When the Moon meets the Sun. {{Briarleaf}} 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 When the Moon meets the Sun. {{Briarleaf}}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Forestfire
Member
When the Moon meets the Sun. {{Briarleaf}} DPKsfdL
Dani(banani)
563
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank: Kitten
Forestfire
BerichtOnderwerp: When the Moon meets the Sun. {{Briarleaf}}   When the Moon meets the Sun. {{Briarleaf}} Icon_minitimeza 7 feb 2015 - 11:08

De kleine pootjes vielen steeds weg in het diepe zand. Het zand was koud en nat. Het was geen zacht zand meer zoals eerst, maar eigenlijk meer modder. De witte pootjes van de kater zaten helemaal onder het zand. Het was vroeg in de ochtend en hij was dan ook heel stil de apprentice den uit gegaan. De maan stond op het punt om onder te gaan. En het licht van de zon scheen al een beetje over het land. De kater keek om zich heen en duwde het zand op een klein hoopje voor hem. Daarna sloeg hij het speels omver. Het zand viel naar beneden en kwam onderaan de de kuil te liggen. Ineens zag hij aan de overkant zand naar beneden vallen. Had hij gezelschap?

-Eerste post voor Briarleaf-


{forestfire}
When the Moon meets the Sun. {{Briarleaf}} Dxcmf7
.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Briarleaf
Member
When the Moon meets the Sun. {{Briarleaf}} DPKsfdL
demi
252
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Briarleaf
BerichtOnderwerp: Re: When the Moon meets the Sun. {{Briarleaf}}   When the Moon meets the Sun. {{Briarleaf}} Icon_minitimeza 7 feb 2015 - 14:41

Het korrelige landschap dat normaal verwarmd was door ze zon, was tijdens Leafbare niet meer dan een drassige hoop modder. Met tegenzin zette hij zijn blonde pootjes in de dikke laag modder, en ze werden meteen bedekt met het donkerbruine goedje. Hij zuchtte diep voor hij verder stapte. Hij ging er niet van uit hier ook maar een beetje prooi te vinden, maar het was het waard om tenminste even te checken. Prooi was schaars in dit seizoen, en het zou zonde zijn om niet overal te kijken. Al had hij er op dit moment geen zin in. Al weken was hij aan het jagen geweest voor de Clan, en zelf kreeg hij amper wat voedsel binnen. De solidariteit begon hem zo langzamerhand de keel uit te komen. Zijn bladgroene ogen spotten een andere kater, dichtbij. Briarleaf herkende hem wel, Forestpaw. Hij stapte naar het randje van de kuil, en er dwarrelde wat zand naar beneden. Voor hoever het nog zand te noemen was. "Al voor dag en douw op om voor de Clan te jagen?" vroeg Briarleaf, een tikkeltje sarcasme in zijn stem. Relatief weinig Apprentices wilden hun kleine beetje nachtrust opgeven voor het jagen, vooral in een drassig gebied als dit. Hij betwijfelde dat de kater hier om die reden was.  


darling, you are not at war
When the Moon meets the Sun. {{Briarleaf}} AynEg4S
When the Moon meets the Sun. {{Briarleaf}} Animal_crossing_leaf_cursor_by_gydrozmaa-d5l8guz
Terug naar boven Ga naar beneden
 
When the Moon meets the Sun. {{Briarleaf}}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: