APP. training 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 APP. training

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ripa
Member
APP. training DPKsfdL
863
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: APP. training   APP. training Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 20:44

Bonepaw had hier afgesproken met zijn mede apprentices, hij was vandaag van plan om haar te trainen want als deze mentor ook niet zou opdagen kon hij wel de mentor zijn. Hij was namelijk niet van plan om met haar hetzelfde te laten gebeuren wat er met hem gebeurden, het was rot om alleen gelaten te worden. Hij kon zijn slechte daden misschien vergoeden hier door, hij zou haar vechten leren net zo wat hij deed. Hij vocht tegen Bloodclanners, Rogue's, Clankatten en Kittypets. Hij kon alle vieze trucjes leren van de Bloodclanners, de eervollen technieken van Clan katten, de harde aanpak van de Rogue's en de sierlijke manieren van Kittypets. Hij kon haar de dingen leren die andere nooit leerden, ze moesten namelijk het boekje volgen alleen deed hij dat niet. Hij volgde zijn eigen regels, hij wist ook dat hij later anders zou worden dan Thunderclan. Hij zou zijn Clan verlaten of anders om, hij wilde niet zijn Clan meer aan doen wat hij kon aandoen. Hij was een geboren verrader, hij wist niks over zijn ouders maar wist dat hij andere verraden. Skinny had hij zelfs ook verraden, hij had zijn Clan verraden. Hij kon niks meer doen dan al die dingen achter laten en aan een nieuw iets beginnen, hij kon zijn wegen niet voor eeuwig het zelfde laten.

~eerste post voor Lightningpaw**


APP. training Qy648y
GZ: http://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
APP. training 2gxnp75APP. training 10pvxmwAPP. training 10pvxmwAPP. training 2hqc5lxAPP. training 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
APP. training 2ch3osh
juno
291
Actief
Boop!

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Lightningmoon
BerichtOnderwerp: Re: APP. training   APP. training Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 21:22

Lightningpaw had afgesproken om te gaan trainen met Bonepaw. Ze kroop haar den uit en besloot te gaan wachten bij de gorse tunnel. Ze rekte zich uit, waste haar oren en staart om de tijd te verdrijven.  Na een tijdje nerveus wachten herinnerde ze zich dat ze in de Sandy Hollow hadden afgesproken. Ze liep het kamp uit en rende er naar toe. Ze zon zich wel voor haar kop slaan. Haar poten draagde haar zo snel ze konden, ze wou wel indruk maken op de kater. als ik maar wel op tijd kom dacht ze bij zichzelf en vol paniek. Ze was al eerder in dit deel van het woud geweest. Maar ze wist niet zeker welke kant ze op moest. Maar Ze zag de gestreepte kater al staan. ”hoi! Ik ben klaar voor de training!” zei ze buiten adem en vol opluchting. ”Wat gaan we doen!?” vroeg ze nieuwsgierig. Ze ging zitten om op adem te komen.


APP. training Xfagds
APP. training Dg6r0hAPP. training 1zlc7s8APP. training 2ilfojt
{Lightingpaw, Ravenmist, Catchingkit}

Klik voor Awesomness
art:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
APP. training DPKsfdL
863
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: APP. training   APP. training Icon_minitimevr 1 mei 2015 - 19:48

Bonepaw staarde naar de kattin voor hem, ze was uiteindelijk aangekomen. Hij zag dat de jonge witte poes aangewandeld kwam, ze had een snelle pas. Hij staarde haar verbaast aan, gelukkig dat ze het kon vinden. "Fijn dat je het kon vinden, goed je neus gebruikt." Zei hij als een compliment, hij staarde haar aan in haar gelige ogen. Deze leken vol blijdschap uit te stralen, ”hoi! Ik ben klaar voor de training!” zei Lightningpaw buiten adem. ”Wat gaan we doen!?” Zei ze vlug daarna, hij kreeg een glimlachje en sloot zijn ogen. Hij opende ze weer, haar vraag bracht hem op een andere manier. Eerst een opwarming en daarna pas aan het echte werk met een zwiep van zijn staart gaf hij aan dat hij antwoord wilde geven, "We gaan eerst een opwarming doen." Antwoordde hij en draaide zijn kop naar een boom toe, daarna zijn hele lichaam. Ze zouden namelijk geen normale saaie opwarming doen, hij was het van plan om het in zijn eigen stel te doen. De harde manier, "ga voor die boom staan." Commandeerde hij maar wel op een vriendelijke manier zo dat ze niet aan hem zou twijfelen. Ze zou wel aan hem kunnen twijfelen maar hij deed dit op een vrij wil, als hij geen goede loyale krijger kon worden kon zij het wel. "Een krijger hoort hard te zijn, zo hard dat je niet kan omvallen en dat je een stootje aan kan." Begon hij, soms had hij gewild dat hij zijn vrije tijd hier in had gestopt. Toch wilde hij dit nog steeds, als hij zijn droom niet kon verder leven zou iemand anders dat voor hem doen. "Ontbloot je klauwen en sla met volle kracht tegen de boom aan." Zei hij en ging vlak naast haar staan, hij kon haar vacht in de zijne voelen. Hij zou eerst kijken hoe sterk ze was, daarna zou hij haar snelheid en haar uithoudingsvermogen testen ook haar verdediging zou hij op prijs stellen. Hij keek geconcentreerd naar haar, hij zou haar dingen kunnen leren die misschien niet eens een krijger zou kennen.


APP. training Qy648y
GZ: http://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
APP. training 2gxnp75APP. training 10pvxmwAPP. training 10pvxmwAPP. training 2hqc5lxAPP. training 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
APP. training 2ch3osh
juno
291
Actief
Boop!

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Lightningmoon
BerichtOnderwerp: Re: APP. training   APP. training Icon_minitimeza 2 mei 2015 - 11:47

"Fijn dat je het kon vinden, goed je neus gebruikt." Complimenteerde bonepaw, lighting was heel erg blij met de compliment. ze kneedde de grond en begroette haar medeleerling, vlug daarna vroeg ze wat ze gaan doen. Bonepaw kreeg een glimlach en slootzijn ogen. Lightningpaw werdt nu nóg nieuwsgieriger. En kneed de grond nóg harder! Bonepaw opende zijn ogen weer, even zei hij niks en lightninpaw stopte ook met kneden en hiel haar hoofd schuin. Na een zwiep van zijn staart begon hij te praten. "We gaan eerst een opwarming doen." Yes! Een opwarming, hier had lightningpaw Heel erg zin in! Blijdschap scheen in haar ogen terwijl bonepaw naar een boom keek. "ga voor die boom staan." Commandeerde hij vriendelijk. “wat moet ik doen!” begon ze enthousiast. En liep richting de boom. Ze ging zitten en draaide haar hoofd richting haar mede leerling die haar kant op liep. "Een krijger hoort hard te zijn, zo hard dat je niet kan omvallen en dat je een stootje aan kan." Lightningpaw werdt een beetje onzeker nu, kan ik dat wel aan? Wat nou als ik helemaal geen krijger kan worden? Dacht ze bij zichzelf. "Ontbloot je klauwen en sla met volle kracht tegen de boom aan." “oh... is dat alles!” lachde ze. Terwijl hij vlak naast haar ging staan, ze voelde zijn vacht in de hare. Ze ging op haar achterpoten staan en ontblote haar klauwen. Eerst sloeg ze met haar rechterpoot zo hard zo kan, en toen weer met haar linker. Na een tijdje sprongen stukjes schors van de boom af, “doe ik het zo goed?” vroeg ze buitenadem terwijl ze nog steeds bezig was. Ze voelde dat haar poten pijn begonnen te doen.


APP. training Xfagds
APP. training Dg6r0hAPP. training 1zlc7s8APP. training 2ilfojt
{Lightingpaw, Ravenmist, Catchingkit}

Klik voor Awesomness
art:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
APP. training DPKsfdL
863
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: APP. training   APP. training Icon_minitimeza 2 mei 2015 - 12:32

Bonepaw keek naar de jonge witte kattin, ze was zo vrolijk en vroeg gelijk wat ze allemaal gingen doen en meer. Hij glimlachten, fijn dat ze zo opgewonden was. Ze deed ook gelijk wat hij vroeg, “oh... is dat alles!” lachte lightningpaw vrolijk. Ze begon heen en weer te slaan eerst met haar rechter dan met haar linker, hij keek er serieus naar. Ze was goed voor haar leeftijd en dat moest ook beloond worden, alleen als ze te ver zou gaan kon ze haar klauwen breken. Zo sterk waren ze dus niet, “doe ik het zo goed?” vroeg Lightningpaw buitenadem terwijl ze nog steeds bezig was. Hij staarde haar aan en knikte, "stop even daarna kan je weer verder gaan." Vroeg hij even. Hij keek haar aan, zijn ogen kleurde op. Hij wachtte even tot ze klaar was, "je doet het goed voor je leeftijd alleen als je zo door blijft gaan breken je wapens af en dan moet je wachten tot ze aan gegroeid zijn. Je moet rustiger slaan maar wel een harde klap uit delen zoals dit." Hij ging in zijn vechthouding staan en haalde zijn rechte poot eerst terug voordat hij ging slaan en daarna duwde hij zijn poot tegen de boom aan waardoor je een harde klap kon uit delen. Hij ging weer rustig zitten en likte kort zijn poot, "dit is een manier om je tegenstander omver te duwen of je nagels in zijn of haar schouder te plantte." Antwoordde hij en keek in haar gele ogen. "Nu jij." Zei hij daarna en keek naar haar poten, hij wist dat de hare nu pijn zouden doen. Ze had ook geprobeerd om haar tegenstander uit stukken te schuren leek het en niet haar best gedaan om haar tegen stander om ver te krijgen, ze was er als nog goed in voor haar leeftijd.


APP. training Qy648y
GZ: http://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
APP. training 2gxnp75APP. training 10pvxmwAPP. training 10pvxmwAPP. training 2hqc5lxAPP. training 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
APP. training 2ch3osh
juno
291
Actief
Boop!

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Lightningmoon
BerichtOnderwerp: Re: APP. training   APP. training Icon_minitimedi 5 mei 2015 - 21:04

"stop even daarna kan je weer verder gaan." Zei Bonepaw. De witte poes stopte met klappen uitdelen aan de boom. Haar poten deden zeer van het slaan. Bonepaw ging in een vecht houding staan. En haalde zijn rechtte poot eerst naar achter voordat hij ging slaan, en hij duwde zijn poot tegen de bom aan. Hij ging zitten en likte zijn poot. Lightning keek vol verwondering naar hem. "dit is een manier om je tegenstander omver te duwen of je nagels in zijn of haar schouder te plantte." Zei hij toen hij haar aankeek. Wauw! Jij bent echt goed in vechten! zei ze opgewonden. “nu jij.” Zei hij. Lightningpaw probeerde serieus te kijken en probeerde in de vecht houding te staan. Ze deed haar poot naar achter en duwde hem zo hard ze kan naar voren. AAAAAH! schreeuwde ze.  Haar poot deed ontzzettend pijn. Ze viel op de grond en likte het.

ooc: sorry voor het lange wachten. mijn laptop was even kwijt Embarassed en de vaste computer is niet fijn om lange berichten te typen. maar vanaf nu kan ik (als het goed is) weer verder!


APP. training Xfagds
APP. training Dg6r0hAPP. training 1zlc7s8APP. training 2ilfojt
{Lightingpaw, Ravenmist, Catchingkit}

Klik voor Awesomness
art:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
APP. training DPKsfdL
863
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: APP. training   APP. training Icon_minitimezo 10 mei 2015 - 20:06

Bonepaw keek met een glimlachje naar de apprentices, ze bleef vrolijk. Hij voelde een warmte in zich komen, hij mocht haar wel de manier van haar vrolijkheid. Wauw! Jij bent echt goed in vechten! zei Lightning opgewonden. Hij staarde haar aan met een knikje, zij zou het ook kunnen worden. Ze zou zelfs beter dan hem worden, ze had nu namelijk twee mentoren. "Je zou nog zelfs beter dan mij kunnen worden." Zei hij en gaf een knikje daarna. De kattin ging gefocust kijken naar de boom, het hout leek van de boom af te vallen. Ze deed haar poot naar achter en duwde hem zo hard ze kan naar voren. "AAAAAH!" schreeuwde Lighting vlak daarna viel ze op de grond en likte haar poot, hij hielp haar omhoog. Zijn ogen keken bezorgd, "gaat het?" Vroeg hij waarna hij een blik op de boom vestigde. Een heel stuk hout was kapot gegaan, hij keek naar haar poot. Vast zou er een splinter in zitten of juist deed het pijn door de klap, hij zetten haar neer tegen de boom aan. "Zullen we er iemand bij halen of gelijk verder met een andere warming up?" Vroeg hij aan haar en staarde haar nog steeds bezorgd aan, hij wist niet wat hij kon zeggen. Hij had haar pijn gedaan met zijn eigen techniek, hij deed ook vaak tegen de boom oefenen. Hij had het niet zo bedoeld om haar zoveel pijn te doen, hij likte even aan haar oor om haar gerust te stellen.


APP. training Qy648y
GZ: http://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
APP. training 2gxnp75APP. training 10pvxmwAPP. training 10pvxmwAPP. training 2hqc5lxAPP. training 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
APP. training
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: