Woeps.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Woeps..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ripa
Member
Woeps.. DPKsfdL
863
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Woeps..   Woeps.. Icon_minitimeza 28 feb 2015 - 9:29

Bonepaw wilde naar de Sunrocks gaan, het was wel een tijdje geleden dat hij hier naar toe was geweest. Eerlijk gezegt moest hij weer meer informatie hebben, hij zuchtte diep. Skinny zou vast ongeduldig zijn geworden, of niet. Hij kende haar niet goed, hij had haar maar een keer ontmoet. Hij kende wel de Sunrocks, hij wiebelde kort met zijn oor. Toen hij nog een kitten was vertelenden de warriors en apprentices die terug kwamen dat Riverclan de Sunrocks had over genomen, stiekem hoopte Bone dat het maar een grap was maar toen hij er aan kwam rook het naar Riverclanners. Hij stond op een rots die dichtbij was, hij besloot er dichter naar toe te gaan. Nieuwschierig als wat staarde hij in het rond, hij hoopten dat er ergens Riverclanners in de beurt aan het praten waren. Hij zou dan mee kunnen luisteren, net zo dat hij had afgeluisterd van een shadowclan koepel. Hij kroop tegen de grond aan en ging van bosje naar bosje steeds meer de Riverclan territory op, hier was hun vorige leider vermoord Firestar. Het duurde niet echt lang tot hij wist dat hij hier weg moest, er leek niemand in de beurt te zijn. Misschien hoorde het niet dat hij hier zichzelf bevond, hij kon beter ergens naar toe gaan. Ergens in de Thunderclan informatie vinden, alleen wist hij te weinig over de Riverclan. Het meeste van Thunderclan en Shadowclan, vreemd genoeg kwam hij vaak er mee in problemen.

~Eerste post voor Butterbell/Star


Woeps.. Qy648y
GZ: http://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
Woeps.. 2gxnp75Woeps.. 10pvxmwWoeps.. 10pvxmwWoeps.. 2hqc5lxWoeps.. 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen
Woeps.. XbUUF0W
Michelle
6565
Actief
I'm afraid of all I am
My mind feels like a foreign land
Silence ringing inside my head
Please carry me home

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: Woeps..   Woeps.. Icon_minitimeza 28 feb 2015 - 18:34
BUTTERSTAR

Met lange passen sprong de flame-point she cat door het open land van hun territorium. Haar blauwe ogen gefocust op haar doel. Het konijn dacht van haar af te kunnen komen maar Butter was een snelle poes. Ze droeg geen lange pluizige pels zoals haar clangenoten deden wat haar net iets sneller maakte op het land dan de anderen. Maar andere Riverclan katten hadden weer meer bescherming in het water, hun main hunting ground. Butter was geboren zonder de beschermende vacht tegen het ijskoude water en daarom zeker in de winter verkoos ze jagen op het land boven jagen op vis.

Binnen enkele sprongen die bijna even groot waren als die van een jonge vos had ze het konijn ingehaald en met een laatste sprong wist ze haar voorpoten op het lichaam van het konijn te plaatsen en bracht het vluchtende dier naar de grond. Met een snelle beet beëindigde ze het leven en ging zitten met schokkende flanken van haar extreme ademhalingen. Langzaam draaide ze haar hoofd richting de hemel en dankte in haar hoofd Starclan voor het leven dat haar gegund was om de clan te kunnen voeden in deze barre tijden. Leafbare betekende honger en hopeloosheid. Niemand kon dat vergeten. En er was geen tijd om Starclan dankbaarder te zijn voor elk deel prooi dat ze konden bemachtigen.

Met een tevreden zwaai van haar staart kwam ze omhoog met het konijn in haar bek bungelend en begon richting het kamp terug te lopen. Onderweg zou ze nog een mus en een waterrat moeten ophalen maar dat maakte niet veel uit. Ze wist dat haar clan goed gevoed zou zijn vanavond en dat was het belangrijkste wat telde. Ze bedacht zich dat ze dichter bij sunningrocks was dan ze eignelijk had gedacht en begraafde haar prooi om snel langs de grens de controleren. Ze was er dan wel niet mee eens geweest dat Riverclan het gebied had overgenomen maar ze was nu ook niet van plan om het op te geven. Al was het niet voor de extra prooi die ze nu hadden dan was het wel voor Dawnstars wens. Wat ze echter aantrof bij de Sunningrocks had ze al verwacht. Haar ogen werden langzaam donker en ze sprong op de rotsen starend naar de thunderclan kat. "Sinds wanneer komen katten van de kittypetclan zo dicht bij de border?
Words: ### ||Tag: x || Note: -  

+


Woeps.. CPGrXoR
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
Woeps.. DPKsfdL
863
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: Woeps..   Woeps.. Icon_minitimeza 28 feb 2015 - 19:52

Bonepaw was weer bezig met zijn eigen ding, naar huis gaan. Er was geen informatie hier te vinden vor nu, zijn ogen tuurde in het rond en hij liep rustig weg. Tot hij iets achter hem hoorden, het waren heftige pootstappen. Hij draaide zich vlug om en had zijn klauwen al ontbloot en een grauw laten horen, hij haten het om van achter beslopen te worden. Donkere blauwen ogen staarde hem strak aan en leken zijn gedachten te onderzoeken, even schrok hij en sprong naar achter. Bonepaw klapte zijn nagels dicht en staarde de poes terug aan, hij was geschrokken en nog een deel angstig. Waar was dat voor nodig om hem zo te besluipen, "Sinds wanneer komen katten van de kittypetclan zo dicht bij de border?" Sprak de kattin vlug, aan haar stem te horen was het een poes. Deze leek strak en sterk gebouwt, "en sins wanneer is het niet ombeschoft om een kat van achter te besluipen?" Vroeg hij streng aan de poes. Hij had een grote mond, alleen had hij dat best vaak sins dat hij Skinny Love kende. Hij was een stuk ombeschofter geworden en voor hem leek hem niks te boeien, Hij haald kort zijn schouders op en ging zitten. "En ga je dit nu aan Dawnstar vermelden, dat is me namelijk ook al gebeurt ergens anders." Miauwde hij en haalde zijn klauw op, deze was nog steeds uitgeklapt. Het duurde niet lang of hij deze ook begon te likken, hij was niet van van het schoon zijn maar deze moesten wel schoon. Hij stopte met likken en zetten zijn poot neer en staarde haar weer aan, alleen nu uitdagend. Hij was meer van een uitdaging dan van een gesprek, deze poes voor hem wilde hem niet naar huis laten gaan. Wat zou ze gaan doen, naar haar moeder rennen om te vertellen dat er een apprentices op het territory zat. Hij had namelijk van deze poes vreemde verwachtingen, want misschien was ze groter dan hem maar hij kende meerdere katten door een obsevatie die hij zo vaak had. Meestal hadden de grote een zwakte die niet gekend was.


Woeps.. Qy648y
GZ: http://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
Woeps.. 2gxnp75Woeps.. 10pvxmwWoeps.. 10pvxmwWoeps.. 2hqc5lxWoeps.. 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member
Woeps.. 7isDH8r
Nathalie
1185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: Woeps..   Woeps.. Icon_minitimeza 28 feb 2015 - 20:04

Smokegaze zwierf wat rond door het territorium. Hij was in zijn ééntje wat aan het jagen in de beurt van Sunningrocks. Hij had al wat geluk gehad. Nou ja, één keer bijna en één keer helemaal. Hij had een waterrat weten te vangen. Het prooi waar ze het tijdens leafbare voornamelijk mee moesten doen. Het waren beestjes veel bij vochtige plekken te vinden. Een Thunderclan geur waaide nu zijn neusgaten binnen en hierbij vernauwde hij zijn vurige ogen. Meteen kwam de jonge, gespierde warrior in beweging. Op de desbetreffende plek trof hij Bonepaw en Butterstar aan. Smokegaze vernauwde zijn ogen. "En sinds wanneer is het niet ombeschoft om een kat van achter te besluipen?" Vroeg de apprentice van misschien acht moons. "En ga je dit nu aan Dawnstar vermelden, dat is me namelijk ook al gebeurt ergens anders." Smokegaze grinnikte en kwam naar voren. Zijn verschijning kon misschien wat angstwekkend zijn door zijn uiterlijk en zijn aura om hem heen. Hij was niet de meest aangename kater. "Je durft wel, jonkie, tegen de leader van Riverclan," merkte Smokegaze met een vuile ondertoon op. "Vind je ook niet, Butterstar?" Butterstar was nog niet lang leader, maar hij meende dat het al zeker een quarter moon bekend was onder de vier Clans.


Woeps.. YeIsY95
Woeps.. PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen
Woeps.. XbUUF0W
Michelle
6565
Actief
I'm afraid of all I am
My mind feels like a foreign land
Silence ringing inside my head
Please carry me home

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: Woeps..   Woeps.. Icon_minitimeza 28 feb 2015 - 23:42
BUTTERSTAR

Haar diep blauwe ogen staarde strak naar de jonge apprentice en zijn woorden lieten langzaam haar lippen opkrullen. Het nieuws was toch al aardig versprijd? Sure zij zelf had geen thunderclanner tegengekomen sinds ze leader was maar zowel Shadowclan als Windclan hadden het gehoord dus ze had wel verwacht datn ieuws zo groot als haar leaderschap toch echt wel thunderclan zou hebben bereikt. Ze staarde recht naar de apprentice maar voor ze haar mond kon openen klonk een bekende stem van Smokegaze en ze draaide haar hoofd langzaam naar de grote kater die haar maar wat deed denken aan zijn vader.. de kater waar ze ooit gevoelens voor had gekweekt in een ver verleden. Zacht zuchtte ze en luisterde naar zijn woorden die een halve glimlach op haar liepen kweekte. "Tja Smokegaze het is duidelijk dat Thunderclan katten of zo mousebrained zijn om niet bij te houden wie andere clans leiden of gewoon denken dat ze nog in het verleden leven." Ze rolde met haar ogen en staarde naar de apprentice. "Als ik jou was zou ik heel snel vertrekken kit." Siste ze hard haar ogen ijskoud.
Words: ### ||Tag: x || Note: -  Woeps.. CPGrXoR
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
Woeps.. DPKsfdL
863
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: Woeps..   Woeps.. Icon_minitimezo 1 maa 2015 - 8:03

Bonepaw staarde streng naar de poes, hij dacht aan veel. Zijn klauwen waren nog steeds uitgesperd, hij wist dat hij bij de zonnerotsen was. Hij spitsten zijn oren en hoorde een kat er bij komen, de naam wist hij niet. Alleen had deze een grijze vacht en gele ogen, zou hij nu bang moeten zijn. Voor de katten voor hem wel, waarschijnlijk moesten ze met ze tweeén een apprentices bestrijden. Hij kreeg een glimlachje, hij staarde naar de kater. "Je durft wel, jonkie, tegen de leader van Riverclan," Luide de zware stem van de grijze massieve kater, "Vind je ook niet, Butterstar?" ging de grijze kater verder. Bone staarde even hem ombegrijpelijk aan, praten die kater nu tegen zich zelf of tegen de poes. Het duurde niet lang tot er een antwoord kwam, de kattin leek de zuchten. Geïntresseerd wiebelde hij met zijn oor, zijn ogen keken uitdagend naar de poes. "Tja Smokegaze het is duidelijk dat Thunderclan katten of zo mousebrained zijn om niet bij te houden wie andere clans leiden of gewoon denken dat ze nog in het verleden leven." Sprak Butterstar, dus de poes was kennerlijk de leider. Oeps, ging er kort door zijn hoofd heen. Dus als deze twee katten bleven door mormelen zou hij kunnen mee luisteren, "Als ik jou was zou ik heel snel vertrekken kit." siste de leider. Bonepaw haalde zijn schouders op en sloot kort zijn ogen, bang voor deze katten niet. Je kon namelijk al zien dat Butterstar maar een korte leider was, Dawnstar zou en is ook beter. Dus wat was er gebeurt met Dawnstar, "Waarom? Het begind net leuk te worden." lachtte Bone vriendelijker. Alleen deed hij dat expres, hij wilde wel weg maar als hij dat deed en aan Skinny vermelden dan zou ze iets tegen hem zeggen. Dus waarom bleef hij hier en kon hij zelf niet in het nieuws komen, hij keek naar de twee katten.


Woeps.. Qy648y
GZ: http://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
Woeps.. 2gxnp75Woeps.. 10pvxmwWoeps.. 10pvxmwWoeps.. 2hqc5lxWoeps.. 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member
Woeps.. 7isDH8r
Nathalie
1185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: Woeps..   Woeps.. Icon_minitimezo 10 mei 2015 - 20:03

"Waarschijnlijk zijn ze gewoon te dom," reageerde Smokegaze kort op Butterstar, niet onrespectvol, maar omdat hij zich wou focussen op het klein stuk ongedierte. Butterstar adviseerde de apprentice om maar snel weg te wezen, echter dat hij er anders over en leek hem hem juist net leuk te worden. "Waarom? Het begind net leuk te worden." Smokegaze rolde met zijn ogen. "Alsjeblieft zeg, wannabe badass? Het staat je niet echt, jonkie. Tevens hoop ik voor je dat je je verstand niet achter hebt gelaten bij je geboorte, al vermoed ik dat wel, want je zou moeten weten dat we je makkelijk ombouwen met je kop op je kont en je staart op je romp," miauwde Smokegaze nuchter. Dit soort jonkies vond hij altijd zo vervelend en sowieso had Smokegaze het al niet op jonge katten. Hij vond ze negen van de tien keer druk en vervelend en dan was de kater zelf nog niet eens zo oud. Zou wel liggen aan de restjes pubertijd waar hij zich nog in bevond.


Woeps.. YeIsY95
Woeps.. PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen
Woeps.. XbUUF0W
Michelle
6565
Actief
I'm afraid of all I am
My mind feels like a foreign land
Silence ringing inside my head
Please carry me home

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: Woeps..   Woeps.. Icon_minitimewo 13 mei 2015 - 12:01

Butter staarde in stilte naar de kitten. Was dit serieus? Was dit hoe Thunderclan hun apprentices opvoedde? Echt geweldig. Ze rolde met haar ogen en grinnikte even op Smokegaze's woorden haar kop schuddend. "Ik geef je nog een waarschuwing apprentice. Ga naar huis nu." Mompelde ze kil hem hard aanstarend. Nee ze had geen zin in dit. Ze had wel betere dingen te doen dan zich druk maken om dit beest.


Woeps.. CPGrXoR
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
Woeps.. DPKsfdL
863
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: Woeps..   Woeps.. Icon_minitimewo 13 mei 2015 - 14:49

Bonepaw lachten met een grijns, het kon best leuk worden als de twee riverclaners hem boos aanstaarden. Ze konden namelijk niet eens tegen een kleine doel rak zoals hij, "Waarschijnlijk zijn ze gewoon te dom," reageerde de krijger. Bedankt voor de belediging, het was niet gelijk nodig om dat te doen. Hij as immers brutaal, dit as namelijk een van zijn eerste reizen naar de Riverclan, kom op dat laat je toch niet voorbij schieten. "Alsjeblieft zeg, wannabe badass? Het staat je niet echt, jonkie. Tevens hoop ik voor je dat je je verstand niet achter hebt gelaten bij je geboorte, al vermoed ik dat wel, want je zou moeten weten dat we je makkelijk ombouwen met je kop op je kont en je staart op je romp," Siste de warrior weer. "Schuil maar lekker achter je leider want jij lijkt hier de bangste van ons allemaal met je groten woorden." Grapte hij en zetten zijn kopje scheef. Hij haalde immers zijn schouders op toen Butterstar haar woorden sprak, "Ik geef je nog een waarschuwing apprentice. Ga naar huis nu." Hij schudden zijn kop. "Als je dat zo graag wilde sloeg je me wel." Lachte hij en richtte zijn blik op de kater.


Woeps.. Qy648y
GZ: http://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
Woeps.. 2gxnp75Woeps.. 10pvxmwWoeps.. 10pvxmwWoeps.. 2hqc5lxWoeps.. 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Woeps..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: