Attention 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Attention

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vixencry
Member
Attention DPKsfdL
Dani(beest)
269
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 26 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Vixencry
BerichtOnderwerp: Attention   Attention Icon_minitimeza 6 jun 2015 - 22:04

De rode poes was vertrokken uit het kamp. De rede was makkelijk. De drukte maakte haar gek. Anderen bleven om haar heen en ze had soms gewoon liever wat rust. Daarom dus was de poes met haar sierlijke pas en een niet al te hard tempo aan het lopen. De zon scheen op haar felrode vacht en haar heldere ogen keken over het territorium. Er leek geen wolk aan de lucht te zijn en deze poes genoot daar wel van. Daarom ook besloot ze naar een stel stenen te gaan om daar even te luieren. Eigenlijk zou ze het niet erg vinden als er nog een mooie kater of een aardige poes zou zijn om haar te entertainen. Van dat soort aandacht hield ze wel en toen ze dat dacht kwamen de stenen al tevoorschijn. Vanaf haar punt kon ze geen anderen zien en ze liep dan ook zonder problemen de stenen op. De platte stenen waren warm van de zon en de poes ging zitten. Ze stak haar kop uit naar de zon en sloot haar ogen. De warmte omhelsde haar slanke lijf en dat voelde geweldig. Als een soort warme knuffel. Toen kwam er geur in haar neus en deze had ze eerder geroken, Graywing als ze het goed had. De poes opende haar ogen en draaide haar kop naar waar ze dacht dat de geur vandaan kwam. En natuurlijk zag ze de donkere kater staan. Vixen kreeg een grijns op haar gezicht. "En wat denk jij dat je aan het doen bent, Graywing?", zei de poes op haar nette toon. Ze bleef wel zitten en hield haar hoofd gedraaid naar de kater.

- Eerste post Graywing daarna OPEN


Attention Jqhn9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Graywing
Member
Attention DPKsfdL
Endria
886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Years
Gender:
Rank: Warrior
Graywing
BerichtOnderwerp: Re: Attention   Attention Icon_minitimeza 6 jun 2015 - 22:38


Op een drafje liep de zwarte kater langs de oever. Het was lekker weer en het zonnetje scheen. Hij had van deze mogelijkheid gebruik gemaakt en was de hele morgen gaan vissen. Zoals gebruikelijk had hij weer veel gevangen, en dus vond Graywing dat hij wel een pauze verdiende. Het plan was om naar de sunningrocks te gaan om zijn vacht even goed te laten drogen, en zo was hij dus op weg. In het heldere rivierwater zag hij zo af en toe een paar grote vissen zwemmen, en in zijn hoofd maakte hij er een aantekening van zodat hij de goede visstekjes later weer terug kon vinden. Hij viste namelijk alleen maar op plekken waarvan hij wist dat er ook daadwerkelijk vis zat. Toen kwam de kater aan bij de steppingstones en liep soepel over de stenen. Ondanks zijn grootte was hij namelijk zeer lenig en hij hield van de rush die hij kreeg als hij op grote hoogten over smalle takken balanceerde. De Sunningrocks kwamen in zicht en Graywing zag dat hij niet de enige was die op het idee was gekomen om te gaan zonnen. Toen hij dichterbij kwam zag hij de knappe poes Vixencry zitten en liep met een grijns op zijn smoel naar haar toe. De poes opende haar ogen en keek hem aan. "En wat denk jij dat je aan het doen bent, Graywing?", zei ze op een nette toon. De kater kon niet ontkennen dat hij haar even goed had bekeken, maar daarvoor was hij hier niet gekomen. "Ik was van het uitzicht aan het genieten." Zei hij met een ondeigende grijns. "Ook ben ik hier gekomen om te zonnen dus schuif even op." Brutaal ging de zwarte kater naast haar op de rots zitten. Hij liet expres toch nog wel een aanzienlijke ruimte tussen hen in.


Attention 2cpombr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vixencry
Member
Attention DPKsfdL
Dani(beest)
269
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 26 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Vixencry
BerichtOnderwerp: Re: Attention   Attention Icon_minitimeza 6 jun 2015 - 23:12

"Ik was van het uitzicht aan het genieten.", zei hij met een grijns. Vixen keek hem met een brutale blik aan, maar liet zelf ook een kleine grijns op haar gezicht komen. "Ook ben ik hier gekomen om te zonnen dus schuif even op.". De kater kwam zonder pardon naast haar zitten, maar hield toch wel een aardig gat tussen hen in zitten. Wat hij vorige keer zeker niet gedaan had. Rude. De poes gingen liggen met haar poten over elkaar gevouwen. Of deze kater een goed gezelschap was kon ze nog niet vaststellen en dat wou ze vandaag wel vaststellen. De poes legde haar hoofd op haar poten. "Doe alsof je thuis bent.", zei ze op een brutale toon, deze keer hoorde je echter geen liefheid in haar stem. Ja, Vixen was een poes die snel wisselde van emotie. Misschien was deze grote donkere kater nog wel entertainend, maar dat moest hij nog wel bewijzen. Nu verveelde ze zich echter al met hem.


Attention Jqhn9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Graywing
Member
Attention DPKsfdL
Endria
886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Years
Gender:
Rank: Warrior
Graywing
BerichtOnderwerp: Re: Attention   Attention Icon_minitimezo 7 jun 2015 - 15:00


"Doe alsof je thuis bent.", Zei Vixen op een brutale toon. Graywing grijnsde alleen maar om haar moodswing. Hij was niet de soort kat die zich zorgen maakte over het feit of een andere hem wel mocht. Je mag iemand of je mag iemand niet. Zo simpel was het. "Dat zal ik doen." Zei hij met een eigenwijze grijns, en zelf ging hij ook liggen. Zijn vacht was nog een beetje vochtig van het vissen, en het was prettig om de warmte erop te voelen. Alsof hij de rotsen een soort warme knuffel gaf, en hij spinde zacht. Hij genoot een paar seconden van de rust, maar had er toen al genoeg van, en keek Vixen een beetje onderzoekend aan. "Nog wat spannends gedaan vandaag?" Vroeg hij een beetje verveeld. "Heb je nog wat wilde avonturen beleefd? Of ben je de hele dag al een beetje lui aan het doen?"

-Inspiloos^^


Attention 2cpombr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vixencry
Member
Attention DPKsfdL
Dani(beest)
269
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 26 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Vixencry
BerichtOnderwerp: Re: Attention   Attention Icon_minitimevr 12 jun 2015 - 10:44

"Nog wat spannends gedaan vandaag?" Vroeg hij een beetje verveeld. "Heb je nog wat wilde avonturen beleefd? Of ben je de hele dag al een beetje lui aan het doen?" Met een verontwaardigde blik keek ze de kater aan. Vorige keer was hij heel anders geweest en het was wel duidelijk welke Graywing ze leuker vond. "Ik heb de hele dag lopen luieren.", zei ze brutaal. Waar zag de kater haar voor aan? De poes stond op en rekte zich uit. Daarna sprong ze van de steen af. "Je hebt gelijk. Ik moet nog wat spannends doen vandaag.", zei ze met een grijns op haar gezicht. "Sparren dan maar?" Vixen had niks te verliezen. Als ze verloor, verloor ze van een kater, als ze won was het alleen maar beter voor haar. Niet voor hem. "Of durf je niet Graywing?" De brutale grijns bleef op haar gezicht.


Attention Jqhn9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Graywing
Member
Attention DPKsfdL
Endria
886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Years
Gender:
Rank: Warrior
Graywing
BerichtOnderwerp: Re: Attention   Attention Icon_minitimezo 14 jun 2015 - 16:23


De poes keek hem verontwaardigd aan, en Graywing grijnsde breed. "Ik heb de hele dag lopen luieren.", Zei ze brutaal. De kater keek haar even een paar seconden recht aan. "Dat dacht ik al." Zei hij plagerig om haar een beetje te stangen. Ze was knap dat was waar, maar dat betekende niet dat hij haar met zijn flauwe grappen zou ontzien. "Je hebt gelijk. Ik moet nog wat spannends doen vandaag.", Zei Vixen met een grijns op haar gezicht. "Sparren dan maar?" De zwarte kater sprong energiek op en rekte zich uit. "Of durf je niet Graywing?" Vroeg ze, nog steeds met een grijns op zijn gezicht. "Zeker wel, Vixie." Zei hij nog steeds op een plagerige toon. Het kon hem eerlijk gezegd niet echt schelen of hij won of verloor, maar winnen was altijd leuk. "Ben je er klaar voor Beautiful?" Vroeg hij uitdagend.


Attention 2cpombr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vixencry
Member
Attention DPKsfdL
Dani(beest)
269
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 26 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Vixencry
BerichtOnderwerp: Re: Attention   Attention Icon_minitimezo 5 jul 2015 - 19:06

"Zeker wel, Vixie." De plagerige toon die hij had beviel haar voor geen meter, maar het hield haar aandacht wel op hem. "Ben je er klaar voor beautiful?" Ze ging met haar poten uit elkaar staan en haar staart werd groter. Haar nagels klapten zich uit en ze keek hem uitdagend aan. "Kom maar op." Ze sloeg met haar staart heen en weer en begon om hem heen te lopen, zoals katten dat altijd deden. Op zoek naar een zwakke plek van de ander. Haar ogen gingen over de zwarte kater heen. Wie zou als eerste aanvallen?

{ KORT, maar ik dacht ik post nog een keer. x3


Attention Jqhn9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Graywing
Member
Attention DPKsfdL
Endria
886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Years
Gender:
Rank: Warrior
Graywing
BerichtOnderwerp: Re: Attention   Attention Icon_minitimema 6 jul 2015 - 22:20

"Kom maar op." Zei Vixen, en de poes begon langzaam om hem heen te cirkelen. Met een overdreven zucht stond de donkere kater op, en deed hetzelfde. In stilte bestudeerde hij de poes aandachtig. Een mooi uitzicht, dat was zeker, maar nu moest hij ergens anders op letten. Rustig bestudeerde hij haar zwakke en sterke punten, en wachtte op een aanval. Net zoals zij, en toen kwam het idee bij hem op. Plotseling maakte de kater een schijnbeweging. Snel sprong hij op haar af, en het leek net alsof hij op haar rug wilde springen, maar toen sprong hij in een heel andere richting, en grijnzend keek hij de poes aan.


Attention 2cpombr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Attention
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: