Tombstone {TOPICSSSSSSSSS} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Tombstone {TOPICSSSSSSSSS}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mangle
Member

68
Actief
avatar
BerichtOnderwerp: Tombstone {TOPICSSSSSSSSS}   za 27 dec 2014 - 16:05

Hey hey hey, welkom in mijn topic..topic.
Ik zoek namelijk topicjes voor mijn accounts, ik bijt niet hoor voor alvast. Ik wil namelijk bijna deze hele vakantie RPGen, zo laten we beginnen met mijn kattenbenden.

~Fadepaw(Stream)-Shadowclan-7/8 maanden
Fade is een jonge zwarte poes, ze is vaak wantrouwig naar andere toe alleen vaak als ik met haar post worden haar topicjes inactief. Ze is nieuwschierig maar ook denkt ze aan veel, ze wilt vaak dingen doen die de clan niet opdraagt. Ze wilt elk geheim weten en kan ook geheimen voor zich houden, als het nodig is verteld ze het pas. Ze is vaak bezig met haar eigen zaken maar bemoeit zich ook met anderen, soms reageert ze doelloos.

~Numbpaw(Mind)-Thunderclan-6 maanden
Numb wilt juist zo afgelegen mogelijk van andere zijn, hij is opstandig en een slechte jager en vechter. Hij is ook vaak meer bezig in zijn eigen wereld dan met anderen, hij praat niet graag met andere en wilt zo veel mogelijk van anderen weg zijn. Zijn naam kreeg hij omdat zijn moeder vlak voor de geboorte stierf en hij geen enkel gevoel toonden, (moeder is niet in de rpg). Hij is vaak bij de fourtrees en kijkt uit naar een nieuw leven. Hij geloofd niet in Starclan en is er zelfs bang voor, dus don't talk about that.

~Bonekit*(Crush/fur)-Thunderclan-5/4 maanden
Bone is nogal een drukte maaker en speelt graag met anderen, hij heeft een groot litteken over zijn gezicht heen door Scarkit. hij heeft nog 2 andere vrienden Forestkit en Dawnkit, hij is een vechter maar ook al te vrolijk later zal dit veranderen naar serieus. Hij praat niet graag over zichzelf maar is liever bezig om ergens de beste in te zijn.

~Timekit*(Strong)-Riverclan-1 maand
Time heeft voor haar leeftijd al best veel kennis, ze is respectvol en kan er tegen als andere haar beledigen en probeerd nog steeds rustig en kalm te reageren. Ze speelt alleen met haar broer en zusjes, ze zal als ze apprentices is het zelfde reageren en ook hetzelfde zijn. Ze praat liever dan vechten en zelfs als ze vecht blijft ze respect vol later zal alles veranderen, ze is een jonge kitten en maakt veel mee.

~Mangle(Mangle?)-Rogue-10/11 maanden
Mangle is een witten poes en was vroeger heel knap nu zit ze helemaal onder de littekens, ze is nergens bang voor maar juist gewilt om te moorden. Vroeger werd ze mishandeld door kinderen en besloot ze zelf te vermoorden en weg te rennen, nu is ze gestoord en praat ze alleen maar in de 3 persoon. Ze is lang minshandeld geweest en pas 2 maanden vrij, dus gestoord is ze wel. Ze klimt graag langs de muren en duikt alleen op in het donker, ze is duister en reageert als of ze soms nog steeds daar vast zit. Ze wilt bekend staan als een moordernaar, ze wilt dat ze voor elke kat gevreest word. (Als je met haar topic wilt word het meestal een vecht topic)


Groetjes Derpje


Signature: moving and a bit scary:
 

||Theme||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tombstone {TOPICSSSSSSSSS}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: