∆ Schurensysteem BloodClan camp 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 ∆ Schurensysteem BloodClan camp

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: ∆ Schurensysteem BloodClan camp   ma 23 maa 2015 - 17:23
SCHURENSYSTEEM


Hallo allemaal,

Het schurensysteem is ingesteld. Net als in de boeken moeten de Elite katten dan echt hun best gaan doen om op de beste plek te mogen slapen. De hondentanden die hierbij gebruikt worden kunnen verdiend worden in de RPG. Hierover staat op deze plek de uitleg.  

Plattegrondje BloodClan camp


Barn one
Deze schuur is van de leader. Niemand mag hier ongevraagd binnen komen alleen als de leader iemand heeft ontboden. Katten die dit wel ongevraagd doen kunnen een straf verwachten.

Barn two
Deze schuur is van de moederkatten en hun kittens. Hier worden de kittens grootgebracht, wanneer ze Young One worden dan verlaten de kittens schuur 2 en gaat ook de moederkat terug naar haar eigen plek.


Barn three
In deze schuur slapen de commander en de sterkste members. Dit zijn de members met 10 hondentanden of meer. Katten moeten het echt verdienen om hier hun nest te mogen hebben.


Barn four
De kleine schuur vlak bij de ingang van het kamp. Deze schuur is van de members met 5 hondentanden of meer. Er is vaak rivaliteit tussen de katten wie waar mag slapen en de katten moeten het zelf oplossen. Er breken daarom vaak gevechten uit.


Young One's Tower
Het torentje staat midden in het kamp, zodat de andere katten hem goed in de gaten kunnen houden. Hier mogen de Young One’s slapen en ravotten. Het torentje is niet breed maar wel hoog met verschillende kamertjes. De kamertjes zijn met elkaar verbonden door trappetjes.

Andere members

(Dit is geen subcategorie)

De buitenplaats ligt helemaal rond het kamp van de Elite. Hier slapen de katten met minder dan 5 hondentanden. Zij zijn ook de eersten die indringers tegen moeten houden, omdat ze aan de rand van het kamp slapen.


~Claw~

Laatst aangepast door Claw op zo 29 maa 2015 - 18:46; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ∆ Schurensysteem BloodClan camp   zo 29 maa 2015 - 18:36

De subcategorieën zijn ingesteld. Jullie kunnen er nu posten =) !


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
∆ Schurensysteem BloodClan camp
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Clans :: BloodClan [Elite]-
Ga naar: