Snowy hollow now! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Snowy hollow now!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowy hollow now! DPKsfdL
So-of
777
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Twelve Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Starlingdash
BerichtOnderwerp: Snowy hollow now!   Snowy hollow now! Icon_minitimeza 17 jan 2015 - 11:55

Het voelde best wel vreemd, om hier te zijn en niet eens met zo'n betweterige mentor te moeten rondlopen. Het grijze poesje snoof sarcastisch en sprong in de, nu met sneeuw gevulde, zandkuil en ging er zitten, om vervolgens de sneeuw ver tot na haar pootjes te voelen. Ze trok er een vies gezicht bij en kwam overeind, om haar achtereind nu hele wit en nat te zien. Verveeld gromde ze en schudde er wat mee, maar het werd alleen maar kouder en natter daardoor.
Om zichzelf niet verder voor schut te zetten, sprong ze uit de kuil en verschool haar achtereind in een laag struiken en ging daar liggen. Tot het opgedroogd was zou ze geen enkele spier meer bewegen!

OOC; Eerste post voor Littlepaw


Snowy hollow now! VUZ5ef6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowy hollow now! DPKsfdL
269
Actief
Littlepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Snowy hollow now!   Snowy hollow now! Icon_minitimeza 17 jan 2015 - 20:05

Met bevroren pootjes stapte het poesje door de sneeuw. Ze was afgezien van haar heldere blauwe oogjes nauwelijks te onderscheiden van het witte landschap. Een gunstig iets. Dit was haar eerste winter, en het was gek, koud en onhandig, maar ze had ook gezien dat er mooie dingen waren aan de winter. Over mooie dingen gesproken, ze had Forestpaw al een paar dagen niet gezien. Ze moest hem snel weer eens opzoeken! Ze mocht hem niet uit het oog verliezen! Bij de gedachten aan Forestpaw voelde ze haar bloed naar haar wangen glijden en kriebelde er iets in haar maag. Hij was zo leuk en en knap en leuk en... "Focus Little!" ze sprak het hardop uit. Ze kon haar gedachten maar niet bij Forest vandaan houden.

Littlepaw hief haar kopje waarna ze zachtjes snoof. Ze rook verschillende geuren, maar het lukte haar niet ze van elkaar te onderscheiden. Ze besloot gewoon maar door te lopen, misschien dat ze geluk had en een prooi tegen zou komen.

Een enkele tijd later kwam ze aan bij de Sandy hollow. Meestal werden hier veel trainingen gegeven, maar nu was, waarschijnlijk door het weer, een stuk rustiger. Haar blik viel op een grijze bobbel die half in de struiken lag en ze stapte er op af. Ze herkende de grijze kattin, maar wist zo snel niet op haar naam te komen. "Goedemiddag!" begroette ze de poes vriendelijk. Ze vond de plek die ze had uitgekozen om te gaan liggen wat vreemd. Zou dat lekker liggen, zo met je achterwerk in de struiken?


“A person’s heart doesn’t always go the way you want it to.”
Snowy hollow now! 6cRB3v6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Snowy hollow now!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: