This will be the day 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 This will be the day

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Moonpaw
Member
This will be the day DPKsfdL
110
Actief
.Moonpaw
BerichtOnderwerp: This will be the day   This will be the day Icon_minitimevr 8 mei 2015 - 11:56Training! Met die gedachte schoot Moonpaw wakker. Ze had al lang op de training moeten zijn! Bijna de gehele Apprentice Den was leeg en zonnestralen maakten patronen op de grond. Zo snel ze kon krabbelde ze overeind en vloog de Den uit. In haar vlugheid botste ze tegen een paar katten op. 'Sorry,' mompelde ze, waarna ze weer verder sprintte. De katten keken haar boos na, maar reageerden er verder niet op.
Haar haast maakte haar richtingsgevoel er ook niet beter op en ze merkte pas dat ze naar de Owltree ging, toen ze er al bijna was. Damnit! Als Dawnpaw er was geweest... Dan zou alles beter zijn. Dawnpaw maakte alles beter. Dit zou haar trouwens ook niet gebeuren als het nacht was. Dan waren er de maan en de sterren om over haar te waken. Die zouden haar de weg wijzen. Maar nee, nu was er het lelijke zusje van de maan er, die fel in haar ogen scheen.
Sneller dan de witte kattin had verwacht, zag ze de Sandy Hollow voor zich. Maar er was geen spoor van Briarleaf. Waar was ze? Was haar mentor al weg gegaan, omdat zij er niet op tijd was?  'Briarleaf!' riep de poes. Geen antwoord. Ze riep nog eens. Achter haar hoorde ze geritsel en toen ze zich omdraaide zag ze een eekhoorn snel een boom in schieten. Oh StarClan...

{Open}This will be the day 287et7m

Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
NeverGirl
Member
This will be the day DPKsfdL
ChocoEva
124
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
NeverGirl
BerichtOnderwerp: Re: This will be the day   This will be the day Icon_minitimeza 11 jul 2015 - 18:55

'Briarleaf!' Nevergirl lachte zacht. Apprentice, niet oud, ThunderClan, op zoek naar mentor, dat was wat ze uit de stem van het poesje kon ophalen. Ze was het ThunderClangebied in geslopen, voor prooi. De elite zou vast blij zijn met wat extra mollige konijnen. Ze legde haar konijn neer en schraapte wat aarde erover. Ze zette een paar stappen richting Sandy Hollow, waar de apprentices trainden. Het was een klein, wit poesje. Jammer. Ze stapte dichterbij. Ze kon.... Neehh, geen zin. 'Hallo kleintje, op zoek naar je mammie? Zou ik wel zijn als ik jou was.' Ze stond vlak achter het kleintje. Ze snoof. Bleh, ThunderClanstank. Ze gromde. 'Wat doe jij hier zo alleen?' Ze hief een poot, waarvan de klauwen schitterden in het felle zonlicht. De BloodClanner lachte vals en gaf het kleintje een mep die ze niet snel zou vergeten.


This will be the day Neveros

Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
.Moonpaw
Member
This will be the day DPKsfdL
110
Actief
.Moonpaw
BerichtOnderwerp: Re: This will be the day   This will be the day Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 20:20


Verschrikt draaide Moonpaw zich om, toen ze merkte dat er iemand achter haar stond. 'Hallo kleintje, op zoek naar je mammie? Zou ik wel zijn als ik jou was,' zei de poes. De tabby kat rook niet naar ThunderClan, maar naar... Nee, de apprentice wist het niet. 'Wat doe jij hier zo alleen?' Het volgende moment voelde ze een scherpe steek in haar zij en lag ze op de grond. 'Wat...?' Ze stond op, bang voor de volgende klap. Ze wist niet hoe ze moest vechten. Dit was de Sandy Hollow, hier zou ze training moeten krijgen. 'S-stop!' riep ze. Het deed pijn. Deze pijn had ze nog nooit ervaren. Er welden tranen op in haar ogen, die naar beneden op de grond drupten. Het liefst wilde ze zich als een balletje oprollen en hopen dat die kat zou stoppen. Maar natuurlijk zou dat het alleen maar erger maken. 'Waarom doe je dit?' Ze klonk wanhopig. Zulke dingen zouden dus nooit 's nachts gebeuren. Dan waren er de maan en sterren om over haar te waken. Maar nu was er niemand, behalve die kattin en zij. En de pijn.
This will be the day 287et7m

Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Thymewillow
StarClan
This will be the day DPKsfdL
Nyn
861
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✩ Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thymewillow
BerichtOnderwerp: Re: This will be the day   This will be the day Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 21:24

Nu Thymewillow mentor was, ging hij zowat elke dag naar de Sandy Hollow, want hij vond het altijd wel leuk om te zien hoe hard de apprentices aan het trainen waren. Dit keer was hij zowat leeg, maar niet helemaal. Een witte poes vroeg iets wanhopigs. Het was zo te zien een Apprentice, maar er was iets mis. Iets ontzettends mis. Hij zag achter de poes een bruine tabby poes, die vals lachte. De grijze kater keek met een frons naar die poes. Dààr was iets mis aan, maar wat? Toen rook hij het. De geur van verderf, van bloed, van moord. Bloodclan! Hij kon zich wel slaan! Hoe kon hij dat niet weten? "He! Hou daar eens gauw mee op!" Waar dacht die Bloodclanmember wel niet bezig mee te zijn? Dit was niet de bedoeling! Hij rende er op af, en gerommel kwam uit zijn keel. Zijn nekvacht rees omhoog, en hij liet zijn tanden zien. "Waar denk jij wel niet mee bezig te zijn?" Hij blies en zijn ogen spuwden vuur. Dit liet hij niet zomaar gebeuren! En die Apprentice laat je maat zachtjes snikken, van pijn. Harteloos, die katten.


This will be the day 8wfa8o
Terug naar boven Ga naar beneden
NeverGirl
Member
This will be the day DPKsfdL
ChocoEva
124
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
NeverGirl
BerichtOnderwerp: Re: This will be the day   This will be the day Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 21:41

Toen het kleintje begon te piepen gaf Never nog een mep, dit keer een klein beetje zachter. Het poesje vroeg waarom ze dit deed. "Oh schat, dat leert je mentor je nog wel eens.. Ik leef niet via zoiets als een warrior code. Het maakt je slap," zei ze, waarna ze nog een mep gaf. Ineens hoorde ze een kat schreeuwen. Betrapt! "He! Hou daar eens gauw mee op!" De BloodClanner lachte vals. "Waarom zou ik?" Toen de kater gromde en zijn tanden ontblootte, duwde ze het poesje omver met haar klauwen, waarna ze naar de kater keek. "Waar denk jij wel niet mee bezig te zijn?" vroeg de kater kwaad. Hij vond het duidelijk zielig voor het kleintje. "Wat dacht je van kittens mishandelen?" grijnsde ze. Hier hield de bruine tabby poes van. Anderen zien lijden, waarna er een oudere kat komt die boos op haar wordt. De kattin had dit al zo vaak meegemaakt dat het niet meer speciaal was. Het maakte haar niet boos, of bang. Maar blij. In haar verleden was ze lief en aardig geweest. Nu kon ze het niet eens meer geloven. Haar leven bestond uit moorden, martelen, eten en slapen. Haar vacht rook naar bloed, een geur die ze er nooit meer uit kon wassen. "Trouwens, meneertje die doet alsof die mijn leider is, je ogen spuwen een beetje vuur. Als je nu ontploft, boeit het me niet echt. Dat is alleen maar handig. Een ThunderClanner minder. Maar waarschijnlijk niet, jammer." Verveeld gaf ze het poesje nog een mep.


This will be the day Neveros

Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Snowdrop
StarClan
This will be the day Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Re: This will be the day   This will be the day Icon_minitimevr 17 jul 2015 - 2:38

Haar ogen glinsterden kort in het zwakke licht van de zon. Even knipperde ze rustig waarna ze al snel een keer adem haalde. De lucht van Bloodclan. Met rustige passen wandelde de grote, grijswitte kattin al snel de Sandy Hollow in. Haar ogen stonden lichtjes leeg. Nu ze zo zag dat Thymewillow de kattin bezig hield in die kant, kon ze evengoed even hier blijven. Op een kleine vossenlengte bleef ze staan, waarna ze al snel haar keel schraapte en rustig knipperde met haar goudgele ogen. Kort slikte ze even waarna ze al snel even zwiepte met haar staart, licht gebarend naar de warrior dat hij kalm moest blijven in deze situatie. Bloodclan, een clan waar ook haar bloed stroomde. Spijtig genoeg. Ze bleef echter gewoon kijken naar de tabby kattin die duidelijk bezig was met een apprentice. Kort scande ze de omgeving. Ja, ze kon deze poes wel aan. Ze was een van de grootste katten die momenteel rondliepen in het bos, waardoor ze niet alleen intimiderend was, maar ook echt sterk was. Ze was echter wel een vredevolle kattin, waardoor haar spieren niet vaak voor een gevecht werden gebruikt. Moesten ze wel in actie komen voor dit doeleinde, was het wel zeker een gevecht die de moeite waard was.


This will be the day RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
.Moonpaw
Member
This will be the day DPKsfdL
110
Actief
.Moonpaw
BerichtOnderwerp: Re: This will be the day   This will be the day Icon_minitimeza 18 jul 2015 - 11:24'Oh schat, dat leert je mentor je nog wel eens.. Ik leef niet via zoiets als een Warrior Code. Het maakt je slap,' zei de tabby kat en ze gaf de apprentice nog een mep. Moonpaw kromp zo mogelijk nog dieper in elkaar. Achter zich hoorde ze ineens geschreeuw. 'He! Hou daar eens gauw mee op!' Het klonk als Thymewillow. Moonpaw zuchtte van opluchting. 'Waarom zou ik?' reageerde de bitchy kat, waarna ze haar omduwde. 'Waar denk jij wel niet mee bezig te zijn?' blies de kater. 'Wat dacht je van kittens mishandelen?' Nee, ze was geen kitten. Ze was géén kitten. ZE WAS GEEN KITTEN. Moonpaw sprong op en sloeg de kat. Ze wist niet of het pijn deed of dat ze met haar klauwen sloeg, maar het voelde goed. 'Trouwens, meneertje die doet alsof die mijn leider is, je ogen spuwen een beetje vuur. Als je nu ontploft, boeit het me niet echt. Dat is alleen maar handig. Een ThunderClanner minder. Maar waarschijnlijk niet, jammer.' Ze voelde nog een mep, maar om de één of andere reden was die minder erg. Omdat ze wist dat ze wat terug kon doen.

This will be the day 287et7m

Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
NeverGirl
Member
This will be the day DPKsfdL
ChocoEva
124
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
NeverGirl
BerichtOnderwerp: Re: This will be the day   This will be the day Icon_minitimeza 18 jul 2015 - 11:46

Kalm liet ze het kitje op haar rug slaan. "Als je dood wilt: blijf vooral slaan," zei Never. Ze gromde en sloeg het kitje van zich af. Uch, kittens die denken dat ze "groot" zijn, dacht de kattin geïrriteerd. Toen hoorde ze iemand de keel schrapen. Nee.... Niet zij! gilden haar gedachten. Ze hield met haar poot de kitten op de grond. "Als jullie nog dichterbij komen gaat dit kleintje dood!" gromde ze, vooral uit zelfverdediging. Het kitje dood? Boeit niet. Die twee reuzen dood? Whatever. Zij dood? Nee, dank je. Ze gromde wat onverstaanbaars en sloeg de kit weer. Ze grijnsde. Iets had haar overgenomen. Nee, niet weer!! riepen haar gedachten toen ze verblind door haar kwaadheid de kit aanviel.


This will be the day Neveros

Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Thymewillow
StarClan
This will be the day DPKsfdL
Nyn
861
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✩ Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thymewillow
BerichtOnderwerp: Re: This will be the day   This will be the day Icon_minitimeza 18 jul 2015 - 14:48

Hij vloog de poes bijna aan, toen hij een andere kat in de verte zag. Zijn hart lichte op van verlichting. Snowdrop, de Deputy, gebaarde naar hem dat hij rustig moest blijven. Zijn oren ging vooruit staan, als teken dat hij het begrepen had. Hij moest zich niks aantrekken van die poes, de Bloodclanner, maar Moonpaw moest hier weg. "Moonpaw, kan je nog lopen? Zo ja, ren naar Snowdrop toe, daar achter je. Daar ben je veilig. Ik hou deze wel even bezig.", siste hij, hopend dat de tabby poes het niet gehoord had. Hij richtte zich vol op de bruine tabby poes."Dus.. Jij vindt het wel leuk om te mishandelen, hé?" miauwde hij nadenkend. "En vind je het ook leuk als andere katten je mishandelen? Of toch dat je een van de katten bent die mishandeld?" Thymewillow keek haar oprecht vragend aan, want hij was wel nieuwsgierig. "Hoe heet je trouwens?" Beter die poes aan de praat houden, en wachten of Snowdrop nog iets ging doen.


This will be the day 8wfa8o
Terug naar boven Ga naar beneden
NeverGirl
Member
This will be the day DPKsfdL
ChocoEva
124
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
NeverGirl
BerichtOnderwerp: Re: This will be the day   This will be the day Icon_minitimeza 18 jul 2015 - 16:08

Ze hield het kitje nog steviger vast, zodat het niet dood ging, maar ook niet kon ontsnappen. "Dus.. Jij vindt het wel leuk om te mishandelen, hé? En vind je het ook leuk als andere katten je mishandelen? Of toch dat je een van de katten bent die mishandeld?" vroeg de kater. Ze keek weer naar het kitje, dat dus Moonpaw heette. Het was dus een apprentice. "Wat denk je zelf. Als je zo slim weet je toch wel dat wij mishandelen en dat jullie jonkies vooral mishandeld worden?" siste ze. "Hoe heet je trouwens?" vervolgde hij. "Nevergirl," antwoordde ze. Het gesis maakte plaats voor een kalme stem. Iets wat ze haar vader wel eens had zien doen toen ze klein was. Sissen is een klein beetje boos, kalm was erg kwaad. Zo had ze dat van haar vader geleerd. Ze keek kalm in de oen van de kater. "Hoe heet jij?" vroeg ze. Ze wist dat ze niet veel kon tegen twee veel oudere sterke warriors. Ondanks dat ze voor haar leeftijd sterk was, was ze niet sterk genoeg om twee veel oudere warriors aan te kunnen. Toen zag ze dat de kater met Snowdrop de poes aan de rand van deze plek stond. Die poes was echt heel gespierd. Als die achter haar aan zou gaan zou ze richting het kamp moeten rennen..


This will be the day Neveros

Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Snowdrop
StarClan
This will be the day Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Re: This will be the day   This will be the day Icon_minitimeza 18 jul 2015 - 21:56

Kort wiebelden de oortjes van de forse kattin even. Hm. Deze bloodclanner leek in paniek te komen. "Als jullie nog dichterbij komen gaat dit kleintje dood!" Ze bleef kalm en knipperde even rustig met haar goudgele ogen, alsof er niks aan de hand was. Kort keek ze toe hoe Thyme even wat leek te spreken. Hierbij wandelde de kattin even naar voren, aangezien de tabby haar blik op de warrior leek te houden. "Dus.. Jij vindt het wel leuk om te mishandelen, hé?" zei hij. Het was duidelijk wat hij wilde bereiken, afleiding. Er ontstond een soort gesprek tussen hen. Kort knipperde ze even met haar ogen. Toen haar stem echter kalm werd, spande ze haar spieren aan. Ze had nu haar volledige aandacht op de warrior gehouden. Toen ze de vraag dan ook stelde en volledig niet op Snow lette, sprong ze recht naar voren. Ze was immers verschenen aan de andere kant van de open plek, achter de vijand dus. Thyme was voor haar. Met een krachtige slag wilde ze tabby van de apprentice gooien. Daarna ging ze meteen beschermend voor het kleintje staan, zich groot opstelend voor de Bloodclanner. "Wij zijn Thunderclanners," zei ze met krachtige stem. "Wij dragen dan ook maar een naam voor jou en dat is Thunderclan," Haar manier was niet geweld, daarom had ze de tabby weg geslaan in de plaats van anagevallen. Ze was eerder een kat die alles rustig nam. Maar dat betekende niet dat ze niet kon vechten... Ze was immers een uitstekende vechter.


This will be the day RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
.Moonpaw
Member
This will be the day DPKsfdL
110
Actief
.Moonpaw
BerichtOnderwerp: Re: This will be the day   This will be the day Icon_minitimezo 19 jul 2015 - 17:59


'Als jullie nog dichterbij komen gaat dit kleintje dood!' gromde de tabby poes. Voor een halve seconde flitste er pure angst door Moonpaws ogen. Ze wilde nog niet dood! Ze zou dan nooit meer van gesprekken met Dawnpaw kunnen genieten, nooit meer met haar praten of ook maar naar haar kijken. Ze wilde niet dood. 'Moonpaw, kan je nog lopen? Zo ja, ren naar Snowdrop toe, daar achter je. Daar ben je veilig. Ik hou deze wel even bezig,' sisteThymewillow tegen haar. Ze knikte ter bevestiging, waarna ze zo nonchalant mogelijk achter zich keek, zoekend naar de Deputy. Maar de greep van die arrogante kat was te sterk en ze was bang dat ze, zodra ze los probeerde te komen, ze zich zou verwonden. Daardoor was ze gedwongen naar het gesprek van de kater en de poes te luisteren, hopend dat de greep zou verslappen. Ineens ging het heel erg snel; Snowdrop sloeg Nevergirl weg, waarna ze voor haar ging staan. 'Wij zijn ThunderClanners,' zei ze. 'Wij dragen dan ook maar een naam voor jou en dat is ThunderClan.' Moonpaw keek naar haar op. Wat moest ze doen? Blijven staan, achter de veilige en grote Snow, of wegrennen naar het kamp? Aarzelend bleef ze staan, wachtend op wat er zou gebeuren.
This will be the day 287et7m

Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Thymewillow
StarClan
This will be the day DPKsfdL
Nyn
861
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✩ Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thymewillow
BerichtOnderwerp: Re: This will be the day   This will be the day Icon_minitimezo 19 jul 2015 - 22:08

Met een krachtige duw duwde Snowdrop de Bloodclanner, genaamd NeverGirl van Moonpaw af. "Wij zijn Thunderclanners," zei de Deputy. "Wij dragen dan ook maar een naam voor jou en dat is ThunderClan,"Thymewillow stak trots zijn borst vooruit. Hij was trots dat hij een Warrior van de beste clan mocht zijn. Maar nu wat anders, Moonpaw moest weg. Snowdrop stond tussen de tabby poes en Moonpaw in, dus hij liep een rondje om het hele gebeuren in, terwijl hij diep in gedachten verzonken was. Moonpaw kon hier blijven, maar het gevaar dat ze dan nog erger verwond werd, was groot. Ze kon in haar eentje vluchten, maar stel je voor dat er meer Bloodclanners te wachten stonden? Ook kon Thymewillow mee vluchten, maar dan liet hij z'n Deputy achter, en stel je voor dat er nog meer Bloodclanners hier waren? Dat laatste wat hij dacht, dat er nog meer Bloodclanners hier waren, leek hem erg onwaarschijnlijk. Hij ging naast Snowdrop staan. "Denk je dat je deze poes alleen afkunt? Volgens mij zijn hier geen andere vijandige katten in de buurt. Dan breng ik Moonpaw naar Jayfeather, want ze is volgens mij redelijke verwondingen opgelopen." siste hij. Hij keek even naar Moonpaw, maar volgens hem was deze nu meer aan het aarzelen dan dat ze echt niet goed meer kon lopen.


This will be the day 8wfa8o
Terug naar boven Ga naar beneden
 
This will be the day
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: