Thieves 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Thieves

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zealspark
Member

Christy
2636
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Thieves   ma 28 sep 2015 - 11:27

Toen hij zijn voet op het verboden terrein zette dat alsnog zo vertrouwd aanvoelde wist hij maar al te goed dat hij de regels verbrak. En heel stiekem gaf hij daar geen moer om. Van tijd op tijd kwam hij hier nog steeds, simpelweg om de oude bekende lucht op te snuiven, al rook deze de laatste tijd meer naar de stinkende markeringen van Riverclan. Een zucht verliet zijn bekje terwijl hij nog iets verder stapte, terug halt houdende toen hij plots beweging rondom hem hoorde. Het was te laat om zich nu nog om te draaien. "Wie is daar?" Siste hij dus maar laag, zijn oren plat leggende in zijn nek.

Open


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

giro555
1274
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Re: Thieves   wo 30 sep 2015 - 19:00

Wat geïrriteerd sprong hij van rots tot rots, de geur van Thunderclan hing er altijd, dus moest je wel het hele gebied onder- de kater stond meteen stil toen hij een stem hoorde, en al snel spotte hij een Riverclan kater- een die niet al te oud was volgens hem, maar hij zelf was duidelijk jonger. De kater.... Hij leek wel op Firestar. Misschien- nee, hij kon nu niet verzachten. Hij moest duidelijk maken dat hij deze rang waard was. "Whirlpool, lief dat je het vraagt enzo hoor. Maar waarom zet je voet op ons Territorium?".


Sorry, het is Whirlpool. Ik zit op de ipad en was begonndn met een post voor future tot ik me realiseerde dat ze hoogzwanger is hahaha xD


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
Member

Christy
2636
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: Thieves   do 8 okt 2015 - 15:22

Bij het horen van een stem gingen zijn nekharen iets verder omhoog staan. Alsnog was er iets in hem geweest, een zeurend gevoel, dat erop hoopte niemand tegen te komen. Het enige sprankje hoop verdween echter als sneeuw voor de zon toen hij een kater zag verschijnen. Automatisch hadden zijn oren zich naar achteren gedraaid, maar hij wist zijn blik onder controle te houden en keek de ander slechts neutraal aan. "Dat gaat je niks aan," Miauwde hij, lichtelijk bruut. Zealpaw dacht er nog niet aan om deze vreemdeling te vertellen dat hij naar hier gekomen was vanwege heimwee. Echter was deze plek ook speciaal voor hem, vanwege het feit dat hier zijn vader vermoord was geweest. Een brok van afschuw kwam bij hem omhoog. Nee, nooit zou hij vergeten dat Riverclan verantwoordelijk was voor de dood van zijn vader. Hoe hij het ook draaide of keerde, zij bleven de daders. Hij zou straks wel weer weggaan, aangezien hij geen problemen wou veroorzaken voor zijn Clan. Al wist hij dat hij heus niet de enige Thunderclanner was die hier af en toe nog eens langskwam.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Thieves
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: