Stiekem Jagen... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Stiekem Jagen...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mousefur
Member

Maartje (マーチ)
3589
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 Manen.
Gender:
Rank: Senior Warrior
Mousefur
BerichtOnderwerp: Stiekem Jagen...   wo 23 jun 2010 - 10:01

Mousefur lag in de Warriors Den, hij kreeg honger en liep naar de stapel. Er lag weer niets. Ze bedacht dat er op het WindClan territory veel sappige konijnen rondliepen... Ze sloop zacht naar het WindClan territory en rook iets, de pattrouille is hier! Ze verstopte zich in het lange gras. De WindClan krijgers waren weg. En ze ging weer op jacht. Ze ving een paar sappige konijnen en wilde net weggaan, toen ze opeens geritsel achter haar hoorde...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Babs
420

CAT'S PROFILE
Age: 76 manen
Gender:
Rank:
Emberstorm
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   wo 23 jun 2010 - 10:07

Emberstorm was nadat ze bij Kittykit op bezoek was geweest uit jagen gegaan. Het vertrouwde hoge gras waar ze in jaagde wuifde om haar heen. Ze had al snel een aantal konijnen gevangen die ze verstopte in een verlaten dassenburcht. Plots rook ze de geur van versgevangen prooi, iemand was succesvol geweest met de jacht. Haar ogen versmalden zich toen ze de geur van de kat die jaagde hoorde. Riverclan... Ze krulde haar lip even en volgde het spoor. Door het hoge gras heen zag ze een stukje zwart wit bont. Het was inderdaad de rivierclan. Het lef dat ze hadden. Ze sloop op de kat af. Haar nekhaar hoog overeind gerezen van woede. Ze zwiepte eenmaal met haar staart maar sprong toen blazend voor de rivierclan warrior, haar rug was gekromd en ze had haar bovenlip hoog opgetrokken. Een dreigend gesis kwam uit haar mond. 'Wat doe jij hier! Dit is windclan territorium!' Spuwde ze. Ze keek naar de konijnen die Mousefur bij zich had, ze hadden hier gejaagd!


|Emberstorm|


Laatst aangepast door Emberstorm op wo 23 jun 2010 - 10:10; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintwhisker
StarClan

Cynthia
89

CAT'S PROFILE
Age: 100 manen
Gender:
Rank:
Mintwhisker
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   wo 23 jun 2010 - 10:09

Mintwhisker liep over de hoge vlaktes. Ze was op zoek naar een paar konijnen voor haar clan. Hoe meer prooi hoe beter het was. Ze zag een konijn en rende ernaartoe. Het konijn probeerde nog weg te komen, maar Mintwhisker was sneller en had het konijn te pakken. Ze beet snel de keel door en legde het konijn neer. Ze snoof nog een keer in de lucht. De geur van Riverclan kwam haar neus binnen. Ze rook ook een Windclanwarrior, maar misschien had die hulp nodig. Ze rende er naartoe en zag dat het Emberstorm was. Ze ging aan de andere kant van de Riverclanwarrior staan en keek de poes fel aan. "Wat doe je hier? Dit is ons territorium." Zei ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousefur
Member

Maartje (マーチ)
3589
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 Manen.
Gender:
Rank: Senior Warrior
Mousefur
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   wo 23 jun 2010 - 14:27

Ze keek recht in de ogen van Emberstorm en Mintwhisker. "Ik...Ik wilde hier gewoon even jagen"... Stamelde ze. Mousefur liet de konijnen vallen en schoof ze naar Emberstorm. "Sorry ik zal hier nooit meer komen." Zei ze zacht. Een klein stemmetje in haar hooft zei: Aanvallen!!, en een ander stemetje zei : Vlucht! Nu het nog kan!. Mousefur dacht even na en rende hard weg. Weg van iedereen, terug naar haar Clan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintwhisker
StarClan

Cynthia
89

CAT'S PROFILE
Age: 100 manen
Gender:
Rank:
Mintwhisker
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   wo 23 jun 2010 - 14:33

Mintwhisker keek de poes na. Moest ze er nog achteraan gaan? Nee dat hoefde niet. De poes had hopelijk haar lesje wel geleerd. Ze keek naar de konijnen die ze had gevangen. Het waren er aardig wat. Maar goed dat ze dat niet had teruggenomen naar haar clan, want dat was aardig wat prooi. Mintwhisker keek naar Emberstorm. "Ze is gewoon veel te bang. Ik had waarschijnlijk gevochten." Ze keek in de richting waar de poes naartoe was gerend en vond het wel goed zo. Ze pakte zoveel konijnen als ze kon houden en liep een stukje terug naar het kamp. Het zou nog wel even duren voor ze alle prooi in het kamp hadden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Babs
420

CAT'S PROFILE
Age: 76 manen
Gender:
Rank:
Emberstorm
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   vr 25 jun 2010 - 9:05

Emberstorm had haar nagels al uitgeklapt en had haar spieren aangespannen voor een gevecht. Met haar nekharen overeind en haar dikke staart zag ze er dreigend uit. Ze keek de rivierclanpoes fel aan, wat zou ze gaan doen? Plots ging de poes ervandoor. Even wou ze erachteraan gaan, maar ze zag dat Mintwhisker bleef staan. Misschien had ze gelijk, misschien zouden ze geen verwondingen moeten riskeren om dit. Emberstorm ontspande zich weer wat en likte even langs haar poot. Ze keek naar de konijnen voor zich. 'Ze is gewoon veel te bang. Ik had waarschijnlijk gevochten.' Miauwde Mintwhisker. 'Ik had zowieso niet op het territorium van een andere clan gejaagd.' Merkte Emberstorm rustig op. Ze liep rustig naar de konijnen toe en pakte er een paar op. 'Stinkt naar Rivierclan' Miauwde ze en ze krulde haar lip even. Daarna pakte ze zoveel konijnen als ze kon, een 2 bij hun oren in haar bek en eentje onder haar kin geduwd. Het was behoorlijk zwaar maar ze moeten zoveel mogelijk bij elkaar krijgen voordat de aaseters zich te goed gingen doen aan de konijnen, het zou toch zonde zijn om ze te laten liggen? Ze volgde Mintwhisker naar het kamp, haar blik stond lichtelijk zorgelijk. Ze wou het liever niet laten merken maar ze maakte zich zorgen om wat er gebeurd was. Wat als meer Rivierclan katten hier gingen jagen? Waarom jaagden ze hier, de Rivierclan heeft het territorium met de meeste prooi, alleen al hun rivier zit vol met vette vis. Ze schudde de gedachten van zich af, geen tijd om te piekeren, het doel was dat die konijnen zo snel mogelijk in het kamp terecht kwamen.


|Emberstorm|
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skyleaf
Member

110

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Skyleaf
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   vr 25 jun 2010 - 11:24

In het kamp was Skyleaf een beetje doelloos aan het rondlopen. Ze had graag mee op patrouille gegaan maar ze had zich perongeluk overslapen. Toen hoorde een paar snelle kattenpoten het kamp binnenkomen, en even zette ze zich schrap voor de aanval. Toen ze zag dat het Emberstorm en Mintwhisker waren ontspande ze zich terug. 'Hoe is de vangst?' Toen pas zag ze de konijnen uit Emberstorms mond bengelen. 'Goed gevangen!' Zei Skyleaf.


Cloudsongpie, Skyleaf, Aztecie,Lightningkit
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Babs
420

CAT'S PROFILE
Age: 76 manen
Gender:
Rank:
Emberstorm
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   vr 25 jun 2010 - 11:51

Emberstorm liep zwijgend het kamp binnen, haar poten voelden een klein beetje zwaar aan van al het lopen en haar nek deed pijn van het dragen van de zware konijnen, het liefste zou ze ze nu al neer willen smijten maar ze bracht het nog op om ze naar de prooistapel te brengen. Ze liet de konijnen op de prooistapel vallen en krulde haar bovenlip even van de rivierclan stank die ervan af kwam. Ze legde er wat ander prooi overheen, hopend dat het de rivierclan stank zou doen smoren. 'Goed gevangen!' Hoorde ze achter zich. Emberstorm draaide zich om en keek Skyleaf aan. 'Ik heb het niet gevangen' Miauwde ze ongemakkelijk, 'Een Rivierclan kat heeft dat gedaan. We betrapten haar en we wouden haar aanvallen, maar ze vluchtte en ze liet haar prooi liggen, dat zijn die konijnen dus' Vervolgde ze. Eigenlijk voelde ze zich beschaamd. Zijzelf ving nooit zoveel prooi, maar ze liet het niet merken. Ze wou geen teken van zwakte tonen op dit moment.


|Emberstorm|
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skyleaf
Member

110

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Skyleaf
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   vr 25 jun 2010 - 11:57

Nu rook Skyleaf de geur van de konijnen: een Rivierclan geur. 'Waarom zou een Rivierclankat in ons territorium jagen?'. Ze dacht na, heel lang. Tot Emberstorm zei dat de kat gewoon wegvluchtte. Nu was ze te nieuwsgierig geworden, ze keek Emberstorm doordringend aan. 'Wie was die kat?' Vroeg ze uiteindelijk.


Cloudsongpie, Skyleaf, Aztecie,Lightningkit
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Babs
420

CAT'S PROFILE
Age: 76 manen
Gender:
Rank:
Emberstorm
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   vr 25 jun 2010 - 13:42

Emberstorm stond op het punt om weer weg te gaan om de rest van de konijnen te halen, ze had geen zin om vragen te beantwoorden. Dus had ze Skyleafs vragen tussen haar verhaal door ook niet beantwoord. Ze had zich met een sierlijke staart zwiep omgedraaid en was richting de uitgang van het kamp gelopen. Ze dacht weg te komen met zo min mogelijk vragen beantwoord maar ze hoorde Skyleaf weer achter zich. 'Wie was die kat?' Vroeg ze. Emberstorm draaide haar oren naar Skyleaf toe en op het gegeven moment draaide ze zich helemaal om. 'Ik weet het niet, hoe zou ik de namen van rivierclankatten moeten kennen? In ieder geval, ze was zwart met wit en had een tamelijk lange vacht' Legde Emberstorm uit, zo vlug mogelijk in de hoop om zo snel mogelijk weg te komen om de rest van de konijnen op te halen. 'Maar ik moet nu de rest van de konijnen ophalen' vervolgde Emberstorm. 'Het zijn er nog meer en ik wil de aaseters voor zijn, straks is het kraaienvoer geworden.' Met deze woorden stond Emberstorm weer op. Ze wachtte nog even op Skyleafs reactie maar haar poten prikten om te vertrekken. Het voelde diep van binnen niet goed om door rivierclan gevangen prooi op de prooistapel te leggen. Maar prooi was prooi en ze hadden de prooi nodig, besefte ze, dus ze zou het wel moeten ophalen.


|Emberstorm|
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skyleaf
Member

110

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Skyleaf
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   vr 25 jun 2010 - 14:47

Skyleaf had haar vraag nog maar net gesteld of Emberstorm antwoordde dat ze niet wist wie dit kat was en hoe ze die naam zou moeten kennen. Ze stond er maar gespannen bij vondt Skyleaf. Als een soort antwoord zei Emberstorm dat ze de rest konijnen nog moest gaan halen. Skyleaf had al de hele middag niets gedaan en dus vroeg ze snel 'Mag ik ook mee gaan? Samen kunnen we meer dragen.' Skyleaf zocht naar een lichaamstaal reactie maar Emberstorm reageerde niet.


Cloudsongpie, Skyleaf, Aztecie,Lightningkit
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Babs
420

CAT'S PROFILE
Age: 76 manen
Gender:
Rank:
Emberstorm
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   vr 25 jun 2010 - 16:17

'Mag ik ook mee gaan? Samen kunnen we meer dragen.' Vroeg Skyleaf. Emberstorm haalde haar schouders op en keek om. 'Ik vind het goed' Miauwde ze rustig. Met die woorden liep ze het kamp uit. Ze keek nog even om of Skyleaf haar wel volgde maar daarna sprintte ze het gras in. 'Deze kant op' Miauwde ze. Ze sloot haar ogen even en proefde de lucht. Ze kon de vage geur van prooi en rivierclan ruiken. Het was geen verse lucht meer, dat betekende dat de rivierclan hier niet meer geweest was, dat was mooi want dat betekende dat ze hun lesje geleerd hadden. Maar toch knaagde er twijfel aan haar. Zijzelf had nooit zoveel konijnen gevangen in 1 dag, was ze dan zo'n slechte jager? Ze wist dat ze beter was in vechten dan in jagen maar deze gebeurtenis had toch een grote aanslag gepleegd op haar zelfvertrouwen. Zijzelf kwam hoogstens terug met 3 konijnen per jachtpartij, misschien 4 of 5 als ze geluk had. Maar nooit zoveel. Ze keek nog even om naar Skyleaf. 'We zijn er bijna' Fluisterde ze. Ze schouderde zich door het gras heen en keek naar de konijnen die er nog lagen. Blazend sprong ze uit het hoge gras op een kraai die zich te goed deed aan een konijn. Ze beet zich alleen maar steviger vast toen de kraai wild met zijn vleugels begon te slaan. Ze was niet van plan om los te laten en begon haar klauwen te gebruiken. Ze drukte de kraai tegen de grond en beet zijn keel door. 'Nog meer prooi' Zei ze rustig terwijl ze met haar poot wat kraaienbloed van haar mond veegde. Ze pakte 1 van de 3 overgebleven konijnen op. 'Nemen we het halfopgegeten konijn ook mee?' Vroeg ze aan Skyleaf. Ze zag er best wel mal uit terwijl ze de kraai en een konijn mee probeerde te slepen.


|Emberstorm|
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skyleaf
Member

110

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Skyleaf
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   za 26 jun 2010 - 9:27

Net toen Skyleaf dacht dat Emberstorm niet zou reageren zei ze: 'Ik vind het goed'. Opgelucht dat ze niet de hele dag in het kamp moest blijven ging ze mee. 'Deze kant op" hoorde ze Emberstorm in de verte miauwen. Met een paar grote passen haalde ze Emberstorm in. Ze rook geen Rivierclan geur -of toch geen verse geur- en ze zag Emberstorm nadenkend verder stappen. Skyleaf ging juist vragen waar ze aan dacht, maar Emberstorm onderbrak haar en zei dat ze er bijna waren. Opeens sprong Emberstorm blazend in het hoge gras en ving een kraai die aan een konijn aan het eten was. Ze beet de kraai zijn keel door en hij stopte met fladderen. 'Nog meer prooi' Zei Emberstorm. Ze pakte een konijn en de kraai mee en vroeg: 'Nemen we het halfopgegeten konijn ook mee?'. 'Nee, ik zou het niet doen, straks denkt de clan dat we er zelf al aangezeten hebben.'Miauwde Skyleaf. Skyleaf bedacht hoe 1 Rivierclanpoes wel 5 konijnen kon vangen.


Cloudsongpie, Skyleaf, Aztecie,Lightningkit
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Babs
420

CAT'S PROFILE
Age: 76 manen
Gender:
Rank:
Emberstorm
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   za 26 jun 2010 - 9:37

Emberstorm knikte kort bij haar reactie en liet het konijn liggen. Ze zuchtte bijna onhoorbaar en keek Skyleaf aan. 'Laten we teruggaan' Mompelde ze. Ze wachtte even op Skyleaf en stapte daarna het gras weer in. Het kietelde soms onder haar pootkussentjes maar ze sloeg er geen acht op, totdat het gras aan haar neus begon te kriebelen. Ze legde de kraai snel neer en niesde luid. 'Waarom moet gras kriebelen?' Vroeg ze zich hardop af. Plots herinnerde ze zich dat ze niet alleen was en keek ze om naar Skyleaf. Gelukkig, ze was er nog. Emberstorm pakte de kraai weer op en keek Skyleaf aan. 'Heb jij wel eens het gevoel dat je nutteloos bent voor de clan..' Mompelde ze zacht. Emberstorm keek weer verdrietig voor zich uit, ze wou niet dat Skyleaf zag hoe verdrietig ze was. Ze stapte dus met stevige passen door en deed alsof ze iets interessants zag. Al was dat moeilijk. Het enige wat ze zag was hoog gras en het kleine dunne paadje waar ze overheen liepen op dit moment. Niks interessants om naar te kijken.


|Emberstorm|
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skyleaf
Member

110

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Skyleaf
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   za 26 jun 2010 - 10:08

Ze zag dat Emberstorm maar kort reageerde. 'Laten we teruggaan'. Skyleaf stapte mee achter Emberstorm. Ze stapte ook weer mee het hoge gras in. Ineens legde Emberstorm de kraai neer en niesde hard. Ze hoorde Emberstorm zeggen: 'Waarom moet gras kriebelen?'. Ze dacht er blijkbaar opeens aan dat ze niet alleen was want ze draaide zich schichtig om en keek Skyleaf aan. Ze pakte de kraai terug op en liep verder. Ze keek Skyleaf weer aan en mompelde zacht: 'Heb jij wel eens het gevoel dat je nutteloos bent voor de clan..'. Emberstorm draaide zich vlug weer om maar Skyleaf zag toch hoe verdrietig ze was. Ze wist niets te antwoorden. Skyleaf stond een tijdje stil en zag dan dat Emberstorm al een heel stuk verder was gelopen. Skyleaf probeerde verdoofd Emberstorm in te halen.


Cloudsongpie, Skyleaf, Aztecie,Lightningkit
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Babs
420

CAT'S PROFILE
Age: 76 manen
Gender:
Rank:
Emberstorm
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   za 26 jun 2010 - 10:20

Emberstorm liep niet meer zo stevig door, ze sjokte eerder, ze had geen zin om terug naar het kamp te gaan. Ze kneep haar ogen wat dicht. Emberstorm ging zitten om op Skyleaf te wachten. Ze keek even om naar Skyleaf en wachtte tot ze haar weer ingehaald had. Ze stond weer op. De kraai bengelde in haar bek. Ze keek even naar de lucht. 'We moeten opschieten, de zon gaat al bijna onder' Vertelde ze stilletjes. Ze had geen zin om terug naar het kamp te gaan, maar ze moest wel. Maar misschien waren er wel meer rivierclan katten, misschien hadden ze samen de konijnen wel gevangen. Maar nee, ze had maar 1 kat geroken, het moest er maar een zijn. Maar misschien was die ene wel heel goed in jagen? Emberstorm wist het niet. Ze weifelde even terwijl ze probeerde te bedenken hoe het kon. Ze liet een spoor van kraaienveren achter. 'Op z'n minst als er nog iets had gelegen hadden we het terug kunnen vinden' merkte ze droogjes op. Met een onrustige staartzwiep liep ze het kamp binnen en legde de kraai en het konijn op de prooistapel neer. Ze keek om zich heen of ze Mintwhisker ergens zag, ze zag haar niet.


|Emberstorm|
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skyleaf
Member

110

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Skyleaf
BerichtOnderwerp: Re: Stiekem Jagen...   za 26 jun 2010 - 10:40

Blijkbaar had Emberstorm geen zin om terug naar het kamp te gaan. Ze ging telkens wachten tot Skyleaf haar ingehaald had. Skyleaf trippelde verder en liet bijna een konijn vallen. Ze zag Emberstorm naar de lucht kijken. 'We moeten opschieten, de zon gaat al bijna onder.' Zei Emberstorm stil. Skyleaf versnelde haar pas en zag dat ze bijna bij het kamp waren. Emberstorm liet kraaienveren achter. Ze zwiepte met haar staart en stapte het kamp binnen. Skyleaf legde haar konijn op de prooistapel. Ze wandelde naar het Krijgers hol en legde zich neer. Ze was aan het nadenken over wat er vandaag gebeurd was.

(Ik ga niet meer kunnen posten vandaag, misschien 's avonds nog.)


Cloudsongpie, Skyleaf, Aztecie,Lightningkit
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Stiekem Jagen...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: