Onderzoeks vraag 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Onderzoeks vraag

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

juno
291
Actief
Boop!

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Onderzoeks vraag   di 3 nov 2015 - 13:23

Hallo allemaal!! ik doe voor school een onderzoek. En ik heb het OW Rpg gekozen. Dus nu is er een vraag: Waarom rpg'en mensen? dus... Wat is jullie reden dat jullie rpg'en? Alvast bedankt!

{Lightingpaw, Ravenmist, Catchingkit}

Klik voor Awesomness
art:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

»Quinty«
1153
Actief
I took the fall, I stood up again. I'll be stronger then I ever was.

CAT'S PROFILE
Age: 33 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Onderzoeks vraag   di 3 nov 2015 - 13:36


Hey, leuk! Ik heb hier zelf ooit ook onderzoek naar gedaan, dus ik help maar al te graag C:

Waarom RPG'n ik?
Ik gebruik de Text-Based Roleplay om tot rust te komen en om mezelf eens een keertje te "veranderen". Veel van m'n toons hebben een karakter zoals ik mezelf graag zou willen zien of aan dingen die ik aan mezelf zou willen veranderen. Tevens heb ik door 't RPG'n mijn taalvaardigheid [die door mn dyslexie redelijk slecht is] weten te verbeteren. Maar het liefst RPG ik omdat ik het gewoon ontzettend leuk vind om mezelf te verdiepen in andere personaliteiten en in het schrijven. Ook ben ik erg blij met de mensen die ik heb leren kennen door de RPG, waarbij vele echt vrienden voor het leven zijn geworden ^^.The one who falls and gets up is so much stronger than the one who never fell
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Onderzoeks vraag   di 3 nov 2015 - 13:45

Waarom doe ik aan RPG?
Zoals Quinty hierboven al zegt het zorgt dat ik tot rust kan komen. Ik ben van mijzelf sociaal best nerveus. Ik praat wel met mensen, maar ik denk er meestal veel teveel bij na en dat zorgt ervoor dat ik dingen niet durf. Als je je in een ander karakter kan verdiepen en kijken hoe zij reageren voelt dat fijn en zorgt voor rust. Mijn karakters doen dingen die ik zelf nooit zou durven.
Ik heb nieuwe mensen leren kennen hier en dat is ook altijd leuk. Je krijgt een soort grote vriendengroep binnen en buiten rpg ervan. Ook vind ik schrijven heel leuk en dat kan je hier zeker doen. ^^Pleαѕe doɴ'т тαĸe мy ѕυɴѕнιɴe αwαy:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan

Julia
6292
Actief
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Onderzoeks vraag   di 3 nov 2015 - 13:47

Ik ben ooit begonnen als jong meisje van 12 met RPG’en, omdat ik mijn ei erin kwijt kon. Emoties die ik niet met anderen durfde te delen kon ik van mij afschrijven. Toen ik 13 was leerde ik de echte RPG sites kennen, daarvoor deed ik het op spelletjes. Vanaf toen kwam ik er eigenlijk achter hoe graag ik mij verplaatste in verschillende karakters, die eigenlijk allemaal een andere emotie van mij waren. Ik leerde mensen kennen die mij echt het gevoel gaven dat ik er mocht zijn en dat gaf mij zelfvertrouwen. In het schrijven kon ik mijn creativiteit kwijt en als mij iets dwars zat dan waren er altijd genoeg oren die wilden luisteren en dit is nog steeds zo. Toen ik 20 werd ben ik gestopt met RPG’en en waarom ik toch terug gekomen ben? Het heeft wel een jaar geduurd voordat ik begon te beseffen hoeveel ik het eigenlijk miste. Frustraties die ik normaal van mij af kon schrijven kropte ik op en dan kregen mijn naasten de volle laag. Ik merkte ook dat ik het gezelschap miste, de gekke praat op de nog gekkere momenten. Ja als ik maar kan posten, dat is voor mij nog steeds de manier om met mijn emoties om te kunnen gaan als het even te veel wordt.I'm hunting with StarClan

#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistgaze
Editor

Kiki
1382
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Onderzoeks vraag   di 3 nov 2015 - 14:18

Als klein sukkeltje van 13 jaar ben ik begonnen met RPG'en. Ik deed het toen omdat ik het leuk vond om verhalen te schrijven en het erg leuk was omdat met anderen te kunnen doen. Ook de spanning van het verzinnen en uitwerken van verschillende verhaallijnen vond ik zo ontzettend leuk! Na al die jaren heeft het me nog steeds niet losgelaten. Ook is mijn schrijven en Nederlandse spelling er ontzettend op vooruit gegaan en haal ik daardoor altijd goede cijfers! Hoewel RPG'en vroeger echt een ding was wat ik deed voor de 'leuk' merk ik dat ik het nu echt doe voor mezelf om uit te kunnen rusten. Het uitwerken en bespelen van een bepaald karakter helpt me soms het mijn eigen problemen en dingetjes waar ik tegenaan loop. Zo kan ik veel dingen van me af schrijven en kan ik altijd op een manier mijn ei kwijt. Natuurlijk is het allemaal leuker als je ook nog een ontzettend gave groep vrienden eraan over houd die allemaal dezelfde interesses als jij delen!Eyes, blue as the sea and the sky.
Water flows, water flows.
Heart, burning like fire in the night.
Gently as she goes.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Pete Goez
4112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Onderzoeks vraag   di 3 nov 2015 - 15:51

Als kind was ik altijd helemaal gek op het schrijven van verhalen, van imitaties van verhalen tot zelfbedachte fantasiewerelden. Toen ik per ongeluk op het RPG'en stuitte, en ik het concept een beetje begon te snappen, leek het me heel erg interessant. Want bij een RPG schrijf je als het ware samen aan een verhaal. Ik ben blijven RPG'en, omdat ik altijd nieuwsgierig ben naar reacties, maar mostly omdat je via RPG'en echt ontzettend veel mensen leert kennen, nieuwe mensen. Ik was zelf niet echt sociaal ontwikkeld rond mijn 12/13 jarige leeftijd en ergens heeft RPG'en mij wel daarmee laten groeien. Je moet wel met anderen communiceren, maar op een manier die niet zo confronterend is als face-to-face praten. RPGen heeft mij als 't ware sociaal ook laten ontwikkelen.
Natuurlijk qua taal ook, ik zou RPG'en heel erg aanraden bij mensen die moeite hebben met schrijven, want er moet niet zoals op school een dikke rode streep door enige fouten gezet, maar mensen laten gewoon zien hoe het wel in z'n werking gaat.
Ik heb mezelf ook wat meer leren uiten en vriendschappen voor het leven opgebouwd! <3


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream

jij klikt dr op:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivywing
Member

Daan
1051
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Onderzoeks vraag   di 3 nov 2015 - 16:22

Ik ben op RPGen gekomen toen ik pas elf jaar was, voornamelijk omdat ik een beetje met mijzelf in de knoop zat omdat het in het echte leven alles behalve lekker ging. Waar ik mijzelf kon zijn was hier, op deze site. Ik maakte er voor de verandering wél vrienden die mij niet beoordeelden om hoe ik eruit zag etc. Dat bracht mij in een stressvolle periode rust, en dat is ook de reden dat ik het ben blijven doen tot op de dag van vandaag. Mijn taal is er enorm van omhoog gegaan, plus ik heb hier vrienden gemaakt die mijn leven compleet maken. De RPG is voor mij een onderdeel van mijn levensstijl geworden en tsja, het is er ook gewoon heel gezellig voor als alles even tegenzit :'3❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Onderzoeks vraag
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Cattalk-
Ga naar: