Human stuff (ganzenopdracht + open) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Human stuff (ganzenopdracht + open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Waterdrop
Member

Kath
165
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons I'm on this planet they called earth
Gender:
Rank: Warrior
Waterdrop
BerichtOnderwerp: Human stuff (ganzenopdracht + open)   ma 6 jul 2015 - 12:34

Het was werkelijk prachtig weer. De hemel was blauw en geen wolkje aan de lucht. Er stond een lekker windje zodat Waterdrop geen last had van de warmte. Helemaal perfect dus. De witte poes had besloten er op uit te gaan. Gewoon een beetje wandelen door het territory.
Ze merkte dat ze dorst had en liep richting de Stream. Eenmaal dichterbij gekomen deed ze een vreemde ontdekking. Ze bleef staan op 2 meter afstand van het vreemde voorwerp. Het had gouden rondjes in zijn hand en grote ogen. Daarbij was het bruin en het leek wel alsof hij hoorde te zitten. Dit had ze nou nog nooit gezien. Haar nieuwsgierigheid won het als gewoonlijk van haar angst voor het voorwerp. Misschien was het een mensenval en zou het haar aanvallen. Ze liep langzaam dichterbij, tot ze er nog maar een staartlengte vanaf stond. Voorzichtig stak ze eerst een poot uit en raakte het aan met een snelle tik, om vervolgens haar poot terug te trekken. Geen beweging. Voor de zekerheid gaf ze er nog een tik tegen aan, nu wat harder. Het ding viel om en geschrokken sprong Waterdrop even achteruit. Meer deed het verder niet. De poes kwam weer dichterbij en besloot dat het vast geen kwaad kon om er aan te snuffelen. Echter was het daardoor nog niks duidelijk. Het rook gewoon naar het water van de Stream.
Geschrokken keek Waterdrop op toen ze geluid hoorde. Kwam dat van dat ding? Nee, ze herkende dit geluid wel. Pootstappen die naderde...

OOC: dat ding wat er licht is zo'n speelgoedaapje met van die deksels in z'n handen waarmee hij klapt.


Waterdrop~Ravi~Brightkit~Hunter~Shadepool
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Human stuff (ganzenopdracht + open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: