This is pointy? {Nightshift} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 This is pointy? {Nightshift}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfgaze
Member

456
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 23 мσσηѕ
Gender:
Rank: Deputy
Wolfgaze
BerichtOnderwerp: This is pointy? {Nightshift}   wo 14 jan 2015 - 21:18

Langs het kleine stroompje water wandelde Wolfgaze over de oever. Hij was op zoek naar een mooi plekje om te vissen. Niet één waarin je in de modder werd gezogen, zoals vele plekken. Zijn ogen spotte een soort bruine bol. Hij stond stil en keek ernaar. Er bewoog niks. Hij zette voorzichtige stappen dichterbij en stak zijn neus uit. Zodra hij het aanraakte ging er een steek van pijn door zijn neus. "Auwh," verkrampte hij kort. Er zaten stekels op dat ding zijn rug. Als apprentice had hij er wel van gehoord, maar nog nooit zelf gezien. Zo'n ding hete een egel. Zijn neus prikte nog na, maar hij besteedde er geen aandacht meer aan. Deze egel was op het moment veel interessanter...

+ NightshiftAfwezig!
Accounts staan in spoiler c:
狼:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bananamy a.k.a Amy
114
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Nightshift
BerichtOnderwerp: Re: This is pointy? {Nightshift}   vr 16 jan 2015 - 19:22

De zwarte breed gebouwde poes liep het camp uit. Het werd tijd dat ze haar beste vriend uit haar gedachten haalde en ze terug aan het werk ging. Ze liep naar de stream en tuurde het water in. Toen ze een zilveren flits zag graaide ze met haar poot door het water en niet snel daarna lag er een vis aan de oever,een staartlengte van haar af. Ze sloeg met haar poot tegen de vis zodat hij dood was en pakte hem op. Ze liep verder langs de oever van de stream,opzoek naar kikkers of vissen. Ze snoof even de lucht op en een verse RiverClan geur mengde zich met de geur van prooi. Ze trippelde in die richting,ze zette haar 'bekende' gezicht op,een kille gezicht met ijzige starende ogen,en een niet bepaald vriendelijke stem. Ze zag Wolfgaze,de deputy van de RiverClan. Ze volgde zijn blik en zag een stekelige beest,wat was het weer? Een egel! Ze liet haar vis vallen en keek met een bespottende blik naar de deputy. “Zat je weer met andermans zaken te moeien?”, zei ze bespottelijk en wees met haar staart naar de egel,die niet al te blij leek met het bezoek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfgaze
Member

456
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 23 мσσηѕ
Gender:
Rank: Deputy
Wolfgaze
BerichtOnderwerp: Re: This is pointy? {Nightshift}   za 17 jan 2015 - 12:47

Een stem klonk achter zich. Wolfgaze draaide zich om en keek in de ogen van Nightshift. Met een spottende blik keek ze naar Wolfgaze. De egel was ondertussen op gerold en nu echt in een stekelbal veranderd. "Weer?" zei Wolfgaze. "Ken je me zo goed dan?" vroeg hij aan de zwarte warrior. Waarschijnlijk zocht deze poes alleen moeilijkheden, maar dat deed Wolfgaze niet veel. Wolfgaze merkte het grijze visje op die voor haar voeten lag. Hij was niet de enige geweest met het plan om hier te komen jagen.Afwezig!
Accounts staan in spoiler c:
狼:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
This is pointy? {Nightshift}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: