[Hunt patrol I - Stream] Wet paws 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Hunt patrol I - Stream] Wet paws

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Yanthe
577
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: [Hunt patrol I - Stream] Wet paws   di 24 maa 2015 - 22:59

Haar twee ogen waren op de blauwe hemel gericht. Het was al even geleden dat de zon had geschenen, dus het leek haar nu een geschikte dag om nog eens langs de Stream te gaan jagen. Ze zouden geen problemen meer hebben met ijs of koude. De apprentices konden nu ook eindelijk een een les krijgen in het vangen van vissen in de rivier. De poes trok zich al snel recht en liep direct naar Creamyfrost toe, haar vorige apprentice. Een opfrisser in het jagen was nooit mis. "Creams, ben je klaar voor de de Hunt patrol?" mauwde ze direct opgewekt. "Zorg dan dat je direct klaar staat aan de ingang van het kamp." zei ze er nog snel achter, waarna ze richting de apprentice den liep. Ze stak haar kopje naar binnen en zocht naar de eerste beste apprentice die niets te doen had. "Smokepaw," mompelde ze toen ze de kater in z'n nest zag liggen. "Jij gaat met mij en Creamyfrost op Hunt patrol." besloot ze met een glimlachje. "Zie dat je binnen een aantal minuten aan de ingang van het kamp staat." De zilveren poes draaide zich om en liep zelf alvast naar de ingang van het kamp toe. Ze wist niet wat het was, maar ze leek hier echt naar uit te kijken? Eindelijk kon ze nog eens haar poten nat maken en jongere katten dingen aanleren.

OOC: Hunt patrol - Stream
Tag: Creamyfrost & Smokepaw


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan

Julia
6298
Actief
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: [Hunt patrol I - Stream] Wet paws   wo 25 maa 2015 - 12:59

Hij had midden in het kamp voor zich uit zitten staren. Zijn lichtblauwe ogen hadden een kalme gloed, heel anders dan de afgelopen dagen. Het deed hem goed om er nog een apprentice bij te hebben die hij kon trainen. Het bracht hem meer tot rust, omdat hij wist dat het nut had wat hij deed. Zijn blik werd weer helder toen Silvercloud naar hem toe liep. Hij keek haar aan met een brede glimlach om zijn lippen. Hij had nooit verborgen dat hij gek was op zijn vroegere mentor. Hij mocht haar heel graag en hij was haar echt als een vriendin gaan zien, een vriendin waar hij op kon bouwen. “Natuurlijk Silvercloud altijd.” Hij zorgde er wel voor dat hij klaar was wanneer hij een taak kreeg, het zou hem niet gebeuren dat hij nog ergens zat te treuzelen. Hij zou dat vreselijk vinden, dus zat hij zo ook niet in elkaar. Hij hoopte dat Silvercloud zijn nieuwe apprentice mee zou vragen, maar daar had hij geen invloed op. Dus stond hij op en liep naar de ingang van het kamp. Silvercloud was een goede lerares en ze konden beide van haar leren, hij wilde Smokepaw laten zien hoe zijn vorige mentor was. Het zou hem goed doen om het ook van een ander te horen. Zijn ogen begonnen dan ook blij te fonkelen toen hij hoorde hoe Silvercloud naar Smokepaw riep. Hij draaide zijn kop naar haar toe toen ze zijn kant op kwam lopen. “Het is een mooie dag om te vissen.” Hij duwde even zijn poot tegen haar schouder en ging daarna zitten, in afwachting van zijn apprentice.I'm hunting with StarClan

#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Smokepaw
Member

S I A
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender:
Rank: Apprentice
.Smokepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Hunt patrol I - Stream] Wet paws   wo 25 maa 2015 - 16:49

Hmmm, zijn nest lag zo heerlijk. Rustig draaide hij zich om en gaapte breeduit. Het was een mooie dag om lekker uit te slapen. "Smokepaw," Hij zuchtte breeduit en keek met een oog op. "Jij gaat met mij en Creamyfrost op Hunt patrol." Nee, hij wilde zijn bed niet uit! Hoewel.. Een Hunt patrol klonk best leuk. Daarnaast had hij waarschijnlijk niet zo veel keus. "Zie dat je binnen een aantal minuten aan de ingang van het kamp staat." Hij knikte slaperig en kwam overeind. Hij rekte zich snel even uit en toen hij naar de uitgang van de apprentice den keek was de poes alweer verdwenen. Hoewel hij zich wel haar naam kon herinneren, wist hij niet zo goed wie ze was. Op een drafje liep hij naar de uitgang, waar hij tot zijn verbazing naast Silvercloud ook Creamyfrost zag staan. Hij knikte begroetend en kwam bij de twee warriors zitten. “Het is een mooie dag om te vissen.” Zei Creamyfrosten en Smokepaws keek hem blij aan. "Vissen, gaan we vissen?" Zijn stem klonk enthousiast en zijn staart zwiepte verwachtingsvol heen en weer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Yanthe
577
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: [Hunt patrol I - Stream] Wet paws   wo 25 maa 2015 - 17:30

De zilveren poes keek op toen Creamy al aan kwam lopen en glimlachte even bij zijn begroeting. “Het is een mooie dag om te vissen.” Nog voor ze kon antwoorden kwam Creamy's apprentice aantrippelen. De slaap lag nog in zijn oogjes te lezen, maar zijn stem klonk enthousiast. "Vissen, gaan we vissen?" Ze knikte kort. "Het is inderdaad een mooie dag om onze vis skills nog eens wat bij te benen." mauwde ze opgewekt en richtte haar blik even op Smokepaw. Bij haar weten had de jonge kater nog niet eerder gevist. Hoe kon het ook, de winter lag nog maar net achter hen. "Laten we er direct in vliegen." vervolgde ze. Bij deze woorden zwiepte ze kort met haar staart en verdween tussen de struiken door. Ze hield er een behoorlijk tempo in. Ze vertrouwde erop dat beide katten achter haar, haar volgden. Eenmaal bij de Stream hield ze halt en wachtte totdat Creamy en Smoke haar hadden bij gebeend. "Vertel me eens wat de beste manier is om te beginnen," vroeg ze aan de apprentice, al was dit ook gedeeltelijk bedoelt voor Creamy. Ze wenkte kort naar het water, voor moest de kater niet weten waarover ze het had.


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan

Julia
6298
Actief
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: [Hunt patrol I - Stream] Wet paws   wo 25 maa 2015 - 19:37

Heerlijk vond hij dat, het enthousiasme van apprentices. Dezelfde enthousiasme die hij altijd gehad had en dezelfde onvermoeibare nieuwsgierigheid. Sommige katten irriteerde zich aan al die vragen, maar hij beantwoorde ze graag ook al moest hij het honderd keer herhalen. Hij was geduldig en vriendelijk, wat zeker een sterk punt van hem was. Hij glimlachte dan ook toen Smokepaw zich bij hen voegde en vroeg of ze gingen vissen, hij zei niets maar liet Silvercloud het woord doen. Hij sprong overeind toen zijn vroegere mentor het teken gaf om te vertrekken. Hij ging naast Smokepaw lopen terwijl hij naar Silvercloud knikte. “Zij was mijn vorige mentor en je kunt heel veel van haar leren. Het is goed om dingen te horen van meerdere katten, dus let heel goed op.” Hij versnelde zijn pas zodat hij schuin achter Silvercloud ging lopen en ging naast haar zitten zo snel ze de stream bereikt hadden. “Eerst moet je tot rust komen. Je moet het geduld opbrengen om roerloos stil te kunnen blijven zitten.” Hij keek even naar Silvercloud, maar daarna gleed zijn blik naar Smokepaw. Benieuwd wat de jonge kater ging zeggen.I'm hunting with StarClan

#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Smokepaw
Member

S I A
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender:
Rank: Apprentice
.Smokepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Hunt patrol I - Stream] Wet paws   wo 25 maa 2015 - 20:46

De bruine kater keek beide katten een voor een aan. Het eerste wat hem opviel was de manier waarop ze bij elkaar zaten. Het leek alsof ze elkaar goed kende, zou het familie zijn? Maar ze zagen er beide heel anders uit. Misschien dat ze gewoon goede vrienden waren? Wat hem ook opviel was dat ze beide in een goed humeur leken te zijn, wat de zweer meteen een stuk aangenamer maakte. Zijn mentor, Creamyfrost kende hij natuurlijk al, maar de kattin niet. Hij was benieuwd wat voor type ze was. Toen ook zij ermee instemde dat ze gingen vissen vertrokken ze al gouw. Smokepaw en zijn mentor liepen een stukje achter de grijze poes, die duidelijk de leiding nam en als eerste was vertrokken. “Zij was mijn vorige mentor en je kunt heel veel van haar leren. Het is goed om dingen te horen van meerdere katten, dus let heel goed op.” Aah vandaar! De jonge apprentice knikte braaf en nam net zoals zijn mentor een drafje.

Aangekomen bij de Stream ging hij geduldig zitten. "Vertel me eens wat de beste manier is om te beginnen," vroeg de poes toen. Wat beduusd keek hij haar aan. Hoe moest hij dat nou weten? Gelukkig gaf Creamyfrost al antwoord. “Eerst moet je tot rust komen. Je moet het geduld opbrengen om roerloos stil te kunnen blijven zitten.” Maar helaas, aan de stilte die daarna volgde te merken was hij nu aan de beurt om zijn antwoord te geven. "Euuhh jaa," Hij keek van links naar rechts, wanhopig opzoek naar het juiste antwoord. "Ik ben het eigenlijk wel helemaal met Creamyfrost eens..."


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Yanthe
577
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: [Hunt patrol I - Stream] Wet paws   za 28 maa 2015 - 15:59

“Eerst moet je tot rust komen. Je moet het geduld opbrengen om roerloos stil te kunnen blijven zitten.” De jonge apprentice leek wat te twijfelen maar stemde vervolgens toch met zijn mentor in. Ze knikte instemmend en richtte haar oortjes richting de Stream. Ze had speciaal deze plek uitgekozen omdat ze wist dat het water hier rustiger was en het makkelijker zou zijn om er vissen in te onderscheiden. Even liet ze haar blik naar de hemel gaan, waarna ze zich terug tot de twee katten richtte. "Op zo'n zonnige dagen als deze moet je er ook voor zorgen dat je schaduw niet in water valt, anders merken de vissen je al op voordat je ze nog maar gezien hebt. Op de dag van vandaag zijn er nog steeds warriors die zich daar door laten vangen." zei ze er met een klein grijnsje achter en wenkte kort naar Creamy. "Wil jij de techniek eens voor doen, de techniek die je langs de oever moet toepassen?" Smoke was en bleef zijn apprentice, aan Creamy om hem de eerste technieken aan te leren.


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan

Julia
6298
Actief
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: [Hunt patrol I - Stream] Wet paws   ma 30 maa 2015 - 18:29

Er ontstond een bemoedigende glimlach om zijn lippen toen hij Smokepaw wanhopig om zich heen zag kijken. Het was niet erg wanneer hij het niet wist of het verkeerde antwoord zou geven, tenslotte was hij hier om te leren. “Smokepaw.” Zei hij rustig toen de apprentice maar zei dat hij het met hem eens was. “Het is niet erg om te zeggen wanneer je iets niet weet of om eerst even na te denken en alles wat in je kop opkomt te zeggen. Trainingen zijn er om te leren en leren doe je vooral door gewoon te doen.” Hij gaf hem even een zacht stootje tegen zijn schouder, om aan te geven dat het geen verwijt was. Hij wilde niet dat de jonge apprentice zich er slecht bij voelde. Daarna spitste hij zijn oren om te luisteren naar wat Silvercloud vertelde. Hij knikte toen zijn vorige mentor vroeg of hij het voor wilde doen. Hij bewoog zich precies in de baan van de zon, zodat zijn schaduw achter hem viel en niet op het water voor hem. Vissen deed hij het liefst en hij was er handig in. Geruisloos liep hij langs de oever zijn blik compleet gefocust op de waterkant. Ze waren bij een makkelijk gedeelte van de stream, waardoor de vissen goed te zien waren als ze naar het oppervlak kwamen. Toen hij een geschikt plekje gevonden had ging hij zitten en hij liet zachtjes zijn poot in het water glijden. Hij zat doodstil en bewoog helemaal niet. De vissen werden steeds actiever nou het newleaf was en dat was een groot voordeel voor hen. Het duurde dan ook niet lang dat er een vis vlak bij zijn poot langs zwom. In een flits schoot zijn poot vooruit en schepte hij de vis uit het water. Hij draaide zich razendsnel om en boorde zijn nagels in de vis zodat die niet weer weg zou spartelen. “Er zijn verschillende manieren om een vis te vangen, dit keer heb ik een kommetje van mijn poot gemaakt en wachtte ik totdat er een vis dichtbij genoeg was.” Hij pakte de vis op en schoof hem voorzichtig onder een bosje voordat hij weer bij de andere twee riverclankatten ging zitten. I'm hunting with StarClan

#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Hunt patrol I - Stream] Wet paws
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: