Sail away with me {&Islandpaw} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Sail away with me {&Islandpaw}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cyber
Member

lau benenkauwer
3304
Afwezig
You are closer to heaven than i'll ever be.

CAT'S PROFILE
Age: ||8,5 long years||
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cyber
BerichtOnderwerp: Sail away with me {&Islandpaw}   do 18 dec 2014 - 16:51


Er werden kleine kringetjes gevormd op de grijze glanzende rots, de inkepingen hadden steeds dezelfde paden gevolgd.


Cirkel cirkel cirkel

Het zachte gepiep klonk als een hoog smeekend gejank in zijn ogen, alsof een pasgeboren kitten zachtjes om zijn mam smeekte. Dat lokte een geamusseert glimlachje bij hem op. Het was e
en goede dag, voor bladval te zijn was het zonnig en warm. De zon kreeg zijn vacht na lange koude dagen eindenlijk warm terwijl de nog koele stenen zijn witte poten wat verkoeling boden maar toch lekker warm waren. Raar he? Nou het was wel zo.Een zuchtje van vreugde verliet zijn lippen, terwijl zijn klauwen verder cirkels in de stenen maakten. Hij schreef onder de cirkels 'Their is a wolf in all of us. A Bad and a Good one. Which one did you feed?' Zijn grijns-lach werd breder en nam nu zijn hele gezicht in beslag, terwijl zijn nagels verder de cirkels maakten klonk het geluid van stromend water in zijn oren en het ritselen van de bladvalbladren waartussen kleine prooidiertjes scharelden. Niemand leek vandaag op het idee te komen om bij de sunningrocks op bezoek te komen.. tot Cyber een hapering in de vertrouwde geluiden hoordde, het ritme stopte en veranderde.
"Wie is daar?"


Cirkel cirkel cirkel


23/10/2015 - 1096 rpg posts
Read my backstory: http://www.warriorcatsnl.com/t17759-cyber-wolf-of-territory
other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Islandpaw
Member

Bunny~
154
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons, YEAH!
Gender:
Rank: Young Warrior
Islandpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sail away with me {&Islandpaw}   zo 21 dec 2014 - 11:20

Dus dit is het gebied waarvoor Firestar zijn leven gegeven had. Om eerlijk te zijn snapte ze niet zo heel goed wat er zo speciaal aan was, maar ze besloot dat het gewoon zijn trots geweest moest zijn. Waarom anders zou je vechten voor een stuk kale rotsen? "Wie is daar?", klonk er opeens. De grijze poes keek om zich heen, haar blauwe ogen verward. Die stem klonk niet bekend, en ze was toch echt zeker dat ze alle stemmen wel zou herkennen van haar clan. Ze snoof de lucht op, maar rook niets bekend. Geen Riverclan, en geen van de andere clans. Misschien een rogue? Ze zette een paar stappen naar voren, en nu zag ze hem zitten. een zwart-witte kater, waarschijnlijk een jaar ouder dan haar. En niet onknap. Maar hij was onbekend, bijna sowieso een rogue. of nog erger, Bloodclan. Maar ze kon het ergens niet over haar hart krijgen om meteen gemeen te zijn. "Euhm, ik ben Islandpaw, en u?", klonk haar zachte stem aarzelend.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cyber
Member

lau benenkauwer
3304
Afwezig
You are closer to heaven than i'll ever be.

CAT'S PROFILE
Age: ||8,5 long years||
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cyber
BerichtOnderwerp: Re: Sail away with me {&Islandpaw}   di 23 dec 2014 - 16:58


Cyber schonk de jonge grijze poes een lachje, ja ze zag er niet slecht uit. Haar lichaam was glad en dun zoals dat van de meeste riverclancats. Maar ze was jong, zo onweis jong. Lekker. Dat waren de gedacten die het eerst door zijn zwart-witte kop schoten, hij twijfelde er nieti aan dat hij ze niet ging zeggen.. no way babe. "De Wolf, Wolf Of Territory" zei hij met zijn zware stevige stem "Maar noem me maar Cyber" vervolgde hij met dat verleidenlijk, gemeen lachje van hem. Zijn klauwen hadden ondertussen de volgende woorden in de steen gekerft onder de woorden die hij eerder had gekerft 'All the fish will die under the might of the Wolf'


Cirkel cirkel cirkel


23/10/2015 - 1096 rpg posts
Read my backstory: http://www.warriorcatsnl.com/t17759-cyber-wolf-of-territory
other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sail away with me {&Islandpaw}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: