Meet Rudy {OPEN} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Meet Rudy {OPEN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Meet Rudy {OPEN} DPKsfdL
2815
Actief
Mazerunner
BerichtOnderwerp: Meet Rudy {OPEN}   Meet Rudy {OPEN} Icon_minitimewo 15 jul 2015 - 21:42

De bruine tabby voelde hoe zijn haren langzaam overeind rezen. Hij was niet alleen. Al kon zijn neus geen kattengeur ontdekken, of bereikte het geluid van poten over de droge bosgrond zijn oren niet. Hij wist gewoon dat er iemand hem bekeek. Of niet. Ken je dat? Dat ongemakkelijke en ietwat verontrustende gevoel wanneer je denkt niet alleen te zijn? Wel, dat spookte door Mazepaws hooft. Heel de tijd. Steeds vaker en vaker. Soms durfde hij zelfs te beweren dat hij de wind zijn naam hoorde fluisteren, of een schim tussen de bomen zag. Maar altijd schudde hij gewoon zijn hoofd en vertelde zichzelf dat hij niet zo paranoide moest zijn. Desondanks voelde hij zich niet alleen. Alsof iemand hem stalkte, maar dan iemand die er heel erg goed in was. Hij had de onbekende aanwezigheid zelfs een naam gegeven; Rudy. Eerst wilde hij er een clannaam op plakken, maar clannamen reflecteerden je persoonlijkheid of uiterlijk, en hij wist niet wie of wat Rudy was. Maze haalde diep adem. "Doe eens normaal", mompelde hij tegen zichzelf. De geur van veldmuis bereikte zijn neus. Hij spitste zijn oren en dook in een sluiphouding. Voorzichtig kwam hij dichterbij en dichterbij het bruine wezentje. Hij wiebelde op zijn achterpoten vooraleer hij vooruit sprong, met de bedoeling het diertje te doden, maar zijn poot bleef achter een boomwortel steken. Met een afschuwelijk geluid smakte hij tegen de grond, waarna een geïrriteerd gegrom zijn lippen verliet. Stomme boomwortel. Stomme veldmuis. Stomme Rudy.

helemaal open c:Meet Rudy {OPEN} Mazerunneros
tnx Bunny :3
Stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chess
Member
Meet Rudy {OPEN} DPKsfdL
24
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Older than ƬЄƛƭɪɱє
Gender:
Rank:
Chess
BerichtOnderwerp: Re: Meet Rudy {OPEN}   Meet Rudy {OPEN} Icon_minitimeza 1 aug 2015 - 10:58

Chess was rustig een wasndelingetje aan het maken toen hij iemand hoorde, het klonk alsof er een kat struikelde. zachtjes grinnikte hij. toen zetten hij zijn breedste glimlach op en zie hij 'hallo meneer, prachtig weer vandaag hé?' hij had gezien dat er een veldmuisje wegsprong, dus hij rende er soepel achteraan. even later kwam hij terug met het veldmuisje in zijn bek. 'deze was je aan het vangen toch?' hier heb je hem. zei hij, terwijl hij het muisje voor de kat neerlegde.


A True ɠєภtlє๓คภ Always help's a Lady in Need~ Prof. Layton
Meet Rudy {OPEN} 2ilzlh1
Pearlfog~Sneep~Dreamflame~Peacepaw~Ashkit~Shykit~Tearheart~ƇӇЄƧƧ
theme:
 
voice:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cyber
Member
Meet Rudy {OPEN} Cyb
lau benenkauwer
3305
Afwezig
You are closer to heaven than i'll ever be.

CAT'S PROFILE
Age: ||8,5 long years||
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cyber
BerichtOnderwerp: Re: Meet Rudy {OPEN}   Meet Rudy {OPEN} Icon_minitimeza 1 aug 2015 - 12:24


Cyber tuurde vanachter de hoge boom naar hem, hij had hem al eerder gezien, Mazepaw. Er was ook een tweede kat, een walgelijke kat in zijn ogen. Rogue, maar even slap en softy als een kittypet. Veel te aardig, hij was het niet waard zichzelf Roge te noemen. Nu Cyber echter in de bloodclan zat mocht hij daar niet al teveel over piekeren, rogue of niet, hij was nu bloodclan en moest zich met andere dingen bezighouden. Hij volgde de jonge kater al een tijdje -en ergerde zich al een tijdje aan die nepRogue- en lacht zich bijna terpletter om de onhandigheid van die halve kitten. Toen de rogue echter de prooi voor die kittypetclankat ving werd Cyber bijna kwaad, hoe slap kon je zijn? Nee echt, menes? Cyber gromde wat om zijn aanwezigheid te veraden aan Mazepaw, maar besloot nog niet tevoorschijn te komen.


Meet Rudy {OPEN} AdnfjaMeet Rudy {OPEN} 10pvxmwMeet Rudy {OPEN} 2gxnp75Meet Rudy {OPEN} 10pvxmwMeet Rudy {OPEN} Cyber_pixelMeet Rudy {OPEN} 10pvxmwMeet Rudy {OPEN} 34nodx3Meet Rudy {OPEN} 10pvxmwMeet Rudy {OPEN} Teeth_dogs
Meet Rudy {OPEN} 33esl5k
23/10/2015 - 1096 rpg posts
Read my backstory: http://www.warriorcatsnl.com/t17759-cyber-wolf-of-territory
other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Meet Rudy {OPEN}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: