We're going down 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 We're going down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whitelion
StarClan

Bunny
2019
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Whitelion
BerichtOnderwerp: We're going down   ma 25 mei 2015 - 20:34

"and you can see it too
we're going down
and you now that we're doomed,
my dear we're slow dancing in a burning room"

Met een klein, amper zichtbaar glimlachje om zijn lippen wandelde de grote kater de nursery in. Hij kwam zijn kittens opzoeken. Hij hield van kittens. Ze waren zo zacht en naïef, zo onschuldig. Ze hadden nog geen besef van deze wrede wereld, en iedereen zou die naïviteit moeten beschermen. Iedereen zou ze moeten afschermen tegen de wereld.

Hij fronste toen hij niet meteen zijn dochter, Lizardkit, op zich af zag rennen. ze was meestal de eerste om bij hem te zijn, de eerste om hem op te merken. Waarom kwam ze dan nu niet af? En waar waren Tigerkit en Thunderkit? Misschien lagen ze bij hun pleegmoeder. Nu Icyrose er niet meer was, moest een andere queen voor hun zorgen..
"You try to hit me
so you leave me feeling dirty
'cause you can't understand
we're going down


OPEN::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxkit*
Member

Lau
212
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ||7.5 moons||
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Foxkit*
BerichtOnderwerp: Re: We're going down   di 9 jun 2015 - 17:38


Foxkit bolde weer eens over zichzelf heen en nam zijn eigen achterpootjes tussen zijn kaken, zo probeerde hij zichzelf in een bolletje door het kamp te rollen. Niet dat her erg lukte, maar ondertussen was hij toch al wel een voslengte of twee vooruit gerold. Oké hij was al sinds zonsopkomst bezig en nu was het wel zo ongeveer zonhoog maar hij hield koppig vol. En ondertussen had hij trouwnes nog wat met de andere kits gespeeld en een warrior geïrriteerd met zijn irritante vragen. Nu was een witte kater op zijn pad gekomen. Vaag herkende hij de kater, White...? Whitebunny? Whitekitty? Whitefluffy? Wat was het? "Hé Whitefluffy je staat in de weg!" giegelde hij brutaal tegen de grotere kater, terwijl hij zijn oogjes de kost gaf om bewonderend over het postuur van de grote krijger te gaan.


Foxcry, zoon van crimsoncry

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitelion
StarClan

Bunny
2019
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Whitelion
BerichtOnderwerp: Re: We're going down   di 11 aug 2015 - 16:08

De glimlach vervaagde toen een kleine, rosse kitten hem brutaal aansprak. Hij keek neer op de kitten, en ergens in zijn verschillend gekleurde ogen lag een kille woede verscholen. Hij zou het echter niet de overhand laten krijgen. Niet vandaag. Het was immers pas een kit, misschien 2 manen oud. die moest nog leren hoe die zich moest gedragen. Al was het geen goed teken dat hij nu al zo brutaal was. "Whitefluffy?", zei hij, de woede onmiskenbaar hoorbaar in zijn stem, maar goed in de hand gehouden. "Je hebt zeker geen idee wie je voor je hebt, hé?"

~Sorry van de late reactie :')::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxkit*
Member

Lau
212
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ||7.5 moons||
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Foxkit*
BerichtOnderwerp: Re: We're going down   do 13 aug 2015 - 19:41


De kit kromp al snel ineen, niet zeker of de witte krijgskat hem nu zou gaan opeten of niet. "S-sorry? Whitebunny?" Misschien was het dat wel, het klonk toch goed? Niet? White... bunny.. ja dat was het! "Ga uit de weg Whitebunny!" riep hij nu en maakte zichzelf weer groot, de kater ging opzij gaan en hem doorlaten. Foxkit nam alvast zijn pootjes tussen zijn kaken om verder te rollen. "Konijntjes huppen toch normaal niet in het kamp rond?" merkte hij op, alsof de witte kat een konijn was. Ja dat was hij! "Ik weet wie u bent! U bent een konijn!"


Foxcry, zoon van crimsoncry

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We're going down
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: