A Good Hunt - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 A Good Hunt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   do 5 mei 2011 - 15:10

Flameclaw keek opgelucht hoe Thunderstorm zich uit het water viste en haar vacht uit schudde. Pas toen begon hij hevig zijn vacht uit te schudden. Zodra het grootste deel van het water uit zijn vacht verdwenen was keek hij naar Thunderstorm. ''Lekker he? Dat water.'' Zei de jonge poes plagend en ging in het gras liggen. Ze gaapte en Flameclaw grinnikte even. '' Water is niet lekker, en moet je mijn vacht nou zien!?'' Zei hij gespeeld klagend. Hij gaf een lik over zijn schouder en toen zijn poten.''Mischien moesten we maar eens terug naar het kamp gaan.'' Stelde de jonge poes voor met een blik op de rode zonsondergang. hij liet zijn blik naar dezelfde zonsondergang gaan, het was inderdaad laat aan het worden. '' Ik denk dat dat wel zo slim is.'' Gaf de kater langzaam toe. Hij ging toch nog even zitten en keek naar de vangst, die begon ietsjes droog te worden en hij zuchtte even. Zijn maag knorde zachtjes even en hij stond meteen weer op. '' Zal ik het zwaarste dragen?'' Stelde hij vriendelijk voor. Hij wachtte geduldig op haar antwoord en liep alvast naar alle vansgt toe


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   vr 6 mei 2011 - 20:45

'' Water is niet lekker, en moet je mijn vacht nou zien!?'' zei Flameclaw klagend, maar wel speels, speels klagend dus. Thunderstorm lachte en zei op z'n soort zelfde toon 'En de mijne dan? Die is pas morgen ochtend weer drooog hoor!' ze lachte en stond op ''Mischien moesten we maar eens terug naar het kamp gaan.'' gaf Flameclaw langzaam toe en opnieuw lachte Thunderstorm vriendelijk 'Ook geen zin?' zei ze terwijl ze een paar stappen naar de prooi toe deed terwijl ook Flameclaw dat deed en voor stelde ' Zal ik het zwaarste dragen?'' Thudnerstorm lachte en zei zogenaamd beledigd 'Ik ben geen klein poesje meer hoor' maar ondertussenknikte ze licht met haar kop 'Maar blijkbaar zijn er nog wel katers die beleefd zijn' ze glimlachte en gaf Flameclaw voorzichtig een kopje. Daarna wierp ze een laatste blik op de prachtige zonsondergang en pakte een kleine helft op van de prooi. Ze zwiepte even met haar staart en zei tegen Flameclaw 'Zullen we dan maar gaan?'


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   za 7 mei 2011 - 8:14

Flameclaw grinnikt als ook Thunderstorm klaagt over haar vacht en gaat dan even zitten. Op haar vraag of hij ook geen zin had, schudde hij alleen maar zijn kop. Hij had helemaal geen zin om terug te gaan, maar hij moest wel. Ze moesten allebei terug. Zodra hij vroeg of hij het zwaarste zou gaan dragen moest ze lachen en zei beledigd, gespeeld beledigd, ''Ik ben geen klein poesje meer hoor.'' Maar ondertussen knikte ze licht met haar kop en Flameclaw snorde heel eventjes. ''Maar blijkbaar zijn er nog wel katers die beleefd zijn.'' Zei ze glimlachend en gaf Flameclaw een kopje, dit deed hem een beetje van zijn stuk slaan. Hij keek haar even verbijsterd aan maar snorde dan weer zachtjes en stond weer op. Haar ogen gingen zichtbaar weer even naar de horizon en zelf keek hij ook even. Hij wachtte tot zij de kleinste helft had opgeraapt voordat hij zijn deel opraapte en naar haar keek. ''Zullen we dan maar gaan?'' Zei ze en zwiepte even met haar staart. Flamclaw beantwooorde die vraag met een eenvoudig knikje en langzaam kwam zijn oude rust en kalmte terug. Hij wachtte tot zijn ging lopen en kwam toen naast haaar lopen.


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   ma 9 mei 2011 - 16:40

Thunderstorm keek toe hoe Flameclaw de andere helft van de prooi oppakte, toen hij dat gedaan had begon Thunderstorm rustig te lopen. Al snel kwam Flameclaw naast haar lopen en Thunderstorm glimlachde warm naar hem. Een tijdje zweeg ze, zich ervan bewust dat het kamp steeds dichter bij kwam en deze heerlijk avind dus al gouw voorbij zou zijn. Een zachte zucht ontsnapte haar en ze vertraagde haar pas een klein beetje, bijna onmerkbaar maar toch zouden ze wel een halve minuut later bij het kamp aankomen. 'Ik vond het leuk' zij Thunderstorm zacht 'vanmiddag' verduidelijkte ze zichzelf terwijl haar gouden ogen glinsterden en ze Flameclaw heel even, slechts een paar seconden aankeek maar vervolgens haar blik weer op de grond voor haar poten richtte.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   ma 9 mei 2011 - 17:18

Flameclaw liep heel soepel mee en glimlachte terug toen ze warm naar hem glimlachte. Ze was echt aardig vond hij. Onopvallend liet hij zijn ogen op Thunderstorm rusten, ze was dan wel jong maar ze was loyaal aan haar Clan en dat zou haar een zeer goede krijger maken. Ze zouden het kamp al snel bereiken en hij was best teleurgesteld. Hij had best langer weg willen blijven, in gevaar zouden ze toch nooit komen. Zijn gedachtes zakte weer terug naar het verleden, vroeger zou hij zo snel terug zijn gegaan naar het kamp om zijn prooi te delen met de rest. Hij was echt veranderd, en dat in nog geen een middag.''Ik vond het leuk.'' Zei Thunderstorm zacht. ''Vanmiddag.'' Verduidelijkte ze zichzelf. Hij keek haar recht aan en zag haar ogen even glinsteren voordat ze naar de grond voor haar poten keek. Hij dacht even na en haalde diep adem. '' Het was gewoon leuk.'' Zei hij toen met een vriendelijke toon waaruit bleek dat hij de waarheid vertelde. Flameclaw bleef haar aankijken en snorde heel even. Ze was verlegen met waarschijnlijk een goede reden, en hij wilde proberen die verlegenheid weg te jagen.


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   ma 9 mei 2011 - 17:55

'' Het was gewoon leuk.'' Zei Flameclaw vriendelijk, het was de waarheid wist Thunderstorm, hij sprak de waarheid. Ze glimlachte even naar hem, hij keek haar strak aan en snorde. Thunderstorm wende haar blik af en zweeg, maar haar gedachten bleven toch bij de middag en Flameclaw hangen. 'Mischien nog wel eens een keer' sprak Thuderstorm plotseling en haar ogen glinsterden vol hoop terwijl ze heel even haar blik op de kater naast haar liet rusten en keek hem een paar seconden maar daarna dwaalde haar blik weer af naar het pad voor haar, het kamp kwam in zicht en Thunderstorm zuchtte zacht en stond plotseling stil voor de ingang van het RiverClan kamp, waarom wist ze niet, ze deed het gewoon.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   ma 9 mei 2011 - 19:39

Flameclaw zag dat Thunderstorm haar blik afwendde en zweeg. Een steek van onzekerheid raakte hem, had hij iets verkeerds gezegd. hij maakte zich zorgen en ging iets achter haar lopen met zijn ogen voor zich uit starend.''Mischien nog wel eens een keer.'' Zei Thunderstorm plotseling en hij keek meteen op. Flameclaw zag de hoopvolle glinstering in haar ogen toen ze naar hem keek. Meteen wist hij dat hij niks verkeerds had gezegd. Hij ging instinctief weer naast haar lopen. '' Jahoor, lijkt me heel gezellig.'' Zei hij vrolijker dan hij net nog keek. Hij keek afwachtend naar de jonge poes die haar blik weer naar de weg vooruit had gericht. Plotseling stond ze stil voor de ingang van het kamp en Flameclaw keek haar vragend aan. '' Is er soms iets?'' Vroeg hij en hield zijn kop schuin. Zijn oren wiebelde eventjes en zijn snorharen trilden. Het laatste beetje zon scheen zwakjes naar beneden op haar en zijn eigen vacht. Hij ging maar even zitten en wachtte geduldig op antwoord.


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: A Good Hunt   ma 9 mei 2011 - 20:34

'' Is er soms iets?'' Vroeg Flameclaw en Thunderstorm schudde haar kop 'Nee' stamelde ze terwijl ze even een blik op de kater wierp die ondertussen ging zitten. Rustig draaide ze zich om en ging naast hem liggen met haar blik op de laatste restjes zonlicht gericht, de prooi die ze beet had gehad legde ze voor zich neer. Thunderstorm zuchtte en stond plotseling op 'Slaap lekker Flameclaw' zei ze tegen Flameclaw en ze spinde even en gaf hem een kopje. Daarna pakte ze het gedeelte van de prooi op dat zij had gedragen en liep het RiverClan kamp in. Met vlugge passen leip ze naar de prooihoop toe en legde de prooi daar neer en liep daarna met haar hoofd vol gedachten bijna de apprentice den in maar toen ze er een stap naar binnendeed bedacht ze dat ze daar helemaal niet moest wezen en liep ze naar warriorsden toe waar ze zich met een kop vol verwarde gedachten naast Moonstream nestelde en na een poos in een verwarrende slaap viel.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A Good Hunt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: