First training. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 First training.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

giro555
1274
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: First training.   di 21 jul 2015 - 21:26

Het was de tijd dat de zon onder aan het gaan was, al was het naar haar gedachten nog helemaal niet donker. Ze had afgesproken Jackalpaw bij de stream te trainen en dat was ook wat ze zou doen. Een apprentice was voor haar een hele verantwoordelijkheid, alleen maar omdat ze het haatte om te falen. Ze wou een succesvolle warrior creeeren, net zoals ze dat bij Leatherpetal had gedaan. Ze spitste haar oren toen ze Jackal al zag staan, en glimlachte, terwijl ze op haar af liep.


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackalpaw
Member

Babske
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Jackalpaw
BerichtOnderwerp: Re: First training.   do 23 jul 2015 - 16:27

 
MIRROR MIRROR SAVE ME FROM THE THINGS I SEE
 


De stream, die kon ze wel vinden, al tintelden haar pootjes van de nervositeit. Jackalpaw wreef haar pootjes eventjes zachtjes tegen elkaar, eventjes stilstaand. Misschien kon ze het nare gevoel wegwrijven. Het voelde bijna als totaal opnieuw beginnen, alsof ze nog maar net six moons was. Maar dat was niet het geval. Ze had al een maand training moeten hebben en lag enorm achter. Gelukkig kon ze de stream wel vinden. Voorzichtig duwde de rossige poes zich door de struiken heen, om te zien dat de deputy al aanwezig was. "Goedenavond," groette ze zachtjes, terwijl haar staartpunt nerveus heen en weer bewoog. Het liefste wilde ze zich omdraaien en weer weglopen. Ze kon dit niet. Er lag zoveel stress vast gelinkt aan mentor en training dankzij het ongeluk.

MIRROR TELL ME SOMETHING, WHO IS THE LONELIEST OF ALL?
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

giro555
1274
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Re: First training.   do 23 jul 2015 - 18:32

Future knikte als een soort begroeting. "Hallo, Jackal." Sprak ze kalm. "Oke, let's get straight to the point. Ik wil deze trainingen vooral focussen op vechttechnieken. Dit, omdat er vele problemen zijn in de Riverclan en het me fijn lijkt als er zoveel mogelijk katten kunnen helpen, mee eens?" Haar stem was nog altijd vriendelijk maar haar hoofd wat serieuzer.


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
First training.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: