The sunningrocks belong to us! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The sunningrocks belong to us!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ghostpaw'
Member
The sunningrocks belong to us!  DPKsfdL
Do
751
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Ghostpaw'
BerichtOnderwerp: The sunningrocks belong to us!    The sunningrocks belong to us!  Icon_minitimedi 22 sep 2015 - 21:50

Om weer wat nuttigs te doen, hadden de elders haar verteld maar eens een kijkje te nemen bij de Sunningrocks. Ze verdachten de ThunderClan altijd op het stelen van de Sunningrocks wist Ghostpaw, maar ze besloot maar gehoorzaam te zijn en het gebied te checken. Misschien kon ze op de terugweg nog wel even wat proberen te vangen. Ze verwachtte toch geen ThunderClanners op het RiverClan gebied, waarom zouden ze? De RiverClan had het nu toch officieel gewonnen? Nee, Ghostpaw vertrouwde op de andere clan, ze moesten met hun poten gewoon van het RiverClan gebied blijven! Met grote stappen trippelde de RiverClan apprentice richting de stenen. Haar blik gleed over het water, om vervolgens naar de overkant te gaan. Ze moest echt stoppen met elke keer blijven staren naar het water, het ging haar niet opvreten of zo. Ghostpaw zette enkele stappen dichter naar de oever, maar bleef op veilige afstand. Haar neus ving een verse ThunderClan geur op. Meteen zette ze alle zintuigen op scherp. "Wie is daar?" siste de grote poes. Haar ijsblauwe ogen bleven gericht op de overkant. Was daar een ThunderClanner?

- Dazzlepaw only!


The sunningrocks belong to us!  Bxyd2
:Fancy af:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The sunningrocks belong to us!  DPKsfdL
Freedje
283
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Dazzlestrike
BerichtOnderwerp: Re: The sunningrocks belong to us!    The sunningrocks belong to us!  Icon_minitimedo 24 sep 2015 - 18:04

Een glimlach ontstond op de lippen van Dazzlepaw toen hij terug dacht aan de confrontatie met Riverclan toen hij met Firepaw en nog iemand was geweest. Het was best spannend geweest en sinds dien had hij ook een duidelijke mening over Riverclan. Riverclan was een rot clan, een clan vol dieven, dieven van de Sunningrocks. Toch wou hij een kijkje nemen, ondanks dat dat gebied niet meer behoorde tot Thunderclan territorium, dus ging Dazzlepaw er op af. De knappe rode kater versnelde zijn pas er naar toe. Toen hij in de buurt kwam, maar nog wel op Thunderclan territorium was, hoorde hij een stem. "Wie is daar?" vroeg een poezenstem. "Dazzlepaw, één van de vroegere eigenaren van dit gebied, dief," miauwde hij, terwijl hij naar voren kwam, maar nog wel netjes op eigen gebied bleef. Al was hij van mening dat Sunningrocks eigen gebied was.


“Lιfє ιѕ α cнαƖƖєηgє, мєєт ιт.
Life is a game, play it.

The sunningrocks belong to us!  74NqWYQ
Life is an adventure, dare it.
Life is life, fight for it.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ghostpaw'
Member
The sunningrocks belong to us!  DPKsfdL
Do
751
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Ghostpaw'
BerichtOnderwerp: Re: The sunningrocks belong to us!    The sunningrocks belong to us!  Icon_minitimevr 25 sep 2015 - 15:30

Het had niet lang geduurd of de ThunderClan kater was zichtbaar geworden. Hij stelde zichzelf voor als Dazzlepaw, gevolgd door een niet zo vriendelijke opmerking. Hij noemde de RiverClan dieven. Irritatie borrelde algauw op in de poes, welke hem strak in de gaten hield. Dieven? Hoe durfde hij. Maar Ghostpaw bleef vrij kalm aan de buitenkant. "Dieven? Nee hoor, beste Drizzlepaw, hij hebben het gebied eerlijk terug gewonnen," respondeerde ze kalmpjes op hem. Ook zij kwam enkele stappen naar voren, al bleef ze op veilige afstand van de rivier. "Het is nu van ons, dus laat het me maar nooit merken dat je ook maar één voet op ons gebied zet of je zal hoogstpersoonlijk zwemles krijgen," waarschuwde ze hem vrijwel meteen, op een vrij snauwende toon. Haar oren verdwenen vijandig in haar nek. Hopelijk luisterde hij naar haar dreigementen. Ze zag het niet zitten om hem écht zwemles te gaan geven.


The sunningrocks belong to us!  Bxyd2
:Fancy af:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The sunningrocks belong to us!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: