[Hunt Patrol I] Walking down the stream 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Hunt Patrol I] Walking down the stream

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

»q.u.i.n.t.y«
783
Actief
I'm a predator, but I don't have to be a killer

CAT'S PROFILE
Age: 45 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thistleclaw
BerichtOnderwerp: [Hunt Patrol I] Walking down the stream   zo 7 jun 2015 - 20:27

Zijn vlamgekleurde ogen gleden over de katten heen die zich hadden verzameld in het kamp van Riverclan. De gespierde kater had zichzelf enkele manen wat afzijdig gehouden van de activiteiten die er gaande waren. Hij had te veel zorgen aan zijn hoofd gehad, zorgen waar hij niet over kon praten. Nu was Butterstar naar hem toe gekomen of hij twee warriors mee kon nemen op een Hunting Patrol. Iets wat hij niet zo snel zou afzeggen. "Smokegaze!" galmde opeens zijn lage stem over het kamp heen. Hij was er zeker van dat het een goede tijd was om zijn jongste broertje mee te nemen. Nu zouden er twee kopieën van zijn vader rondlopen. Hijzelf werd altijd aan gezien als de echo van zijn vader Smoketear, maar nu drong het tot hem door dat zijn half broertje er ook op leek. Misschien zelfs nog meer dan hem. Een kleine glimlach verscheen op zijn gelaat toen hij er aan dacht, maar besloot toen dat hij ook nog een tweede warrior mee moest nemen. Zijn ogen volgde een aantal katten, totdat hij iemand vond die zo te zien niets te doen had. "Silvercloud!" riep hij de zilveren poes bij zich. "Jullie gaan met mij mee op een hunting patrol bij de stroming," bromde hij naar de katten, terwijl hij zich omdraaide en met zijn pluizige staart aangaf dat ze vertrokken. Zonder een woord te zeggen begon hij te lopen, in de richting van de stroming.

[Silvercloud & Smokegaze only C:]»{  ι'м α ρяє∂αтσя, вυт ι ∂σи'т нανє тσ вє α кιℓℓєя }«
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1165
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: [Hunt Patrol I] Walking down the stream   ma 8 jun 2015 - 11:30

Eigenlijk voelde Smokegaze zich wel goed. Sinds hij zijn gevoel richting zijn moeder en nestgenoot had uitgeschakeld ging het veel beter. Hij zag in dat ze hem nooit zouden mogen en in die duistere cirkel leven zou hij niet. Hij wou niet op zijn vader lijken qua dat, hij wou de clan doen laten denken aan de Smoketear zoals hij was geweest, de goede, sterke, gerespecteerde zoon van Stormstar. Hij was Smoketear dan wel niet, maar hij leek er op, dat was hem wel duidelijk geworden. Dan kon hij daar beter de goede kanten van gebruiken, dan de slechte.
"Smokegaze!" Klonk er een lage stem door het kamp heen. Hij herkende die stem uit duizenden, het was de stem van zijn oudere broer, Thistleclaw. Als Thistleclaw niet veel ouder was geweest, hadden ze best uit gemaakt kunnen worden voor tweeling. Thistleclaw was ook zo goed als een evenbeeld van Smoketear. "Yo, broer!" Klonk zijn eigen lage stem. De iets kleinere kater stapte op zijn broer af met een grijns op zijn gelaat. Ondertussen had Thistleclaw een andere warrior al geroepen. "Jullie gaan met mij mee op een hunting patrol bij de stroming," bromde zijn oudere broer. Smokegaze's grijns werd breder en hij ging naast zijn broer lopen. "Dat is ook een poos geleden, samen op patrouille," miauwde hij, terwijl hij zijn broer een zachte duw gaf met zijn schouder.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Yanthe
577
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: [Hunt Patrol I] Walking down the stream   wo 10 jun 2015 - 20:17

Nu de zon weer terug was, had Silvercloud zich aan de rand van de warriors den neer gelegd om zich nog wat op te warmen van de koude nacht die net gepasseerd was. Newleaf was ondertussen al wel even bezig, maar dat wilde niet zeggen dat de nachten even warm waren als overdag. Ze wilde net even haar ogen sluiten toen haar naam geroepen werd. Haar oortjes schoten direct nieuwsgierig naar voren en haar ogen zochten de bron van het geluid op. Het was Thistleclaw die haar geroepen had, waarschijnlijk voor één of andere patrouille, want Silvercloud werd niet snel geroepen door een andere kat dan Butterstar. Ze trok zichzelf dan ook maar snel recht en liep met een lichte tred naar de twee warrior toe, die al klaar waren. Haar ogen gingen even van Thistle naar Smoke, waarna ze kort met haar kopje schudde. Ze zou dus met de twee broers op jacht gaan. Ergens had ze het gevoel dat dit nog een saaie bedoening ging worden. Zonder dan ook maar iets te zeggen, want wat moest ze anders zeggen, liep ze direct achter Thistle aan.


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

»q.u.i.n.t.y«
783
Actief
I'm a predator, but I don't have to be a killer

CAT'S PROFILE
Age: 45 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thistleclaw
BerichtOnderwerp: Re: [Hunt Patrol I] Walking down the stream   do 18 jun 2015 - 22:14

Thistleclaw knikte alleen maar toen Smokegaze tegen hem sprak. Hij had zijn jongste broertje niet echt meer gesproken nadat zijn training was afgerond. Zijn vlamgekleurde ogen sloten zich voor een tel toen Silvercloud aan kwam zetten en hij knikte naar de twee Warrior's voordat hij zijn weg vervolgde.
Toen de stroom in zich kwam huiverde de kater eventjes, het water deed hem denken aan de zwemlessen die hij aan Littlewish had gegeven. Hij snoof zachtjes en draaide zich om. "Silvercloud, zou jij de stroom af willen gaan om daar te jagen? In de richting van het Small Forest? Smokegaze, jij gaat de andere kant op. Ik blijf hier. We zien elkaar weer bij zonhoog," miauwde hij tegen de twee katten. Daarna richtte hij zijn blik naar de overkant van de kleine rivier, zijn neus had al wat geuren van prooi gevonden en zijn maag rommelde zachtjes. Hij moest er maar het beste van maken vandaag.

[Sorry voor het late antwoord, had niet gezien dat jullie al hadden gepost xD]»{  ι'м α ρяє∂αтσя, вυт ι ∂σи'т нανє тσ вє α кιℓℓєя }«
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1165
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: [Hunt Patrol I] Walking down the stream   zo 21 jun 2015 - 12:27

Oké, Thistleclaw was nog nooit echt een enthousiasteling geweest, dus een fijne reactie terug had de jonge warrior ook niet hoeven te verwachten. Maar zo'n stille, kille reactie? Dat had hij dan ook weer niet verwacht. Op z'n minst een, 'hé, Smoke,' of iets dergelijks. Goed, katten veranderde. Toch vond hij dat hier een luchtje aan zat, maar meer aandacht gaf de robuuste kater er niet aan en hij ging gewoon naast zijn broer wandelen, stil.
"Silvercloud, zou jij de stroom af willen gaan om daar te jagen? In de richting van het Small Forest? Smokegaze, jij gaat de andere kant op. Ik blijf hier. We zien elkaar weer bij zonhoog," was het enige wat Thistleclaw zei. Smokegaze knikte met vernauwde ogen. "Prima," reageerde hij, waarna hij met zijn staart zwaaide en weg sprong iets meer richting de Sunningrocks kant van de stroom. De grote, jonge warrior snoof de lucht op en ving al snel de geur van waterrat op. Dit was zijn eerste doelwit. Hierna zou hij wel kijken of er nog iets te vissen viel.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Hunt Patrol I] Walking down the stream
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: