First training for Littlepaw 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 First training for Littlepaw

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Winterstorm
StarClan
First training for Littlepaw DPKsfdL
Cynthia
936

CAT'S PROFILE
Age: I have no age anymore
Gender: She-cat ♀
Rank:
Winterstorm
BerichtOnderwerp: First training for Littlepaw   First training for Littlepaw Icon_minitimewo 25 mei 2011 - 20:18

Winterstorm opende haar ogen langzaam en liet ze even aan het licht wennen dat de warriors den in scheen. Ze sliep sinds kort weer in de warriors den, sinds haar kittens apprentices waren geworden. Aan de ene kant was ze blij dat de kittens eindelijk apprentices waren, maar aan de andere kant miste ze het ook wel een beetje. Ze liet haar ogen even door de den heen gaan, voor ze opstond en haar lichaam uitrekte. Ze had vandaag met Littlepaw afgesproken voor een training, waarschijnlijk zou ze eerst wat van het territorium laten zien en daarna misschien nog wat jagen, maar dat zou ze nog wel zien, hoeveel tijd er nog over zou zijn. Ze liep de den uit en liet buiten de zon even haar vacht verwarmen, ze zou zo naar Littlepaw toe gaan om te kijken of ze wakker was en dan zou de eerste training voor littlepaw toch echt beginnen, waarschijnlijk was de apprentice heel erg blij met haar eerste training, want ze kon zelf nog maar al te goed herinneren toen ze zelf haar eerste training had, ze was zo blij dat ze eindelijk het kamp uit mocht, zonder een preek te krijgen van iemand. Ze herinnerde zich nog goed, toen ze Littlepaw had betrapt, toen de apprentice buiten het kamp was gegaan terwijl ze nog een kitten was, op dat moment was ze even boos geweest, maar dat moest op dat moment ook wel, maar deze keer was het gewoon anders, deze keer zouden ze gewoon zonder dat iets niet mocht het kamp uitgaan en dat was toch wel wat fijner.
Winterstorm schudde de gedachte weg, want ze moest nu haar aandacht ergens anders op vestigen dan wat er al was gebeurd, het ging nu om wat er nu bezig was. Ze begon rustig richting de apprentices den te lopen en wachtte even voor ze haar hoofd naar binnen stak. "Littlepaw?" Was het enige wat ze zei voor ze haar hoofd weer naar buiten haalde en naar een zonnige plek toe liep, om daar te gaan zitten. Ze had haar blik op de apprentices den gericht, zodat ze zou kunnen zien wanneer Littlepaw naar buiten zou komen. Ze likte haar poot even en haalde die over haar oor heen, daarna likte ze haar andere poot en haalde die over haar andere oor heen. Ze krulde haar staart om haar poten en wachtte geduldig, met haar blik op de apprentices den gericht.


Winterstorm-Doveheart-Pantherface-Autumnbreeze-Beetlewhisker-Reedfeather

En ook nog:
 


Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlewish
Member
First training for Littlepaw DPKsfdL
Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: First training for Littlepaw   First training for Littlepaw Icon_minitimewo 25 mei 2011 - 20:55

Zodra het besef van wakker zijn weer helder werd in haar kop schoten haar ogen open. Ze knipperde even tegen het nog zwakke schijnsel dat de apprentice den in scheen, en rekte zich toen even heerlijk uit. Het duurde niet lang voordat Littlepaw zich realiseerde wat er vandaag ging gebeuren. Bij de gedachte al begon ze te snorren van opwinding. Haar allereerste training, oh wat had ze er zin in. Zachtjes, om de nog slapende leerlingen niet wakker te maken, kwam Littlepaw overeind en stapte ze voorzichtig haar bedje uit. Ze had best lekker geslapen, moest ze toegeven, ondanks het feit dat dit haar eerste nacht in de Apprentice den was geweest. Maar, ook al was de zon nog maar net begonnen met schijnen, de slaap vatten kon ze nu echt niet meer. Vandaar dat ze, weliswaar een beetje onhandig vanwege de vele slapende apprentice, het hol uit stapte en zich naar de doorntunnel verplaatste. De prooistapel liet ze voor wat het was, ze zou pas weer gaan eten als ze haar eigen prooi had gevangen. Haar eerste echte prooi, haar eerste echte bijdrage aan de clan. Oké, dat was het weghalen van Steen toentertijd ook geweest, dacht ze, maar als ze die herinnering nu voor zich haalde voelde ze haar wangen rood worden. Wat kon zeggen? Ze was toen nog maar een naïeve kitten, hoe kon zij nou weten dat Steen eigenlijk een levenloos voorwerp was?

Een beetje dromerig staarde Littlepaw naar de opening van de doorntunnel, fantaserend over de vele trainingen die haar te wachten stonden. Plots klonk er een bekende stem door haar crèmekleurige oren. Meteen draaide Littpaw haar kop en viel haar blik op de witte poes die nu bekend stond als haar mentor. Winterstorm had haar nog niet opgemerkt, en haar blik was verwachtingsvol op de apprentice den gevestigd. Met een ondeugend grijnsje kwam Littlepaw overeind en sloop ze zo goed als ze kon op de witte poes af. Echte waren haar onkundige sluiptechnieken nog vergelijkbaar met die van een kitten, en stapte ze al snel op een in de weg liggende tak. "Hmpf," mompelde Littlepaw, wetend dat een ervaren warrior als Winterstorm haar nu wel opgemerkt zou moeten hebben. Snel zette ze een zo onschuldig mogelijke blik op en trippelde ze, nu normaal, naar haar mentor. "Goeiemorgen," miauwde ze vrolijk, terwijl ze naast haar plaats nam en probeerde haar houding zo goed mogelijk over te nemen. Ze zou voorlopig Winterstorm als boegbeeld moeten nemen, dus waarom zou ze dan niet beginnen met het nadoen van haar handelingen? Met een beetje een moeilijk gezicht probeerde Littlepaw haar staart rond haar voorpoten te krullen, maar ze was zo opgewonden over haar training, dat die niet echt wilde meewerken. "Wat gaan we vandaag doen?" besloot ze uiteindelijk maar te vragen, haar staart achterwege latend.What do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Winterstorm
StarClan
First training for Littlepaw DPKsfdL
Cynthia
936

CAT'S PROFILE
Age: I have no age anymore
Gender: She-cat ♀
Rank:
Winterstorm
BerichtOnderwerp: Re: First training for Littlepaw   First training for Littlepaw Icon_minitimedo 26 mei 2011 - 18:18

Winterstorm hield haar blik op de apprentices den gericht, het duurde nu toch al wel even. Misschien was Littlepaw niet wakker geworden, maar dat kon ze zich niet voorstellen. Misschien was Littlepaw de apprentices den al uit, dat kon natuurlijk ook zo zijn, dat ze daar eigenlijk niet eerder aan had gedacht! Ze voelde zich nu wel aardig stom, want daar had ze eigenlijk ook wel aan moeten denken, plotseling hoorde ze een takje achter haar kraken en ze draaide haar hoofd om en zag dat het Littlepaw was. Ze had dus toch gelijk gehad uiteindelijk, dat de apprentice waarschijnlijk al de den uit was, maar nu was er niks meer aan te veranderen, het was nou eenmaal zo. Ze voelde zich alleen nu een beetje stom, omdat ze er niet eerder aan had gedacht, maar dat kon altijd een keer gebeuren. "Goeiemorgen" Hoorde ze Littlepaw miauwen. "Goeiemorgen, Littlepaw." Groette ze Littlepaw terug. Het was wel duidelijk te merken dat de apprentice zin had in de training en dat kon ze maar al te goed begrijpen, want elke apprentice was vaak zo in het begin en ook al zouden warriors het eerder ontkennen, ooit waren zij ook zo. "Wat gaan we vandaag doen?" Hoorde ze Littlepaw vragen, op deze vraag was ze voorbereid, want ze had al uit zitten denken wat ze vandaag allemaal zouden gaan doen, het was alleen de vraag of het ook allemaal in één dag zou passen, maar anders konden ze de volgende dag zo weer verder gaan, dat was het voordeel als er gewoon meerdere dagen waren, maar dat was eigenlijk altijd zo en het veranderde eigenlijk ook nooit. "We gaan eerst het territorium bekijken en als er nog tijd over is vandaag ga ik je wat over jagen leren." Antwoordde ze op de vraag. Het was altijd het handigste om met de bezichtiging van het territorium te beginnen, want anders wist je vaak ook niet de beste plekken om te jagen en dat was ook wel handig. Ze wachtte eigenlijk niet echt meer op een reactie, maar stond op en keek nog even naar Littlepaw. "Laten we gaan, want dan is er meer tijd om deze dingen te doen." Zei ze voor ze richting de uitgang van het kamp begon te lopen, eenmaal buiten het kamp wachtte ze op Littlepaw. Het was nu alleen nog de vraag waar ze eerst naartoe zouden gaan, waarschijnlijk zouden ze eerst langs de riverclan grens gaan en dan richting vierboom en dan naar het donderpad en naar de zandkuil om nog iets te gaan jagen als er tijd was en de rest van het territorium kon ook altijd nog de volgende dag bezichtigd worden.


Winterstorm-Doveheart-Pantherface-Autumnbreeze-Beetlewhisker-Reedfeather

En ook nog:
 


Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlewish
Member
First training for Littlepaw DPKsfdL
Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: First training for Littlepaw   First training for Littlepaw Icon_minitimezo 29 mei 2011 - 16:34

'We gaan eerst het territorium bekijken en als er nog tijd over is vandaag ga ik je wat over jagen leren,' antwoordde Winterstorm. Enthousiast sprong Littlepaw overeind. Leren jagen, ze kon niet wachten! En, het territorium bekijken was ook heel belangrijk, wist ze. Met een zwiep van haar staart dacht ze grinnikend terug aan die keer dat zij en Patchkit er van in de veronderstelling waren geweest dat ze Vierboom hadden gevonden. Dit bleek achteraf niet waar te zijn, en die fout zouden ze niet gemaakt hebben als ze niet eerst het territorium hadden doorzocht met een ervaren warrior. Nog een reden waarom kits niet het kamp uit mochten, ze konden makkelijk verdwalen. Littlepaw glimlachte en bracht haar helderblauwe ogen toen weer naar Winterstorm, wie aankondigde om te gaan. Opgewekt trippelde ze achter de sneeuwwitte poes aan, en vroeg ze zich tegelijkertijd af waar ze het eerst naar toe zouden gaan. Vierboom? Of, misschien wel het donderpad waar ze over had gehoord? Er werd gezegd dat daar monsters waren, zo groot als bomen en nog gevaarlijker dan het gevaarlijkste wezen. Bij die gedachte kreeg Littlepaw het toch wel even benauwd. Zo'n monster zou haar toch niet opeten? Dan was Winterstorm er om haar te beschermen, toch? Snel haastte ze zich door de doorntunnel en meteen vaagde de monsters uit haar kop zodra ze het bos zag. Het zicht was dan niet nieuw voor haar, maar bracht nog wel bewondering in haar te boven. Zeker als ze dacht aan de vele avonturen die hier verscholen lagen, dan begonnen haar snorharen al te kietelen. Winterstorm stond een paar meters verderop te wachten. Opgewonden rende Littlepaw naar haar toe en ging ze naast haar staan. "Waar gaan we eerst heen?" vroeg ze, terwijl ze met grote kijkers om zich heen keek.What do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Winterstorm
StarClan
First training for Littlepaw DPKsfdL
Cynthia
936

CAT'S PROFILE
Age: I have no age anymore
Gender: She-cat ♀
Rank:
Winterstorm
BerichtOnderwerp: Re: First training for Littlepaw   First training for Littlepaw Icon_minitimema 30 mei 2011 - 18:21

Winterstorm wachtte geduldig op Littlepaw. Ze vond het eigenlijk best leuk om weer een apprentice te hebben en vooral zo'n enthousiaste. Ze was daarom ook blij dat haar eigen kittens eindelijk apprentices waren geworden, want ze was het zat om constant achter ze aan te moeten vangen en te zeggen dat ze nog niet het kamp uit mochten en nog even moesten wachten. Gelukkig was dat nu voorbij en mochten ze het kamp uit zonder dat er een warrior bij moest zijn. Het duurde gelukkig niet lang voor Littlepaw het kamp uit kwam, ze wist nog maar al te goed de vorgie keer toen ze samen met Littlepaw buiten het kamp was, maar dat was geweest, omdat Littlepaw het kamp uit was gegaan als kitten terwijl dat helemaal niet mocht en ze er dus achteraan had moeten gaan. Eigenlijk was ze toen eerst naar Patchpaw op zoek geweest en had toen ook Littlepaw gevonden, maar dat was nou eenmaal gebeurd en dat viel niet meer terug te draaien, het was nou eenmaal in het verleden gebeurd en daar viel niks meer aan te doen. Ze keek Littlepaw aan en knikte even om aan te geven dat ze zouden gaan. Ze stond op en begon richting de grens met Riverclan te lopen, ze hoopte dat er niet te veel aan de hand zou zijn bij de grens, maar dat was vast niet zo. Ze liep rustig verder en bleef ondertussen alert, want dat was wel nodig, want je kon nooit weten wat er ging gebeuren of wat er achter elke struik zou zijn, maar waarschijnlijk zou er wel weer niks aan de hand zijn. Het duurde gelukkig niet al te lang voor ze de rivier al kon horen, het water dat stroomafwaarts ging, in Groenblad was de rivier gelukkig niet overstroomd, maar in Bladval of Bladkaal kon dat wel eens gebeuren en dat was minder fijn, want dan viel er een bepaald stuk van het territorium niet te gebruiken. Ze stopte bij de grens en richtte haar blik even op de rivier, ze wachtte rustig tot Littlepaw bij haar zou zijn, want ze wist niet hoe snel de apprentice haar zou volgen, daarna kon ze wel wat vertellen over de grens en dat soort dingen en misschien wist de apprentice er al wat van, maar dat zou ze vanzelf wel merken.


Winterstorm-Doveheart-Pantherface-Autumnbreeze-Beetlewhisker-Reedfeather

En ook nog:
 


Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlewish
Member
First training for Littlepaw DPKsfdL
Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: First training for Littlepaw   First training for Littlepaw Icon_minitimema 30 mei 2011 - 19:25

Winterstorm knikte om aan te geven dat ze verder konden gaan. Littlepaw knikte braaf terug en begon eveneens zo braaf achter haar aan te lopen. Ondertussen gaf ze haar ogen zoveel mogelijk de kost en probeerde ze alles goed te onthouden. Ze liepen eerst een stukje door het bos, waar het beginnende zonlicht door het bladerdek heen tuurde en prachtige lichtstralen op de bodem neerwierp. Een klein eekhoorntje had zich uit zijn veilige thuishaven gewaagd en zat nu hongerig tussen de takjes te scharrelen op zoek naar een beukennootje. Bij het zien van het harige rode dier spitste Littlepaw haar oren en keek ze het beestje met glinsterende ogen aan. Aangezien ze nog geen honger had, en ze bovendien niet op jacht waren, werd haar jachtinstinct niet gewoekerd, en daarom dat ze de eekhoorn alleen maar nieuwsgierig bestudeerde, net zolang totdat het dier opschrok van de twee katten en razendsnel in een boom verdween. Verwonderd tuurde Littlepaw tussen de takken, in de hoop nog een glimp van het grappige rode dier te kunnen vangen, maar het had zich diep verscholen en leek niet meer tevoorschijn te willen komen. Plots besefte ze zich dat Winterstorm al was doorgelopen, en snel haastte ze zich naar haar mentor. Toen ze weer keurig in haar kielzog liep stak ze haar staart fier omhoog en doorzocht ze het bos naar nog meer eventuele interessante dingen, die nodig door haar onderzocht moesten worden en waarvan Winterstorm haar misschien wel wat kon vertellen.

Al snel lieten ze het bos achter zich en ving Littlepaw het geluid op van snel stromend water. Ze bracht haar oren nieuwsgierig naar voren en wachtte totdat de bron van het geluid op haar netvlies zou vallen. Al snel kwam er een enorme - althans, in haar ogen - rivier in het zicht, en van opwinding zette Littlepaw haar pelsharen overeind. Misschien gingen ze wel leren vissen vangen! Ondanks het feit dat het krijgen van natte poten haar geen aantrekkelijk idee leek, kon ze niet wachten om de smaak van vis op haar tong te proeven. Er werd gezegd dat riverclankatten zich er helemaal vet van aten, dus moest het vast lekker zijn! Vrolijk ging Littlepaw naast Winterstorm zitten en week ze haar ogen niet van het stromende water af. "Is dat de Rivier? Gaan we vissen?" vroeg ze nieuwsgierig, niet wetende dat de rivier niet aan de Thunderclan behoorde, maar aan de Riverclan.What do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Winterstorm
StarClan
First training for Littlepaw DPKsfdL
Cynthia
936

CAT'S PROFILE
Age: I have no age anymore
Gender: She-cat ♀
Rank:
Winterstorm
BerichtOnderwerp: Re: First training for Littlepaw   First training for Littlepaw Icon_minitimedo 9 jun 2011 - 14:34

Winterstorm wachtte geduldig, er was namelijk genoeg tijd om alles te laten zien en er zouden zelfs meer dagen voor gebruikt kunnen worden, maar dat zou ze nog wel zien, het was eerst afwachten hoever ze vandaag konden komen, maar waarschijnlijk zou het lukken om het grootste gedeelte van het territorium te laten zien en dan zouden ze even kunnen proberen te jagen en daarna terug naar het kamp. Dan zouden ze de rest van territorium morgen of een andere dag wel doen en dan zouden er nog een heleboel dagen over zijn om andere dingen te leren. Ze merkte het enthousiasme van Littlepaw en ze vroeg zich half af waarom, maar misschien kwam het wel gewoon, omdat het de eerste training was, ook al was het niet een echte training te noemen, want het was eigenlijk gewoon kennismaken met het territorium en niks meer en ook niks minder, met trainingen en jagen was dat toch wel anders, het was afhankelijk van hoeveel je kon vangen en dat zou dan weer bepalen of je het wel of niet goed gedaan had en dat had dan ook weer met je ervaring en het seizoen te maken. "Is dat de rivier? Gaan we vissen?" Vroeg Littlepaw. Winterstorm keek even naar haar apprentice. "Dat is idnerdaad de rivier die de grens met Riverclan vormt, maar de rivier is van de Riverclan, dus we mogen daar niet vissen en eerlijk gezegd kan ik het ook niet en het lijkt me ook niet echt lekker." Ze had dan wel nooit vis gehad, maar ze wou het dan ook nooit in haar leven proberen, misschien als er een keer niks anders was en ze stierf van de honger, maar anders niet. Ze stond langzaam op en strekte haar lichaam even uit. "Laten we verdergaan." Zei ze en begon in de richting van de zonnerotsen te lopen, het was niet ver van de grens met Riverclan en het hoorde vroeger zelfs een aantal keer bij Riverclan, maar nu was het weer van hun en ze waren het niet van plan om aan Riverclan te geven. ze stopte toen ze bij de bekende rotsen aankwam, het was eigenlijk bijna té bekend voor haar, maar wat voor zin had het om erover na te denken, waarom ze hier meerdere malen was geweest. Ze wachtte geduldig op Littlepaw. Toen Littlepaw er was begon ze met spreken. "Dit hier zijn de zonnerotsen, ze zijn nu van ons, maar vroeger zijn ze ook wel eens van Riverclan geweest, maar dat is al wel weer een tijdje geleden. Hier is redelijk wat prooi te vinden, omdat de rotsen een goede bescherming bieden voor de prooien en de struiken en bomen eromheen bieden ook goede beschutting." Vertelde ze.


Winterstorm-Doveheart-Pantherface-Autumnbreeze-Beetlewhisker-Reedfeather

En ook nog:
 


Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlewish
Member
First training for Littlepaw DPKsfdL
Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: First training for Littlepaw   First training for Littlepaw Icon_minitimevr 10 jun 2011 - 13:37

Winterstorm bevestigde dat dat inderdaad de rivier was, maar dat zij niet toegestaan waren om daar te gaan vissen. Het was Riverclanterritorium. Littlepaw's oren vielen even naar beneden. Jammer, het had haar best leuk geleken. Waarom konden ze de rivier niet delen?
'Eerlijk gezegd kan ik het ook niet en het lijkt me ook niet echt lekker,' vervolgde Winterstorm, en Littlepaw keek op, terwijl ze haar oren weer omhoog trok. Ze grinnikte zachtjes om de witte poes haar woorden. Als haar mentor het zei zou het wel zou zijn. Toch kon ze niet ontkennen dat ze nog altijd nieuwsgierig was naar de smaak, en hoopte dat ze ooit de kans zou krijgen om een vis aan haar klauwen te rijgen. 'Laten we verder gaan,' zei Winterstorm. Littlepaw knikte, wierp nog een laatste blik op de rivier en begon toen haar mentor braaf in haar baanvak te volgen. Ze kwamen aan bij een paar grote rotsen, en Littlepaw hoefde niet te raden waar ze waren. "De zonnerotsen!" miauwde ze vrolijk, terwijl ze op de de dichtstbijzijnde rots sprong. Een zachte gespin ontsnapte uit haar bek toen ze met haar poten bemerkte dat de rotsen inderdaad warm waren, precies zoals haar verteld was. Ze cirkelde haar lichaam eenmaal rond, en plantte toen haar achterste op de rots. Haar blik ging geboeid naar Winterstorm toen deze begon te spreken. 'Dit hier zijn de zonnerotsen, ze zijn nu van ons, maar vroeger zijn ze ook wel eens van Riverclan geweest, maar dat is al wel weer een tijdje geleden,' vertelde ze. Littlepaw had wel eens verhalen gehoord van de elders, over de vele gevechten die hier tussen Thunderclan en Riverclan had plaats gevonden. Ze grijnsde dan ook trots toen Winterstorm vertelde dat de zonnerotsen nu rechtmatig tot de Thunderclan toebehoorde. 'Hier is redelijk wat prooi te vinden, omdat de rotsen een goede bescherming bieden voor de prooien en de struiken en bomen eromheen bieden ook goede beschutting.' Littlepaw sprong weer op, te enthousiast om braaf te blijven zitten. "Ga je me hier leren jagen?" vroeg ze toen. Plots schoot door haar kop dat ze nog niet eens de rest van het territorium had gezien. Ze moesten nog naar Vierboom, en het donderpad. En de zandkuil en de hoogsparren wilde ze ook heel graag zien. "Nadat je me het territorium hebt laten zien natuurlijk," voegde ze er dan ook met een grijnsje aan toe.What do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Winterstorm
StarClan
First training for Littlepaw DPKsfdL
Cynthia
936

CAT'S PROFILE
Age: I have no age anymore
Gender: She-cat ♀
Rank:
Winterstorm
BerichtOnderwerp: Re: First training for Littlepaw   First training for Littlepaw Icon_minitimema 20 jun 2011 - 15:24

Winterstorm wachtte geduldig af op een reactie, ze wist dat dit een goede plek was om te jagen, maar vandaag was het eigenlijk niet de bedoeling dat ze gingen jagen, het was meer de bedoeling dat ze het territorium zouden verkennen en als er tijd over was misschien nog wat zouden gaan jagen, maar ze wist ook wel dat een dag niet oneindig duurde en dat het dan ook betekende dat ze misschien niet aan alles toe zouden komen. Eerst het territorium en daarna zou al het andere aan de beurt komen en daar was nog genoeg tijd voor, want dit was pas één dag van de zovelen. "Ga je me hier leren jagen?" Vroeg Littlepaw. Ze dacht er even over na, maar niet al te lang, want ze had haar besluit eigenlijk al voor de vraag gemaakt en ze moest er nu niet vanaf gaan wijken, want als je het territorium niet kende, dan wist je ook niet de goede plekken om te jagen en dan kwam je sneller zonder prooi terug en dat was niet wat de bedoeling was. "Nadat je me het territorium hebt laten zien natuurlijk." Zei Littlepaw al voordat ze iets had kunnen zeggen. "Als er tijd over is zal ik je leren jagen." Antwoordde ze dus maar, want ze wist niet of er tijd over zou zijn, maar las er tijd over was zou ze het wel doen. "Laten we verdergaan." Zei ze, want als Littlepaw wilde leren jagen moesten ze ook een beetje doorlopen, want anders was er zeker weten geen tijd meer. Ze begon te lopen, want ze wist wel dat Littlepaw verder zou willen, vooral als het betekende dat ze sneller zou leren jagen. Ze besloot dat ze nu wel richting Vierboom zouden kunnen gaan. Ze begon die richting uit te lopen en het duurde even voor ze er waren, maar de vier bomen waren dan ook duidelijk te zien nu. "We zijn nu aangekomen bij Vierboom. Dit is de plek waar alle vier de territoria van de clans bij elkaar komen. Elke volle maan wordt hier ook een gathering gehouden en dan leven alle clans voor even in vrede." Vertelde ze. Ze herinnerde zich nog de keer toen Littlepaw en Patchpaw op zoek waren gegaan naar Vierboom om steen daar naartoe te brengen en uiteindelijk waren ze uitgekomen bij drie bomen en niet bij vier.


Winterstorm-Doveheart-Pantherface-Autumnbreeze-Beetlewhisker-Reedfeather

En ook nog:
 


Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlewish
Member
First training for Littlepaw DPKsfdL
Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: First training for Littlepaw   First training for Littlepaw Icon_minitimema 20 jun 2011 - 19:59

Als er tijd over was, had Winterstorm geantwoord. Littlepaw knikte braaf, maar haar pootjes tintelde bij de gedachte aan haar eerste prooi. Toch hield ze haar ongeduldigheid behoorlijk in toom, helemaal toen Winterstorm aankondigde weer verder te gaan. Snel sprong de kleine siamees van de rots af en trippelde ze weer vrolijk achter haar mentor aan. Ze gingen weer een stuk door het bos, en kwamen toen bij een kleine beek die ze moesten oversteken. Met gemak sprong Littlepaw eroverheen, alsof ze het dagelijks deed. Ze grijnsde trots naar Winterstorm, die er natuurlijk met een simpele stap overheen had kunnen komen, en liep toen weer met een stevige pas verder. Ze bruiste van de energie, en bij elke interessante geur die haar neus binnendrong keek ze op en probeerde ze de bron van de geur te achterhalen. Zo ontdekte ze al meerdere keren een vogel, muis, en zelf één keer een konijn. Bij elk dier dat ze zag prentte ze de geur goed in haar hoofd, zodat ze volgende keer zou weten met welke prooi ze te maken had. Één keer rook ze ook iets vreemds, wat ze niet echt kon achterhalen. Maar, de geur was vaag, en ver weg, en ze besloot het niet aan Winterstorm te vragen aangezien die stevig doorliep. Vierboom was verder dan Littlepaw verwacht had, merkte ze. Zij en Patchpaw waren een keer op kittenavontuur geweest, en dachten toen al heel snel Vierboom te hebben bereikt. Ze gniffelde bij de gedachte. Plots kwamen er vier grote eiken in het zicht, en haar ogen werden groot. Ze besefte dat dit iets heel anders was dan de drie sprieterige boompjes in het bos, waarvan zij en Patchpaw in de veronderstelling waren geweest dat ze Vierboom vormde. Deze bomen waren werkelijk gigantisch, en straalde een bepaalde macht uit waarbij haar pelsharen van overeind gingen. Normaal zou ze bij zo'n grote boom springen om erin te mogen klimmen, maar nu kwam die gedachte niet eens in haar op. "Wow.." was het enige wat ze naar voren kon brengen toen zij en Winterstorm bij Vierboom arriveerde. In het midden van de plek stond een grote rots, dé grote rots. 'We zijn nu aangekomen bij Vierboom. Dit is de plek waar alle vier de territoria van de clans bij elkaar komen. Elke volle maan wordt hier ook een gathering gehouden en dan leven alle clans voor even in vrede,' vertelde Winterstorm. Zachtjes knikte Littlepaw, ja, dit wist ze al. Menig oudere hadden haar over de bekende vergaderingen verteld waar zij vroeger als sterke, trotse warriors aan mee hadden gedan. Littlepaw kon niet wachten om naar haar eerste officiële Gathering te mogen. Bluestar zou dan vast en zeker mededelen dat haar kinderen, en nog een paar andere kittens, apprentices waren geworden. Dan zouden alle ogen op hun zijn gericht, alle ogen van de clans. Die gedachte maakte Littlepaw een beetje zenuwachtig, maar dat ebde weer weg toen ze de rots weer in het oog kreeg. "Winterstorm, mag ik alsjeblieft op die rots klimmen? Alleen maar om te kijken hoe hoog ik dan sta," smeekte ze met een lief stemmetje. Ze keek haar mentor aan met grote blauwe ogen. Er waren nu toch geen andere katten, dus kon het geen kwaad, toch?What do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
 
First training for Littlepaw
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: