Just Try 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Just Try

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eaglewing
Member
Just Try DPKsfdL
203
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender:
Rank: Warrior
Eaglewing
BerichtOnderwerp: Just Try   Just Try Icon_minitimeza 7 feb 2015 - 0:23

Een lichte bries over zijn snorharen had de kater opgwekt, en nog voor het goed en wel licht was was het besluit voor hem genomen op te staan. Zijn lichaam wilde niet meer slapen, en dus op weg it was. Het was heerlijk weer, een beetje fris door de bries die er was, maar de zon scheen en verlichtte de takken die scherp aftekenden tegen de nog rode lucht. In het Skyclan gebied was dit altijd zijn favoriete moment van de dag geweest, de zonsopgang. Het nieuwe begin, maar niet voor zijn clan. Die gedachte bracht een zachte zucht over zijn lippen, en Eaglewing streek neer op de rand van de open plek. Hier trainde Thunderclan, zijn clan, de apprentices. Hij niet, op het moment had hij hier niets te zoeken, in deze hele clan eigenlijk niet. Maar zo was het leven gegaan en nu kon hij zich dan maar beter zoveel mogelijk inzetten voor zijn leider en clan. Het was sowieso een fijn gevoel dat Silverstar nu de leiding had, het gaf de katten van de verloren clan een gevoel dat ze geaccepteerd werden. Dat werden ze ook wel, daar was hij optimistischer in dan anderen, en toch had ook hij soms heimwee.

&Dazzlepaw
&Open“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”

Terug naar boven Ga naar beneden
Dazzlestrike
Member
Just Try DPKsfdL
Freedje
283
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Dazzlestrike
BerichtOnderwerp: Re: Just Try   Just Try Icon_minitimeza 7 feb 2015 - 0:57

Zo als bij meerdere apprentices, had de jonge rode apprentice ook de ambities om de beste te worden. En niet de beste om de baas over iedereen te zijn, maar de beste omdat hij dat verdiende. Daarom trainde hij zichzelf ook heel hard. Zelf koos hij er dan ook voor om extra trainingen van andere mentoren te volgen. Dat was ook de reden dat hij naar Sandy Hollow op weg was gegaan tijdens deze vroege, frisse ochtend. De zon was nauwelijks op, of hij kwam er al aan. Tot zijn verbazing waren er geen mentoren met apprentices, enkel een warrior. Deze warrior herkende hij als Eaglewing. "Hé! Hallo," begroette hij de warrior respectvol en vriendelijk terwijl hij op hem af kwam lopen op een snel tempo.


“Lιfє ιѕ α cнαƖƖєηgє, мєєт ιт.
Life is a game, play it.

Just Try 74NqWYQ
Life is an adventure, dare it.
Life is life, fight for it.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Eaglewing
Member
Just Try DPKsfdL
203
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender:
Rank: Warrior
Eaglewing
BerichtOnderwerp: Re: Just Try   Just Try Icon_minitimeza 7 feb 2015 - 23:28

De rust mocht dan wel fijn zijn, maar nog fijner was dat je nooit echt alleen was in een clan. Altijd waren er anderen die voor je zorgden en naar je toekwamen, vandaag en nu waren geen uitzonderingen en het was maar goed ook. De kater glimlachte dus ook toen een apprentice naar hem toekwam, en hij respectvol begroet werd. Het deed hem deugd dat dat nog steeds gedaan werd, want sommigen zagen hem als minderwaardig vanwege het feit dat hij niet origineel uit deze clan kwam, anderen vonden hem eerder wat terughoudend en mysterieus omdat hij niet de eerste was om contact te zoeken. Hij kon het wel, maar wanneer de kater er zin in had. Nooit echter zou hij onbeleefd een gesprek uit de weg gaan, maar soms wilde je gewoon even nadenken.
"Wat doe jij hier op de vroege ochtend?" Vroeg hij de apprentice nu, op een aardige nonchalante toon, en met vriendelijke ogen. Hij stond sowieso niet bekend als een kat die je uit de weg moest gaan. Negeer wat hij eerder dacht, hij was wel degelijk heel sociaal, gewoon iets terughoudender in vrienden voor het leven en vertrouwen. Dat waren dingen die verdient moesten worden, net als dat anderen dat zeiden over respect. In Eagle's ogen was respect iets wat je vanaf het begin al hoorde te krijgen, maar wat makkelijk te verliezen was. Vanaf dan was het lastig het weer terug te verdienen. Vandaar dat hij ook niet snel iets zou doen wat hem respect van anderen deed verliezen, waarom zou hij ook? Op het moment diende niets zich aan waarbij hij zich moest misdragen, dus een optie was er ook niet echt.“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”

Terug naar boven Ga naar beneden
Dazzlestrike
Member
Just Try DPKsfdL
Freedje
283
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Dazzlestrike
BerichtOnderwerp: Re: Just Try   Just Try Icon_minitimezo 8 feb 2015 - 12:04

Liever was Dazzlepaw allemaal trainene apprentices met hun mentoren tegen gekomen. Groepstrainingen was zijn favoriet. Helaas was dit hier nu niet gaande en stond er enkel een warrior. De warrior vroeg wat hij hier deed op deze vroege ochtend. Dazzlepaw glimlachte scheef. 'Ik had graag willen trainen... Maar volgens mij ben ik te vroeg," miauwde Dazzlepaw. "Ik zit nogal in de knoei met die Back Kick. Zo'n trap met beide achterpoten waarbij al het gewicht op je voorpoten komt te staan," miauwde hij. Waarom hij het uitlegde? Onbekend, want hij wist dondersgoed dat Eaglewing die trap wel kennen moest, hij was een warrior. "Als ik 'm doe richt ik verkeerd, had Lostdream me wel gewaarschuwd dat het moeilijk was om te richten als je die trap uitvoerde," vervolgde Dazzlepaw.


“Lιfє ιѕ α cнαƖƖєηgє, мєєт ιт.
Life is a game, play it.

Just Try 74NqWYQ
Life is an adventure, dare it.
Life is life, fight for it.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Eaglewing
Member
Just Try DPKsfdL
203
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender:
Rank: Warrior
Eaglewing
BerichtOnderwerp: Re: Just Try   Just Try Icon_minitimedi 10 feb 2015 - 18:51

De scheve glimlach bracht ook even een kleine glimlach op zijn gezicht, al was die al snel weer verdwenen en ingewisseld voor een serieuze blik. "Ik zit nogal in de knoei met die Back Kick. Zo'n trap met beide achterpoten waarbij al het gewicht op je voorpoten komt te staan," Hij knikte eens, ja die kende hij maar al te goed. De skyclanners waren masters geweest in die trap, vooral omdat hun achterpoten zo waanzinnig goed getraind waren. "Als ik 'm doe richt ik verkeerd, had Lostdream me wel gewaarschuwd dat het moeilijk was om te richten als je die trap uitvoerde," Nogmaals werd er geknikt, hij was een kat van weinig woorden. Nu echter zou hij wel praten. "Wil je dat ik je help?" Bood hij aan, en keek vriendelijk naar de jongeling. Hij zou het met alle plezier doen, dan voelde hij zich niet zo nutteloos.“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”

Terug naar boven Ga naar beneden
Weaselfang
Member
Just Try DPKsfdL
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Weaselfang
BerichtOnderwerp: Re: Just Try   Just Try Icon_minitimedi 10 feb 2015 - 19:09

De kattin was al vroeg opgestaan, om wat te gaan jagen. Ze was een stille, rustige kat, totdat je natuurlijk over haar grenzen ging. Een zacht, koel briesje was het enige winterse aan deze dag. Weaselfang vond dat totaal geen probleem. Waarom zou ze? Het wat veel beter jagen, als sommige diertjes durfden hun holletjes onder de grond te verlaten. Ze was misschien niet de beste in jagen, maar wat maakte dat uit? Zolang ze maar prooi genoeg ving, om haarzelf en de clan te verzorgen. Een wrang gevoel bezette de jonge kattin terwijl ze met haar ambergele kijkers in de verte naar twee katten keek. Zover ze kon zien waren het een oranje Apprentice en een gevlekte Warrior. Veel had ze niet met de anderen, sommige katten leken ook zo zorgeloos, alsof niets hun tegen kon houden! Alsof het leven een sprookje was. Misschien schatte ze de katten ook wel verkeerd in. Nee ze hield zich toch beter op de achtergrond. Er was een reden dat ze nooit een Apprentice wou, te veel verantwoordelijkheid, en haar karakter was soms nogal, eigenaardig.
Dit keer besloot ze, omdat ze zich niet al te chagrijnig voelde, te kijken wat de twee anderen aan het doen waren. Met soepele krachtige poten, rende de kattin op hun af. Tot nu toe had ze enkel twee magere muisjes gevangen, maar misschien zou ze later in staat zijn, nog wat meer prooi te pakken te krijgen. Het was immers nog niet zo laat. Haar ambergele ogen keken rustig, vriendelijk, maar toch een beetje wrang, voor haar uit, recht in de ogen van de gevlekte kater, ze was benieuwd wat hij deed. "Hallo.." Was haar korte groet, veel sprak ze niet. Nee, waarom zou ze anderen met haar verhaaltjes of avonturen vervelen?!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Just Try
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: