Lucht-je-hartje - Pagina 41 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Lucht-je-hartje

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1 ... 22 ... 39, 40, 41
Skyteller
Healer

WazBeer
375
Actief
"Many of the truths we cling to depend greatly on our own point of view."

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lucht-je-hartje   zo 8 jul 2018 - 18:15

Als t geen slecht persoon is, misschien goed om zoiets wel uit te praten?


Teller of the Endless Skies

Runeshade | Firedance | Moonkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Hannah
390
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lucht-je-hartje   wo 18 jul 2018 - 23:24

Ik moet leren om me niet te veel aan vrienden vastklampen en niet mijn hele leven om hun heen draaien en denken dat het dit keer wel permanent is want telkens als ik eindelijk iemand gevonden heb met deselfde interesses en gewoon elke dag met elkaar lachen is het na een tijdje weer afgelopen en moet ik weer door mijn stomme momenten heen waar ik zo verschrikkelijk jaloers en manipulerend ben en ik moet dan ook stoppen met hun aan een lijntje houden door te doen alsof ik anderen heb en ik ze makkelijk kan vervangrn en ik hun E C H T niet nodig heb want eigenlijk wel en dan zie ik ze toch wegglijden van mijn grip en ben ik weer alleen.
Echt altijd ben ik zo een giftig persoon die het gelijk opgeeft en zichzelf weer begint te haten omdat ik denk dat ik wel belangrijk ben geweest op een punt van hun leven maar eigenlijk wil ik gewoon mijn verdomme ego voeren.
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Dreamer
Member

Marieke
251
Actief
"Please, believe you'll be a dream catcher"

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lucht-je-hartje   zo 29 jul 2018 - 19:07

ik ben zo freaking nutteloos :')


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
784
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lucht-je-hartje   do 9 aug 2018 - 11:07

Oké dus... Ik wil even zeggen dat ik zo blij ben dat dit schooljaar voorbij is :")
Het begon allemaal in september al, waar ik een patella luxatie had (aka m'n knieschijf die naast m'n knie lag), waardoor ik letterlijk op m'n verjaardag zelf met een brace om m'n knie heen zat, ik niet kon lopen etc. Hierdoor kon ik ook maanden niet meer korfballen, wat mijn uitlaat punt is voor verdriet, woede en frustratie enzo. Dus ik was best wel down enzo. Meanwhile begonnen m'n vrienden steeds meer weg te trekken van me, waardoor ik me best wel eenzaam voelde. Dus tja, men kan wel denken dat ik niet echt in mn beste mentale status was. En toen kreeg ik ruzie met m'n beste vriendin, waar ik niet al te diep op in zal gaan. So, yeah, ik was pittig erg gecrusht en toen was 't pas November. Vervolgens, begin december werd m'n opa opgenomen in het ziekenhuis omdat hij zo benauwd was dat hij de trap niet meer af kon komen. Blijkt na een paar dagen onderzoek kanker te zijn die van zijn blaas was verspreid naar het rest van zijn lichaam. Het was terminaal, konden niks meer voor hem betekenen. Niet eens een paar dagen later kreeg ik te horen dat de vader van een vriend van mij ook gediagnosticeerd was met terminale kanker, waardoor die week voor mij ook pittig heftig was geworden. Mijn opa was een van mijn beste vrienden en overleed nog geen week later midden in mijn toetsweek aan kanker. Dezelfde avond had ik hem nog opgezocht in het ziekenhuis en het was echt... Slecht om te zien. Toen we thuis waren werden we twee uur later opgebeld door oma dat opa was overleden. Ik was helemaal over de zeik want een van m'n vrienden reageerde er kortaf op, terwijl mijn andere vriendin het allemaal rond haar begon te maken en ik meanwhile nog ruzie had met mijn beste vriendin, wat alles niet beter maakte voor mij. Gelukkig had ik nog een andere vriendin die er wel voor me was en met me erover praatte.
Vervolgens kwam de hele stress voor Engeland, omdat ik geen huis kon vinden, vervolgens er eentje vond en die man mijn kamer vervolgens had verhuurd als de bitch die hij was.
Vervolgens gaat de vader van die vriend dood tijdens mijn toetsweek in Engeland, waar mijn vrienden me negeerden toen ik gewoon kei verdrietig was waardoor ik me gewoon ronduit Foxdung voelde.
Vriendin van mij en ik deelden de kamer in Engeland, maar zij ging bijna ieder weekend met andere mensen dingen doen en eigenlijk altijd andere dingen doen, dus dat was ook niet zo gezellig.
Terug in NL, examens (theorie en praktijk). Theorie was easy, makkelijk gehaald, maar praktijk hadden we Foxdung examinatoren. Van de 6 mensen zakten er 4 waaronder ik. Ze benoemden elk klein dingetje die je verkeerd deed, alsof je al een ervaren Paraveterinair was van 10 jaar, wat we niet waren. Dus, keihard gezakt. Vervolgens krijgen we onze borg niet terug van de man uit Engeland (wat gewoon 300 euro pp was dus 600 euro) en blokkeert hij ons. Site gecontacteerd , konden niets voor ons doen. Aka, weg geld.
Toch ben ik geslaagd na dit Foxdung jaar, waar ik nog wel trots op ben, maar alsof het nog Foxdung kon... Ja dat kon het.
Mn moeder heeft sinds een jaar een vriend en zijn ouders zijn geweldig. Zijn echt schatten van een mensen en ik ben ook wel om ze gaan geven. Goh, laten we 't even Foxdung maken. De vader van m'n moeders vriend heeft tongkanker, moet bestraald worden en alles. Ik ben gewoon zo klaar met al die mensen met kanker in mijn omgeving.
Meanwhile gaat mijn eigen, andere, levende opa ook achteruit en kan steeds minder goed lopen en wordt gewoon ook wat minder helder etc... Dus ik ben gewoon helemaal klaar mee met dit schooljaar en kan niet wachten tot de volgende schooljaar, in de hoop dat dit schooljaar beter zal mogen worden :') (al ben ik zeer blij met de ene vriendin die me bij staat en waar ik altijd mee kan lachen en praten <333)


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold

OP VAKANTIE t/m 21-08
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member

It's a nouk
4766
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

578 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 50 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lucht-je-hartje   di 14 aug 2018 - 19:45

Okay dus ik krijg het voor elkaar om ziek te worden van zenuwen. 'Ik kan niet meer eten, alles komt er uit en ik voel me beroerd' ziek. Dit heb ik tot nu toe een keer of vier a vijf gehad en ik weet niet wat ik er tegen kan doen. Tot nu toe was het bij praktijk examens van m'n autorijbewijs en vooral als ik met de trein moest. (Maar dan tijdens mijn eindexamens had er ik er bijvoorbeeld bijna geen last van.) Maar nou heb ik vrijdag t/m woensdag de introductie dagen voor m'n nieuwe school. En ik ben nu dus bang dat ik weer ziek ga worden, waardoor ik zenuwachtig wordt en dit kun je waarschijnlijk zelf wel afmaken. Dit is een neerwaartse spiraal waarin ik vast zit en waarvan ik geen idee heb hoe ik er uit zou moeten komen. Het er niet aan denken en mezelf continu afleiden lijkt niet te werken want zelfs dan heb ik er nog last van. Waarschijnlijk ga ik morgen hiervoor ook naar de huisarts in de hoop dat die er iets op weet. Maar voor nu zou ik eigenlijk graag horen of jullie hier ervaring mee hebben en misschien iets weten wat hiertegen kan helpen. Want het is behoorlijk Foxdung om jezelf ziek te denken elke keer als je iets moet gaan doen.Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamer
Member

Marieke
251
Actief
"Please, believe you'll be a dream catcher"

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lucht-je-hartje   wo 15 aug 2018 - 19:52

ik kan ook nooit wat goed doen


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2776
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lucht-je-hartje   wo 15 aug 2018 - 21:20

@Hellhound schreef:
Okay dus ik krijg het voor elkaar om ziek te worden van zenuwen. 'Ik kan niet meer eten, alles komt er uit en ik voel me beroerd' ziek. Dit heb ik tot nu toe een keer of vier a vijf gehad en ik weet niet wat ik er tegen kan doen. Tot nu toe was het bij praktijk examens van m'n autorijbewijs en vooral als ik met de trein moest. (Maar dan tijdens mijn eindexamens had er ik er bijvoorbeeld bijna geen last van.) Maar nou heb ik vrijdag t/m woensdag de introductie dagen voor m'n nieuwe school. En ik ben nu dus bang dat ik weer ziek ga worden, waardoor ik zenuwachtig wordt en dit kun je waarschijnlijk zelf wel afmaken. Dit is een neerwaartse spiraal waarin ik vast zit en waarvan ik geen idee heb hoe ik er uit zou moeten komen. Het er niet aan denken en mezelf continu afleiden lijkt niet te werken want zelfs dan heb ik er nog last van. Waarschijnlijk ga ik morgen hiervoor ook naar de huisarts in de hoop dat die er iets op weet. Maar voor nu zou ik eigenlijk graag horen of jullie hier ervaring mee hebben en misschien iets weten wat hiertegen kan helpen. Want het is behoorlijk Foxdung om jezelf ziek te denken elke keer als je iets moet gaan doen.
Zelf gebruik ik propanolol dit kan je aanvragen en is een licht kalmerend middel zonder al teveel bijwerkingen die goed werkt bij examenstress etc. En het maakt je niet moe of wat dan ook.
Wat mij altijd helpt is over de stress praten en de dagen ervoor mijn zorgen uitschrijven en los laten ziver dat kan.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Member

»Quinty«
357
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ;; 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lucht-je-hartje   wo 15 aug 2018 - 22:15

@Hellhound schreef:
Okay dus ik krijg het voor elkaar om ziek te worden van zenuwen. 'Ik kan niet meer eten, alles komt er uit en ik voel me beroerd' ziek. Dit heb ik tot nu toe een keer of vier a vijf gehad en ik weet niet wat ik er tegen kan doen. Tot nu toe was het bij praktijk examens van m'n autorijbewijs en vooral als ik met de trein moest. (Maar dan tijdens mijn eindexamens had er ik er bijvoorbeeld bijna geen last van.) Maar nou heb ik vrijdag t/m woensdag de introductie dagen voor m'n nieuwe school. En ik ben nu dus bang dat ik weer ziek ga worden, waardoor ik zenuwachtig wordt en dit kun je waarschijnlijk zelf wel afmaken. Dit is een neerwaartse spiraal waarin ik vast zit en waarvan ik geen idee heb hoe ik er uit zou moeten komen. Het er niet aan denken en mezelf continu afleiden lijkt niet te werken want zelfs dan heb ik er nog last van. Waarschijnlijk ga ik morgen hiervoor ook naar de huisarts in de hoop dat die er iets op weet. Maar voor nu zou ik eigenlijk graag horen of jullie hier ervaring mee hebben en misschien iets weten wat hiertegen kan helpen. Want het is behoorlijk Foxdung om jezelf ziek te denken elke keer als je iets moet gaan doen.

Hey, dit klinkt bekend :') Hier heb ik al een paar jaar last van, huisarts, psychiater etc. etc.
In ieder geval, wat voor mij helpt zijn kalmeringsmiddelen, waarbij ik zelf Valdispert slik. Klik.
Het is een homeopathisch middel, geen bijwerkingen, niets. Ze smaken niet geweldig, maar goed. Het is op basis van valeriaan, wat van zichzelf al een kalmerende werking heeft c:

Voor de rest wordt mij altijd aangeraden, ook door mn psych xD, om op te schrijven waarvoor ik bang ben, wat de oorzaak is en wat ik hier tegen kan doen. Waarom ben ik bang, wat is de reden hier achter, is het noodzakelijk dat ik hiervoor bang ben, dat soort dingen c:"Why would I apologize for being a monster?

Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
Member

Christy
2444
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lucht-je-hartje   Gisteren om 9:50

"Wel niet zeggen he, ik wil het graag zelf zeggen als het ook echt zover is."
'Neenee, zeg waarom zou ik daar nu over beginnen.'

Raad eens wie er vandaag een bericht krijgt?

"Pol zegt...."

Well, thanks. Backstabbing much 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lucht-je-hartje
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 41 van 41Ga naar pagina : Vorige  1 ... 22 ... 39, 40, 41

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Cattalk-
Ga naar: