Show me what you can!{TRAININGSTOPIC} 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Show me what you can!{TRAININGSTOPIC}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thymewillow
StarClan
Show me what you can!{TRAININGSTOPIC} DPKsfdL
Nyn
861
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✩ Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thymewillow
BerichtOnderwerp: Show me what you can!{TRAININGSTOPIC}   Show me what you can!{TRAININGSTOPIC} Icon_minitimeza 20 jun 2015 - 11:14

Eindelijk was de grote Warrior over zijn zorgen heen. Hij was naar de afgesproken plek gelopen, en zat nu te wachten op Forestpaw, zijn Apprentice. Hij wist dat de Apprentice binnenkort al Warrior zou worden, maar het zou geen kwaad zijn om nog even te controleren wat zijn vaardigheden waren, zowel als jagen als vechten. Het zou binnenkort al zonhoog zijn, en wanneer het zonhoog was, verwachtte hij dat de bruin met witte kater zou komen.

+Forestpaw c:


Show me what you can!{TRAININGSTOPIC} 8wfa8o
Terug naar boven Ga naar beneden
Forestfire
Member
Show me what you can!{TRAININGSTOPIC} DPKsfdL
Dani(banani)
563
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank: Kitten
Forestfire
BerichtOnderwerp: Re: Show me what you can!{TRAININGSTOPIC}   Show me what you can!{TRAININGSTOPIC} Icon_minitimema 29 jun 2015 - 10:57

De zon stond al hoog in aan de hemel en de kater rende met snelle grote passen weg van het kamp. Het zou niet lang meer duren voordat de zon in het midden van de hemel stond. Dan zou hij bij 'Sandy Hollow' moeten zijn voor nog een training van Thymewillow. De wind ging door zijn halflange haren terwijl hij snel bleef doorrennen. Hij was voor een Thunderclanner best snel, maar of hij op tijd zou zijn was niet zeker. Het zand van de plek kwam in zicht en hij rende nog harder door dan eerst. Voor de kuil bleef hij staan en keek in het rond. Er waren veel anderen dus hij kon Thyme niet meteen zien, maar toen hij hem zag liep hij in zijn richting. Hijgend bleef hij voor de kater staan. "Hi," zei hij tussen het hijgen door.

{ Laaaaaaaat D;


{forestfire}
Show me what you can!{TRAININGSTOPIC} Dxcmf7
.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Thymewillow
StarClan
Show me what you can!{TRAININGSTOPIC} DPKsfdL
Nyn
861
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✩ Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thymewillow
BerichtOnderwerp: Re: Show me what you can!{TRAININGSTOPIC}   Show me what you can!{TRAININGSTOPIC} Icon_minitimema 6 jul 2015 - 19:48

Thymewillow keek naar de zon. Het was net zonhoog, en dat was het tijdstip wat ze hadden afgesproken. Een beetje ongeduldig wordende, stond hij op, om naar the camp te lopen. Net nadat hij van plan was een poot te verzetten, zag hij een bruin-witte gedaante op hem afkomen. Het was Forestpaw, zijn apprentice, die hijgend voor hem stond. "Hi," zei de kater tussen het hijgen door. Thyme, die als zachtaardig iemand niet van plan was om een apprentice uit te foeteren, knikte vriendelijk naar hem. "Goed geslapen?" miauwde hij, terwijl hij gokte dat de andere kater zich verslapen had. Omdat het even na zonhoog was, had de grijze kater geen zin een kletspraat, dus ging hij meteen over naar het onderwerp waarvoor hij mentor was. "Kan je me de aanvals- en jaagtechnieken laten zien die jij al getraind hebt?" Hij vroeg het vriendelijk, maar eigenlijk was het een bevel. Dit deed de kater om de jongere kater uit te testen, hoe zijn sociaal vermogen gevorderd was. Thymewillow ging weer zitten, en kek belangstellend naar de bruine-witte tabby voor hem.


Show me what you can!{TRAININGSTOPIC} 8wfa8o
Terug naar boven Ga naar beneden
Forestfire
Member
Show me what you can!{TRAININGSTOPIC} DPKsfdL
Dani(banani)
563
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank: Kitten
Forestfire
BerichtOnderwerp: Re: Show me what you can!{TRAININGSTOPIC}   Show me what you can!{TRAININGSTOPIC} Icon_minitimezo 2 aug 2015 - 0:35

"Goed geslapen?" miauwde hij. Forest knikte. "Geweldig", zei hij met een soort sarcastisch ondertoontje en een lach. "Kan je me de aanvals- en jaagtechnieken laten zien die jij al getraind hebt?" Oké. De kater dacht diep na. Hij nam wat stappen naar achteren. Hij zou Thyme als zijn dummy gebruiken. Hij vroeg het niet en dat was ook niet nodig. Trainingen als deze hadden ze veel vaker gehad. Kort keek de kater naar zijn poten daarna naar het hoofd van de kater voor hem. Met een paar grote passen kwam hij voor de kater terecht en haalde van boven uit naar zijn hoofd. Daarbij probeerde hij zijn kop naar de grond te drukken met zijn nagels ligt uit. De nagels zouden hem moeten dwingen zijn kop naar beneden te doen, waardoor zijn nek zichtbaar zou moeten worden. Ook zijn evenwicht zou minder goed worden, dus onderuit halen zou makkelijk moeten zijn. Met zijn andere voorpoot duwde hij tegen de zijkant van Thyme's poten, wat ervoor zou zorgen dat hij op zijn zij zou moeten vallen. Als Thyme zich even overgaf aan hem kon Forest hem rustig op de grond leggen. In een gevecht zou dit natuurlijk veel sneller gaan en dan zou Forest diegene op de grond gooien. Eenmaal klaar met de beweging stapte hij weer naar achteren, om eventueel Thyme op te laten staan. "Tips?"

{ Bron


{forestfire}
Show me what you can!{TRAININGSTOPIC} Dxcmf7
.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Show me what you can!{TRAININGSTOPIC}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: