She left before my eyes (Shrewstar) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 She left before my eyes (Shrewstar)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Airpaw'
Member

Kip
1166
Actief
✦When you push on glass, it's bound to break.
The more you squeeze, the more it slips away✦

CAT'S PROFILE
Age: ✦16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Airpaw'
BerichtOnderwerp: She left before my eyes (Shrewstar)   di 31 maa 2015 - 21:10

Het moment dat ze haar leaders den in stapte kreeg ze al spijt. Ze wilde zich omdraaien en weer weg gaan, maar wist dat dit moest. Ze moest het doen, want Shrewstar was de leader en ook nog eens de mentor van Dappledpaw geweest. Met nadruk op geweest, want haar zus was niet lang terug weggegaan. Naar de Bloodclan.
"Shrewstar?"riep ze de naam van haar leader zachtjes, maar wetend dat ze het zou horen. De poes ging zitten en zuchtte, het was duidelijk te zien dat ze had gehuild. "Ik moet u iets vertellen." Ze slikte, kon ze dit wel zonder nogmaals in tranen uit te barsten?


-Shrewstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrewstar
StarClan

Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank: Leader
Shrewstar
BerichtOnderwerp: Re: She left before my eyes (Shrewstar)   do 2 apr 2015 - 16:50

"Wat is er Airpaw?" Vroeg de zwart witte poes, die in het midden van haar den ging zitten en de grijze schim, die nu nog geheel in het licht stond, rustig aankeek. Jonge apprentices kwamen meestal niet zo snel naar haar toe, er moest dus wel iets serieus zijn gebeurd.


Tumblr - Meet Shrew - Dropping
Me > You:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Airpaw'
Member

Kip
1166
Actief
✦When you push on glass, it's bound to break.
The more you squeeze, the more it slips away✦

CAT'S PROFILE
Age: ✦16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Airpaw'
BerichtOnderwerp: Re: She left before my eyes (Shrewstar)   do 2 apr 2015 - 21:01

De zwarte poes liep op haar af en ze voelde haar groene ogen op haar lichaam branden, maar ze durfde haar niet aan te kijken. Bang voor wat ze zou zien als ze het vertelde. "Wat is er Airpaw?" Vroeg de leader haar. Airpaw haalde diep adem en zuchtte. "Dappledpaw, mijn zus en uw apprentice, is weggegaan." De tranen prikten in haar ogen, maar ze verbeet hen en dwong zichzelf verder te spreken. "Naar de Bloodclan."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxfire
Member

Loïs
1131
Actief
"Love. It's just chilling, you know? Kicking it with somebody, talking, making mad stupid jokes. And, like, not even wanting to go to sleep, 'cause then you might be without 'em for a minute. And you don't want that."

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Foxfire
BerichtOnderwerp: Re: She left before my eyes (Shrewstar)   do 2 apr 2015 - 21:17

Ze zag haar zus in volle paniek naar Shrewstar rennen en vlug liep de rode apprentice achter haar aan. Dappled had zo raar gedaan vandaag, misschien wist Airpaw er meer van? Maar toen ze de den binnenkwam, hoorde ze nog net de laatste zin die werd uitgesproken. "Dappledpaw, mijn zus en uw apprentice, is weggegaan. Naar de Bloodclan." Het was als een keiharde klap in haar gezicht - met de nagels uitgeklapt. Fox liet zich langzaam zakken en ging verdwaasd zitten. Bloodclan. Die vieze clan, ze had er nog een grapje over gemaakt. Nee, dat kon niet. Dappled deed geen vlieg kwaad! Waarom?Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
She left before my eyes (Shrewstar)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: