Tailpaw's first training 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Tailpaw's first training

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Quickfur
StarClan
Tailpaw's first training DPKsfdL
67

CAT'S PROFILE
Age: I was 20 moons old when Darkfire killed me
Gender:
Rank:
Quickfur
BerichtOnderwerp: Tailpaw's first training   Tailpaw's first training Icon_minitimeza 4 jun 2011 - 7:27

Het was ochtend en Quickfur liep naar de Apprentices den om Tailpaw te gaan halen voor zijn training. Vandaag was zijn eerste training, dus Quickfur verwachtte dat hij heel erg opgewonden zou zijn. Ze keek even rond in de den, Tailpaw had ze snel gevonden. "Kom," zei ze "ga je mee?" Na een tijdje waren ze bij de zandkuil aangekomen, de plek waar bijna alle Apprentices en Mentoren samen trainen. "Oké, Tailpaw." Zei Quickfur "We gaan het territorium verkennen. Oftewel, ik geef je een rondleiding door het territorium. Waar we hier zijn is de zandkuil, hier trainen de mentoren met hun apprentices, maar misschien wist je dat al." Quickfur lachte even bij de gedachte aan toen zij nog Quickpaw was, maar ze moesten weer verder met de training. "Tailpaw, kom je?" vroeg ze en liep weg uit de zandkuil, waar nu ook al wat andere katten aan het trainen waren. Ze liepen door het bos totdat Quickfur even halt hield. "Ben nu heel stil, ik ruik een muis." zei ze tegen Tailpaw. "Nu heb je de kans om te zien hoe een krijger een muis vangt." Quickfur zag dat Tailpaw haar begreep en keek even of ze de muis zag, ineens kwam er een klein beestje onder een struik uit gesneld, maar bleef ineens stilstaan. Dit is mijn kans! dacht Quickfur en sloop richting de muis. Toen ze bijna achter de muis stond, drukte ze met haar poot het beestje tegen de grond. De muis was op een slag dood, door de schrik en de harde klap van Quickfurs poot. Ze zocht wat graspollen en bladeren bijeen en zei "Bedek of verstop je dode prooi altijd. Doe je dat niet, dan heb je de kans dat als je terugkomt om je prooi te gaan halen, hij mee is genomen door een andere kat of een ander dier. Maar goed, we waren op weg naar de hoogsparren, dus lijkt het mij verstandig om weer verder te gaan." Bij de hoogsparren was het een concert van vogelgeluiden Quickfur keek omhoog en zag tientallen vogels hun lied zingen. Het was bijna betoverend.


Tailpaw's first training Quickfuronderschrift
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tailpaw
Member
Tailpaw's first training DPKsfdL
66

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons!
Gender:
Rank:
Tailpaw
BerichtOnderwerp: Re: Tailpaw's first training   Tailpaw's first training Icon_minitimeza 4 jun 2011 - 9:22

Rustig rekte de jonge rood met witte kater zich uit, hij was pas apprenitce geworden en vandaag zou zijn eerste training zijn! dacht hij enthousiast terwijl hij zijn staart en vacht waste. Toen kwam zijn mentor Quickfur de apprentice den binnen lopen en enthousiast sprong Tailpaw overeind en rende op hem af. "Kom," zei ze "ga je mee?" en Tailpaw knikte met zijn kop van ja en riep vrolijk uit 'Tuurlijk!' en daarna liep hij achter de poes aan, de poes die hem alles zou leren wat je als warrior moest weten! Toen ze in de zandkuil aangekomen waren vertelde Quickfur hem dat ze hem het territorium zou laten zien, dat was handig want dan kende hij daar voortaan de weg en als hij warrior werd moest hij het territorium natuurlijk ook op zijn pootje kennen, wel wist hij al waar de zonnerotsen waren want daar was hij een keer met Greenpaw gaan jagen. Als teken dat hij het begreep knikte Tailpaw naar zijn mentor. "Tailpaw, kom je?" vroeg Quickfur terwijl ze begon te lopen 'Ja!' riep Tailpaw en hij rende naar haar toe en liep met haar mee, onderweg vertelde ze allerlei dingen over het territorium tot dat zijn mentor even stopte met lopen en zei 'Wees heel stil, ik ruik muis' en heel stil was hij terwijl hij de geur van muis goed opsnoof zodat hij die altijd zou kunnen herinneren. Bewonderend keek Tailpaw naar Quickfur die de muis ving en hem daarna verstopte en vertelde dat je dat altijd moest doen omdat anders een andere kat of een ander dier het mee zou nemen, ook hierbij knikte Tailpaw begrijpelijk. Daarna gingen ze weer verder, naar de hoogsparren, bij de hoogsparren was het erg mooi, vond Tailpaw, overal waren vogel geluiden en overal waren vogels, die kon je vangen en opeten dacht Tailpaw met een brede glimlach op zijn snoet.


Tailpaw's first training Tailpawsig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quickfur
StarClan
Tailpaw's first training DPKsfdL
67

CAT'S PROFILE
Age: I was 20 moons old when Darkfire killed me
Gender:
Rank:
Quickfur
BerichtOnderwerp: Re: Tailpaw's first training   Tailpaw's first training Icon_minitimeza 4 jun 2011 - 9:55

Quickfur keek naar Tailpaw, de jonge kater keek naar alle vogels met een brede glimlach, hij zat vast te denken hoe hij al die vogels kon vangen en opeten. "We gaan nu weer verder, naar de slangenrotsen." zei Quickfur en liep verder. Ze keek even achterom om te zien of haar apprentice haar volgde. Bij de slangenrotsen zei Quickfur "Dit zijn de slangenrotsen, ze danken hun naam aan dat er hier adders wonen, adders zijn giftige slangen. Als je een slang ziet kun je, als nog niet goed getrainde Apprentice, er beter uit de buurt blijven." Ze liet Tailpaw even rondkijken, maar lette ook goed op of ze niet ergens een slang zag. "Zullen we verder gaan?" vroeg ze aan de Apprentice. Ze liepen verder en het bos werd steeds dichter. Quickfur stopte en vlak voor haar was een enorme boom. "Dit is de uilenboom," Zei ze "er woont een uil in deze boom. Verder is het hier niet echt interresant, dus ik denk dat we weer verder gaan." Ze liepen verder in de richting van de zonnerotsen, daar zouden ze zeker even kunnen zonnen. Ze hadden geluk met het weer, de zon was warm en het waaide nouwelijks. Bij de zonnerotsen vertelde Quickfur "Dit zijn de zonnerotsen, over deze plek zijn wat meningsverschillen geweest of deze plek bij ons territorium hoort of bij het RiverClanterritorium." Quickfur ging op een steen liggen, de steen was echt lekker warm door de zon. Quickfur dacht na over de rest van de training, wat ze de volgende keer zou gaan doen. In haar gedachte verloor ze Tailpaw uit het oog.

(had een beetje haast, mijn moeder wil dat ik ga douchen)


Tailpaw's first training Quickfuronderschrift
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tailpaw
Member
Tailpaw's first training DPKsfdL
66

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons!
Gender:
Rank:
Tailpaw
BerichtOnderwerp: Re: Tailpaw's first training   Tailpaw's first training Icon_minitimeza 4 jun 2011 - 10:27

"We gaan nu weer verder, naar de slangenrotsen." zei Quickfur en Tailpaw knikte en nadat hij een laatste blik op de vogels had geworpen liep hij haar achterna. Toen ze bij de slangenrotsen aangekomen waren begon Quickfur erover te vertellen "Dit zijn de slangenrotsen, ze danken hun naam aan dat er hier adders wonen, adders zijn giftige slangen. Als je een slang ziet kun je, als nog niet goed getrainde Apprentice, er beter uit de buurt blijven." vertelde ze en Tailpaw knikte begrijpend, hij had er wel eens van gehoord, die adders, en je kon ze ook nog eens niet eten. Rustig liet hij zijn blik over de slangenrotsen glijden zodat hij als hij er weer kwam de plaats kon herkennen en beter kon opletten voor die adders. "Zullen we verder gaan?" vroeg zijn mentor en Tailpaw knikte en zei vrolijk 'Ja!' waarna hij achter de poes aan liep naar de volgende plek in het ThunderClan territorium. Ze liepen verder en er kwamen steeds meer bomen in het bos waar ze waren, er waren nu al een heleboel bomen en je moest goed opletten dat je niet over wortels struikelde of tegen een boom aanliep, ook waren er hele grote bomen, maar was één boom die toch wel; het aller grootst was. "Dit is de uilenboom," vertelde zijn mentor en Tailpaw keek een beetje geschrokken omhoog, uilen aten toch ook wel eens katten? "er woont een uil in deze boom. Verder is het hier niet echt interresant, dus ik denk dat we weer verder gaan." ging ze verder hij knikte en liep daarna achter haar aan verder tot dat ze bij een plek aankwamen die hij wel herkende, de zonnerotsen. Tailpaw herinnerde zich maar al te goed dat hij daar was gaan jagen met Greenpaw toen ze allebei nog maar net apprentice's waren. "Dit zijn de zonnerotsen, over deze plek zijn wat meningsverschillen geweest of deze plek bij ons territorium hoort of bij het RiverClanterritorium." vertelde Quickfur over de zonnerotsen en Tailpaw begreep wel waarom er meningsverschillen over waren geweest, het was een mooie plek en hij lag op de grens met het RiverClanTerritorium dus de RiverClan zou deze mooie plek vast ook heel graag willen maar zijn Clan had deze mooi plek lekker! Rustig ging Tailpaw net als zijn mentor op een steen liggen, die was lekker warm door het zonnetje dat vandaag helder scheen en ook was er bijna geen wind dus was het lekker warm.


Tailpaw's first training Tailpawsig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tailpaw's first training
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: