{Christmas present} Kitty kitty kits 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 {Christmas present} Kitty kitty kits

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: {Christmas present} Kitty kitty kits    ma 30 nov 2015 - 18:54


Hallo allemaal,

Hier is het kerstcadeautje voor Claw en Howl. Yu, Cloud en Cobra gaan broertjes en/of zusjes krijgen. Claw zal er eerst echt niet blij mee zijn en er heel erg aan moeten wennen, maar uiteindelijk gaat hij natuurlijk net zo veel van ze houden als hij van zijn eerste nestje houd.

Moeder

Howl
Elite member(former kittypet)
Een stevig gebouwde zwarte poes met oranje/rode ogen
Voorsteltopic: klik


Vader

Claw
Elite leader(former Elite member)
Een grote robuuste kater, met een gitzwarte vacht. Hij heeft een grotere klauw aan zijn rechterpoot en groengele ogen.
Voorsteltopic: klik

Broertje

Chawl
Elite kitten
Hij wordt een grote kater net als zijn vader. Hij heeft wat witte haartjes op zijn kop en op zijn rug heeft hij een witte vlek wat wel wat weg heeft van bloedspetters, verder is hij gitzwart net als zijn ouders. Wanneer hij zijn oogkleur krijgt zal er één grasgroen en één oranje worden.
Voorstelpost: Zie hieronder


Mogelijkheden:
- Claw zijn moeder was een grijze tabby met lichtgroene ogen en zijn vader een zwarte kat met drie witte poten en grasgroene ogen. Van Howl haar ouders is niet echt een beeld. Jullie zijn dus best vrij met het kiezen van een uiterlijk, maar houdt het wel een beetje logisch.
- Wij kijken naar originaliteit en realistische karakters. Geen enkele kat wordt gemeen geboren, uiteraard kan hij daar aanleg voor hebben maar een kitten wordt vooral gevormd door de omgeving. Kittens zijn nog naïeve wezentjes die moeten leren hoe de wereld in elkaar steekt. Een kitten zal nooit alleen slechte of alleen goede eigenschappen hebben.
- Iedereen maakt kans om gekozen te worden zorg er gewoon voor dat het origineel is.
- Hun broertje zal Chawl worden en het nestje zal uit twee of drie kittens bestaan. Dit betekend dat we er maar één of twee bij kiezen! Nog meer reden om creatief te zijn.

Regels:
- Wij willen een actief nestje die ook actief blijft. Meldt je dus alleen aan als je zeker weet dat je hem of haar actief kunt houden.
- Zorg er voor dat jouw aanmelding af is 2 dagen voor de kerst. Rond de kerst zullen wij de kittens kiezen.Verras ons, veel succes!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    ma 30 nov 2015 - 18:54Chawl

Those who rule the world get so little opportunity to run about and laugh and play in it

~General~

Name:  Chawl
Gender: Tom-cat
Parents:  Howl x Claw
Clan: BloodClan~Outside~

Build: Hij is een kleine kitten door ondervoeding, maar zal uitgroeien tot een robuuste breedgebouwde kater.
Fur: Een zwarte vacht met wat witte haartjes op zijn kop en een witte vlek midden op zijn rug in de vorm van een bloedvlek.  
Eyes: Hij wordt geboren met donkerblauwe ogen, maar zal één grasgroen en één oranje oog krijgen.  ~Inside~

“ What?! I'm not small! It's the world that's too big!!”

Doordat hij wordt geboren in de moeilijkste tijd van het jaar zal hij eerst klein blijven. Hij heeft al zijn energie nodig om genoeg eten binnen te krijgen en zichzelf warm te houden. Hij is een echt moederskindje die zijn vader eigenlijk een beetje spannend vind. Hij is vreselijk beïnvloedbaar, omdat hij de wereld gewoon niet begrijp. Hij vind het moeilijk om de logica in het leven te zien die hij juist zo graag wil zien. Hij is een denker en veel te serieus. Hij zal heel erg op zijn ouders gaan letten en hun gedrag imiteren omdat hij denk dat dat de enige goede manier is. Zijn ouders en dan vooral zijn moeder is zijn grote voorbeeld.  

“ Your life is your statement to the world representing your values, your beliefs, your dreams. But how can you live them?”

Als hij iets ouder wordt komen ze er achter dat hij kleine pijntjes niet voelt(Lichte vorm HSAN bij mensen). Erge verwondingen voelt hij wel, maar doordat hij een hele andere pijngrens heeft dan andere katten doet hij snel te ruig. Dit is niet expres maar hij weet niet wanneer hij te ver gaat. Hier is hij best vaak verdrietig over, omdat hij wel graag wil spelen. Daardoor wordt hij alleen nog maar serieuzer en vraag zijn moeder de oren van haar kop over hoe alles nou eigenlijk werkt en waarom hij niet normaal met andere kittens kan spelen.

“ Everything we do and think has consequences and everything is connected by this web and has a meaning. When we touch the web on one side of the world, it ripples through it to the other - and so on”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinstream
Member

San
196
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    ma 30 nov 2015 - 19:00

Ja oke ja oke jaa oke hmm Hier komt zoiezo een aanmelding reken daar maar op<3


Take care of them steven
Rosie:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan

916
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    ma 30 nov 2015 - 20:16

They say
if you dream about something more then once, it's sure to come true.
...

Quick Info
Name: Elliot
Gender: Male
Clan: BloodClan
Sexual Preferences: Unknown

Name
Name: Elliot
Future Names: ??
Former Names: None
Nicknames: Eli

Clan
Clan: BloodClan
Rank: Kitten
Future Ranks: Young One, Member, ??
Former Ranks: None
Leader: My dad is leader, I don't know if I like it though..
Commander: Someone with creepy eyes, I'm scared of her.

Family
Mother: Howl
Father: Claw
Siblings: Chawl, ??
Half-Siblings: Yu, Cobra, Clouddust
Grandpa's: Finn, ??
Grandma's: Felcia, ??
Uncles: Trigger
Aunts: Cassidy

Appearance
Een calico katertje, dat komt niet vaak voor. Dat is dan ook de reden dat de twee ouders er niet zeker van zijn of deze kitten nou een katertje of en poesje is en hem dus een unisex naam geven; Elliot. Echter blijkt het al snel dat het hier toch echt niet om een poes gaat maar een kater. Vaak wordt hij dus Eli genoemd, aangezien dit wel een naam voor een katertje is en wat stoerder klinkt.
Ellioit is dus een calico katertje, met wit rondom zijn nek en neusje. Voor de rest is hij zwart met bruin en heeft hij gifgroene ogen. In het begin zal hij erg mager en tenger zijn maar rondom zijn apprentice tijd zal hij een groeispurt krijgen en wat meer spieren ontwikkelen. Uiteindelijk zal hij de bouw van zijn vader overnemen.
Plaatje Elliot, niet bewerkt:
 

Personality
Kort samengevat is Elliot een niet zo slimme, lieve goedzak die geen vlieg kwaad zal doen. Hij zal vanaf dat hij net geboren is al erg graag willen spelen, dingen ontdekken en overal zijn neus in willen steken. Als het spelen te ruig wordt zal hij geschrokken stoppen, omdat hij het eng vind om pijn te zien. Hij zal bij verschillende dingen niet merken waar de grenzen liggen en deze ook per ongeluk overschrijden wat kan leiden tot vervelende situatie's waar hij eigenlijk helemaal niet in wil zitten. Hij zal niet echt in de smaak vallen bij andere kittens en zijn siblings. Ook heeft hij het gevoel dat hij zijn ouders teleurstelt door niet te zijn wie zij willen dat hij is. Hij is niet slim en heeft geen talenten die hem speciaal maken. Hij zal later als jonge apprentice ook niet goed zijn in jagen, vechten, sluipen etcetera. Pas rond de 10 manen krijgt hij een groeispurt waardoor hij de bouw van Claw krijgt. Hierdoor zal hij opeens een stuk beter zijn in vechten, al zou hij dit niet snel gebruiken.
Als kitten is Elliot echter best alleen. Hij is een beetje bangig en dit zorgt ervoor dat hij buitengesloten wordt. En wat doet een kitten die alleen is? Hij zal heel veel met zichzelf optrekken. Dat is precies wat Elliot zal doen - hij gaat als jonge kitten veel met zichzelf om en weet zichzelf wel een beetje te vermaken. Hij wordt een echte dromer al zal dit een beetje de kop in gedrukt worden. Hij wenst voor veel dingen die hij niet zomaar kan krijgen zonder hiervoor te werken. Dit heeft hij zelf nog niet door, en hij snapt niet waarom het anderen wel lukt om iets te doen en hem niet. Na een tijd wordt het saai in zijn eentje. Dus zal hij een denkbeeldige vriend maken. Dit zal gebeuren rond de twee manen. Deze vriend zal hij echt zien als een persoon, een kleine witte kater genaamd Dehlia om precies te zijn, terwijl anderen gewoon lucht zien. Eli vind het helemaal niet eng om om te gaan met deze kat en het zal letterlijk zijn beste vriend worden. Of deze kat altijd bij hem zal blijven weet ik nog niet en laat ik graag aan de RPG over!
Keywords: Dom, lief, nieuwsgierig, alleen, dromer, denkbeeldige vriend.  

Abilities
- kitten -
Hunting: ○○○○○
Fighting: ○○○○○
Climbing: •○○○○
Swimming: ○○○○○
Running: •○○○○
Tracking: ○○○○○
Knowledge: ○○○○○
Stamina: •○○○○
Hearing: •••○○
Sight: •••○
Smell: •••○○
Agility: •••○○
Social: ○○○○○

Motivation
CLAW EN HOWL. Het is een geweldig koppel and I can't. Ik heb al heel lang een karakter als Elliot in m'n hoofd zitten hehe. Eigenlijk wilde ik hem eerst een poes maken maar een katertje leek me veel leuker! Ik kan niet wachten om hem te bespelen en hoop dus ook echt dat ik uitgekozen wordt :3 ik heb veel inspiratie voor hem door zijn aparte karakter en hoe hij eigenlijk precies niet in de BloodClan past - als tegenstelling tot m'n andere karakter Zira die zich daar helemaal op haar plek voelt.
xx Loïs
THANKS!


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★Laatst aangepast door Mousepaw. op wo 16 dec 2015 - 16:52; in totaal 10 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nyn
3143
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    ma 30 nov 2015 - 20:18

WAT DOE JE ME AAN ;w; Meanies, nu moet ik hier een aanmelding voor maken cuz OMFG DIT IS ZO GAAAAAAAAAAAAAAF <3
Dus effe officieel:
Hier komt zeker een aanmelding! C:::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shun
Member

66
Actief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    ma 30 nov 2015 - 20:29

Name: Joseph

Age: Unborn

Gender: Male

Group: Bloodclan
Familie//General

Algemeen
Name: Joseph
Nicknames: Jose, Josphin, Seph, Jossie <--(by Dani)
Gendre: Male//Tom-Cat
Clan: Bloodclan
Rank: Kitten
Leader: Claw
Commander: Zira
________________________________________________________
Familie
Mother: Howl
Dad: Claw
Siblings: Chawl, and 0 or 1 Unknown
Half-Siblings: Yu, Cobra, Clouddust
Grandpa's: Finn, Unknown
Grandma's: Felcia, Unknown
Uncles: Trigger
Aunts: Cassidy
________________________________________________________
Kennisen
Kat//Clan//Relatie//Gedachten

Claw//Bloodclan//Familie// Hi..... Dad *Runs away*

Howl//Bloodclan//Familie// Mom you're so harsh on us, But cool

Chawl//Bloodclan//Familie// I want play, who is the best in fighting?

Zira//Bloodclan//Commander// ...No comment...

Clouddust//Rogue//Familie// You're familie I think..

Yu//Bloodclan//Familie// Big sis can we please play?

Cobra//Rogue//Familie// You're familie I think..

Bij Clouddust en Cobra staan hetzelfde omdat als kitten ze niet uit de clan mogen dus zal hij weinig over ze weten

Appearance

Bouw
Joseph moet eigenlijk zoveel mogelijk op de Felcia lijken, waardoor hij grijs met wit is geworden want er zitten ook wit als kleur in de familie dus heeft hij wel wat van de Felcia. Ook is hij erg slank en flexibel gebouwd, hij heeft een bouw van een kattin maar ook heeft hij de breedtes van een kater. Hij is even lang als een normale kat, normal sized happy meal please? xD Maar hij heeft lange poten en zal dus wel in snelle bewegingen kunnen komen, hij valt niet op tussen de andere katten. Hij is juist eerder een schaduw, alleen het enige wat opvalt is zijn vrouwelijke bouw. x) Slank, Flexibel, spitse neus, dunne kop, enz. Alleen zijn botten zijn wat steviger dan als een kattin. Dus hij zal dan iets breder zijn dan een normale kattin, voor de rest kan je hem gemakkelijk vergelijken met een She-Cat. Het interessante aan zijn bouw is dat hij de lange poten van een kattin heeft, het slanke en het dunne om overal langs te komen. Zijn lange dunne lijf, hij is ook vlug flexibeler dan andere katten. Hij kan sprongen maken die andere katten niet kunnen maken, ook aanvallen zou hij heel anders doen.

Hij zal sneller naar je toespringen dan op je af rennen of hij zoekt een andere positie uit, probeert om het spel 'hide and seak' te speler waarbij als je langs hem loopt zonder een idee dat je zo een gevecht kan laten starten als je voorbij loopt. Hij kan makkelijk overal door heen kruipen en zich daar verstoppen, hij zal ook door zijn lichaam dingen makkelijker kunnen doen alleen soms wordt daardoor het vechten moeilijker en andere dingen. Ook zal hij in het begin moeite hebben aan zijn lichaam maar zal er erg vlug aan wennen, richting zijn Apprentice tijd weet hij hoe het werk. Hij zal er erg veel gebruik van maken, misschien heeft hij geen kracht en lijkt hij eerder op een kattin die nooit gevochten heeft. Zal hij toch ergens de kracht hebben om zijn tegenstander neer te halen, op misschien een moeilijke manier maar het zou hem toch gaan lukken. Hij is namelijk anders dan de andere katten, hij werkt namelijk zijn tegenstander uit tot dat deze moe is en zal lichte wonden geven. Hier door voel je veel pijn als je uitgeput bent, vele lichte wonden en vermoeidheid. Hij zal dan zijn klauw erover heen schuiven om zijn tegenstander uit te schakelen, maar misschien werkt dat niet altijd...

____________________________________________________
Kleur
Fur: Grijs-wit
Eyes: Licht groen
Nose: Rose
Paws: Voorpoten: Wit//Achterpoten: Grijs
Ears: Grijs
Tail: Grijs
_____________________________________________________
Lengte
Tooths: Kort
Fur: Middel lang-lang
Nails: Middel lang
Tail: Middel lang
Ears: Middel lang
Scars: Later als tijdens zijn app tijd zal hij een kras over rechteroog hebben die zou hij voor altijd behouden.
______________________________________________________
Skills 10 Hoogste, 1 laagste
Jacht

Speed: 7
Quick thinking: 6
Defense: 5
Strength: 3

Vecht

Speed: 7
Quick thinking: 5
Defense: 6
Strength: 3

Sociaal

Talking: 7
Playing: 8


Personality

Persoonlijkheid
Character Recap:
You seem so familair...

Joseph is een andere soort kat, hij lijkt erg op Felcia ook met zijn karakter alleen dat hij geen moordenaar is en een vriendelijke kater. Ook dat hij alles als een spel ziet, hierdoor zal vaak de naam verandering ontstaan. Als  ze zijn naam willen uitspreken komen ze eigenlijk op de kat die vroeger Claws moeder was, hij is misschien wel geen grijze tabby maar heeft gezichtsuitdrukkingen, gedrag's kenmerken waardoor er soms een grote verwarring ontstaat in de familie. Hij heeft namelijk een bouw van een kattin, maar nu even de vergelijkingen wegstrepen. Dus hij zal eigenlijk als een dubbelganger lijken, maar hij ziet alles als een spel. Hij is erg naïef maar laat alles achterover zich liggen, ook wilt hij niet luisteren en is hij koppig als wat. Hij denkt vaak dat hij het beter kan als de anderen en voelt zich ook erg trots als hij ergens in wint in een spel, hij is ook een perfectionist. Hij wilt alles precies hoe hij het wilt, alles moet recht. Alles moet hoe hij het ziet, ook is hij een steunende kater die vaak die vaak naast je staat om je aan te moedigen bij een groot event.  Ook strijkt hij het liefst met de aandacht waardoor hij uiteindelijk geen vlees eet en zijn vader voor gek wilt zetten door juist ineens de hele tijd gras te eten.

I was never meant to be..

Ook als Apprentice maakt hij vlug vrienden en staat hij vaak voor schut, hij probeert nu juist zijn vader als kitten te ontwijken en vaker naar zijn moeder toe te gaan. Hij zal zijn karakter nog altijd behouden, zijn vriendelijkheid, zijn koppigheid, zijn egoïsme, zijn liefde voor spelen, het steunen van anderen en altijd anderen vertrouwen. Wie het ook zijn, hierdoor zullen andere katten van kijken dat hij eigenlijk niet bedoeld is voor het moorden van anderen en het verwonden maar dat hij liever wegschuilt in de duisternis. Ook als je kijkt naar zijn karakter lijkt hij meer op een vrouw dan op een echte kater, hier door raken er nog meer katten in de war met of hij een kattin of een kater is. Als je het hele karakter leest dan weet je ongeveer waarom en hoe en wat, ook doordat hij op Felcia lijkt.

Character Keys:
//Aardig//Vriendelijk//Steunend//Egoïstisch//
Koppig//Naïef//Schuilen//Druk//Uitdaging/
/Plagend//Ongehoorzaam//
Ziet alles als een spel waarin je nooit dood kan gaan//Perfectionist//Doorzetter//Pittige tante//Liefde

Character Long

::Dit is zijn algemene kitten karakter::

"No problem is so easily said"

Joseph is eigenlijk een kater die wordt geboren met een extreem verlegen gevoel, hierdoor zal hij op elke vraag als ze vragen hoe het met hem gaat. Goed het is oké? "Ja het is oké" ter wel het niet zo is. Hier door zal hij zich voor een tijdje afsluiten maar na een korte tijd voelt hij zich al vlug thuis, hij wordt drukker en is een stuk vriendelijker tegen alles en iedereen. Hij luistert niet en is super koppig, hij loopt zo het kamp uit naar een andere soort territoire. Misschien lijkt hij lief en schattig, zo onschuldig als wat maar ergens. Ergens diep in zijn hart voelt hij diepe eenzaamheid en depressie, toch blijft hij alles geloven wat iedereen zegt zelfs als ze hem beledigen. Hij steunt heel veel katten en vooral zijn vrienden als ze tegen elkaar een vechtpartijtje houden, ook denkt hij dat hij alles aan kan. Dat hij de perfecte kat is. Hij wilt ook zo alles hebben zoals hij denkt dat het goed is, hij wilt alles perfect. Ik zie je hem moeilijk op het kamp, hij weet namelijk heel veel technieken om juist onzichtbaar te zijn. Bij andere nesten duiken, achter katten lopen. Bossen en hutten zijn handig om in te verstoppen, hij doet namelijk met liefde verstoppertje. Ook als hij iets goeds doet voelt hij zich ontzettend trots, ook denkt hij dat de hele wereld om hem draait en dat geeft aan dat hij al een egoïst was bij zijn geboorten. Hij is een enorme doorzetter en geeft niet zo vlug op, hij plaagt graag anderen en doet daar ook echt alles voor zelfs als het hem voorschut zet.

Was it so easy to live with the life you have.

Hij zal voornamelijk een heel erg irritante zoon zijn, alleen ook zal hij heel erg op Felcia lijken. Namen worden doorelkaar gehaald enz. Alleen zelf weet Joseph niet wie Felcia is, alleen hij brengt in de plaats van een koude zweer een warme mee. De kerst zweer, zijn vrolijkheid. Als hij om iemand geeft dan merk je dat omdat hij dan probeert om zoveel mogelijke liefde te geven <3, hij is de vriendelijke sneeuwman. Hij is druk speel en nog eens druk, hier door vinden vele hem irritant maar geeft hij toch ergens een vriendelijke glimlach. Vaak brengen Bloodclanners een koude dodelijke zweer neer alleen zet hij juist een vrolijk beeld op over de clans en rogues, alles zal goed zijn in zijn ogen. Dus zijn koppigheid in het vertrouwen van iedereen, de vriendschappelijke gevechten. Het spelen, de speeltjes. Hij vind altijd een manier om met andere katten te spelen en juist ze ook blij te krijgen. Ook blijft hij erg steunend, maar sommige karakter trekken heeft hij van zijn oma maar sommige heeft hij ook van Claw maar ook van Howl en van zichzelf. Still he is a perfectionist tho xD

Good is not the best

Soms is onze Joseph ook niet altijd goed, hij kan ook namelijk soms koud en kil reageren. Daarom zal hij ook veel karakter wisselingen hebben en dus niet altijd al te vrolijk, daarom is deze vrolijke kater ergens ook nog een slechte kant van zijn hart. Depressie, deze kant heeft hij vooral door zichzelf. Ook zijn verlegenheid, hij maakt misschien wel vlug vrienden maar het is moeilijk om hem te vinden en te bereiken, hij is namelijk een sneaky bastard. Maar als hij angstig voelt dan kan je beter niet dichtbij komen, want dan haalt hij uit of rent hij weg en verzint hij dingen dat hij terug moest van zijn moeder of vader. Ook heeft hij een mannelijke kant, mannen huilen niet kant xD Hij zal altijd proberen om stoer over te komen en nooit te huilen, hij is geen mietje en probeert zich sterk te houden in welke situatie dan ook. Hij is erg egoïstisch hij denkt dat hij alles kan en ook niet te verslaan is, ook vind hij zich beter dan de anderen en wilt hij zijn trots trotseren. Hij wilt de beste kat ooit worden, in uiterlijk maar ook met het vechten. Het maakt hem niet uit hoe of wat hij moet verslaan maar hij denkt dat het hem toch gaat lukken, hij is erg pittig en kan kwaad reageren. Hij kan doordringen tot wat hij wilt weten, ook probeert hij dat vaak altijd. Ook als hij echt zijn zin wilt kan hij conclusies en antwoorden geven hoe of waarom, hij geloofd in zijn standpunt en hij zal het ook altijd doen. Hij geloofd in zijn geluk, hij geloofd dat hij alles en iedereen aan kan. Ook wilt hij alles perfect hebben hoe hij het in zijn gedachten wilt, hij heeft precies zijn vechttechnieken al voorbereid. Hij wilt alles precies zo hoe hij zich het voorstelt, hier door zal hij een mix van moeder/vader en Felcia zijn..

So what do you want for Christmas?

Joseph is misschien een schatje van buiten en binnen kant, erg vrijgevig en liefjes tegen iedereen. Alleen is hij erg trots en verliest hij dat minder gauw, als hij iets goeds doet dan beloond hij er zelfs wat op alleen als hij iets verliest dan krijgt hij depressie en voelt hij zich niet zo goed. Hij kan dan woedend maar hij kan ook verdrietig worden alleen verdriet laat hij minder gauw zien, ook heeft hij blijdschap en is hij best wel ruig in spelletjes. Alles om te doen om zijn ouders trots te maken, ook ergens wilt hij het liefste niks doen en de hele tijd rond hangen maar hij brengt vaak een vriendelijke leuke sfeer. Hij zal vele kitten events en speel events proberen te veroorzaken, hier door zal hij vrienden creëren. Hij zoekt altijd anderen op en probeert overal zijn best op te doen, dus deze kitten zie je gewoon eerder met vrienden en dingen organiseren dan gewoon rustig ergens zitten en de hele dag zich vervelen. Hij probeert zich altijd bij andere zich te bevinden zelfs als andere zich aan hem irriteren, vaak probeert hij ook andere te irriteren. Alleen je zou denken dat alleen poezen om hun vacht denken, alleen Joseph doet het ook en probeert gewoon de invloed van poezen op zich te krijgen door zijn goed verzorgde vacht en dat hij er leuk uit ziet plus de zoon van Claw. Hij probeert er gewoon goed uit te zien maar soms weleens gewoon voor de lol met andere flirten, dus hierdoor zal Joseph ook wel een beetje van zijn vrouwelijke kant. Want vaak flirten vrouwen met mannen of juist anders om en vaak denken alleen poezen aan hun uiterlijk maar dat doet Joseph allemaal ook, vaak probeert hij ook nog aardig en leuk over te komen maar vaak gaat dat moeilijk. Ook is hij heel moeilijk om naar je te laten luisteren, hij is namelijk enorm koppig en luistert liever niet. Dus ja, een heel moeilijk kind dus. Ook heeft hij meer een kijkje op bloemen, hij is niet zo van het bloed maar ziet liever bloemen dan bloed en verderf waardoor je hem vaak kan tegen komen in een bloemen veld. Ook als je zegt dat hij iets niet kan of hem uitdaagt, gaat hij het ook echt doen. Zelfs wat het ook mag zijn, bijvoorbeeld.  'Klim dat dak op want dat lukt je toch nooit' Dan gaat hij ook echt een dak beklimmen hoe gevaarlijk dat ook mag zijn. Of 'Vecht tegen een groepje van die mormels van honden, wedde dat ik er beter in ben?' Dan gaat hij een groepje honden bevechten waardoor het ook erg gevaarlijk voor hem is, uitdagen is dus niet zo handig. Omdat hij dat ook echt gaat doen, dus hij komt vaak in enorme gevaarlijke situaties terecht omdat hij zelf te trots is en denkt dat hij alles durft en kan. Deze situaties kunnen hem later tot zijn dood brengen... Ook eist hij veel aandacht, hij probeert altijd zijn best te doen.

I know I've got a big ego, I really don't know why it's such a big deal, though.

Alleen hier boven zie je alle kitten gedrag, zijn karakter veranderd heel erg vaak tijdens de RPG want iedereen hoe ouder je ook wordt hoe meer veranderingen je raad pleegt. Hier boven is dus zijn kitten tot ongeveer middel Apprentices, dit was even handig om erbij te zetten om jullie even te realiseren dat al zijn karakter botsingen ergens mee te maken hebben. Dus hier boven was alleen kitten, ik zou ook Apprentices kunnen er uit halen maar dan is hij heel anders beschreven. Dat komt door bepaalde ideeën die er nog al hard in voor komen. Ik wil mijn karakter stuk voor stuk breken, dus ook de mensen die het lezen.. >3 Maar het grappige is... Dit is nog niet zijn hele karakter....


::Apprentices::
Dit stukje is geheim, of ja vooral. Hier zal ik een kort stukje vertellen, als andere het intreseren.

The soulless body, walks. One thing what it saids was, "in a world of killing is er one thing, kill or be killed..."

Hier lees je al een stukje, als Apprentices zal hij zielloos hartenloos en pijnlijk zijn. Met zijn motto "Kill or be killed", ergens zal hij een klein puntje hebben waar geen moord in zit maar juist liefde maar dat kleine stukje lijkt weggevaagd en als een machine de strijd in te gaan. Zonder gevoel alleen met leedvermaak, de pijn van een ander. De ander uit te dagen, tot de ander vraagt tot vergiffenis zal hij zelfs dan de gene vermoorden. Geen enkele kat zal meer veilig zijn, hij lijkt een heel ander iemand dan nu. Toch.. Ergens moet hij nog goed zijn? Maar zijn evil karakter blijft voor een lange tijd verborgen, hij draagt een masker vol vriendelijkheid en beleefdheid zodat een kat niet merkt dat hij vol slechts is. Hij is een sluwe planner en subtiel als de omstandigheden die het vereisen, zelfs manipuleren van andere katten. Ook zal hij ergens zelf haat hebben, ergens..

"Howdy, boy/girl. How do you like my new expression of death..."

______________________________________________________
Likes//Dislikes
::Kitten::
Likes: Familie, vrienden, spelen, plagen, winnen, een uitdaging,
Dislikes: Bedrogen worden, vader, vechten, jagen, alles wat met bloed te maken heeft, regen, verliezen, Angst

::Apprentices::
Likes:
Moorden//Bloed//Andere breken// Pijn//Verdriet//
Winnen//Uitdagen//Manipuleren//Schaamte//
Totale vernietiging//De pijn van anderen// De kou//
Het verdriet van anderen//De totale vernietiging op anderen//

Dislikes:
Verliezen//Gebruikt worden//Familie//Regen//Modder//
Bedrogen worden//Zelf verslagen worden//Depressie//
Emoties//

Heel erg botsende persoonlijkheden, dit zal hem heel erg laten twijfelen.
______________________________________________________
Andere dingen
Theme: https://www.youtube.com/watch?v=ntsSYX1DdrY
Theme 2: https://www.youtube.com/watch?v=DbymcU62bys
Theme 3: https://www.youtube.com/watch?v=DPSp2seoIbc
Battle Theme: https://www.youtube.com/watch?v=BEWOTdVnnZ8

"I don't want to be told to grow up"


Motivation
Hey, ik ben Derpje. De speelster van Ripa en al die andere irritante karakters. Zoals de Shun die ik nou deze aanmelding heb meegemaakt, maar ik ben eigenlijk al heel vaak geïnspireerd geweest door Claw en Julia. Zij flipte de Bloodclan van inactief naar actief dus zwoor ik mezelf vanaf dat moment dat ik gewoon haar ging stalken xD, ik heb weinig humor. Ik was juist van plan om me aan te melden 1. jullie zijn te gekken personen, 2. ik had het Julia beloofd, 3. Claw en Howl zijn cute samen <333 Dus ik dacht laat ik me maar aanmelden, alleen zag ik die dag het laat omdat ik mario super strikers footbal zat te spelen. Geweldig spel, je ramt andere tegen je beste vriend Kritter aan of juist tegen de elektriciteit bij het stadion. Toen bedacht ik me iets toen ik dit las waarom laat ik geen fantasie los op zo'n karakter en tadaaa daar was Joseph, stiekem wilde ik hem kritter noemen xD dus plaatste ik mijn aanmelding en wachte ik een paar dagen, en daar waren mijn ideeën op papier. Rede waarom ik hem geen Kritter had genoemd? Ik was gewoon van neh laat ik ook maar Random zijn en naar namen kijken.. Yeah xD

Maar oké weg met de trivia van het karakter en terug naar activiteit, zelf ben ik wel actief maar ik zit in mijn examenjaar alleen ik wil echt met alle liefde gewoon meedoen. Ik wil daarom mijn best doen om actief te blijven, Geweldig nestje en geweldige mensen. Ook twee die altijd wel actief zouden blijven, vaak als ik in een nestje speel wordt dat langzaam helemaal inactief alleen hierdoor wordt ik zelf ook wat inactiever. Maar ik zal altijd mijn best doen om heel veel activiteit te tonen en actief te blijven met Joseph. Ook is het grappig dat Joseph zich als een meisje gedraagt ter wel hij dat niet is, hij lijkt enorm op Felcia en is ook erg pittig om tegen te gaan. Het meeste wat hem boeit is zijn uiterlijk, waardoor het echt geweldig is. Ook is hij super sociaal, wat voor mij een uitdaging is. 1. ik ben zelf niet een sociaal en staat vaak stil. 2. Ik heb nog nooit echt een super sociaal karakter gespeeld. Dus het lijkt me geweldig om hem te gaan spelen, hier door zal ik ook actief blijven doordat het voor mij zo'n uitdaging is. Ik hoop dat jullie er geen moeite mee gaan krijgen xS Of ja Howl en Claw wel dus xD Zo'n irritante snuiter, zo'n kitten die je het liefst niet eens wilt hebben. Ook heb ik super veel plotwisten en ideeën in mijn kopje, dus ja. Hopelijk wordt het een enorme leuke RPG en hopelijk krijgen de mensjes in het nestje een geweldige tijd, ik wil namelijk super graag een kitten spelen van het nest. Ook dus een lange motivatie waarvoor ik heel lang de tijd voor heb gehad, ik speel ook vaak met mijn zusjes met knuffels waarbij ik dus mijn karakters uittest of dat ik ze ook kan bespelen. Wat mij dus ook echt nog lukt soms, of juist helemaal niet. Daarom heb ik nu al meer dan 3 testen gedaan met Joseph met mijn zusje. Dus ik kan je erop garanderen dat het karakter niet zomaar wegvalt door saaiheid of juist dat ik het niet kan bespelen.

Ik hoop dat Joseph een indruk heeft gemaakt en nu helemaal omdat hij niet kritter heet xD grapje. Ik ben heel lang bezig geweest om alles aan te passen, de goede en de slechte dingen. Ik heb zijn karakter van 3 karakters, jaah 3 KARAKTERS zitten diep in hem verborgen. Eigenlijk 4 maar dat is een karakter dat OCC was en dat is Felcia, want die is de moeder van Claw enz. Ik probeerde duizend maal alles van Claws historie te lezen om ongeveer te weten hoe de pittige moeder van hem reageerden en een beetje karakter eruit te kunnen halen, ik heb veel lees werk gedaan om Joseph zijn karakter te creëren. Misschien duurde het wel dagen voordat ik echt begon met mijn aanmelding, als jullie geïnteresseerd zijn op wat hij is gebaseerd dan krijg je het nu te weten. Eigenlijk is hij stiekem dus op 5 gebaseerd xD kom ik nu pas op.
1. Felcia (Claws OCC moeder die al lang dood is) -Egoïsme, koppigheid, pittige tante-
2. Kritter (Mario strikers voedbal) De krokodil als keeper. -trots, niet tegen zijn verlies kunnen, winnen-
3. Koopa troopa (Mario//alle games) -De vrolijkheid, de spelletjes, events, blijdschap-
4. Kyuubi (Youkai watch) -Overal de beste in zijn, ego, beste uiterlijk willen hebben, vrouwelijkheid, flirten, harten veroveren-
5. Shyguy (Mario) -De verlegenheid, de angsten, in de schaduwen blijven-

Ik heb over al deze karakters theorieën gelezen behalve Felcia maar daar voor heb ik Claws karakter sheet heel heel veel doorgenomen. Shyguy is eigenlijk een geest wat probeert om andere wanneer ze het zwakst (in dromen) te vermoorden, ook zijn het wezens wat als experimenten werden gebruikt voor kamek zijn toverspreuken waarom ze een masker op hebben voor hun afschuwelijke lichaam wat daar achter zit. Of ja enge, kritter is een gast geweest die eigenlijk de slechterik was geweest in de oude mario games maar als voedballer dus keeper is hij erg grappig en als ik het speel geef ik hem de schuld voor een goal. Ook is hij erg trots en vrolijk als hij alle goals heeft tegen gehouden maar wordt hij kwaad als hij er geen tegen houd xD. Over de andere karakters vertel ik ooit wel is over of ja de andere twee. Maar dit was een lange trivia en heel, heel veel zoek werk om van alles op te zoeken.

Ook zal onze Joseph als hij Apprentices wordt gebaseerd worden op Flowey, Asriel dreemur van het spel Undertale. Een spel waardoor ik echt even niet meer redelijk was, echt vele kleuren die de hele tijd verschijnen.. Urg, erg leuk spel. Alleen natuurlijk laten we onze Joseph gestoord worden, zich afdwalen naar het slechte pad. Het echte doel in zien van leven, een echte moordenaar zijn omdat hij nooit de liefde heeft gehad die hij wilde. Geen gevoel meer had, kwa emoties maar heeft ze toch. Nog steeds zo naïef als wat, alleen als je tot hem naderd in zijn diepste ziel dan weet je dat zijn kitten gedrag er nog zit. Hij zal een gestoorde emotieloze (ergens toch wel emoties) moordenaar worden, hoe? vragen jullie. Dat is een vraag aan de RPG, al ingeplant als hij wordt gekozen. Alles zit in mijn gedachten, toch zouden jullie ergens naar meer antwoorden zoeken maar dat is aan het onbekende. Ook zal hij als Apprentices het gevoel van andere katten tegen hun opzetten, eerst wat diep vanbinnen zit uit je te persen om je daarna te breken stukje bij stukje. Blokje bij blokje, zodat het vechten, de pit niet meer in je zit. Maar niet elke kat is onverslaanbaar en is Manipuleerbaar, want de jonge Joseph is zelf ook zwak in Mind. Dit zal hem nog harder breken dan dat de andere katten dat hebben, hij is nog al een botsend karakter en vooral met zichzelf. Dit is even zijn Apprentices tijd kort uitgelegd, als jullie al zo ver zijn gekomen met mijn motivatie te lezen.

Joseph zal ook erg onzeker zijn maar wel leuk om te spelen, hij zal altijd wel een deel van de familie zijn maar ook ergens haat op wekken. Hij zal erg veel drama op leveren wat kan leiden tot verraad van zijn eigen Clan, ook is dit arme ding zo teer zo breekbaar. Leuk om te spelen, hij zal een enorme leuke kitten zijn. Mijn aanmelding is al erg lang maar mijn motivatie langer xD, ik hou nu al van Joseph en ik zal het echt erg vinden als hij niet gekozen zou worden. Hij is een lief karakter wat naar een moordenaar toe gaat, zijn lieve aardige gezichtje wordt te bang voor de wereld waar hij nu in leeft. Deze arme jonge kitten, zal geen en nooit echte liefde gevoeld hebben volgens hem. Zijn leven zal niet meer het zelfde zijn, deze woorden. Al deze woorden, worden gesproken om dit kleine ding maar je bent niet eens op de helft van mijn motivatie. Ik hou van Joseph omdat hij iedereen laat terug denken, iedereen blij laat zijn. Een verandering is voor de Bloodclan, misschien een hele loyale krijger? Alleen wat blijft er van hem over? Wat en wie is hij geworden? Hoe? Al deze vragen krijg je moeilijk antwoord op en helemaal nu, natuurlijk zijn er meer vragen. Maar juist dat hij zoveel heeft en zoveel kan laten zien, alleen de mensjes er weinig van weten krijg je de nieuwsgierigheid van dit verhaal. Je wilt de antwoorden maar die krijg je pas later, heel laat. Daarom wilde ik Joseph, juist die antwoorden je nooit te geven.. >3 maar pas heel laat in het verhaal, heel laat in de zijne. Een kleine stap dichter bij de antwoorden, alleen dan lijkt alles te veranderen en alles heel anders te zijn. Juist dat wil ik geven met Joseph, het gevoel van het onwetende. Zijn gevoelens zo min mogelijk in een RPG-Post schrijven, zijn gezicht neutraal houden maar toch ergens het karakter creëren.

Ik hoop dat mijn kitten een stukje mag zijn in het verhaal van Howl en Claw, Mijn inspi is hoog. Hoger dan dat ik ooit heb gehad, deze kitten zal anders zijn dan al mijn karakters. Deze kitten zal een nieuw geschiedenis gaan schrijven, ooit. xD Howl en Claw zijn schattig samen, de ene zo hard en de ander zo teer. De ene zo koud en de ander zo warm, toch zijn ze beide koud. Ergens diep in hun zielen, schuilt een klein vuurtje. Dit vuurtje brand naar de liefde, naar het samen zijn. Naar de warmen armen van elkaar en een stel kittens. Deze warmte, deze kou wordt gedeeld met hun nabestaanden. Hun volgende generatie, de liefde van een kind. Groeit zo hard, maar als je deze afbreekt dan. Creëer je iets wat wij zullen noemen als de kleine kitten Joseph, zijn liefde zo warm. Wat toch zo koud en eenzaam is, ik hoop dat dit jullie een beetje meer geeft over me karakter maar toch niet alles........

Joseph is lief schattig en het heeft een gezicht van een moordenaar, ik ga jullie weer wat info geven in mijn info motivatie wat ongeveer 2000 woorden is als het niet langer is. Ik heb heel veel inspi voor deze kleine kitten, van een klein zaadje een dodelijke bloem. Als jullie al niet gestopt met lezen zijn omdat ik jullie dood verveel met Trivia, karakter stuff en love heb ik nog ergens aan het einde heel veel over Claw en Howl geschreven xD. Hij zal gewoon de andere beïnvloeden, de kleine schat. Alleen hij gaat het duistere pad zo duister...

Zelf vond ik Joseph een gave naam, want ik zag ook dat niemand dat had gedaan dus dacht ik. Yass! Soms is het zo van aah ik kan die naam niet gebruiken en dan moet ik iets heel anders verzinnen. Ook zal Joseph niet aan het feit wennen dat hij in Bloodclan leeft. En in feit dat misschien zijn broertjes/broers zusjes/zussen het gaat gebruiken van dat Claw de vader is maar hij zal het juist ontwijken dat de leider zijn vader is, hij wilt namelijk niet anders behandeld worden als de anderen. Ook een echte Bloodclanner dood andere Clankatten alleen zou zelf Joseph daar nooit in staat tot zijn maar juist als een angsthaas zelf overgeven, ook gaat hij liever naar zijn moeder toe en rent hij weg als hij zijn vader ziet, dus ja... Hij zal niet een geweldige zoon zijn wat wel leuke dingen kan brengen in de RPG. Because I love him <333 hahahaha xD Maar ja, ik hoop dat mijn aanmelding goed was want ik heb hier best wel veel in vermeld. Ook zal Joseph een leuke kitten zijn met een leuk snoetje, alleen vaak zit er bij de RPG bij mij zo van. Als dat gebeurt gebeurd er dit als dat andere gebeurt gebeurd er dat, ik probeer nu alles over te laten aan de RPG of ja bijna alles. Ook heb ik heel veel Christmas muziek zitten luisteren zodat ik de warme kanten van mijn kitten kon op schrijven zoals de warme zweer die hij moet geven, de kerst geest. Het samen zijn, dat soort stuff. Ook heb ik koude kanten op geschreven door juist koude muziek op te zetten, geen blij maar zielige of juist crazy ones. Ik heb ook heel lang een liedje op gehad over chocolate, I love it <3 Maar juist krijg ik dan lieve gedachte bij de kerstmis liedjes, Claw en Howl bij het vuur allebei verliefd elkaar aan het aanstaren. Het genieten van de pasgeboren kittens en het genieten van het bij elkaar zijn. Want Claw en Howl zijn leuk bij elkaar, lief en geven heel veel leuke plotwisten. Ik hoop graag meer te zien en als ik niet wordt gekozen hoop ik stiekem op weer een nestje maar die zal vast heel lang duren -.- Ik vind jullie de spelers en de karakters goed bedacht, alles er van. Maar ook alles op WC is zo goed bedacht en hoe alles in elkaar zit, deze hele RPG is geweldig waardoor iedereen een ander favoriete karakter heeft. Ik wil juist ook zo iets bereiken met Joseph, zijn leuke kitten gedachten zijn liefde voor passie en zijn lieve gezichtje. Ik wil ooit proberen om een karakter te maken die vele mensen leuk vinden, nooit echt gelukt en daarom lijkt het me leuk om het te proberen met Joseph zodat mensen van zijn topics kunnen genieten zoals mensen bij jullie doen. Because youre two are amazing <333

Na een lange tijd van aanpassing en alles is mijn aanmelding van nu de langste aanmelding die ik ooit heb gemaakt dus, bravo jullie beiden. Dit komt door de inspiratie van jullie twee, ik voel me gewoon erg happy tijdens het maken van deze aanmelding. Ik ben er echt dol op en ik hou er van als ik zoveel inspi heb om dit helemaal te maken, I love my Characters all of them. Voor sommige heb ik minder hard voor gewerkt alleen hier heb ik echt mijn best op gedaan dus ik hoop dat jullie genieten van mijn aanmelding en het ook met blijdschap lezen dan hoe ik het heb gedaan en heb bedacht. Ik ben lang bezig geweest met het bedenken van Josephs karakter, natuurlijk moet er ook iets in zitten wat een minder goed ding is maar dat heeft hij wel. Ik vind gewoon Claw en Howl geweldig en zou het erg leuk vinden als ik ook een deel mee kon doen in de drama en de fun, ook vind ik Howl karakter leuk bedacht, lekker pittig en gemeen tegen alles en iedereen behalve een paar katten. Haar pit tegen over anderen en soms haar eigen wil om iets te bereiken, dat vind ik zelf erg leuk om te lezen en te zien. Ook Claw heeft heel veel positieve dingen, de kilheid, zijn emotieloze reacties maar dan zie je hem en Yu wat dan erg leuk is om te zien. Ik vind het echt geweldig, hoe een Bloodclanner de hele Bloodclan weer actief krijgt en op stelten zet. Daarom heb ik Joseph ook zal ik mijn best doen om actief te blijven, echt ik hoop dat ik part kan zijn van het nestje en zeker met of zonder mijn Kitty wordt het geweldig <33333333

Succes iedereen en Succes met kiezen!

Vriendelijke groet,
Derpje
♦.♦


Voorbeeldpost:
 

Setjes:
 


Woorden aanmelding en voorbeeldpost: 5928
Laatst aangepast door Shun op za 19 dec 2015 - 14:48; in totaal 46 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinstream
Member

San
196
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    ma 30 nov 2015 - 20:33
Hera

G E N E R A L

Name: Hera
Betkenis: Hera is de naam van een Griekse god van perfecte (huwelijks) vrouw, Hera zal dan ook zo genoemd worden omdat haar ouders graag een prefecte dochter willen hebben.


Voice/Theme:
 


Gender: Female

Rank: Kitten

Clan: Bloodclan

Parents: Claw x Howl

Crush: *Judge you silently*

Kits: Hmm what?

Mate: i intend to keep my heart for my self, So no one can break it.

Siblings: Cobra,Yu,Cloudust

Nicknames: Her, Herrie, Belle

Leader: Claw: I hope i dont disapoint you in anyway!

Commander: Zira: Oh well are'nt you something?LOOKS:
Kitten: Hera is een mix ze heeft zowel de bouw van haar moeder al komen er ook dingen in terug van haar vader al lijkt ze kwa bouw meer op haar moeder, Haar vacht is eigenlijk ook niks bezonders het is gris zwart al heeft ze wel een wit pootje, Haar vacht begint kort maar begint langzaam half lang te groeien, Ook heeft ze (Links) een groen oog en (rechts) een blauw oog hebben, Veder zal ze als kitten al een mooite poes zijn en een sierlijke uitstarling hebben.


(Even in het kort)

Vacht: Gris zwart (een wit pootje)
Ogen: Blauw/Groen
Built: Geen erg stevige bouw maar wel veel spieren.
Vacht lengte: Kort, Maar later half lang.
Theeth:Best lang
Claws: Niet zo scherp
Scars: None
Tail: Lang en sierlijk
Fur patterns: Een wit pootje


~Keywords~
(Nice) (Uncertain) (Friendly) (Curious) (Smart) (Hardworking)
INSIDE:
Hera zal geen gemeene of moord lustige kattin zijn, Nee totaal niet al moet je haar ook niet zien als de liefde zich zelf, ook al is ze de dochter van de leider van Bloodclan zou ze geen intemie drang hebben om haar vader/moeder trost te maken, Ook al betekend haar naam Prefect zal ze nooit haar best doen om die perfecte kattin te worden, Hera zal haar eigen weg volgen ook is ze erg geintreseerd in de 4 clans, Hoe leven ze? hoe jagen ze? maar het belangrijkste wat is starclan? Dat zijn de vragen die deze kattin van jongs af aan al mee rond loopt, Deeze zelfde gedachten zou ze ook hebben over de Twolegs al zou ze daar wel een stuk voorzichteriger meer zijn,Ze zal zich ook vaak op Clan gebied wagen met de hoop meer over de clan katten te weten komen ze zal totaal niet geintreseerd zijn in Bloodclan al zou ze wel loyaal zijn tegen over haar clan en zal ze nooit verraden, Veder zal Hera een standvastige kattin zijn en het eigenlijk niet zo leuk vinden dat ze de dochter is van de leider door alle druk en wat andere katten van haar verwachten, Hoe dan ook zou ze wel proberen om er voor te zorgen dat ze een goed voorbeeld is en dat ze haar ouders tevreden houdt, Ook al vindt ze dat helemaal niet leuk en spreekt ook best vaak over het idee om alles achter te laten en rouge te worden al zou ze dat natuurlijk nooit doen, Hera is namelijk ook een bluffer ze zegt vaak dingen die ze niet vaak meent in de hoop dat katten haar met rust laten of dat ze uit een situatie kan ontsnappen, Vriendelijk ja deze kattin is best vriendelijk al moet je je daar niet al teveel van voorstellen ze is niet de vroelijkheid zelf maar je kan best een goes gesprek met haar voren en ze is meestal ook wel in voor een grapje al moet dat wel op de juiste moment zijn want deze poes kan ook heel erg serieus zijn al zou ze niet op de een op andere moment omslaan alleen als ze echt gevoelig nieuws binnen te krijgen, Ze houdt zich ook graag groot en gebruikt haar serieuze houding om zich zelf te beschermen want eigenlijk is Hera best gevoelig en neemt dingen zo als opmerkingen erg serieus en zou scherpe opmerkingen bijvoorbeeld over hoe ze zich gedraagt erg persoonlijk opvatten en  er stiekem wel mee zitten, Al zou ze dat natuurlijk nooit laten zien want ze houdt van haar familie en geeft haar familie niet graag een slechte naam door gaar gedrag dus zou ze zich zelf zo hoog mogelijk te houden al zou dat wel moeilijk voor haar worden, Hoe dan ook is Hera een slimme kattin en haar grooste wapen zou dan ook haar hersen zijn ze denkt graag na over dingen is leert daarom ook graag, Hera zal ook de neiging hebben om dingen te verzamelen dingen van de twolegs zo als kettingen munten enzo voort zoon beetje alles wat de met twolegs te maken heeft.

Voorbeeld post:
Met een plof plofde de zwarte kattin op de grond, De worden van haar mentor echode nog steeds door haar kop "Jij leert het ook nooit he? domme poes' hoe kon hij dat nou zeggen? ze kon ook niet alles kon hij niet zien dat ze het probeerde? even sloot de poes haar ogen, Ze werd er echt moe van al die katten die alles van haar eisten en alleen omdat ze de dochter was van de leider? Kittens van anderen hadden het veel simpelder maar van haar werd zo veel verwacht ze kon het gewoon bijna niet opbrengen, De poes deed haar ogen weer open haar blik gleed over het kamp het focuste op de uitgang, Soms had ze echt de neiging om gewoon alles achter te laten en om het rouge leven te betreden vrij geen regels gaan en staan waar je wilden niemand die iets van je verwachten gewoon je zelf en de natuurlijk, Zuchtend hees de poes zich van de grond en keek met een moeilijk gezicht naar de grond, Maar hoe ze het ook wilden ze kon het gewoon niet ze kon het niet om haar familie de rug toe te keren en haar clan achter te laten, En ergens in haar achter hoofd wist ze ook wel dat het rouge leven niet zo goed was als ze zich voorstelde nee veel rogue's haalde het niet het was dan wel een vrij leven het was ook erg onzeker en je stond er wel in je eentje voor hier was haar kans op overleven velen malen groter, Hera stond op keek nog een laaste keer naar de uitgang van het kwam even bleef ze beweegloos kijken tot ze eindelijk weg begon te lopen naar haar vader's barn ze had geen idee waarom maar ze wilden hem zien.

Likes: natuur,Dingen leren,Familie,Aardige katten,Rust,Goede gesprekken

Dislikes: katten die veel van haar verwachten, Te veel regels, Scherpe opmerkingen, Regen, Vechten, Eisen.

Fears: haar familie teleur stellen,Dassen,Grote honden,Vossen,Niet tot verwachtingen kunnen voldoen, Afgewezen worden.

Skills: 5 is het hoogste

Smell:****
Hunting:***
Running:***
Fighting:***
Sight:****
Swimming:*
Socaail:***
Climbing:**

Flexibility ***

Hearing:***

Fishing:Me:
Naam: San
Age: 13
Beloof je actief te blijven: Zeker!
RPG ervaring: Al een paar jaar.
Motievatie: Nou eens even kijken, *Pakt een briefje en doet een bril op* Oke ten eerste wil ik even zeggen dat Claw een van mijn favortie katten op WC ooit is plus Howl en claw zijn zo leuk koppel samen<3 ze passen helemaal bij elkaar en ik zou vereerd zijn om een van hu kits te mogen bespelen ^^ al mocht het gebeuren dat ik niet gekozen word zal ik dit nest zeker stalken het is gewoon awesome<3 veder wil ik me ook graag richten op een andere account met een totaal andere persoonlijkheid en dat doe i dan graag met een actiefe familie al zou ik wel graag in Bc willen blijven aangezien dit mijn favoriete clan is en ik hier ook beter meer actief blijf dan met een cat die in ander 4 clans zit, Nog maals dit nestje is too awesome en ik zal me zelf echt voor me wil willen slaan als ik   deze kans ziet zou pakken, En dit dan ook een leuk nestje zou worden met of zonder Hera, Veel succes met kiezen!<3
xxSan 


Words: 795 ||Tag: - || Note: -  Er kunnen nog dingen veranderd worden<3


Take care of them steven
Rosie:
 


Laatst aangepast door Sinstream op zo 6 dec 2015 - 17:02; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nyn
3143
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    ma 30 nov 2015 - 21:23

What's wrong being

Confident
Some general info -
Name - Confident
Meaning - Overtuigd, zelfverzekerd
Nicknames - Con , Confi
Ik kom eigenlijk aan die naam omdat ik precies op het moment dat ik deze kitten search zag Confident van Demi Lovato aan het luisteren was. Vandaar eigenlijk. Plus leek het mij leuk àls hij gekozen wordt dat hij snel zijn plekje zal opeisen, en heel snel keuzes zal maken.
Theme - https://www.youtube.com/watch?v=cwLRQn61oUY
Gender - Male
Sexuality - Bi

Clan info -
Clan - BloodClan
Leader - Claw
Commander - Zira
Rank - Kitten
Former ranks - None
Future ranks - Young One - Member - ...?

Relationships -
Father - Claw - Do you think I'm not good enough for you? I'll show it!
Mother - Howl - Give me love, please.
Siblings - Chawl, ... - Hmpf, do you think you are better then I am?
Half-siblings - Cloud(dust), Yu, Cobra - Hi, I think?
Grandpa's - Finn, ... - No comment
Grandma's - Felcia, ... - No comment
Uncles - Trigger - No comment
Aunts - Cassidy - No comment

Appearance -
Confident is maar een kleine kater. Hij zal zich ergeren aan de grootte en zal proberen altijd er groter uit te zien, ongeacht wat de anderen van vinden, als hij maar stoer is. Hij is een zwarte,  iet wat smalle, kater. Slank, maar er zitten onder zijn vacht genoeg spieren die zodra hij getraind wordt duidelijk zichtbaar worden. Hij heeft fel groene ogen, met een tintje geel er in. Hij lijkt daardoor redelijk op Claw, ondanks zijn bouw. Hij is kortharig, staat hoog op zijn poten, en een lange staart. Ook zijn zijn klauwen groter dan normaal, wat hij weer geërfd heeft van zijn vader.
Plaatje (ogen moeten nog groen gekleurd worden):
 

Personality -
Keywords - Zelfverzekerd, stoer, speels, excentriek, bedoeld het goed.

Confident zal zodra hij geboren wordt al een leiders typje zijn. Hij is zelfverzekerd, 'stoer' en houdt ontzettend van stoeien. Als kitten ziet hij álles als een spelletje wat 'van hem' is, en hij zal dus ook geen tegenspraak dulden. Het is zijn spelletje, en daar mee uit. Je moet je niet met hem bemoeien. Hij is excentriek, en zal snel dingen er uit flappen, ook al bedoeld hij het niet zo. Als je hem dus niet goed kent zal hij ook niet al te vriendelijk overkomen. Hij bedoeld het goed, maar weet gewoon niet wat kwetsend is. Hij zoekt daarom vaak grenzen op, en hij zal ze dan ook af en toe per ongeluk overschreden. Echter zal hij wel proberen de leiding te nemen van alles en iedereen, en zal dus ook een grote mond hebben. Toch is zijn hartje nog goed, en zal het dus allemaal goed bedoelen.
Likes - Stoeien, spelen, leider zijn van 'iets'
Dislikes - Katten die niet doen wat hij wil, angst.


Keywords - Flirter, excentriek, zoekt grenzen op, stoer, pestkop, leider van 'vriendengroep?', zoekt ruzies.

Later zal hij zich ergeren aan zijn bouw. Hij wil de grootste, stoerste en knapste van iedereen zijn. Knapste kan hij al in zijn zak stoppen, want flirten is ook één van zijn goede kwaliteiten. Ondanks zijn onhandigheid, is hij als jonge, knappe kater erg aantrekkelijk en zal door zijn kletspraat zó een aantal poesen op hem verliefd kunnen laten worden.  Ook zal hij nu veel bewuster zijn dat hij grenzen opzoekt, en heeft hier plezier in. Hij vindt het leuk katten te irriteren, te pesten, te beledigen, ga maar door. Hij zal totaal geen goede connectie hebben met zijn andere siblings, en zal zich daarom langzamerhand zich ook afwenden van zijn ouders. Hij zal zeer waarschijnlijk een soort van vriendengroepje oprichten, waar hij natuurlijk de leider van is. Hij zal zich steeds meer stoer gedragen, en zal vaker ruzie zoeken met oudere katten. Gewoon voor de lol.

Keywords - Pestkop, Bi, flirter, trekt zich beetje bij beetje terug, zoekt meer contact met familie, denkt voordat hij iets zegt, gemeen, ...?

Als volgroeide kater is hij nog steeds een pestkop, maar zal zich iets minder gemeen optreden. Hij flirt nog steeds graag, maar ontdekt ook langzamerhand dat hij zowel op poezen als op katers valt. Dit zal hem wat meer terugtrekken, aangezien hij denkt dat dat 'verkeerd is'. Hij zal ook beetje bij beetje wat contact met zijn familie opzoeken, hopende dat die nog iets van hem willen weten. Hij gaat meer denken voordat hij iets doet, maar blijf nog steeds gemeen. Verder laat ik dit aan de RPG over.


Skills -
Als hij warrior is -
Hearing - *****
Fighting - *****
Sight - *****
Smelling - *****
Sociality - *****
Running - *****
Agility - *****
Climbing - *****
Jumping - *****
Swimming - *****
Hunting - *****

Le moi -
Naam - Nynke c:
Leeftijd - 13
Actieve account(s) - Swallowpaw, Dewflower, Snowkit, Muta
RPG-ervaring - Bijna 2 jaar nu, denk ik.
Motivatie -
CLAW EN HOWL KITTENS, WAT DOEN JULLIE MIJ AAN?! Ik ben sowieso fan van Claw en Howl, zonder het koppel. En samen zijn ze ook zó schattig saampjes, en nu kittens? You're killing me. Ik hou écht van dit koppeltje, dus ik moest een aanmelding maken. Plus, ik hou van evil karakters, ook al heb ik geen evil kat. Dus dit is mijn gelezen kans! Confident is echt een bastard, die iedereen het probeert moeilijk te maken, en ik heb er dus best veel inspiratie voor hem. Ik heb eigenlijk ook geen actieve katers, dus daar wil ik ook een verandering in brengen.
xxC O N F I D E N T
::
 Laatst aangepast door Swallowpaw. op do 3 dec 2015 - 10:07; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Egni
279
Actief

CAT'S PROFILE
Age: //24 moons//
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    di 1 dec 2015 - 6:58


Iris
Bloodclan || Female || Kitten

Algemene informatie
Naam: Iris>>Griekse godin van de regenboog,
tevens ook een van mijn namen.
Rang: Kitten
Clan: Bloodclan
Clanleader: Claw
Geslacht: Poes
Leeftijd: Nog niet geboren...
Innerlijk
Persoonlijkheid:
Keywords:
Eigenwijs-uitdagend-koppig-humor

Eigenwijs
Ze heeft nogal een eigen mening en laat die graag horen. Alles moet gaan zoals zij het wil, anders kan ze boos worden.

Uitdagend
Iris zal een uitdaging nooit uit de weg gaan. Ze is heel fanatiek en kan niet goed tegen haar verlies.


Koppig
Ze laat het liever niet merken als ze pijn heeft en vecht door tot ze erbij neer valt. Dat kan verkeerd uitpakken.


Humor
Ze heeft veel humor en maakt graag lol met haar siblings en vrienden. Ze kan ook een tikkie brutaal zijn.

Vind leuk: Uitdaging, avontuur
Heeft een hekel aan: Regels, zwakkelingen
Angsten: Zwak lijken, familie verliezen
Uiterlijk:
Lichaamsbouw: Klein maar gespierd
Vacht: Zwart met witte snuit, befje en pootjes
Ogen: Vaalgrijsblauw
Pootkussens en neus: Lichtgrijs/wit
Accessoires: /
Littekens: /
Banden
Ouders: Claw X Howl
Broers/zussen: Chawl...
Overige familie: Yu, Cobra, Cloud
Verliefd op: /
Partner: /
Kittens: /
Vrienden: /
Vijanden: Alle clankatten, vooral Thunderclan!
Kennissen: /
♦.♦''Not the most strong warrior windclan had, but she's fine.''
♦.♦:
 


Laatst aangepast door Yellowpaw* op wo 2 dec 2015 - 16:33; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Graywing
Member

Endria
886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Years
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    di 1 dec 2015 - 17:46


All this bad blood here
Won’t you let it dry?
It’s been cold for years
Won’t you let it lie?


- Bastille

General

Name: Jackdaw
Meaning: Kauw, een kleine kraaiachtige vogel die bekend staat als zeer intelligent en brutaal, ook de naam van het schip van Edward Kenway.
Gender: Tom
Age: Unborn
Rank: Kitten
Clan: Bloodclan
Bloodline: 100% BC

Outside

Jackdaw heeft een korte zwarte vacht en glanzende gele ogen. Naarmate hij ouder word zal hij ook hard verder groeien in de lengte, maar nooit echt in de breedte waardoor hij een erg slank en lenig figuur krijgt.

Vachtkleur: Zwart
Vachtpatroon: Effen
Vachtlengte: Normaal
Oogkleur: Geel
Bouw: Groot maar slank gebouwd

Inside

"All of your flaws and all of my flaws, they lie there hand in hand
Ones we’ve inherited, ones that we learn
They pass from man to man"

Jackdaw is een speelse en nieuwsgierige kit die zich niets aantrekt van de waarschuwingen van anderen. Daarom komt hij er vaak op de moeilijke manier achter dat iets achteraf toch niets zo’n goed idee was. Hij is dus een magneet voor problemen, maar ondanks dat gaat Jackdaw toch even vrolijk door het leven. Hij leert zo al vroeg om alle chagrijnige en ongure figuren om hem heen te negeren, en zich er niets van aan te trekken.

Maar in de loop van een paar manen wordt Jackdaw toch wat killer. Zijn ouders mogen dan wel van hem houden, maar hij ontdekt al snel dat er in Bloodclan weinig liefde is voor de kittens van Claw, of überhaupt voor normale kittens. Dit is ook de periode waar de ambities van Jackdaw naar boven komen. Hij is vastbesloten om leider te worden net zoals zijn vader. Dit beïnvloed ook zijn gedrag, en hij zal meer na gaan denken over wat hij doet. Ondoordachte of domme dingen doet hij niet meer, en hij zal er alles voor doen om zijn ouders trots te maken of om andere katten om hem heen te laten zien hoe sterk en slim hij is. Jackdaw is nog erg optimistisch over de toekomst, en hij kan niet wachten tot hij young one wordt zodat hij zichzelf kan bewijzen.

Toch pakt het heel anders uit dan dat hij had gedacht. Jackdaw begint enthousiast aan zijn training, en laat zich niet afschrikken door hoe zwaar deze ook zullen zijn. Als hij leider wilde worden moest hij sterk zijn. Toch komt er een turning point voor hem. Dit zal de eerste keer zijn als hij een andere Bloodclanner een kat in koele bloede ziet vermoorden.

Na dat moment is het alsof Jackdaw’s ogen voor het eerst open gaan. In Bloodclan ziet hij niets anders meer dan psychopaten, doorgeslagen moordenaars, en katten die alleen maar geven om zichzelf. Dat is ook wanneer hij besluit dat hij nooit zoals hen zal worden. Hij zal nooit iemand doden ook al moest hij voor eeuwig young one blijven, en leider van die bende wilde hij al helemaal niet meer worden. Maar niemand verlaat Bloodclan en leeft, zelfs de zoon van Claw niet.

Relationships

"I have always worn my flaws upon my sleeve
And you have always buried them deep beneath the ground
Dig them up - let’s finish what we started
Dig them up - so nothing’s left unturned"

Claw: I love you dad, and some day I will be just like you
Howl: You’re awesome and the best mom in the world!
Zira: Enjoy your position for as long as you can

About me

Name: Endria
Age: 16
RPG experience: 4 jaar
Motivation: Om te beginnen ship is deze twee natuurlijk heel erg, en zijn het twee karakters die altijd wel leuke en toch wel topics met inhoud hebben. En jullie kennende blijft deze familie zoiezo wel actief, en dat is natuurlijk ook wel fijn aangezien het niet leuk is om de enige actieve in een nestje te zijn.

Ook had ik het idee voor Jack al een tijdje in mijn hoofd aangezien er toch wel katten in Bloodclan geboren moeten worden die zich daar eigenlijk helemaal niet thuis voelen, maar te bang zijn om weg te gaan. Ook ben ik erg nieuwsgierig om te zien hoe dat uit gaat pakken bij Jackdaw, en ik wil hem natuurlijk even lekker op zijn bek laten gaan als hij merkt dat BC toch niet zo geweldig is als hij dacht.


Laatst aangepast door Graywing op di 22 dec 2015 - 12:22; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Egel
Member

NIEMAND
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons Ϟ
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    di 1 dec 2015 - 21:38

Odyle

kitten - single - blindmerci


NAME
Name Odyle
Meaning name Odyle stamt af van de naam Odilia: Dochter van de hertog van Elzas, volgens een legende uit de 10e eeuw was zij blind geboren en hierdoor door haar vader verstoten. Odilia is wel een heel geëerde vrouw die een klooster stichtte. Haar naam wordt vernoemd in vele bergen. Ook is Odyle afgeleid van wijs.
Reason name Odyle is blind geboren - Jullie mogen er ook een andere reden bij verzinnen Very Happy


BORN
Age 0 moons
Born place: ?
Born season: Bare-leaf
Birthday: Christmas
Hour: ?
Weather: ?
Temperature: ?


GENDER
Gender Female
Sexuality: Hetero
Fertility 0
Thoughts:
Female: “'Wij zijn er om kinderen te baren', maar meer om op de mannen te passen ja.”
Male: “Jullie zijn net kleine kinderen.”


CLAN
Clan Bloodclan (& Thunderclan)
Leader: Claw
Deputy: Zira
Bloodline: 100% Bloodclan


FAMILY (short)
Mother Howl
Father Claw
Siblings Chawl (& ?)


OUTSIDE
LOOKS
Build Slank
Length Klein
Fur
Design Egaal grijs
Length Kort
Texture Stug, klitterig
Extra Er zijn heel lichte strepen te zien, wat wijst op een tabby in de stamboom, maar die zijn nauwelijks te zien.
Extra 2 Odyle is blind en dit komt door haar twee vreemd gevormde kaken. Als je goed kijkt kun je het op de foto zien, maar hier nog wat duidelijker:
Odyle:
 
Eyes: Dof oranje
Nose Donkergrijs
Padpaws Lichtgrijs
Extra
Ears Heel erg kort en donzig
Tail Lang. Hier zijn de strepen beter zichtbaar
Tooth Gewoon, maar zeer wit.
Claws Zoals de tanden, maar de klauwen zijn meer geneigd naar om grijs te zijn.
Scars Nog geen.
SKILLS
0 tot ♣️♣️♣️♣️. Hoe meer ♣️ hoe beter. Dit geldt voor haar kittentijd van 0 - 5 moons en dus zullen de aantallen nog niet zo hoog zijn.

Hunting 0
Fighting ♣️
Fishing 0
Climbing ♣️
Swimming 0
Smelling ♣️

Constancy ♣️♣️♣️♣️
Health ♣️♣️♣️
Wisdom ♣️
Social ♣️♣️

Seeing 0
Hearing ♣️♣️♣️♣️


INSIDE
Het begin van Odyle
Ik werk graag met en in de RPG dus laat ik alles wat aan het toeval over. Dan heb ik zo ook meer inspiratie.

Odyle is zoals elke kitten heel erg naïef. Kittens zijn nog erg vlak en beïnvloedbaar, dat is Odyle dus ook. Ze moet nog enorm veel leren en wordt afgeremd door haar blindheid. Dit houdt haar echter niet tegen. Ze is erg nieuwsgierig en wilt zo veel mogelijk bijleren. Ook maakt ze plannetjes in haar hoofd om obstakels te onthouden en zo kan ze zich gemakkelijker voortbewegen. Ze is ook niet dom. Al is ze als kitten niet zo slim, er zit veel wijsheid in dat kopje van haar. Odyle heeft ook aanleg voor brutaliteit en betweterigheid, maar dat uit zich nog niet helemaal. Alles wordt opgebouwd en afhankelijk van de gebeurtenissen komen er bij of vallen er een paar karaktertrekjes af. Iedere kat, jong en oud kan nog veranderen.

Wat zeker vast staat is dat ze wel wat vreemde trekjes heeft. Ze zullen niet helemaal duidelijk zijn, maar ik wil ze langzaam erbij voegen. Wat die vreemde trekjes zijn verklap ik nog niet ^^


ME
Name NIEMAND
Age 16 jaar
Gender Meisje
RPG ervaring 6 jaar
Extra Ik volg al 3 jaar zanglessen, pop-jazz, en ik ben aan mijn laatste jaar notenleer bezig. Ik speel ook toneel, maar op een laag niveau. Ik heb 1 jaar viool gespeeld, 2 jaar cello en ik kan ook drummen. c: Ik zit in mijn 5de jaar Latijn-Grieks en ik wil later iets doen in de Astronomie. (Bestuderen, maar geen astronaut worden ofzo) Ik heb een vreemde muziek smaak, al vind ik de liedjes die nu vaak op de radio zijn ook goed xD Je kan me ook vinden op Wattpad als Goewoe x


MOTIVATION
Motivatie Ik ben niet zo goed in het schrijven van motivaties haha.
Ik ken Claw en Howl eerlijk gezegd niet zo goed. Ik kan en ga er ook niet over oordelen hoe 'awesome' ze zijn en dit nestje gaat worden. Wat me hiertoe heeft aangezet is dat ze zo enorm goed zijn uitgewerkt en opgebouwd. Over Howl vind ik niet bijster veel, maar ik zie dat ze echt naar de normen streeft van 'Bloodclanner te zijn' en toch haar eigen ding wilt doen. Over Claw kunnen we uren praten, want hij heeft zo veel karakterkrullen (zo noem ik het dan toch). Dat maakt het RPG'en leuk en spannend. Ook bij Howl zie ik dat en dat heeft mij hiertoe aangezet.
Over Odyle zelf nu ^^. Ik speel al een kitten: Earthkit. Daar is niet zo veel mee gepost. Dit komt ook omdat het een redelijk nieuw account is, maar in mijn 6 RPG jaren vind ik dat kleintjes spelen, de leukste uitdaging is. En ik ben iemand die wel van uitdaging houdt Very Happy Odyle is ook een katje dat voor veel aandacht vraagt en voor vele moeilijkheden zorgt. c:

(Ik schrijf expres geen voorbeeldpost, omdat ik (buiten haar inside dan) alles nog wat in het gewisse wil laten hehe xD)«Nothing else matters»


Laatst aangepast door Egel op do 3 dec 2015 - 13:41; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nyn
3143
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    wo 2 dec 2015 - 12:19

Weten jullie trouwens al hoeveel kits er ongeveer gekozen worden? C:::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    wo 2 dec 2015 - 12:29

Dat staat in de beginpost, 1 of 2


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shun
Member

66
Actief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    wo 2 dec 2015 - 14:16

MIJN aanmelding is af!!!!

Misschien worden er nog dingen aangepast zoals setje enz.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deathbite
Member

Pommeline
266
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    wo 2 dec 2015 - 14:45Damu

General
Gender:
Clan:Bloodclan
Meaning name: Damu is Swahili voor bloed

Parents: Claw x Howl
Sibs: Chawl and unknown


Outside

Colour fur: wit met op het hoofd enkele grijze vlekjes
Colour nose: pink
Length fur: short
Claws: sharp
Body: breed en stevig
Eye colour: blue

Inside

Keywords
mean♦arrogant♦calm♦proud
Als kitten zal Damu erg kalm zijn en ook enorm stil. Hij kijkt enorm op naar zijn vader, omdat hij de leader is en probeert hem dikwijls te imiteren. Maar dat mislukt altijd en het maakt hem verdrietig. Dat hij de enige echte witte kater in het gezin is helpt ook al niet, daardoor voelt hij zich alsof hij niet belangrijk is, omdat hij niet eens op hun ouders lijkt.
Daardoor zal hij als Young One hij erg gehoorzaam zijn aan zijn mentor omdat hij wil lijken op zijn vader en ook zo goed als hij wil worden. Doordat hij als kitten zo'n nietsnut was zal hij zichzelf extra proberen te bewijzen en zal daardoor een beetje trotser worden. Hij is nog steeds kalm, net zoals Claw maar kan onverwachts uit de hoek schieten.
Als member zal hij een extreem rustige kater zijn die nadenkt over elke pas die hij zet, elk woord dat hij zegt, zodat hij nooit zijn kalmte kan verliezen. Tenzij hij juist niet meer kalm wil zijn op dat moment. Hij is door zijn onzelfzekere kittentijd arrogant geworden. Damu zal op de meeste anderen neerkijken en probeert zo zichzelf als speciaal te beschouwen. Wat hij dus helemaal niet is en dat weet hij. Hij zal ook hard zijn geworden en een bijna ondoordringbare ziel hebben.
Ik laat het eigenlijk liever over aan de RPG, dus zijn karakter kan nog hier en daar wat veranderd worden.

Likes: rennen, eten, bomen, zijn vacht zo donker mogelijk maken in modder, slijk etc.

Dislikes:katten die altijd alles beter weten, water, iets niet goed kunnen

Skills
Beste:★★★★★
Slechtste:★☆☆☆☆

Hunting:★★☆☆☆
Fighting★★★★★
Fishing:★☆☆☆☆
Swimming:★☆☆☆☆
Runnig:★★★☆☆
Climbing:★★★☆☆
Social:★★☆☆☆
Nose:★★★☆☆
Eyes:★★★★☆
Ears:★★☆☆☆

--------------------

About myself
RPG tijd: iets van een half jaar
Ga ik actief bijven: ZEKER
Actieve accounts: Deathbite, Swanpaw, Featherkit en Briarpaw
Wie ik ben: Ik ben niet zo goed in het schrijven over mezelf of motivaties... Ik hou van paarden, katten, honden,... Eigenlijk van zowat elke dierensoort. Zelf rijd ik ook paard, verder ga ik er niet echt op in. Ik zit nog nog niet zo lang in WC, maar ik amuseer me al vanaf het begin. In mijn half jaar hier zijn Claw en Howl het koppel dat me toch het meest is opgevallen, omdat ze samen zo'n goed paar vormen en ze worden mooi op elkaar ingespeeld. (Het topic waarin Howl aan Claw vertelde dat ze zwanger was.. Ik kon niet stoppen met lezen!)
Motivatie: Ik wil al heel lang een pasgeboren kitten bespelen en heb me nog maar één keer bij een kittensearch aangemeld, maar de moeder is al lang niet meer actief geweest en mijn kitten is nog niet geboren dus kan ik er niets mee doen. Ik meld me hier aan omdat ik 1. Claw en Howl too cute vindt   2. Omdat ik dolgraag een pasgeboren kitten wil bespelen  3. Omdat Claw op mijn nummer 1 staat bij favo karakters en Howl bij drie.


--------------------

Voorbeeldpost:
♦Damu stond aan de zijkant van het kamp, waar hij hoopte dat niemand hem kon zien, al was dat lastig met zijn felle vacht. Hij keek naar zijn papa die door het kamp paradeerde. Wat was hij toch cool! De kitten bestudeerde elke pas die hij zette en probeerde hem na te doen. Hij stond op en rechtte zijn rug. Zo was het goed. Hij stak zijn borst vooruit en deed zijn kin een klein beetje omhoog. Leek hij nu op zijn papa? Hij zette een stap naar voren en viel om. Zo wandelen was toch niet gemakkelijk. Maar hoe deed zijn papa het dan? Na een tijdje zo verder te doen gaf hij het op en liep met een hangend hoofd naar Barn Two, waar zijn mama waarschijnlijk zou zijn. De felwitte kater liep naar de gitzwarte kattin en dacht daar ook weer aan. Waarom was hij zo wit? Zijn mama, papa en broertje waren allemaal zwart, en hij was het lelijke misbaksel. Een dunne traan liep langs zijn kleine wangetje en hij veegde hem snel weg. Damu ging in de buurt van zijn mama liggen met zijn kop tussen zijn poten. Hij sloot zijn ogen en probeerde in slaap te vallen met een andere gedachte. Maar dat lukte niet door zijn natte poten en wangen. Dat was fris, zo kon hij niet slapen. De tranen bleven maar over zijn angen stromen, al wilde hij het niet. Hij haatte zichzelf en zijn stomme, nutteloze leven. Hij was een nietsnut, een domme kitten die alleen maar lastig was.♦

-een beetje een derpressieve post, maar dit was gewoon een uitgeschreven beschrijving over hoe hij zich voelt als hij er niet in slaagt Claw succesvol na te doen ;3


Impossible only means that you haven't found the solution yet
Thank you Sarah!Briarpaw - .Swanpaw - Deathbite - *Moonkit* - Featherkit~
::other:::
 


Laatst aangepast door Deathbite op wo 23 dec 2015 - 9:35; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nyn
3143
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    do 3 dec 2015 - 10:13

Ik denk dat m'n aanmelding af is c: Er kunnen natuurlijk nog enige puntjes er aan toe gevoegd worden, maar dat zien jullie wel (:::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Egel
Member

NIEMAND
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons Ϟ
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    do 3 dec 2015 - 13:43

Mijn aanmelding is ook af c:
Ik heb nu een evaluatie-moment dus zullen jullie mij hier alleen maar in de avond (soms) zien verschijnen. Het evaluatie-moment duurt tot dinsdag 15 december. Vanaf dan zal ik weer wat actiever zijn xD x


«Nothing else matters»
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member


Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    do 3 dec 2015 - 15:38

Ik zie dit nu pas?? O my god, awesome! Yu gaat d'r kleine siblings helemaal vertroetelen >:3
Iedereen succes met aanmelding maken/kiezen!What's more wrong - that I too wish to be great

Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator

Julia
1265
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    do 3 dec 2015 - 18:39

Hier is kleine Chawl <3, die graag boven op Yu gaat kruipen gheghe.
Bedankt alvast iedereen voor de super leuke aanmeldingen! Jullie gaan het ons heel moeilijk maken haha.Mijn oude rottenTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deathbite
Member

Pommeline
266
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Christmas present} Kitty kitty kits    vr 4 dec 2015 - 7:23

Mijn aanmelding is af, maar soms ga ik misschien hier en daar nog iets veranderen^^Briarpaw - .Swanpaw - Deathbite - *Moonkit* - Featherkit~
::other:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Christmas present} Kitty kitty kits
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: