∆ BloodClan Realisme 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 ∆ BloodClan Realisme

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zira
Member

Loïs
2969
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: ∆ BloodClan Realisme   vr 30 okt 2015 - 19:42B L O O D C L A N
Realisme checks


Het gaat overal een beetje over de site; BloodClan verliest zijn angst in de katten en ook de macht die ze ooit bezaten. Dit wordt rechtgezet door de overname van de ThunderClan, maar we willen deze angst natuurlijk behouden!
En dit kan alleen als de BloodClan realistisch blijft. Het is dan ook belangrijk dat dit gebeurd!

Hierom hebben Julia (Claw) en ik afgesproken dat we gaan controleren of iedereen realistisch genoeg schrijft met zijn of haar karakter uit de BloodClan. Als we vinden dat je wat overdrijft met de krachten van je kat, gaan we je hierop aanspreken. Het is helemaal niet erg als dit bij jou gebeurd, het is alleen maar om jullie te helpen om de BloodClan actief en tegelijkertijd gevreesd te houden!
Realisme houdt in dat iets gebeurd zoals het in het echt ook zou kunnen gebeuren. Een kat die met gemak een hond die drie keer zo groot is als hemzelf verslaat, is dus niet realistisch. Zonder wonden een gevecht uitkomen? Ook dat kan niet. Op dit soort dingen gaan wij dus letten. Wat ook een heel belangrijk puntje is, is dat niet iedere BloodClan kat 'gemeen' 'bloeddorstig' 'moordlustig' en 'arrogant' is. Er is zoveel meer te doen als je jouw karakter wat beter uitschrijft! Misschien doet jouw kat wel alsof hij gemeen is, omdat hij eigenlijk bang is dat hij niet goed genoeg is voor de BloodClan en dan vermoord zal worden? Misschien wil jouw kat wel weg uit de BloodClan, maar durft hij niet omdat hij dan achterna gezeten kan worden? En misschien heeft jouw kat wel een zwakte zoals dat ze heel erg snel verliefd wordt, maar te verlegen is om er iets over te zeggen. Niet alleen 'gewone' clankatten hebben karaktertrekjes!

Kort samengevat: zorg dat je posts met je BloodClanner realistisch blijven. Een tip hiervoor is je karakter ook andere karaktereigenschappen geven dan alleen maar slechte. Maak bijvoorbeeld een karakterkaart aan waarin je jouw kat zijn geschiedenis en karakter heel goed uitschrijft; dan wordt het RPG-en makkelijker en een stuk leuker! Als Julia en ik denken dat je wat overdrijft in je posts, zullen we je daarop aanspreken, maar dat is niet om je terecht te wijzen maar omdat je er dan wat van kan leren.

- Claw & Zira


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
∆ BloodClan Realisme
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Clans :: BloodClan [Elite]-
Ga naar: