First day as Apprentice! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 First day as Apprentice!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brightspots
StarClan

Nathalie
3030
Actief
I'm a Queen from Starclan

"You're only dead when anyone who lived with you is gone too" -Brightspots 05-07-2016

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: First day as Apprentice!   do 26 mei 2011 - 21:58

Ze had een heel gesprek gehad met een nieuwe vriend, Moonpaw, hij was heel aardig. Hij was gaan jagen of trainen ofzo, zij zou ergens in de dag vast nog wel trainen, haar mentor had nog niks van zich laten horen. Het maakte haar nu niet uit. Ze was doods bang voor hem, ze vond hem eng, ze wouw het liefst bij haar moeder zijn tegen haar buik aan liggen slapen. Maar dat kon nu niet meer, daar was ze te oud voor geworden, nu moest ze leren leven als een echtte Clan kat. Haar luie leven was voor bij. Ze keek de clan rond, het leek er nu heel anders uit te zien. Misschien zou ze nog een Apprentice ontmoeten! Dat zou gaaf zijn! Of in gesprek komen met een Warrior! Ze wist het niet. Ze lipe naar een hangende struik en ging in de schaduw zitten, het was warm deze groenblad, en dat beviel haar maar een beetje, het enigste voor deel was, veel prooi, ookal moest ze nog leren jagen, haar eerste keer was als kitten toen ze voor de eerste keer stiekem het kamp had verlaten. Ze grinnikte bij die gedachtens, haar moeder was niet echt bepaald blij. Ze grijnsde even. Nu mocht ze wel alleen het kamp uit, maar ze was doods bang voor dassen, die hadden haar getrouwmatiseert. Toen hoorde ze een stem achter haar.

[Ik kan spelling nu niet na kijken]


::"Bright's::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkfire
Member

.Moon.
1084
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons of my dark and cold life.
Gender:
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: First day as Apprentice!   vr 27 mei 2011 - 22:02

Het was bijna tegen zonshoog aan. Darkfire had eerder die dag even in zijn eentje gejaagd, zodat hij nog even kon geniet van de stilte voordat hij het hoge stemmetje van zijn leerling hoefde te horen. Darkfire was weer wel en weer niet blij met een leerling. Hij kon er maar niet aan wennen. Vanaf nu had hij weer een verplichting om op iemand te letten. Het was een bang poesje genaamd Brightpaw, of tewel Lichtpoot. Hij had de naam van het duister.. had Bleustar haar ogen in haar kont laten zitten ofzo?! Nu lag Darkfire tegen de struiken in het uiterste duister van de schaduw. Een schimmetje verscheen een eindje voor hem, de geur die hij als eerst had opgepikt van die gene herkende hij nu als vossenstrond. De leerling lette niet op en zat aleen maar een beetje dom te staren. Ze had een angst houding, wat Darkfire niet echt beviel. Zo te zien had zo ook geen enkel idee dat hij achter haar zat. Hij sloot zijn ogen en zuchte van ongedult, deze leerling had inderdaat nog veel te leren. En nu Darkfire er over na dacht kon hij maar me beginnen ook. '' Ahh.. jij bent het leerling, ik dacht al... wie er in zijn schaduw kwam te staan. Wij moeten nog trainen weetje nog?'' Hij gniffelde en kwam overeind. Darkfire liep naar Brightpaw toe, met een opgetrokken wenkbrouw keek hij hoe de leerling zou reageren.

*sorry als ik soms wat lullig doe.. Zo is hij nou eenmaal ^^'' je hebt hetb getroffen XD*


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brightspots
StarClan

Nathalie
3030
Actief
I'm a Queen from Starclan

"You're only dead when anyone who lived with you is gone too" -Brightspots 05-07-2016

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: First day as Apprentice!   vr 27 mei 2011 - 22:19

Brightpaw bleef om zich heen kijken, zij was de leerling die vaak was weg gelopen, nu was zij de angst haas van de clan. En wat nog leuker was, of te wel slechter, haar mentor was zo'n beetje de slechtste kat van de clan. Ze had het echt getroffen, wat had de Starclan tegen haar? Ze zuchtte even. '' Ahh.. jij bent het leerling, ik dacht al... wie er in zijn schaduw kwam te staan. Wij moeten nog trainen weetje nog?'' Hoorde ze achter zich, het was de stem van Darkfire, haar mentor. Met een ruk draaide ze zich om naar de kille kater. 'J-ja d-dat weet ik n-nog! W-wat gaan we doen?' Zei ze met neer geslagen ogen haar dun mager schriel lijfje paste mooi bij haar gezicht uitdrukking. Naja, mooi. het zag er onverzorgd uit. 'W-waar gaan we trainen, gaan we rondleiding nemen rond het territoria?' Vroeg ze om misschien een beetje leergierige indruk te maken op haar mentor waardoor hij misschien trots kon zijn, maar haar stem zou het wel weer verpest hebben, haar stem klonk angstig en bang, en ook zenuwachtig. De kater -haar mentor- zag er breed en sterk uit, hij had enkele littekens die lieten zien dat hij vaak in gevecht was beland. Totaal wat Brightpaw niet als mentor wouw, maar als de starclan wouw dat hij het was dan had ze niet heel veel keus.


::"Bright's::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkfire
Member

.Moon.
1084
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons of my dark and cold life.
Gender:
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: First day as Apprentice!   za 28 mei 2011 - 10:14

Darkfire leek niet onder de indruk naar de kitten. Hij schudde ongeduldig zijn kop. Ze had de indruk van een scheiterige piepmuis, kon het nog erger?! 'J-ja d-dat weet ik n-nog! W-wat gaan we doen?' Hij zag de angst in haar ogen en Darkfire zou het van ver kunnen ruiken. Hij irriteerde zich eraan, maar vond het ook leuk. Hij hield ervan als andere bang waren voor hem. Tenslotte vroeg hij met spottende zware stem. Ben jij in hels naam wel eens niet' bang voor iets?! Eigenlijk schaamde hij zich ook wel een klein beetje omdat hij zo,n scheitbak leerling had. Maar evengoed zei de leerling, wat hij al in gedachte had. Mischien kon hij wel wat van deze leerling maken. [i] We gaan langs de grenzen zodat je de geuren kent van de clans, waneer je tegen ze vecht. Dat is wel zo handig, want anders verward je kraaienvoer met de geur van de windclan. Als je mazzel heb komen we ook nog de geur van een rogeu tegen. Ondertussen zal ik wat aan je gebrek aanzelfzekerheid doen. Die angst geur prikt in me neus als de neten.'' Darkfire,s blik keek haar aan en beval haar mee te komen. Hij liep het kamp uit, hopenlijk kwam ze achter hem aan. Anders zou hij haar nog wel even wat gehoorzaamheid leren... Hij liep stug over het veld naar de ingang van het kamp. Toen hij door de doorntunnel liep keek hij naar achter of ze hem volgde.

*ik heb niet zoveel inspiratie*


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brightspots
StarClan

Nathalie
3030
Actief
I'm a Queen from Starclan

"You're only dead when anyone who lived with you is gone too" -Brightspots 05-07-2016

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: First day as Apprentice!   za 28 mei 2011 - 12:37

'Ben jij in hels naam wel eens niet bang voor iets?!' Vroeg haar duistere mentor. Brightpaw kromp in één maar beantwoorde zijn vraag niet. 'We gaan langs de grenzen zodat je de geuren kent van de clans, waneer je tegen ze vecht. Dat is wel zo handig, want anders verward je kraaienvoer met de geur van de windclan. Als je mazzel heb komen we ook nog de geur van een rogeu tegen. Ondertussen zal ik wat aan je gebrek aanzelfzekerheid doen. Die angst geur prikt in me neus als de neten.' Legde zijn mentor uit. Brightpaw knikte met haar kop. Die blik die Darkfire had beval haar mee te komen naar de kamp uit gang. 'W-waat gaan we als eerste heen', probeerde ze zo angst loos mogelijk te zeggen. Ze vond haar mentor eng, en gevaarlijk, maar was hij dat, hij was wel loyaal aan de clan, daar ging ze van uit. Waarom moest ze nou zo'n strenge mentor hebben? Dat wouw ze helemaal niet. Starclan, waarom? Vroeg ze in stilte.

[Mega inspiratie loos]


::"Bright's::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
First day as Apprentice!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp-
Ga naar: