Thieves 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Thieves

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zealspark
Member
Thieves PCAssxW
Chi
2724
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Thieves   Thieves Icon_minitimema 28 sep 2015 - 11:27

Toen hij zijn voet op het verboden terrein zette dat alsnog zo vertrouwd aanvoelde wist hij maar al te goed dat hij de regels verbrak. En heel stiekem gaf hij daar geen moer om. Van tijd op tijd kwam hij hier nog steeds, simpelweg om de oude bekende lucht op te snuiven, al rook deze de laatste tijd meer naar de stinkende markeringen van Riverclan. Een zucht verliet zijn bekje terwijl hij nog iets verder stapte, terug halt houdende toen hij plots beweging rondom hem hoorde. Het was te laat om zich nu nog om te draaien. "Wie is daar?" Siste hij dus maar laag, zijn oren plat leggende in zijn nek.

Open


Thieves Inbj9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thieves QP0r8bx
giro555
1285
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Re: Thieves   Thieves Icon_minitimewo 30 sep 2015 - 19:00

Wat geïrriteerd sprong hij van rots tot rots, de geur van Thunderclan hing er altijd, dus moest je wel het hele gebied onder- de kater stond meteen stil toen hij een stem hoorde, en al snel spotte hij een Riverclan kater- een die niet al te oud was volgens hem, maar hij zelf was duidelijk jonger. De kater.... Hij leek wel op Firestar. Misschien- nee, hij kon nu niet verzachten. Hij moest duidelijk maken dat hij deze rang waard was. "Whirlpool, lief dat je het vraagt enzo hoor. Maar waarom zet je voet op ons Territorium?".


Sorry, het is Whirlpool. Ik zit op de ipad en was begonndn met een post voor future tot ik me realiseerde dat ze hoogzwanger is hahaha xD


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong
Thieves 4KAtOpk
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
Member
Thieves PCAssxW
Chi
2724
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: Thieves   Thieves Icon_minitimedo 8 okt 2015 - 15:22

Bij het horen van een stem gingen zijn nekharen iets verder omhoog staan. Alsnog was er iets in hem geweest, een zeurend gevoel, dat erop hoopte niemand tegen te komen. Het enige sprankje hoop verdween echter als sneeuw voor de zon toen hij een kater zag verschijnen. Automatisch hadden zijn oren zich naar achteren gedraaid, maar hij wist zijn blik onder controle te houden en keek de ander slechts neutraal aan. "Dat gaat je niks aan," Miauwde hij, lichtelijk bruut. Zealpaw dacht er nog niet aan om deze vreemdeling te vertellen dat hij naar hier gekomen was vanwege heimwee. Echter was deze plek ook speciaal voor hem, vanwege het feit dat hier zijn vader vermoord was geweest. Een brok van afschuw kwam bij hem omhoog. Nee, nooit zou hij vergeten dat Riverclan verantwoordelijk was voor de dood van zijn vader. Hoe hij het ook draaide of keerde, zij bleven de daders. Hij zou straks wel weer weggaan, aangezien hij geen problemen wou veroorzaken voor zijn Clan. Al wist hij dat hij heus niet de enige Thunderclanner was die hier af en toe nog eens langskwam.


Thieves Inbj9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Thieves
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: