My great escape! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 My great escape!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
My great escape! DPKsfdL
183
Actief
Eternalpaw
BerichtOnderwerp: My great escape!   My great escape! Icon_minitimema 2 feb 2015 - 21:26

Haar oogjes schoten heen en weer terwijl het zwartwitte kitten steeds meer naar de uitgang van het kamp sloop. Ze wist dat ze niet hoefde op te letten of haar moeder haar zag want die kon het waarschijnlijk niet zo veel schelen dat ze het kamp uit sloop. Zodra er iemand dichterbij kwam verdween het poesje in de beschutting en wachtte tot degene wegging. Ze moest de neiging onderdrukken niet op de rug van de kat te vliegen. het moment dat de kust weer veilig was sloop ze het laatste kleine stukje het kamp uit om het daar meteen op een klein sprintje te zetten. Het voelde vreemd goed voor het jonge poesje om zo vrij rond te kunnen lopen. Zouden alle warriors ook dit gevoel hebben? Als dat zo was dan wou ze alleen maar sneller een warrior worden. Toch had het jonge katje geen flauw benul van waar ze heen ging dus bleef ze maar gewoon doorlopen.
Haar poten droegen haar uiteindelijk naar iets wat leek op hetgeen uit de verhalen over het grote gevecht. Was dit echt de Sunningrocks waar haar vader voor had gevochten samen met de clan. Lichtelijk verwonderd staarde het poesje in het rond voor ze langzaam verder naar voren liep. Een klein lachje sierde haar snuitje en ze sprong half omhoog van plezier. Niet alleen was ze het kamp uit geslopen, ze was ook nog eens op een geweldige plek terecht gekomen. Wellicht als ze iemand ontmoette kon ze beweren dat ze een apprentice was, want zelfs als je naar haar keek leek ze al behoorlijk het formaat van een apprentice te hebben. Bij de rand bleef ze staan en voelde de wind langs haar vacht gaan. Met een grijns hief ze haar kop en sloot haar ogen, om zo te blijven staan.Eerste post voor Battlesong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My great escape! DPKsfdL
132
Actief
Battlesong
BerichtOnderwerp: Re: My great escape!   My great escape! Icon_minitimema 2 feb 2015 - 21:33

Vanuit de schaduw keek hij toe hoe verschillende katten langs liepen. Boring. Waarom gebeurde er nooit eens wat leuks in zijn leven. Al zijn broers waren weg, waarschijnlijk iets nuttigs aan het doen, en Nightkit? Zijn zusje was waarschijnlijk iets anders nutteloos aan het doen. Net zoals hij. Ze leken dan ook in bijna alles op elkaar. Uiterlijk en innerlijk. Alleen dacht zij meer over dingen na. Nadenken had je niet nodig om echt te kunnen leiden, dus waarom tijd eraan verspillen? De grote kater kwam overeind en liep zonder verder na te denken het kamp uit. Misschien viel er iets te beleven bij de Sunningrocks? Battlesong wist dat ze die nog goed beschermde. Het was nog niet zo lang geleden sinds het grote gevecht waarbij ze de rotsen waren kwijtgeraakt. Al was er sindsdien best veel gebeurd. Zoals het feit dat hij een Firestar kloon had gevonden. Ze hadden het poesje zelfs Firekit genoemd, hoe origineel. Over het algemeen had hij het niet op kittens. Al helemaal niet op arrogante of zeurderige kittens. Inmiddels stond hij bij de rotsen en bekeek het gebied met interesse. Het duurde even voor hij een kleine kat opmerkte die er ook stond. De kat leek rond de kitten/apprentice leeftijd. Meer kon hij vanaf hier niet opmaken. Zijn nieuwsgierigheid dwong hem naar voren te stappen. Hij maakte zich geen zorgen om grenzen of andere onbelangrijke dingen. 'Dus, de grote Riverclanwarrior bezoekt zijn rotsen?' miauwde hij sarcastisch. Zijn blik gleed over de kat, nope, hij was niet onder de indruk.


My great escape! B0REJZ
It's only complicated when you're stupid
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My great escape! DPKsfdL
183
Actief
Eternalpaw
BerichtOnderwerp: Re: My great escape!   My great escape! Icon_minitimema 2 feb 2015 - 21:43

Haar oogjes schoten weer open zodra ze een stem hoorde en ze keek naar de warrior die was verschenen. Hoelang zou deze er al staan? Vast niet langer dan haar anders had ze hem wel gezien. Ze hief haar kop trots nog iets en staarde de kater ongestoord aan. ''Jup.'' Sprak ze trots en grijnsde breed. Sarcastische en botte tonen was ze gewend dus het deed haar niks meer, maar zo te zien had de kater niet door dat ze nog maar een kitten was en helemaal niet hier behoorde te zijn. ''Ik ben de beste warrior in de gehele clan.'' Blufte ze zelfs even, wetend dat daar voorlopig nog helemaal niks van waar was maar dat hoefde hij niet te weten. Ze zou dan wel een heel stuk kleiner zijn om voor warrior verder te kunnen maar wat kon haar dat schelen. Langzaam ging het zwartwitte poesje zitten en trok haar staart om zich heen. ''Maar wat moet jij hier, dit is ons territorium!'' Mauwde ze bijna brutaal voor ze haar pluizige vacht opzette.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My great escape! DPKsfdL
132
Actief
Battlesong
BerichtOnderwerp: Re: My great escape!   My great escape! Icon_minitimema 2 feb 2015 - 21:50

O, dus het mormel dacht dat ze beter was dan de rest. Hij zag de arrogante beweging die ze uitvoerde heus wel. Zijn ogen vernauwde bijna onmerkbaar. De brede grijns op de snuit van de poes stond hem niet aan, helemaal niet. 'Mooi om te weten.' Het was duidelijk dat deze kat te jong was om warrior te zijn. Als apprentice zou ze dit moeten weten. Battle wist nu zeker dat hij tegenover een kitten stond. Hoe zou ze het kamp uit zijn gekomen? Blijkbaar waren de Riverclanners gewoon dom. Hij keek toe hoe ze ging zitten. Een paar stappen waren genoeg om bij haar te komen en de genadeslag uit te delen, maar hij was geen moordenaar, niet meer. 'Zie ik eruit alsof dat me iets kan schelen?' Net zo arrogant als het kitten keek hij terug. Ook Battle zette zijn vacht op waardoor het duidelijk werd dat hij een stuk groter was. Bovendien had hij het handige voordeel dat deze poes waarschijnlijk nooit de echte Silverstar had gezien. Dezelfde truc die hij al eerder had gebruikt zou hij nu ook weer toepassen als ze om zijn naam vroeg, dan zou ze niet meer zo brutaal zijn. Een grijns verscheen rond zijn lippen bij het idee. Stom kitten.


My great escape! B0REJZ
It's only complicated when you're stupid
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My great escape! DPKsfdL
183
Actief
Eternalpaw
BerichtOnderwerp: Re: My great escape!   My great escape! Icon_minitimema 2 feb 2015 - 22:04

Ze bleef haar kop trots omhoog houden, alsof niet haar kon krenken zo lang ze daar zo zat. Natuurlijk was het in realiteit wel een heel stuk anders maar dat was de realiteit niet de wereld waarin zijn zich nu bevond. Zonder echt op te letten zag ze het al helemaal voor zich, een groot gevecht met Thunderclan waarna zij trots hierboven zou staan na een overwinning. Zijn woorden deden haar alleen maar breder grijnzen. Natuurlijk geloofde hij het niet maar het kon geen kwaad dat zij dit zelf als compliment opvatte. het was nou niet echt alsof ze binnen het kamp veel complimenten kreeg van anderen dus nam ze deze maar aan. Als ze nu ontdekt zou worden door iemand van haar eigen clan zou ze dan ook wel zwaar in de nesten zitten maar ze wilde dat voorkomen. Dan had ze een verhaal van zichzelf te vertellen waar vast iedereen wel naar wilde luisteren. Zijn woorden deden haar alleen even haar kop tilten. ''Dat zou wel moeten, iedereen moet zich aan de regels houden.'' Antwoordde ze en trok zich niet veel aan van het feit dat hij nu een heel stuk groter leek dan eerst. haar pappa was toch nog groter dan deze kater en als ze in de problemen kwam zou hij haar vast wel komen helpen. ''Sunningrocks behoren aan Riverclan toe, daar heeft mijn pappa ook voor gezorgd.'' Sprak ze bijna hooghartig maar haar ogen lieten iets heel anders blijken. het was trots voor haar vader maar ook de manier waarop ze naar hem opkeek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My great escape! DPKsfdL
132
Actief
Battlesong
BerichtOnderwerp: Re: My great escape!   My great escape! Icon_minitimeza 21 feb 2015 - 18:52

Arrogant klein kitten v.s. arrogante grote warrior. Daar begon deze situatie op te lijken. Het was wel amuserend. Dit kleine Rivierclanpoesje dacht dat ze hem aankon. Mis. Ze tilde haar kop op en Battle zorgde ervoor dat ze elkaar bleven aankijken. De boodschap die hij had voor dit wezen moest duidelijk zijn. 'Iedereen behalve ik blijkbaar.' De kater kon de laatste keer dat hij de regels had opgevolgd zich nauwelijks herinneren. Altijd deed hij wel iets dat verboden was maar met praatjes bleef hij uit de probleem. Dat terwijl hij nooit echt plande wat hij zei. Het verliet zijn mond zomaar maar meestal precies op het juiste moment. Het was een gave. 'Ik houd me nooit aan de regels, nu dus ook niet.' Hij keek het poesje indringend aan. 'Goed dat je pappa daarvoor heeft gezorgd, zeg hem maar dat ik trots ben. Of wacht, dat ben ik niet. Die loser heeft nog moeite met het bevechten van een vlieg.' Hij zette nog een stap naar voren. Zijn spieren waren gespannen en hij was duidelijk de betere van de twee. Alles aan zijn houding straalde arrogantie uit tegenover dit minderwaardige wezen.


My great escape! B0REJZ
It's only complicated when you're stupid
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My great escape! DPKsfdL
183
Actief
Eternalpaw
BerichtOnderwerp: Re: My great escape!   My great escape! Icon_minitimewo 4 maa 2015 - 23:21

Misschien had ze wel beter moeten weten dan een grote mond open te trekken tegen een warrior, maar ze was een kitten. Wat wilde je eigenlijk van haar verwachten. kittens waren er om een grote mond te hebben en een heel hoop fouten al te maken. Ze zwiepte even met haar veel te pluizige staart en staarde de kater ongestoord aan. Ze was niet bang voor hem, hij kon haar niks maken. ''Dan zal Starclan je vanzelf wel straffen.'' Antwoordde ze enkel en snoof zacht. Zij hield zich nu ook niet aan de regels gezien ze het kamp helemaal niet uit had gemogen maar daar zou Starclan haar niet voor straffen toch? Ze was alleen maar nieuwsgierig geweest naar dingen, daar was niks ergs aan. Ze deinsde niet van de kater weg en bleef hem ongestoord aanstaren. Wellicht was het geen goed trekje van haar maar ze wilde net zo dapper zijn als haar vader dus deinsde ze al niet meer zo snel terug van anderen. ''Wacht maar tot mijn pappa je verslaat in een gevecht. Dan heb jij niet zo een grote mond meer, want mijn pappa is veel sterker dan dat jij bent.'' Antwoordde ze vol trots voor haar vacht toch omhoog kwam. Zonder twijfel was de Thunderclanner groter maar ze liet zich niet kleineren door iemand. ''Bovendien weet je niet eens wie mijn pappa is dus is het allemaal onzin wat je zegt.'' Ging ze verder terwijl haar oren ietsjes wegzakte. Als er iets gebeurde was hij heel fout bezig, hij mocht hier helemaal niet zomaar komen. Maar Starclan zou altijd wel een straf uitdelen, daar was ze zeker van.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My great escape!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: