I can't stop my curiousity {OPEN} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I can't stop my curiousity {OPEN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Max (Hannah)
298
Actief
Dreaming with a broken heart

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Skyfeather
BerichtOnderwerp: I can't stop my curiousity {OPEN}   zo 9 aug 2015 - 12:26

Met zelfverzekerde, maar trage passen liep de jonge kater weer door RiverClanterritory. Hij was van plan een visje of twee te vangen bij de stream, en dan werden zijn dagen als apprentice verminderd. Ookal mocht hij niet meer alleen naar buiten, hij kon het niet laten, en zelf is er een litteken ontstaan bij zijn schouder, het deed geen pijn dus het is zo goed als genezen, toch? Skypaw snoof in de lucht, de geur van vers, fris water en vis mengden elkaar en maakten zijn passen sneller gaan. Zijn staart recht in de lucht van enthousiasme. Aangekomen bij de Stream keek Skypaw in het heldere water, het zag er erg diep uit. Plotseling gingen zijn oren rech overeind en zijn ogewijd open voor een seconde toen hij een visje voorbij zag razen. De harde stroom viel Skypaw op. Hij slikte, als hij maar niet viel.

- OPEN voor iedereen!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Heartpaw*
Member

Koala Beer Stephie
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7,5 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Heartpaw*
BerichtOnderwerp: Re: I can't stop my curiousity {OPEN}   do 27 aug 2015 - 7:00

De poes spande haar spieren toen ze weer water hoorde. Sinds het fiasco van vorige dag wou ze het liefst niet in die buurt komen. Plotseling zag de poes een kleine, grijze, cyperse kater erg dicht bij de rand. De poes liep zonder te twijfelen ernaartoe. Het was duidelijk als de kater haar niet gezien had, maar gezien of niet. Hier moest Heartpaw een stokje voor steken. Ze hapte in de richting van zijn nekvel om een poging te wagen hem naar zich toe te trekken zodat hij niet weer de fout zoals zij maakte. "Heb je bijen in je brein?!" siste de poes boos. "Bedank StarClan dat ik er was want als je viel was het dag dag voor ons allebei." Haar staart zwiepte boos heen en weer. Eerder kon het de poes niet schelen wat hij deed, maar als hij viel werd ze gedwongen door haar medelijden hem te helpen en omdat zij niet kan zwemmen gaan ze allebei eraan. Heartpaw deed haar best te kalmeren. Maar toch keek ze de apprentice strak aan.Springtrap - Heartpaw
Hearts:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I can't stop my curiousity {OPEN}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: