So, this is the world? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 So, this is the world?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
So, this is the world? DPKsfdL
95
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Puppysnarl
BerichtOnderwerp: So, this is the world?   So, this is the world? Icon_minitimedo 3 dec 2015 - 19:02


Puppykit was al een tijdje wakker en lag verveeld in haar nest. Ze besloot dat het maar eens tijd werd om op avontuur te gaan. De kleine kitten stond op en liep op een damesachtige manier de Leaders den uit. Het lopen had ze al redelijk onder de knie gekregen, al had ze soms nog wel een beetje problemen met haar richtingsgevoel. Haar oogjes zaten namelijk nog steeds dicht in tegenstelling tot die van haar siblings, hun oogjes waren namelijk al open. Puppykit liep voorzichtig veder, waar ze heen liep,  tja, dat wist ze niet. Ze was al vaker tegen iets aangelopen. Wacht, wat dat was? Ja, dat kon ze dus niet zien. Voorzichtig voelde ze met haar pootje. Ze voelde iets nats. Puppykit liep een beetje naar rechts en liep weer door. Ze dacht dat ze weg was van het natte, maar dat had ze mis. Ze liep recht in een diepe plas en van schrik sprong het kleine poesje een meter de lucht in. Ook had ze van schrik geprobeerd haar oogjes te openen en tot haar verbazing gingen ze een klein stukje open. Door het felle licht dat in haar oogjes scheen had ze, ze meteen weer dicht gedaan, maar toen ze weer op de grond terecht kwam ontstond er een frons op haar voorhoofd. Had ze het nou verbeeld? Of waren haar oogjes echt open gegaan? Al een hele moon lang had ze geprobeerd haar oogjes te open en nu was het opeens gelukt? Ze aarzelde even maar probeerde uiteindelijk toch voorzichtig haar oogjes te openen. Heel voorzichtig gingen haar oogjes een klein stukje open en toen nog een stukje. Puppykit knipperde even tegen het felle licht, maar toen ze er een beetje aan gewend was opende ze haar oogjes helemaal. Even staarde ze verwonderd om zich heen. Toen ze weer voor zich uitkeek zag ze het natte waar ze in was gelopen. Verbaast keek ze in de plas water  toen ze haar spiegelbeeld zag. Wauw, haar oogjes waren zo mooi! Ze waren helder blauw en heel schattig. Dit moest ze haar moeder laten zien! Maar waar was die? Ze keek even rond maar ze zag alleen maar onbekende katten… Haar blik bleef hangen bij een onbekende kater, haar toekomstige dienaar. Ze trippelde naar de kater toe en ging voor hem zitten. “Hoi, z-zou u iets vo-or me k-kunnen doen?” vroeg ze op een poeslief toontje. Het klonk nog wel een beetje houterige en soms hakkelde ze een beetje, maar veder was haar spraak al goed ontwikkeld.

Eerste post voor Lynxfang! (Let niet op de titel, we zijn een beetje inspiratieloos ^^")


Tᕼᕮ Tᖇᑌᕮ STᖇᗩIᑎS ᖇISᕮ OᑎᒪY ᖴᖇOᗰ Tᕼᕮ ᖇIᑕᕼ ᖇᕮᗪ ᑕᕼᗩᗰᗷᕮᖇS
Oᖴ ᗩ ᑕᗩᑎIᑎᕮ ᕼᕮᗩᖇT
So, this is the world? TsSM4ag
TᕼᕮSᕮ ᗰᕮᒪOᗪIᕮS ᗩᖇᕮ Tᕼᕮ ᗷᕮST ᗯᕼᕮᑎ Tᕼᕮ ᗰOOᑎ IS ᑌᑭ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
So, this is the world? 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: So, this is the world?   So, this is the world? Icon_minitimevr 4 dec 2015 - 21:18

Lynxfang had zijn wachtpositie in de buurt van de Leaders den ingenomen en zat in alle rust zijn voorpoot te wassen. Sinds Butterstar moeder was geworden, had hij zijn ouwe taken weer wat opgepakt. Het Camp had ook bewakers nodig en gezien veel Warriors en Apprentices op jacht waren, druk bezig genoeg prooi te vangen, was de bewaking wat verzwakt. Hij wierp een blik naar de den, Butterstar was er volgens hem niet. Des te beter dat iemand een oogje in het zeil hield. Voor gevaar van buitenaf, als van binnenaf... Een schaduw verscheen en Lynxfang stond op, daar kwam iets aan. Jup. Heel fijn. Lynxfang keek toe hoe de kleine kitten naar buiten liep. Recht op een plas af. Haar oogjes waren nog gesloten, maar ze leek van gedachte te veranderen toen ze het water voelde. Helaas de verkeerde kant. ''Kijk uit''hij snelde naar haar toe, maar het was al te laat. De kitten vloog de lucht in en Lynxfang kreunde. Heel erg fijn... Toen zag hij dat de kitten haar oogjes open had, ze leek er zelf ook verbaasd over. Lynxfang besloot haar even te laten wennen, gezien ze geen last leek te hebben van het ongelukje. Ze bewonderde zichzelf in het water en keek weer op. Zoekend keek de kitten om zich heen, waarschijnlijk haar moeder om dit te laten zien. Lynxfang keek ook nog even, maar Butterstar leek nog niet terug te zijn. “Hoi, z-zou u iets vo-or me k-kunnen doen?” hoorde hij opeens naast zich. Lynxfang keek opzij en zag de kitten nu voor hem zitten. ''Um...Tuurlijk?'' antwoordde hij wat aarzelend. Wat ging ze in Starclan's naam vragen? Hij was slecht met kittens, erg slecht.


So, this is the world? Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
So, this is the world? DPKsfdL
95
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Puppysnarl
BerichtOnderwerp: Re: So, this is the world?   So, this is the world? Icon_minitimeza 5 dec 2015 - 18:37

''Um...Tuurlijk?" antwoordde de kater aarzelend. "Zou u me naar m'n-" veder kwam Puppykit niet want ze begon te gillen. "Dit is een ramp!" vervolgde ze paniekerig. "Dit is vreselijk!" ging ze veder. De kleine flame-point kitten was er net achter gekomen dat ze vies en nat was, iets wat dus een groot probleem was, nee een ramp, nee een wereldramp! Langzaam vulde haar oogjes zich met tranen. “W-wat moet i-ik nou met m-mijn v-vacht?!.” snikte Puppykit. “H-help me, alstublieft.” vervolgde ze snikkend. De grote kater voor haar moest haar helpen. Want zoals ze er nu uitzag kon ze het kamp echt niet verkennen, dan zou ze worden uitgelachen. “Alstublieeeeftttt” smeekte ze met onweerstaanbaar schattige puppyeyes.Tᕼᕮ Tᖇᑌᕮ STᖇᗩIᑎS ᖇISᕮ OᑎᒪY ᖴᖇOᗰ Tᕼᕮ ᖇIᑕᕼ ᖇᕮᗪ ᑕᕼᗩᗰᗷᕮᖇS
Oᖴ ᗩ ᑕᗩᑎIᑎᕮ ᕼᕮᗩᖇT
So, this is the world? TsSM4ag
TᕼᕮSᕮ ᗰᕮᒪOᗪIᕮS ᗩᖇᕮ Tᕼᕮ ᗷᕮST ᗯᕼᕮᑎ Tᕼᕮ ᗰOOᑎ IS ᑌᑭ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
So, this is the world? 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: So, this is the world?   So, this is the world? Icon_minitimeza 5 dec 2015 - 19:19

Lynxfang twijfelde over de gezondheid van de kitten als ze zo nat bleef en vroeg zich af haar tegen te spreken. Ze vroeg hem iets, maar ze eindige de vraag nooit. Er kwam opeens een hoop gekrijs uit. Wat? Wat was er hand? Waarom waren kittens zo moeilijk, waarom gilde ze nou. Lynxfang zag katten kijken, terwijl de kitten paniekerig vertelde dat iets een ramp was. Lynxfang zenuwen begaven het en hij begon ook maar te gillen. ''Wat is er?!''. Nu keek bijna het hele kamp waarschijnlijk en hij hoorde gegrinnik. Oh, wacht... Ahum. Lynxfang bedaarde weer en zag dat ze huilde. “W-wat moet i-ik nou met m-mijn v-vacht?!.”. Haar vacht. Haar vacht. Oh. “H-help me, alstublieft.”. Lynxfang knipperde met zijn ogen. Helpen? Waarmee? “Alstublieeeeftttt” smeekte ze nu, met grote ogen. Haar vacht! Ze was kletsnat. Lynxfang was uit zijn trance en greep de kitten bij zich. Voorzichtig begon hij te likken, wat dus niet erg opschoot.


So, this is the world? Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
So, this is the world? DPKsfdL
95
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Puppysnarl
BerichtOnderwerp: Re: So, this is the world?   So, this is the world? Icon_minitimevr 18 dec 2015 - 15:45

Eerst begon de grootte kater ook te gillen. Waarom is hij nou aan het gillen?, vroeg Puppykit haarzelf af. Zij was toch degene met de vieze vacht. Misschien was hij toch niet de beste dienaar... Uiteindelijk werd de kater weer rustig en eindelijk had hij door wat er mis was. De kater pakte Puppykit op en begon haar vacht voorzichtig te likken. Puppykit ging netjes rechtop zitten als een echte dame. "Hup hup, schiet eens op." beveelde ze de kater. "Ik moet er perfect uitzien als mijn moeder terug komt." vervolgde ze. De kleine kitten bleef maar wachten en wachten. Zo moeilijk was dit toch niet?! Het enigste wat ze vroeg was een droge en nette vacht. Dadelijk was haar moeder al terug en zag ze er niet uit! Dat kon ze echt niet laten gebeuren. Deze kater was zo langzaam, te langzaam naar haar smaak. "Gaat dit nog lang duren?" vroeg Puppykit ongeduldig.

- Sorry voor de late reactie, maar Cynthia was ziek van de week en we hadden het allebei erg druk met school, daardoor konden de niet posten. Gelukkig is het nu vakantie Very HappyTᕼᕮ Tᖇᑌᕮ STᖇᗩIᑎS ᖇISᕮ OᑎᒪY ᖴᖇOᗰ Tᕼᕮ ᖇIᑕᕼ ᖇᕮᗪ ᑕᕼᗩᗰᗷᕮᖇS
Oᖴ ᗩ ᑕᗩᑎIᑎᕮ ᕼᕮᗩᖇT
So, this is the world? TsSM4ag
TᕼᕮSᕮ ᗰᕮᒪOᗪIᕮS ᗩᖇᕮ Tᕼᕮ ᗷᕮST ᗯᕼᕮᑎ Tᕼᕮ ᗰOOᑎ IS ᑌᑭ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
So, this is the world? 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: So, this is the world?   So, this is the world? Icon_minitimedi 22 dec 2015 - 19:54

Lynxfang deed zijn best om haar weer droog te krijgen, maar met geen enkele ervaring in het likken van kittens, ging het niet echt snel. Ze werd ongeduldig en beval hem vlugger te gaan. Lynxfang rolde even met zijn ogen, maar volgde toch maar het bevel op. Zelf wou hij hier ook niet zijn hele middag aan besteden. Blijkbaar was het nog niet snel genoeg en kreeg mevrouw het op haar heupen. Lynxfang vroeg zich af hoe Butterstar zou reageren als ze nu het Camp binnenkwam. Wel, daar ging hij liever niet op wachten. Lynxfang zette toch maar wat extra vaart in en was toen verdacht snel weer klaar. Wel, ze was weer droog en haar vacht zat op zich weer een beetje netjes. Hij kwam overeind en likte zijn eigen poot toen vlug. ''Klaar'' deelde hij mee, niet van plan om enig tegenspraak te horen. ''Ik ben Lynxfang, trouwens''stelde hij zichzelf maar voor, ze had geen enkel moment naar zijn naam gevraagd. ''En jij bent?''


So, this is the world? Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
So, this is the world? DPKsfdL
95
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Puppysnarl
BerichtOnderwerp: Re: So, this is the world?   So, this is the world? Icon_minitimezo 27 dec 2015 - 21:10

"Klaar." deelde de kater mee. Eindelijk! Dat duurde wel een eeuwigheid! "Ik ben Lynxfang trouwens." stelde de kater zich voor. Lekker boeiend, dacht Puppykit. "En jij bent?" vroeg hij vervolgens. "Ik ben Butterstar's knapste, beste en leukste dochter, Puppykit." zei de kitten vol trots. Haar broertje en zusjes waren natuurlijk lang niet zo geweldig als haar. Bedachtzaam keek ze naar haar vacht. "Dit heb je helemaal verkeerd gedaan, weet je dat?!" zei Puppykit boos tegen Lynxfang. Ze trippelde naar een plas water en keek naar haar spiegelbeeld. Keurend bekeek ze haar spiegelbeeld en nadat ze dat gedaan had schudde ze afkeurend haar hoofd. "Ik zie er niet uit!" snauwde ze boos. "Ik lijkt wel op m'n zusjes!" vervolgde ze mopperend. Het kleine poesje begon mopperend haar vacht weer in model te brengen. Toen dat eindelijk gelukt was trippelde ze weer terug naar Lynxfang. "En hoe zie ik eruit? Geweldig, toch?" vroeg Puppykit. Al was het niet echt een vraag. Ze wist het antwoord al, natuurlijk zag ze er geweldig uit! "Maar zullen we wat leuks gaan doen?" vroeg ze. Je zag de kleine flame-point kitten weinig met andere kittens spelen, ze was natuurlijk veelste goed voor hun, maar ze hield wel van spelen. Zo lang ze maar schoon bleef en er geweldig uit bleef zien.

-Sorry voor de late reactie!


Tᕼᕮ Tᖇᑌᕮ STᖇᗩIᑎS ᖇISᕮ OᑎᒪY ᖴᖇOᗰ Tᕼᕮ ᖇIᑕᕼ ᖇᕮᗪ ᑕᕼᗩᗰᗷᕮᖇS
Oᖴ ᗩ ᑕᗩᑎIᑎᕮ ᕼᕮᗩᖇT
So, this is the world? TsSM4ag
TᕼᕮSᕮ ᗰᕮᒪOᗪIᕮS ᗩᖇᕮ Tᕼᕮ ᗷᕮST ᗯᕼᕮᑎ Tᕼᕮ ᗰOOᑎ IS ᑌᑭ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roseburn
Member
So, this is the world? Tumblr_n9dkbqql6I1qmew7go3_250
Loïs ❁
223
Actief
You've taught me to lie without a trace, and to kill with no remorse ❁
On the outside I'm ablaze and alive, but I'm dead inside

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Roseburn
BerichtOnderwerp: Re: So, this is the world?   So, this is the world? Icon_minitimezo 27 dec 2015 - 22:05

Oh nee, wat ze nu hoorde kon dus écht niet. Haar zusje noemde zichzelf Butterstar's knaptse, beste en leukste dochter? Rosekit snoof boos. Echt niet. Haar mama hield dus zeker weten veel meer van haar dan van stomme Puppykit; het enige wat die kon was zich zorgen maken over haar vacht! Zie je, daar ging ze weer voor een plas staan haar domme vacht netjes maken. Dit sloeg echt nergens op. Toen ze ook nog is vroeg aan de warrior hoe ze eruit zag, en dat dit dus geweldig was, stapte Rose naar haar toe en duwde haar boos met haar poot. "Dus niet." beet ze haar zusje boos toe. "Je ziet er stom uit, zoals áltijd!" ging ze toen verder en zette haar haren overeind, waarbij ze haar nageltjes uitklapte. ze kon er niet tegen als anderen deden alsof ze beter waren dan haar, en het korte lontje van haar werkte daar niet echt bij.

+ Ik heb niets tegen Puppykit hoor, dat is alleen Rose! ;')


So, this is the world? 16m7rjl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
So, this is the world? 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: So, this is the world?   So, this is the world? Icon_minitimema 28 dec 2015 - 23:32

"Ik ben Butterstar's knapste, beste en leukste dochter, Puppykit." Dit poesje had veel praatjes en Lynxfang begon er genoeg van te krijgen. Ze klaagde dat hij het helemaal verkeerd had gedaan en Lynxfang zuchtte. Jep, zijn geduld stond nu echt tegen de grens aangedrukt. Het was dat ze nog een kitten was, maar nu klonk ze alsof ze de leider van het hele woud was. Wat kreeg Puppykit mee om zo te denken. Ach, gewoon een moment van ijdelheid. Dat stopte vast wel als haar trainingen begonnen. Hopelijk. Toen ze haar vacht weer in orde had gebracht besloot ze dat ze er geweldig uitzag. Lynxfang was van plan om toen maar eens zijn biezen te pakken. De vraag deed hem echter weer twijfelen. Spelen, misschien. Dat was eens kans om haar eens een lesje te leren. Net toen hij ja wou knikken kwam er nog eentje op het toneel. Een andere dochter van Butterstar en Secretvoice. Deze kende hij toevallig wel bij naam, al wist hij niet hoe precies. Ze duwde haar zusje en ging meteen in de aanval. Fijn. Kon het nog erger. ''Dit heb ik weer''mompelde hij in zich zelf en richtte zich toen. ''Rosekit, Puppykit''. Zijn stem had nu een strenge klank gekregen en de ouwe Lynxfang was weer terug. Hij hield zijn donkere ogen op de twee gericht. ''Vertel me eens, wat denk je dat een Warrior moet doen?''vroeg hij op een wat dringende toon.


So, this is the world? Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
So, this is the world? DPKsfdL
95
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Puppysnarl
BerichtOnderwerp: Re: So, this is the world?   So, this is the world? Icon_minitimewo 30 dec 2015 - 22:14

Puppykit schrok zich bijna dood toen haar zusje Rosekit opeens verscheen en haar duwde. "Dus niet." beet Rosekit haar boos toe. "Je ziet er stom uit, zoals áltijd!" ging Rosekit veder en ze zette haar haren overeind. Puppykit's mondje was opengevallen van verbazing. Hoe durfde Rosekit haar aan te raken?! Daar ging haar perfecte vacht... En dan zei ze ook nog dat ze er stom uitzag. O hier kwam ze niet mee weg! Boos zette Puppykit haar haren overeind en klapte ze haar nageltjes uit. "Hoe durf je dat tegen mij te zeggen?!" zei ze boos. En net toen ze uit wilde halen naar haar zusje begon Lynxfang te praten. ''Rosekit, Puppykit'." zei Lynxfang met een strenge stem. ''Vertel me eens, wat denk je dat een Warrior moet doen?'' vroeg hij vervolgens op een dringende toon. Wauw, dat was een makkelijke vraag. Puppykit gaf haar zusje nog snel een boze blik en daarna ging ze netjes rechtop zitten voor Lynxfang. "Een Warrior moet er voor zorgen dat hij of zij er altijd goed uit ziet en hij of zij moet veel vriendjes of vriendinnetjes hebben." antwoordde ze. "Ow ja en ze moeten de clan beschermen, er altijd loyaal aan zijn en ook luisteren naar de warrior code." vervolgde ze snel. Ze was die laatste dingen bijna vergeten want ja het waren niet de belangrijkste dingen, of toch wel? Ach ja, ze had antwoord gegeven op de vraag en dat was het enigste wat ze moest doen. Met een iet wat arrogante en uitdagende blik keek Puppykit naar haar zusje. Ze was benieuwd naar wat die nu ging doen, als zou het natuurlijk nooit zo geweldig zijn als iets wat zij deed.


Tᕼᕮ Tᖇᑌᕮ STᖇᗩIᑎS ᖇISᕮ OᑎᒪY ᖴᖇOᗰ Tᕼᕮ ᖇIᑕᕼ ᖇᕮᗪ ᑕᕼᗩᗰᗷᕮᖇS
Oᖴ ᗩ ᑕᗩᑎIᑎᕮ ᕼᕮᗩᖇT
So, this is the world? TsSM4ag
TᕼᕮSᕮ ᗰᕮᒪOᗪIᕮS ᗩᖇᕮ Tᕼᕮ ᗷᕮST ᗯᕼᕮᑎ Tᕼᕮ ᗰOOᑎ IS ᑌᑭ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roseburn
Member
So, this is the world? Tumblr_n9dkbqql6I1qmew7go3_250
Loïs ❁
223
Actief
You've taught me to lie without a trace, and to kill with no remorse ❁
On the outside I'm ablaze and alive, but I'm dead inside

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Roseburn
BerichtOnderwerp: Re: So, this is the world?   So, this is the world? Icon_minitimedi 26 jan 2016 - 20:26

Ugh, haar zusje durfde nog wat terug te zeggen ook, terwijl zij duidelijk ongelijk had. Toen klonk de stem van de warrior die vroeg wat een warrior moest doen. Rose keek even nadenkend naar hem. Hmm. Wat deed een warrior eigenlijk? Kittens straf geven was de enige die zo één twee drie in haar opkwam. Puppykit was haar helaas voor en zei allemaal domme dingen over uiterlijk, dat was niet eens belángrijk. "Uiterlijk is niet belangrijk!" miauwde ze dan ook, waarna ze naar haar eigen vacht keek die vol klitten en takjes zat. Nope, niet belangrijk. "Een warrior moet sterk zijn, en zich goed aan de regels houden, zijn clan beschermen, kittens straf geven als ze iets doen wat niet mogen.. Apprentices les geven.." daar hield haar kennis wel zo ongeveer op. Afwachtend keek ze naar Lynxfang.


So, this is the world? 16m7rjl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
So, this is the world? 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: So, this is the world?   So, this is the world? Icon_minitimedi 26 jan 2016 - 20:53

Puppykit gaf de andere een boze blik en Lynxfang sloeg met zijn staart op de grond om haar aandacht weer te trekken. Ze antwoordde zijn vraag al, echter waren het niet de antwoorden waar hij op gehoopt had. "Een Warrior moet er voor zorgen dat hij of zij er altijd goed uit ziet en hij of zij moet veel vriendjes of vriendinnetjes hebben.". Wat. Wat leerde Butterstar deze kittens? Puppykit voegde er snel nog iets over de regels van de Warrior Code, al klonk het nou niet alsof ze het uit haar hoofd had geleerd, om zo te zeggen. Lynxfang zei niks en keek in plaats daarvan naar Rosekit, die duidelijk niet aan uiterlijk deed. Hopelijk kon zij wel in de buurt van het juiste antwoord komen. Ze bevestigde zijn gedachte en somde toen haar redenering op. "Een warrior moet sterk zijn, en zich goed aan de regels houden, zijn clan beschermen, kittens straf geven als ze iets doen wat niet mogen.. Apprentices les geven..". Stukken beter. Ze had duidelijk al wat meer door, maar misschien hielp het niet mee dat deze kittens opgroeide in de Leaders Den en Butterstar het waarschijnlijk wel druk had. ''Heel goed Rosekit, dat zijn inderdaad paar van de vele dingen die een Warrior moet kunnen doen''complimenteerde hij Rosekit, daarna keek hij weer naar Puppykit. ''Ik ben blij dat je ook iets van de echte taken weet, maar je moet toch nog wat meer leren''. Natuurlijk, beide waren nog jong en hopelijk zorgeloos, het was ook niet goed om zonder enige voorkennis straks in het Apprentice leven te worden gegooid. Hij had door omstandigheden zijn kennis al vroeg gekregen en ook wat meer dan zijn leeftijdsgenootjes van toen. ''Een Warrior moet ook slim zijn en de juiste keuzes kunnen maken''vertelde hij, als begin van een korte uitleg. ''Ook, al is het vervelend, moet je soms je eigen clangenoten in de gaten houden, want in elke clan zijn verschillende katten, met verschillende karakters en soms kwaaie bedoelingen''. Hij wou ze waarschuwen, want al gaf hij het liever niet toe, ook deze clan had katten die erg dicht in de buurt van Dark Forest stonden.


So, this is the world? Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
So, this is the world?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: