[Open] Water surrounds me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Open] Water surrounds me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Daymist
Member

Ana
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank: Warrior
Daymist
BerichtOnderwerp: [Open] Water surrounds me   zo 12 jul 2015 - 20:00

De bos vulde zich met een oranje gloed net zoals Day's zilvere vacht die de oranje gloed weerspiegelde. De zon begon onder te gaan en de jonge kattin was richting de stream aan het lopen. De vogels om haar heen zongen hun laatste liedje voor het slapen gaan, andere dieren werden nu pas wakker en maakte zich klaar voor hun nachtelijke expeditie. Daymist ogen gingen van de ene boom naar de andere. Ze waren allemaal zo hoog, veel te hoog naar haar zin, ja Day had het niet zo op de hoogtes, geef haar maar liever water of grond. Ze bleef doorlopen met haar oren heen en weer bewegend om al het geluid op te vangen. Steeds dichter kwam ze in de buurt van het water en door deze gedachtes begon ze nog sneller te lopen. Deze dame had er gewoon zin in om haar helemaal kapot te trainen in water, ze had spierpijn nodig, pijn in haar lichaam zodat haar gedachtes ergens anders waren dan ze altijd zijn. De laatste stukje rende Day. De lucht werd meteen een stukje koeler toen e bij het water aankwam en tevreden liep ze er wel in, ja liep, je zag de remsporen een paar konijnen lengtes voor de Stream, maar volgens haar vader mocht je het water nooit op een agressieve manier betreden, dan zou het water je net zo behandelen. Kou ging door haar poten naar haar rug, maar het was een prettige gevoel. Met haar gele ogen strak voor zich uit begon Day tegen de stroming in te lopen, momenteel was de stroming iets harder dan als je hier midden in de nacht kwam. Day sloot haar ogen en voelde hoe elke spier zijn werk deed, in het water trainen liet haar altijd ontspannen en daarbij was het ook nog is goed voor je spieren. De kattin voelde elke steentje onder haar kussens en het geluid van de stream vulde haar oren dat ze alles om haar heen vergat.

Open~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Open] Water surrounds me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: