Here fishie fishie.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Here fishie fishie..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Foxsong
Member

Babs
338

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Foxsong
BerichtOnderwerp: Here fishie fishie..   ma 27 jun 2011 - 16:56

Twee groenblauwe ogen openden zich in een langzaam tempo, en een ademstoot ontsnapte uit zijn mond in de vorm van een zacht zuchtje. Foxsong rees langzaam omhoog uit zijn nest in de warriors den. Het lag bij de rand, zoals te verwachten was bij een jonge warrior. De oude warriors lagen altijd in het midden, de jongere warriors aan de rand. Niet dat Foxsong dat een punt vond hoor, in tegendeel. Het was prima wat hem betrof. Langzaam liep de kater uit de warriors den, zijn vacht uitschuddende en zijn lichaam tot een lichte rekking dwingend. Al snel had hij zijn taak opgekregen, jagen bij de kleine stroom. En dus, ging hij daar ook maar heen. Hij had niet meegekregen of er andere warriors mee zouden gaan, maar goed, Foxsong was ook een warhoofd. Ze zouden van zelf wel bij de kleine stroom komen, als ze mee gingen jagen, of niet dan?

Zijn lichter gekleurde poten maakten nauwelijks geluid op de bosgrond, en het geluid dat ze maakten, werd al vlug overstemd door het gorgelende en spetterende geluid van de kleine stroom. De zilverige vormen van vissen schoten aan hem voorbij en snel installeerde hij zich naast de stroom. Zijn ogen, al bijna net zo gekleurd als het heldere water, staarden in het water, proberende de locatie van de vissen te determineren. Uiteindelijk werd zijn creme gekleurde poot de lucht in geheven, en met een snelle beweging sloeg hij met uitgestrekte klauwen in het water. Een spartelende vis werd op de kant geslagen, en vlug maakte Foxsong er een einde aan. Hij wreef zijn mond eventjes schoon met een poot, en ging weer naast de stroom liggen.


A calm and cooling motion
It's shaking off my tension
Surprise, surprise
It's called being aliveTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Here fishie fishie..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: