Rightful owner 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Rightful owner

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

163
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Underwater
BerichtOnderwerp: Rightful owner   wo 24 dec 2014 - 15:57

De zwart-witte kater rekte zich uit en opende zijn mond om een geeuw de wereld in te zenden. Dit gebied was van hun, zoals het hoorde, wat thunderclan ook beweerde. Het rotsoppervlak voelde onverwacht warm onder zijn poten, niet wat hij had verwacht. De warrior keek rustig om zich heen. Hier was 'de grote Firestar' gestorven, Underwater had de rosse kater niet gemogen, wel, de meeste thunderclan katten mocht hij niet, omdat het thunderclanners waren. Het geluid van ritselende bladeren trok zijn aandacht. "Wie is daar?", siste de zwart witte kater, terwijl zijn groen-gele ogen over het thunderclan territorium gleden.

-eerste post voor Swiftbreath


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Daan :3
206
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Swiftbreath
BerichtOnderwerp: Re: Rightful owner   wo 24 dec 2014 - 16:15

De witte kattin stapte met grote passen langs de nieuwe grens. De nieuwe grens die vroeger geen grens was maar gewoon hun territorium. Met haar groene ogen speurde ze de omgeving af, binnenkort zouden ze het terugpakken van die viseters. Ze snoof toen ook even kort toen ze de geur van het watervolk rook, op het gebied wat ooit die van hun was. "Wie is daar?" siste een onbekende stem en de poes kwam uit de struiken, nog wel aan de kant van ThunderClan's grens. "Ik ben het," mauwde ze droogjes en keek de kater toen aan met haar appelgroene ogen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

163
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Underwater
BerichtOnderwerp: Re: Rightful owner   wo 24 dec 2014 - 16:44

"Ik ben het", Zijn tweekleurige ogen ontmoette de appelgroene kijkers van een witte thunderclanner. Wat de poes hier deed, was Underwater niet helemaal duidelijk, waarschijnlijk nostalgisch herinneringen ophalen, of zo iets. "Hallo", miauwde de zwart-witte kater toonloos, nadat hij geïrriteerd iets over ongemanierde thunderclanners had gemopmeld. "Wie ben jij?", vroeg Underwater, waarbij hij wat dichter bij de grens kwam.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rightful owner
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: