To much hate 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 To much hate

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
To much hate DPKsfdL
2815
Actief
Mazerunner
BerichtOnderwerp: To much hate   To much hate Icon_minitimedo 12 nov 2015 - 19:36

Leaffal. Hij haatte leaffal. Het was koud, nat en modderig. De kleuren waren wel mooi, maar dat was het enige goede dat hij kon bedenken. Bloodrood, oranjegeel en alles wat daar tussen zit. Een rilling gleed over zijn ruggengraat. Het was zo koud. Hij hoorde het geluid van krakende, dode bladeren en onmiddellijk draaide hij zijn hoofd. Een eekhoorn. Vast opzoek naar noten, maar dat was niet echt relevant in deze situatie. Hij zakte soepel in sluiphouding en kroop langzaam vooruit, tot hij besloot dat hij dicht genoeg was en vooruitschoot. Op het laatste moment schoof hij uit en kwam op de plek waar het bruine beestje ooit gestaan had, terecht. "Stomme modder", mompelde Maze.

eerst RavenpawTo much hate Mazerunneros
tnx Bunny :3
Stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenpaw'
Member
To much hate DPKsfdL
San~! ღ
143
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Ravenpaw'
BerichtOnderwerp: Re: To much hate   To much hate Icon_minitimeza 14 nov 2015 - 14:38


Een beetje girriteerd draafde de poes over het Schadowclan gebied, Het was weer het tijd van het jaar die tijd waar Raven toch zoon bloed hekel aan had, leaffall verschrikkelijk gewoon maar waarom haatte ze Leaffall he ergst? Omdat ze wist dat na Leaffall leafbare kwam en ja daar zat niemand op te wachten dat spreekt voor zich,"Stomme modder", klonk een mompelde stem opeens Raven draaide zich naar het geluid toe en zag Mazepaw staan ze glimlachte en liep naar hem toe ' Ik kan nu al zien dat je geen modder van bent' grapte ze terwijl ze een hem een knipoog gaf, Eens gelijk zij hield ook niet van modder, bah.


To much hate 2lijwgo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
To much hate DPKsfdL
2815
Actief
Mazerunner
BerichtOnderwerp: Re: To much hate   To much hate Icon_minitimezo 29 nov 2015 - 13:53

"Ik kan nu al zien dat je geen modder van bent", Ravenpaw, al was Maze slecht met namen, dus zou ze ook heel anders kunnen heten. "Ik denk niet dat er überhaupt iemand is die wel van natte, plakkerige smurrie houd", grijnsde de gestreepte tabby, waarbij hij zijn voorpoten begon te wassen.To much hate Mazerunneros
tnx Bunny :3
Stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenpaw'
Member
To much hate DPKsfdL
San~! ღ
143
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Ravenpaw'
BerichtOnderwerp: Re: To much hate   To much hate Icon_minitimedo 3 dec 2015 - 16:41

Ik denk niet dat er überhaupt iemand is die wel van natte, plakkerige smurrie houd", grijnsde de gestreepte tabby, Raven knikte en schudde grinnikend haar hoofd 'touchée' lachte ze toen de wat dichter naar de kater toe liep, 'Zeg Maze' begon ze rustig ze wilde niet aandringen 'Je bent al 15 moons word het niet tijd dat je warrior word?' vroeg ze vervolgens nieuwsgierig glinsterde in haar ogen, Raven wilde graag van alles weten en een Apprentice van 15 moons kwam je niet vaak tegen de meeste werden van af 12 of 13 moons al warrior waarom gebeurde dat bij Maze dan niet?


To much hate 2lijwgo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
To much hate
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: