. En hij wist niet zeker of ze goed kon zwemmen. Dus hij deed het maar niet en ging naast haar zitten en keek naar het water. Ze keek even om naar hem en knikte even. Toen richtte de jonge poes haar aandacht weer op het water en de vissen. Hij keek even naar de rivier maar keek toen onbewust even naar haar houding en knikte even tevreden, ze had goed opgelet tijdedns de lessen van haar mentor. Toen richtte hij zijn eigen aandacht op het water, sloeg zijn klauw uit en sloeg toen een vis uit het water, alleen iets te ver zodat de vis half spartelend verder kwam en bijna weer in de rivier viel. Flameclaw sprong snel op en greep de vis en doodde hem. '' Pff mafkees.'' bromde hij tegen zichzelf vanwege het feit dat hij iets teveel kracht had gebruikt. Hij ging weer naast Thunderstorm zitten alsof er niks was gebeurd.


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   di 3 mei 2011 - 11:31

Thunderstorm kreeg al snel weer plezier in het vissen ondanks dat ze nog altijd een beetje watervrees had. Ze had net een vis in het oog toen er plotseling een pluide soort plonms klopnk en er een vis door de lucht vloog, doordat ze al te ver was met toe slaan verloor ze haar evenwicht en kwam in het water terecht. Proetend kwam ze boven. En daarna zwom ze rustig naar de kant en klom er vlug op terwijl ze licht beschuldigend maar lachend en vriendelijk een speelse blik op Flameclaw wierp die weer zat te vissen alsof er niks aan de hand was. Thunderstorm schudde zich uit en haar lange vacht bleefnog wel een beetje nat maar was al een stuk droger en daarna ging ze weer naast Flameclaw zitten en ving vlug een vis.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   di 3 mei 2011 - 11:55

Flameclaw had de vis neergelegd en zat heel rustig te kijken naar het water toen hij Thunderstorms klauw het water weer in zag gaan. Hij schrok toen ze opeen haar evenwicht verloor en het water in viel. Hij spitste meteen zijn oren , maar toen ze boven water kwam en moeiteloos terug zwon naar de kant ging hij weer ontspannen zitten en sorde geamuseerd. '' Je kan toch wel goed zwemmen.'' zei hij plagend terwijl het zelfde idee weer opkwam als toen ze hier aankwamen, en weer beheerste hij zichzelf. Snel viste hij een nieuwe vis uit het water en dit keer met precies genoeg kracht. Hij doodde de vis en legde hem weer neer. Hij keek naar de prooi die ze even gauw met zijn tweeën hadden gevangen.


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   di 3 mei 2011 - 20:47

'' Je kan toch wel goed zwemmen.'' zei FLwameclaw plagend en Thunderstorm wierp hem lachend een dodelijke blik toe 'Ja, maar dat betekend niet dat ik ervan hou, mister' zei ze vervaarlijk terwijl ze hara vacht nogmaal uitschudde en Flameclaw een zacht speels duwtje gaf 'Of zullen we kijken wat meneer ervan vind?' ze lachde naar hem en ging daarna weer rustig zitten om haar concentratie te herwinnen. Ze voelde dat Flameclaw omdertussen al weer een vis gevangen had en hopeloos deed ze een poging die bijzonder goed lukte, mischien zag het een beetje onhandig uit marav uit eindelijk vind ze wel een vis, een kleine vis van ongeveer drie poot lang, Daar kon je net de maag ven één kitten mee vullen!¡! Thunderstorm legde het visje op de kant en ging daarna weer verder met vissen.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   di 3 mei 2011 - 20:59

Flameclaw keek naar het water.''Ja, maar dat betekend niet dat ik ervan hou, mister.'' Zei ze met een vervaarlijke toon. Flameclaw trok een wenkbrauw omhoog en wierp haar een uitdagende blik. Ze gaf hem een speelse duw.''Of zullen we kijken wat meneer ervan vind?'' Hij keek haar aan en stond even op, hij legde zijn oren uitdagend maar speels in zijn oren. ''wil je dat nu echt weten?'' vroeg hij plagend en keek haar aan en grinnikte. Ze ging rustig zitten maar Flameclaw bleef staan. Langzamerhand zag je tochhet speelse karakter wat diep in zijn hart zat opkomen. Hij zwepte uitdagend met zijn staart, klaar om elke aanval op te vangen. Hij liet zichzelf nu gewoon even gaan , wat kon het voor kwaad aanrichten. Niet voor zover hij wist. Hij siste speels en zakte door zijn poten. Doordat hij ziijn vacht niet had opgezet kon je echt zien dat hij niks kwaads in zin had. Dit kon je ook in zijn ogen zien en aan zijn poten, hij had al zijn klauwen nog ingetrokken.


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   di 3 mei 2011 - 21:08

''wil je dat nu echt weten?'' vroeg Flameclaw plagend en Thunderstorm antwoorde heel droog terug 'Ja, eigenlijk wel' en ze sprong overeind en deed net alsof ze hem een duw gaf, al raakte ze hem maar heel zachtjes en met ingetrokken nagels. Ze merkte dat FLameclaw ook een beetje loskwam uit zijn stijvigheid en saaiheid en ook wel speels werd. Ze keek hem glimlachend aan, haar ogen glinsterden. Terwijl ze opnieuw uithaalde en daarna terug sprong. Thunerstorm lachte zoals ze lang niet meer had gelachen, alle stres van het warrior zijn stroomde weg en voor het eerst in tijden ontspande ze zich volledig. Ze hoefde zich hier geen zorgen te maken over haar zusje, Moonstream die zich altijd in de nesten leek te werken of dat Lightheart er wel bij betrokken werd. Ze was hier volledig haarzelf.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   di 3 mei 2011 - 21:18

Flameclaw vierde zachtjes mee met de duw die ze gaf en ontweek de volgende klap die ze gaf soepel en sprong eerst even opzij. Hij bleef haar klappen ontwijken en sprong toen met al zijn gezicht bovenop haar en duwde haar tegen de grond. Hij had best wel wat plezier, de laatste keer dat hij een 'Playfight' had gevoerd was dat met zijn broertje, en toen waren ze zelfs nog maar kits. Sinds hij een apprentice was geworden werd hij een en al serieusheid, er bleef weinig geklier over en hij trainde hard. Nu stond hij tegenover Thunderstorm en daagde haar uit precies zoals hij vroeger had gedaaan. Hij begon te grinniken en bleef zijn gewicht op Thunderstorm haar schouder houden. Hij keek haar aan met een vrolijke glans in zijn ogen. Het was echt lang geleden dat hij echt plezier had gehad en hij genoot er echt van.


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   di 3 mei 2011 - 21:25

Rustig dansde Thunderstorm heen en weer om Flameclaw klappen te ontwijken maar ondertussen ging ze expres steeds meer naar de rivier toe omdat ze eigenlijk de speelse neiging had om te proberen Flameclaw erin te krijgen. PLotseling duwde Flameclaw haar tegen de grond, zacht en het deed geen pijn maar loskomen leek onmogelijk, totaal onmogelijk. 'Hej, dat is niet eerlijk!" klaagde Thunderstorm speels terwijl haar ogen glisterde en ze zag dat ook die van FLameclaw glansde plotseling sprong ze met bijna al haar kracht overeind, maat niet met genoed kracht want Flameclaw hield haar nog steeds tegen de grond.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   wo 4 mei 2011 - 9:26

Flameclaw wist dat hij sterker was dan de jonge poes. Ze probeerde zachtjes los te komen onder hem vadaan maar het lukte haar niet. Hij snorde laag en tevreden.''Hej, dat is niet eerlijk!" Klaagde Thunderstorm en Flameclaw lachte eventjes. '' en waarom niet, we zijn toch allebei krijgers?'' Vroeg hij uitdagend en keek haar aaan. Hij besefte wel dat de rivier best dichtbij was, maar dat maakte hem niet echt uit, hij kon zwemmen. even liet de kater zijn gewicht van haar schouder zakken en sprong toen meteen achteruit. '' Okee is dit eerlijker dan?'' Hij zakte door zijn poten en zwiepte met zijn staart. Zijn ogen waren oplettend maar stonden wel vol plezier. Hij vroeg zich af waarom hij altijd zo serieus had moeten zijn, dit was veel leuker en niet eens voor zichzelf , ook voor andere om zich heen. Nu besefte hij pas wat voor een saaie sok hij eigenlijk al die tijd was geweest.


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   wo 4 mei 2011 - 14:10

''En waarom niet, we zijn toch allebei krijgers?'' zei Flameclaw lachend en hij leit haar gaan, vliegensvlug sprong Thunderstorm overeind "Okee is dit eerlijker dan?'' vroeg Flameclaw daarna en Thunderstorm knikte goedkeurend 'Ja!' riepm ze uit en ondertussen haalde ze speels naar hem uit en deinsde daar naar weer terug. Ze lachte en deed opnieuw een uitval en probeerde Flameclaw nog verder naar de rivier te jagen. Plostesling deed ze een uitval en gaf Flameclaw een harde duw waardoor hij in het water te recht kwam en zij ook.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   wo 4 mei 2011 - 19:31

Flameclaw sprong steeds verder naar achteren en besefte dan dat hij nu echt dicht bij de rivier stond. ''Ja!'' Had Thunderstorm geroep als antwoord op zijn vraag en haalde meteen speels naar hem uit. Telkens dook Flameclaw opzij en ontweek de uithalen. Zelf haalde hij ook uit met zijn klauw en gromde speels. Plotseling deed Thunderstorm aan uitval en gad de kater een harde duw waardoor Flameclaw over de rand donderde net als Thunderstorm. Het water was best koud en meteen voelde Flameclaw hoe zijn vacht doorweekt werd en voelde de kou. Zo snel hij kon kwam hij weer boven water en zwom snel naar de kant en klom er weer op. Zoals hij er nu uitzag, helemaal doorweekt, was best een komisch gezicht. Het zag er dus echt niet uit. Hij keek even geschokt naar zijn vacht en toen naar de rivier waarin Thunderstorm ook in gedonderd was. Voorzichtig liep hin weer naar de rand en rilde een beetje van de kou. Maar hij schudde zich niet uit maar keek over het water op zoek naar Thunderstorm.


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   do 5 mei 2011 - 7:44

Lachend kwam Thunderstorm boven water en zag dat Flameclaw de kant alweer op geklomen was, met een paar krachtige slagen van haar poten klom Thunderstorm er ook weer op en schudde haar vacht uit, de spetters vlogen in het rond. 'Lekker he? Dat water.' zei ze plagend tegen Flameclaw terwijl ze in het gras ging liggen en gaapte. 'Mischien moesten we maar eens terug naar het kamp gaan' stelde ze voor met een blik op de rode zonsondergang, eigenlijk had ze nog geen zin onm terug te gaan maar ze had nou eenmaal verantwoordingen tegenover de clan en daarbij lagen de vissen uit te drogen en de meeste katten hielde niet van gedroogde vis.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A Good Hunt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: